- #33.261
bende mama vermen istiyorum ama Azo'cum senn verdgn gibi olanlardan kasıkla verilenlerdensanki bebekler bi tek oyle doyucakmıs gibime geliyo hani biz yemek yiyoz ya katı seyler onlar hep sıvı hep sıvı sanki doymuyomus gibime gelio ondan cok hevesliyim kasıkla mama yedirmeye
Valla azusum pek iyi gectigi soylenemez
Konusmaya girdigim sirada patronun odasina bi arkadas da girdi ve cikmadi.oturdu benle birlkte onun yaninda konusamadim.gicik.artik ise donusume kaldi konusma.
Aksam ogununde doktor bize de muhallebi verdi ama el yapimi.o verdigin mama kasik mamasi mi azosum yoksa biberonla mi?
Kizlar benim verdigim milupanin mamasini hem koyu kivamli yapip kasikla verebiliyorsunuz hem de sivi kivamli biberonla.Ben biberonla verdim.
Bu arada babusum hayirlisi olsun ya vardir her iste bir hayir.
Azoşum seni topikte az görüyorum artık, nasılsın? İhmal etme bizi boş zamanlarında gel..
Gökçe hiç girmiyor artık, facede olmasa göremeyeceğiz.
Canim benim simdide telden giriyorum.aksamlari esim bilgisayara el koyuyor.ben de telden girince pek yazamiyorum alinti felan zor oluyor.Gunduz de zaten artik Kuzey uyumuyor desem yeridir.uyuyunca da ya dinleniyorum ya da ev isi