2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
3saat oncesinde 25 dk aralikli emmisti bebikom ya..bazen cok iyi emiyor bazen nedense emmiuor..kizimin sistemini vizemedim daha..ben bi de cok sabirsiz tez canli rahatina duskun biriyim istedigim hemen olsun isteyen cinsten..annelige uymuyorum sanirim kotu bi anneyim:(

Selimde emerken ya oyun yapıyor yada zorla alıyor. Hele bi ses duysun hemen dikkati dağılıyor. Yüzümde gülümseme görse hemen emmeyi bırakıyor oyun sanıyor başlıyor sohbete:)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
geçmiş olsun canım acil şifalar...
maske tak olmazsa bebeğe yaklaşırken...

teşekkürler...

benimkide daha kahkaha aşamasına geçmedi cnm..ama acayip dilli emzik ağzındayken bile laf yetiştirio..artık kime kaptırıosa...babasına tamamen aşık..yüzünü görmesine gerek yok sesini duysa direk delirio eller kollar uçus moduna geçioo..liva gece 12 gibi mama emio hafif uyur uyanık altını felan da değiştirioum rahat yatsın die..o arada hafif gözlerini açıp nasıl gülüo babasına anlatamam deli kızz:D bazen kıskanıoum walla...:eek:ys:bu arada bizde eşimle hiç tartışmazdık 3 senedir ewliyiz ama sesimizi bile yükseltmedik birbirimizee..ama liva doğduktan sonra eşim tam bir kaynana oldu..livanın alt değiştirme saatinden tutun,banyosuna,verdiğim vitamine ona buna herşeye karışmak istioo..hatta gece uyandırıo hadi kalk biraz emzir kzıı az anne sütü alsın şu bu..benim sütüm çok çok azaldı..şu taşınma iş değişikliği olayları felan çok yıprattı benii..başlarda ii olan sütüm şimdi 30 ml çıkacak kadar war bende bazen günde iki kere öğün arasında yine de wermeye çalışıoum..dioum yeni mama emdi ben bilmioum şu bu bazen aşırı kırıcı oluoo.sonra özür dilio ama iş işten geçioo..bu arada 2 gündür de acayip moralim bozuk bir türlü iş bulamadım istediim gibi birde üstüne üstlük dün eşimin şirketi aniden iflas ettii..yöneticilerin hepsi kaçmış yurt dışına bi anda dım dızlak kaldık..ya şoka girdik resmen çok baba bir şirketti adamlar halbuki kimseye belli etmemiş kaç kattrilyon borçtalarmışş..dün dioum eşime bu kadar kurumsal şirket böle yaptıysa kimseye güwenemeyiz artık..işin iyi tarafı da şu eşim bölge müdürüydü..gelecek ay eşime ve diğer müdürlere hisse wermeyi düşünüolardıı..Allahım yüzümüze baktı da imza atmadı eşim onca borç kalcaktı bize de yoksa,dün şirketi mafyalar felan basmışş ist da genel müdürlükte durum berbatmışş,150 çalışan işsiz kaldı onca tazminatları felann...neyseki ucuz kurtuldukk..eşimi hale müşteriler arıyor..inanamıyorlar..adamlar bi gecede tüm depoyu ewleri şunları bunları satıp kaçmışlar şaka gibi..neyseki eşimi bi kaç yer daha istioudu şimdi oralarla görüşüo inş hayırlısıyla yeni bir işi olurr..işte böle kızlarr canım çok sıkkınn çookk..bu arada hepinizin kandili mübarek olsunn...

gelmiş geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sen de gönlüne göre bir iş bulursun, eşin de.

Canim cok sikkin kizlar...
Annelik zor is kizim uc saattif ac ama emmiyor...sagdim sutumu oyle vereyim dedim aglamaktan cildirdi..neyse pes ettim ac ac uyuyor simdi..ne oldu bu kiza ya emmesi kilo alimi vok guzeldi..yaslandim inanin..cok takmayayim diyorum ama annelik merhameti..bi akil??

benimki çok aç bile olsa uykusu varsa hayatta emmiyor ve biberon dahi almıyor, 10 dk bile olsa uyuyup uyanınca yiyor.

Kızlar ya Selim kakasını yapamıyor ağlaya ağlayauyudu:( Sizin minnoşlar günde kaç kere kak yapar. Selim genelde 2 kere yapar bugün yapamadı..

benimki son bir hftdır 2- 2,5 günde bir yapar oldu, rezene vermeye çalışıyorum, geçen zeytinyağı sürdük poposuna ama ertesi gün öğlene kadar yine yapmadı. bugün de 2. gün bakalım yapacak mı? bi sıkıntısı yok gibi, ıkınmıyor yani.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar ya Selim kakasını yapamıyor ağlaya ağlayauyudu:( Sizin minnoşlar günde kaç kere kak yapar. Selim genelde 2 kere yapar bugün yapamadı..

canım Noyan bazen gün bile atlıyor, doktor rahatsız olmadıgı sürece bi sorun yok, kabızlık degil o demişti. kabızlık diye katı kaka cıkartmaya diyorlarmış...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Geçen yıl subat ayında tüp bebekten negatif sonucu aldık. Eşimin sperm sayası çok düşüktü aşılama bile önermediler. Doğala yolla olursa mucize dediler. Selim benim bu hayattaki en büyük hediyem, mucizem.

Sanırım Belgisel ve SevdeBilgeyi hatırlarsın.Belgiselin fsh hormonu çok yüksekti ve doğal yolla olursa mucize, tüp bebekte bile şansın %10 dediler.Bizimle aynı zamanda hamileydi.
SevdeBilgede de pko vardı,eşinde de morfoloji bozukluğu.
Ona da mucize dediler, tüp bebek önerdiler.O da doğal yolla hamile kaldı,Kasımda anne oldu bizden önce.
Rabbime zorluk yok.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ah babusum sormuyorsun ki biberon aliyor mu diye:(uykusunda iyi emiyordu ben de uyutup emxiriyordum iki saatte bir..bugun bisey oldu tirtilima ya..

Uykuda tekrar dene canım.Belki başka bi sıkıntısı var,diş etleri olabilir bebikomun dediği gibi.

rezeneden nefret ediyor bi görsen boğulacak gibi yapıyor. Varsa yoksa anne sütü, su bile içmek istemez. 1 Kaşık suyu zor veririm..

Rezeneyi sallama mı yoksa milupanınkini mi veriyosun canım?
Ada da sallamayı sevmiyor da milupanınkini ittira kaktıra veriyorum.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Uykuda tekrar dene canım.Belki başka bi sıkıntısı var,diş etleri olabilir bebikomun dediği gibi.

ya biliyomusun ben hiç rezene yada başka bişey vermedim bugüne kadar, acaba rezeneyi denesem miki, belkim cıkartmasına yardımı dokunur? milipanın rezene cayı mı??

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
teşekkürler...

gelmiş geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sen de gönlüne göre bir iş bulursun, eşin de.

benimki çok aç bile olsa uykusu varsa hayatta emmiyor ve biberon dahi almıyor, 10 dk bile olsa uyuyup uyanınca yiyor.

benimki son bir hftdır 2- 2,5 günde bir yapar oldu, rezene vermeye çalışıyorum, geçen zeytinyağı sürdük poposuna ama ertesi gün öğlene kadar yine yapmadı. bugün de 2. gün bakalım yapacak mı? bi sıkıntısı yok gibi, ıkınmıyor yani.
Benimki zorumla uyuyor biraksam butun gunu benle gecirir:crazy:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım humana aldım milupa aldım yok içmiyor. Ben bişeyi istemezse hiç zorlamıyorum. Belki zorlasam alır ama zorla bişeyler yapmaya ve yaptırmaya alıştırmak istemiyorum.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
canım humana aldım milupa aldım yok içmiyor. Ben bişeyi istemezse hiç zorlamıyorum. Belki zorlasam alır ama zorla bişeyler yapmaya ve yaptırmaya alıştırmak istemiyorum.

Ben cok zorluyorum sanirim inatlasmayi ogretiyorum yavruma..ama inan yesin icsin diye onun iyiligi icin..yanlis miyim acep..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ya biliyomusun ben hiç rezene yada başka bişey vermedim bugüne kadar, acaba rezeneyi denesem miki, belkim cıkartmasına yardımı dokunur? milipanın rezene cayı mı??

milupanın rezene cayı canım.
ben mama verdiğim için veriyorum,su niyetine.
doktor su vermeye gerek yok demişti ek gıdaya gecene kadar ama benim içim rahat etmedi.
rezene vereyim hem bağırsak hareketlerini rahatlatır hem de su niyetine dedim.

Tepki
56
Limonikcim telefondan yazarken alintilamakta gucluk cekiyorum burdan yazayim.dedigin gibi her doktorun tarzi,uygulamasi farkli.mesala dorduncu aydaan itibaren oturtanlar var sanirim nazomun doktoruydu.bizimki altinci aydan once asla dedi.
Muhallebide de pirinc ununu verdi.ama pirinc ununun iki kati mama kattiriyor icine.bilemiyorum ki.cok da taninmis ünlü bi doktor guvenecegiz aetik...
Uyku konusuna gelince oglun doymuyor olabilir canim.ada da doymadigi zamanlar bir turlu dalamiyor gozler kapali mizirdayip duruyor ne uyanik.ne uykuda.biraz ilave mama veriyorum aninda daliyor.
Yalniz yumurtanin asla beyazini vermiyosun dimi canim.yumurta beyazi ve bal bunlar verilmiyor kesinlikle.

Evet tatlım biliyorum..
Kahkaha videosunuda bekliyorum bebişin..
Erkek bebekler anneye düşkün olur derler ama bizim paşa babası laf verdiği zaman kahkaha atarak gülüyor..
Eşimde bende öyle kahka atmayız ama kayınvalidem bu konuda fena..:)
benimkide daha kahkaha aşamasına geçmedi cnm..ama acayip dilli emzik ağzındayken bile laf yetiştirio..artık kime kaptırıosa...babasına tamamen aşık..yüzünü görmesine gerek yok sesini duysa direk delirio eller kollar uçus moduna geçioo..liva gece 12 gibi mama emio hafif uyur uyanık altını felan da değiştirioum rahat yatsın die..o arada hafif gözlerini açıp nasıl gülüo babasına anlatamam deli kızz:D bazen kıskanıoum walla...:eek:ys:bu arada bizde eşimle hiç tartışmazdık 3 senedir ewliyiz ama sesimizi bile yükseltmedik birbirimizee..ama liva doğduktan sonra eşim tam bir kaynana oldu..livanın alt değiştirme saatinden tutun,banyosuna,verdiğim vitamine ona buna herşeye karışmak istioo..hatta gece uyandırıo hadi kalk biraz emzir kzıı az anne sütü alsın şu bu..benim sütüm çok çok azaldı..şu taşınma iş değişikliği olayları felan çok yıprattı benii..başlarda ii olan sütüm şimdi 30 ml çıkacak kadar war bende bazen günde iki kere öğün arasında yine de wermeye çalışıoum..dioum yeni mama emdi ben bilmioum şu bu bazen aşırı kırıcı oluoo.sonra özür dilio ama iş işten geçioo..bu arada 2 gündür de acayip moralim bozuk bir türlü iş bulamadım istediim gibi birde üstüne üstlük dün eşimin şirketi aniden iflas ettii..yöneticilerin hepsi kaçmış yurt dışına bi anda dım dızlak kaldık..ya şoka girdik resmen çok baba bir şirketti adamlar halbuki kimseye belli etmemiş kaç kattrilyon borçtalarmışş..dün dioum eşime bu kadar kurumsal şirket böle yaptıysa kimseye güwenemeyiz artık..işin iyi tarafı da şu eşim bölge müdürüydü..gelecek ay eşime ve diğer müdürlere hisse wermeyi düşünüolardıı..Allahım yüzümüze baktı da imza atmadı eşim onca borç kalcaktı bize de yoksa,dün şirketi mafyalar felan basmışş ist da genel müdürlükte durum berbatmışş,150 çalışan işsiz kaldı onca tazminatları felann...neyseki ucuz kurtuldukk..eşimi hale müşteriler arıyor..inanamıyorlar..adamlar bi gecede tüm depoyu ewleri şunları bunları satıp kaçmışlar şaka gibi..neyseki eşimi bi kaç yer daha istioudu şimdi oralarla görüşüo inş hayırlısıyla yeni bir işi olurr..işte böle kızlarr canım çok sıkkınn çookk..bu arada hepinizin kandili mübarek olsunn...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..Gönlünüzden geçende inşallah hayırlı bişekilde gerçekleşir..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar bişey sorcamm,sizin bebeklerniz bişeye uzanıp mesela çıngırağı felan uzanıp kendi alıomu,livanın eline verioum çıngırağı böle bilinçli tutmuo elinden düşürüo felan daaha tam tutamıo siznkiler nasıl?:acep: annemde az önce acayip moralimi bozdu zaten bi komşumuz wardı oğlu wardı 2 yaşında çocuğa spastik teşhisi koymuşlar felan dio bana bu kanda felan belli oluomu nasıl anlamışlardır diee felann Allahım sen koru evlatlarımızz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar