selam kızlarr.. beklenen oldu ve yanlıs tasınan laf sonucu 2 görümcemle aramıza sogukluk girdi.arayıp özür diledi kendince ama ben kızdım. ama sebebin anası her ne kadar ben sikayet edip didissemde kayınvalidemin beni fazla sevmesi sanırım. neyse bu bahaneyle artık kayınvalideme uzun bi süre gitmicem esime de söyledim.
herneyse kızcem ve uyku durumuyla ilgili gözlemlediklerimi anlatayım istedim 5 dk da.. defne dün cıgırmadan uyudu. ev kalabalıktı ama bütün gün yalnızdık ve 2 satte bir uyudu uyandı. sanırım bunu baska bi yerdeyken yapamadıgı için huysuzlanıyor. bol bol da oynadık dün. gece de nerdeyse hiç uyanmadı.
ikincisi de defne yüzü örtülürse anında uykuya geciyor. biz oyun oynarken gecen gün battaniyesini iki eliyle tutup yüzüne cekti. biraz konustu sesi kesildi. ellemedim ama anlamadım da. bi actım yüzünü uyumus:sok sonra bunu denedim bi kac kez. yüzü örtülünce aglamayı bırakıp uyuyo. dün aksam da o kalabalıga ragmen yüzünü örttük hemen uyudu hiç aglamadan. tabi eger günü baska bi yerde gecirdiysek ve baska bi evdeysek degil yüzünü örtmek kendini yere atsan faydası yok

uyku problemi yasayan denesin.
en kötü olan sabah saat 6 da mızıklamaya baslıyo. cok denedim gercekten yataga gelmek istiyo. gözü fıldır fıldır mızmızlayan cocuk bizim yataga koydugum an gülüyo küt gözü kapatıyo. sonra 9 a kadar bizimle uyuyo. esim de sok oldu sabah. nasıl vazgeciricem bilmiyorum. simdi sorun degil de büyüdükce hiç vazgecemez
bide ben yarın dügüne su elbiseyi giyicem. arkadaki cicekli olanı. ama inci takamam. giyinmeyi sevenn hanımmmmmlarrrr bana takı,ayakkabı ve canta konusunda renk ve model konusunda fikir verinnnnnnn

bide benim sacım küt yaff