işte bizim doğum günü tütümüüüüüüz (Allah kısmet ederse inşallah...)
ben bilmem kızlar. iş yerimde feys yasah. feysde bıdır bıdır konuşuyosunuz mailleri gelıyo. onları da okuyamıyorum feys lınkı oldugu için açılmıyor. ne oluyor ne bıtıyor bilmıyorum. bi vatsap mıdır nedir öyle bi muhabbetı var ki o tarz şeylerden anlamadığım içn yorum yapmıyorum. ne oldugu hakkında en ufak bi bilgim yok.
feysden takıp etmekten de hoşlanmıyorum muhabbetı. kaçırıyorum çünkü boyna. rengi bile yok be. bak burda mor mor yazıyom ne guzel![]()
herkesin ortaklaşa konuşabılecegı bi platform olsa dıyecem mesele zaten bebeklerın izin vermemesi. vaktın olmaması. yoksa kimsenın burayla bi problemı oldugunu sanmıyorum. bebeklerin uyudugu saatlerı de iş yaparak dınlenerek geçirmek isteyince de burayı boşluyoruz haliyle. ki çok olağan.
ben gun boyu burdayım valla. gelene selam verıyorum selamımı alanla muhabbet edıyorum.
kızlar yaaaaaaaaa dua edin bizim için en azından iyi dileklerinizi yollayın lütfen.. ben artık bu kıbrısta kalmak istemiyyyyooooorummmmmmmmm.. istanbula dönmek istiyorummmmmmmmm... (hayırlısı olsun inşallah) amin......
AZOM kuzeyimin kıvırcık saçlarını ketirmeyin ben onu kıvırcığım diye seviyorum çok tatlı kuzu...
Hhhhhh olur yazarım kızSen de gelmeye çalış piliiiiiis, özlüyom. Hııı bu arada ben de batacağımızı düşünmüyorum. Herkes bebelerin işin gücün sağlığının derdine düştü, ama neticede öyle böyle burdan face den cepten vs haberleşiyoruz. Okuyup da kimse "ni
h
kopmuş bunlar, dağılmış" demesin.
a aaaaa digitürkün kartını çıkarmış, elinde bayrak gibi gezdiriyo, tuttu elektrik süpürgesinin içine sokmaya çalışıyo :ne::ne::ne:
işte bizim doğum günü tütümüüüüüüz (Allah kısmet ederse inşallah...)
ayyyyyyyyyyyyy yerim yerrrrrrrrrrrrrr. tütüsüne gurbannn
anam sırf bu tütüler için bile kız dogurulur yanim.. eheh
cokkkk güzeller canım.. Rabbim güzelce neşeyle giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Ayyyy ben de istiyorum ben de bendeeee
Çok güzel ya, güle güle giysin, sen de kırmızı giyin doğumgünüünde uyumlu olun
Teşekkürler canlar, hakkınızda hayırlıysa, gönlünüzde varsa bi de "yiyosa"Allahım sizlere de bir kız evlat nasip etsin inşallah siz de alın giydirin kokoş kokoş
ahhh ahhhh..... gönlümüzde cokk var ama ''yemiyorrrr'' canımm.. belkim bi 5 yaş daha genç olaydım![]()
Nihayet dün akşam elektrik süpürgem geldi. Bugün hemen çalıştırıp evi köşe bucak süpürdüm. Süpürmez olaydım. Allahım nasıl bir pislik toz toprak çıktı evden anlatamam!! Şaka gibi. Dedim demek ki ben ev mev temizlemiyomuşum, anca benim külüstürü halıya sürttürüp duruyomuşum
Teşekkürler canlar, hakkınızda hayırlıysa, gönlünüzde varsa bi de "yiyosa"Allahım sizlere de bir kız evlat nasip etsin inşallah siz de alın giydirin kokoş kokoş
Günaydın kızlar ve minnoş bal bebeleri
Tubişim diş buğdayınız çok güzel geçmiş anlaşılan. Ben daha yapamadım da yapsam mı daha onun kararını da veremedim gerçi ya neyse... Eymen de maşallah çok yakışıklı olmuş annesi de, fotoları niye yan koydun kız, kafamı çevircem diye sırtım ağrıdı![]()
Tanseliiiim, üzülme yavrum, biz de işte ev arkadaşı sevgili arası bişeyiz. Bebeler zaman bırakasıya kadar böyle mi olucak bilmiyomBu arada arnicaya ben de baktım da satan bi yer bulamadım. Kendi sitelerinde de ne biçim bi site yapmışlarsa ne satana ne ürünlere ulaşamadım. Anlamadım ama böyle bişi oldu....
Günaydın kızlar ve minnoş bal bebeleri
Tubişim diş buğdayınız çok güzel geçmiş anlaşılan. Ben daha yapamadım da yapsam mı daha onun kararını da veremedim gerçi ya neyse... Eymen de maşallah çok yakışıklı olmuş annesi de, fotoları niye yan koydun kız, kafamı çevircem diye sırtım ağrıdı![]()
Tanseliiiim, üzülme yavrum, biz de işte ev arkadaşı sevgili arası bişeyiz. Bebeler zaman bırakasıya kadar böyle mi olucak bilmiyomBu arada arnicaya ben de baktım da satan bi yer bulamadım. Kendi sitelerinde de ne biçim bi site yapmışlarsa ne satana ne ürünlere ulaşamadım. Anlamadım ama böyle bişi oldu....