2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
son yarım saat. ben yavaştan çıkayım. hepinizi öperım. bebelerinizi de operım yerım, ısırırım. onlrı varya yalar yutarım...

ıyı h.sonları herkese... muah muaahhhh can hatçelerim..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben bilmem kızlar. iş yerimde feys yasah. feysde bıdır bıdır konuşuyosunuz mailleri gelıyo. onları da okuyamıyorum feys lınkı oldugu için açılmıyor. ne oluyor ne bıtıyor bilmıyorum. bi vatsap mıdır nedir öyle bi muhabbetı var ki o tarz şeylerden anlamadığım içn yorum yapmıyorum. ne oldugu hakkında en ufak bi bilgim yok.

feysden takıp etmekten de hoşlanmıyorum muhabbetı. kaçırıyorum çünkü boyna. rengi bile yok be. bak burda mor mor yazıyom ne guzel :)

herkesin ortaklaşa konuşabılecegı bi platform olsa dıyecem mesele zaten bebeklerın izin vermemesi. vaktın olmaması. yoksa kimsenın burayla bi problemı oldugunu sanmıyorum. bebeklerin uyudugu saatlerı de iş yaparak dınlenerek geçirmek isteyince de burayı boşluyoruz haliyle. ki çok olağan.

ben gun boyu burdayım valla. gelene selam verıyorum selamımı alanla muhabbet edıyorum.

evek dadlum sen burda ol...:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar yaaaaaaaaa dua edin bizim için en azından iyi dileklerinizi yollayın lütfen.. ben artık bu kıbrısta kalmak istemiyyyyooooorummmmmmmmm.. istanbula dönmek istiyorummmmmmmmm... (hayırlısı olsun inşallah) amin......

Canım benim hakkınızda hayırlı ne ise o olsun inşallah, Allah gönlündekini hayırlı kılsın

AZOM kuzeyimin kıvırcık saçlarını ketirmeyin ben onu kıvırcığım diye seviyorum çok tatlı kuzu...

Dimiiii annem de öyle diyor teyzesi ben de kıyamıyorum. Eşim de "çocuk ilerde kel olursa seni şikayet edicem" diyip duruyor :D Özledim bu arada seni :elif:

Hhhhhh olur yazarım kız :) Sen de gelmeye çalış piliiiiiis, özlüyom. Hııı bu arada ben de batacağımızı düşünmüyorum. Herkes bebelerin işin gücün sağlığının derdine düştü, ama neticede öyle böyle burdan face den cepten vs haberleşiyoruz. Okuyup da kimse "nihahahhaha kopmuş bunlar, dağılmış" demesin.

Bence de, kimse kına yakmasın :miyagi:

a aaaaa digitürkün kartını çıkarmış, elinde bayrak gibi gezdiriyo, tuttu elektrik süpürgesinin içine sokmaya çalışıyo :ne::ne::ne:

ahahahha koptum ama ben buna ya, yerim onu :gul:

işte bizim doğum günü tütümüüüüüüz (Allah kısmet ederse inşallah... :))

Ayyyy ben de istiyorum ben de bendeeee
Çok güzel ya, güle güle giysin, sen de kırmızı giyin doğumgünüünde uyumlu olun :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayyyyyyyyyyyyy yerim yerrrrrrrrrrrrrr. tütüsüne gurbannn

anam sırf bu tütüler için bile kız dogurulur yanim.. eheh :D

cokkkk güzeller canım.. Rabbim güzelce neşeyle giydirmeyi nasip etsin inşallah.

Ayyyy ben de istiyorum ben de bendeeee
Çok güzel ya, güle güle giysin, sen de kırmızı giyin doğumgünüünde uyumlu olun :huhuu:

Teşekkürler canlar, hakkınızda hayırlıysa, gönlünüzde varsa bi de "yiyosa" :D Allahım sizlere de bir kız evlat nasip etsin inşallah siz de alın giydirin kokoş kokoş

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nihayet dün akşam elektrik süpürgem geldi. Bugün hemen çalıştırıp evi köşe bucak süpürdüm. Süpürmez olaydım. Allahım nasıl bir pislik toz toprak çıktı evden anlatamam!! Şaka gibi. Dedim demek ki ben ev mev temizlemiyomuşum, anca benim külüstürü halıya sürttürüp duruyomuşum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ahhh ahhhh..... gönlümüzde cokk var ama ''yemiyorrrr'' canımm.. belkim bi 5 yaş daha genç olaydım :D :D

Benim de yemiyor Pikoşum da, tek kalsın da istemiyorum... Sonra bize çemkirmesinler beni tek bıraktınız, herkesin kardeşi var herkes kardeşiyle oynuyor benim neden yok diye... Hayır bir de cidden böyle bişey derlerse, bunu dediklerinde bizde çocuk doğurcak hal kalmayabilir. O yüzden iyi düşünmek zamanlamayı iyi yapmak lazım... Gerçi kardeş var kardeş var... O da var... Allahım hayırlısını versin herşeyin :)

Naapıyosun? Noyanım nasıl?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Nihayet dün akşam elektrik süpürgem geldi. Bugün hemen çalıştırıp evi köşe bucak süpürdüm. Süpürmez olaydım. Allahım nasıl bir pislik toz toprak çıktı evden anlatamam!! Şaka gibi. Dedim demek ki ben ev mev temizlemiyomuşum, anca benim külüstürü halıya sürttürüp duruyomuşum

Simuşum bende selim doğunca evde tüy, toz olmasın diye arnicanın suya çeken süpürgesini aldım. Süper ya acayip çekiyor ve ev uuzn süre tozlanmıyor çok memnunum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Teşekkürler canlar, hakkınızda hayırlıysa, gönlünüzde varsa bi de "yiyosa" :D Allahım sizlere de bir kız evlat nasip etsin inşallah siz de alın giydirin kokoş kokoş

canım durunun ciicleri süper bayıldım...
Ben 2. çoçuğu istiyorum ama bakalım doğal yolla olurmu. Olmazsa bidaha tüp bebek felan yaptırmam Selimin tek gözdemiz olur. Eşimde 2. çoçuğu istiyor. Ama ben kendimde hiç o gücü bulamıyorum. Zaten şu durumda bizim 2. çoçuk zor, Selimden vakit ayırıp biraraya gelemiyoruz ki:) Ev arkadaşı gibim olduk:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizceler nasilsiniz gunaydin kurabiym icin begenmenize.pek sevindim atlattik cok sukur dis bugdayini sira dogum gunune artik...

Gokcem adenimin disi hayirli olsunn bebisim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar ve minnoş bal bebeleri :huhuu:

Tubişim diş buğdayınız çok güzel geçmiş anlaşılan. Ben daha yapamadım da yapsam mı daha onun kararını da veremedim gerçi ya neyse... Eymen de maşallah çok yakışıklı olmuş annesi de, fotoları niye yan koydun kız, kafamı çevircem diye sırtım ağrıdı :D :D

Tanseliiiim, üzülme yavrum, biz de işte ev arkadaşı sevgili arası bişeyiz. Bebeler zaman bırakasıya kadar böyle mi olucak bilmiyom :) Bu arada arnicaya ben de baktım da satan bi yer bulamadım. Kendi sitelerinde de ne biçim bi site yapmışlarsa ne satana ne ürünlere ulaşamadım. Anlamadım ama böyle bişi oldu....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Tubişim diş buğdayınız çok güzel geçmiş anlaşılan. Ben daha yapamadım da yapsam mı daha onun kararını da veremedim gerçi ya neyse... Eymen de maşallah çok yakışıklı olmuş annesi de, fotoları niye yan koydun kız, kafamı çevircem diye sırtım ağrıdı :D :D

Tanseliiiim, üzülme yavrum, biz de işte ev arkadaşı sevgili arası bişeyiz. Bebeler zaman bırakasıya kadar böyle mi olucak bilmiyom :) Bu arada arnicaya ben de baktım da satan bi yer bulamadım. Kendi sitelerinde de ne biçim bi site yapmışlarsa ne satana ne ürünlere ulaşamadım. Anlamadım ama böyle bişi oldu....

Simus telden ekledim ondan yan cikiooo gayet guseldi sukur simus bence sende yapp

Supurge konusmussunuzz valla arnica annemde var gayet gusel fakat ben kendi supurgemi tek gecerim bildigin temizleme robotu... sulu sistem derinlemesine temizlik aparati var bildigin haliyi dovuyo sac tuy kil bisi kalmiyo hele toz imkansiz... sonra hali yikiyo filan perde araba supurmek icin apayri aparatlari var markasi cleanmax internet sitesinenvar supurdugunde ev cicek gibi kokuyo

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Simus telden ekledim ondan yan cikiooo gayet guseldi sukur simus bence sende yapp

Supurge konusmussunuzz valla arnica annemde var gayet gusel fakat ben kendi supurgemi tek gecerim bildigin temizleme robotu... sulu sistem derinlemesine temizlik aparati var bildigin haliyi dovuyo sac tuy kil bisi kalmiyo hele toz imkansiz... sonra hali yikiyo filan perde araba supurmek icin apayri aparatlari var markasi cleanmax internet sitesinenvar supurdugunde ev cicek gibi kokuyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlaaar....

hemen sorayım Simuş'ummm
yokmu sende whatsapp yaaaaaa??
daha hızlı takip edeilebiliyo,pc basına oturmak zorunda kalmıyoruz e nazından??
nasılsın bu arada? duru'nun tutusunu goremedim ama eminim cok yakısmıstır :huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada, 9.ayında tam kan sayımı yaptıran varmı ?
bize saglıkocagı bugune vermisti randevuyu ama orda yaptırmicam..
ay sonuna dogru antalyada medical parkta yaptırcam aradım soyledim..
bi isi beceremiyo bu saglık ocagındakiler..
topuk kanında bile sorun cıkmıstı omrumden omur gitti hastanede tekrar yaptırdık da o zaman bisi cıkmadı gerzekler

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlar :elif:
Leader bebeğim çok güzel resimler, ne güzel diş bğdayını da yaptın, ben çok geç kaldım, acısını doğumgününde çıkarmayı düşünüyorum :D
Bebikommm bize kimse kan sayımından bahsetmedi ya 9. ayda mı yaptırmak lazımmış?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar