2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın kızlar :elif:
Leader bebeğim çok güzel resimler, ne güzel diş bğdayını da yaptın, ben çok geç kaldım, acısını doğumgününde çıkarmayı düşünüyorum :D
Bebikommm bize kimse kan sayımından bahsetmedi ya 9. ayda mı yaptırmak lazımmış?

saglık ocagı oyle demisti bize randevu yazmıslardı..
antalyadaki doktoru da aynı seyi soylemisti 9.ayında tam kan sayımı yapıcaz demisti canım :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simus telden ekledim ondan yan cikiooo gayet guseldi sukur simus bence sende yapp

Supurge konusmussunuzz valla arnica annemde var gayet gusel fakat ben kendi supurgemi tek gecerim bildigin temizleme robotu... sulu sistem derinlemesine temizlik aparati var bildigin haliyi dovuyo sac tuy kil bisi kalmiyo hele toz imkansiz... sonra hali yikiyo filan perde araba supurmek icin apayri aparatlari var markasi cleanmax internet sitesinenvar supurdugunde ev cicek gibi kokuyo

Lidoşum temizlik robotlarına da baktım da 2000-2500 tl fiyatlar gördüm, bana çok uçuk geldi. Fonksiyonları eminim iyidir de, şuan o parayı veremem maalesef... Philips marathon torbasız, kendi filtresini kendi temizleyen bi makina aldım. Bize yeter, perde, halı, koltuk yüzü yıkanıyo zaten. Arabayı da yıkamacı yıkıyo. Sorun yok yanisi :)

selam kızlaaar....

hemen sorayım Simuş'ummm
yokmu sende whatsapp yaaaaaa??
daha hızlı takip edeilebiliyo,pc basına oturmak zorunda kalmıyoruz e nazından??
nasılsın bu arada? duru'nun tutusunu goremedim ama eminim cok yakısmıstır :huhuu:

Yuk yavrum, benim o dediğin şeyin ne olduğuna dair, kızlardan duyduğumdan gayri, haberim bile yok. Hatta şöyle söyliiim; eşime geçen akşam dedim ki; aşkım whatsup ne sen biliyon mu? O da dedi biliyom, "naber" demek. Hıh işte benim de anladığım işte bu kadar. Kaldı ki ben burda yazmak istiyorum... Dünya kadar anımız, sohbetimiz var burda... Bu arada tütüyü niye göremedin kız? Kaldırmadım ki ben fotoyu orda duruyo :)

bu arada, 9.ayında tam kan sayımı yaptıran varmı ?
bize saglıkocagı bugune vermisti randevuyu ama orda yaptırmicam..
ay sonuna dogru antalyada medical parkta yaptırcam aradım soyledim..
bi isi beceremiyo bu saglık ocagındakiler..
topuk kanında bile sorun cıkmıstı omrumden omur gitti hastanede tekrar yaptırdık da o zaman bisi cıkmadı gerzekler

Bana kimse bişe demedi bu konuda, ilk kez senden duyuyorum Bebişkom...

Leader bebeğim çok güzel resimler, ne güzel diş bğdayını da yaptın, ben çok geç kaldım, acısını doğumgününde çıkarmayı düşünüyorum :D
Bebikommm bize kimse kan sayımından bahsetmedi ya 9. ayda mı yaptırmak lazımmış?

Günaydın Azoşuuuuuuuuuuum, naaapıyon?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sagol azom cok gec kalmia sayilmassin eymeninde agzi dis dolu anca yapabildim annemi bekledim ondan gece kaldi dogum gunune nasil yapcaz calisirken bakalim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bebikommm sen bilirsin belki, loreal'in absoult onarıcı profesyonel bi şampuanı varmış, bu şampuan ne ayak, yararlı mıdır acaba?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aaa saglik ocaginda gecen rutin kontrol yaptilar 1 yasinda dedi birdahaki kontrolu kan sayimindan bahsetmedi hic

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın simuşummm, napam çalışıyorum sen naapııyon :D
Bi de keyifsizim ki, bi enerjisizlik, bi rehavet, bi bunalımlardayım.

Ay naaapim Azom yaaa, hastalıktan gözüm bile zor seçiyo. Önce kız hasta oldu, sonra babası, şimdi de ben. Ama babasından bana bulaşan, kızınkiyle aynı değil, Allah vere de kızı tekrar hasta etmesek... :(

Sana nooldu ki kuşum? :( :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay naaapim Azom yaaa, hastalıktan gözüm bile zor seçiyo. Önce kız hasta oldu, sonra babası, şimdi de ben. Ama babasından bana bulaşan, kızınkiyle aynı değil, Allah vere de kızı tekrar hasta etmesek... :(

Sana nooldu ki kuşum? :( :(

Çok geçmiş olsun Simuşum ya, inşallah Duru'ya bulaşmaz dediğin gibi.
Herifle tartıştım dün yine. Bu aralar çok sıklaştı bu tartışmalar, bugün yüzüğümü bile takmadım sinirden. Gece de salonda yattım, o da yatağa yatmış ama üzerine birşey almadan, güya ben örtecem gece. Örtmedim oh oldu!
Konu da ney. Kuzey'in altını değiştiriyorum ama dellendi çocuk, çığlık çığlığa ağlıyor, poposu üşemesin diye acele de ediyorum, o ara anasına kamera açmış konuşuyr, neyse seslendim "gelir misin az sakinleştir " diye, neyse aldı çocuğu "annemler yalnız kaldı, gidip bir selam ver" diye tutturdu, o telaşede annesine gidip selam verecem, nasıl gıcık oldum, gıcıklığımdan vermedim, sonrası malum tartıştık.
Ne kıymetli oldu annesi ya, hayret bişi.
Amma da dertliymişim ha yazdım da yazdım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira'ya zorla mama yedirdim de....o yuzden yoktum..

-SİMUŞ,tabii ki buraya da yazıyoruz yazmayalım demedim ki ben,sadece o da artı bi iletisim kaynagımız olur diye soyledim..

sorun doktorlarınıza kızlar belki her doktor gerek gormez ama bizim doktor ve saglık ocagı aynı seyi soyleyince o yuzden size soyledim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebikommm sen bilirsin belki, loreal'in absoult onarıcı profesyonel bi şampuanı varmış, bu şampuan ne ayak, yararlı mıdır acaba?

azo'm loreal'in makyaj ve cilt urunleri hakkında biseyler biliyom da sampuanları hakkında bisi bilmiyom canım..bi ara elseve serisini kullanıyodum ama benim saclarım acayip dokuluyo bde buranın havasından kurudu,kepeklendi vs.derken,simdi sadece bioxcin kullanıyorum ben,bazen sac kremi kullanıyorum dolasmıssa sacım..

ama iyidir loreal'in urunleri,serumları falan..eger sacında kuruluk,kepek,dokulme vs gibi sorunlar yoksa dene bakalım..
:tskler:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo'm loreal'in makyaj ve cilt urunleri hakkında biseyler biliyom da sampuanları hakkında bisi bilmiyom canım..bi ara elseve serisini kullanıyodum ama benim saclarım acayip dokuluyo bde buranın havasından kurudu,kepeklendi vs.derken,simdi sadece bioxcin kullanıyorum ben,bazen sac kremi kullanıyorum dolasmıssa sacım..

ama iyidir loreal'in urunleri,serumları falan..eger sacında kuruluk,kepek,dokulme vs gibi sorunlar yoksa dene bakalım..
:tskler:

Sağol kuşum, şampuan 60tl. olunca baya bi arada kalıyom :D
Benim yıpranma ve yanığım var, o da onarıcıymış, bi deneyeyim işe yaramazsa bi kazık daha yedim der otururum artık :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Herifle tartıştım dün yine. Bu aralar çok sıklaştı bu tartışmalar, bugün yüzüğümü bile takmadım sinirden. Gece de salonda yattım, o da yatağa yatmış ama üzerine birşey almadan, güya ben örtecem gece. Örtmedim oh oldu!
Konu da ney. Kuzey'in altını değiştiriyorum ama dellendi çocuk, çığlık çığlığa ağlıyor, poposu üşemesin diye acele de ediyorum, o ara anasına kamera açmış konuşuyr, neyse seslendim "gelir misin az sakinleştir " diye, neyse aldı çocuğu "annemler yalnız kaldı, gidip bir selam ver" diye tutturdu, o telaşede annesine gidip selam verecem, nasıl gıcık oldum, gıcıklığımdan vermedim, sonrası malum tartıştık.

Yaz yaz, insan yazınca rahatlıyo... Kendimden biliyorum. Benim hatun uyandı da geri uyutmakla meşguldüm, kusuruma bakmayasın ballı bademim... Oluyo Azom böyle şeyler, emin ol bizde de sık sık ama çok sık oluyor da yapacak bişe yok. Düşünsene artık hiçbirimiz eşlerimize çocuktan önceki kadar zaman ayıramıyoruz, ne doğru düzgün sohbet edebiliyoruz ne keyifle başbaşa yemek yiyebiliyoruz. Yemekler bile nöbetleşe gibi bişe oluyo... Eşine de kızma, kendine de... Bak ben adama sabah evden çıkarken "dikkat et kendine lütfen, hasta olup gelme" dedim diye, sen bana çok kötü davranıyorsun vs vs dedi bastı gitti. Ben de hayırlı işler demedim. Sinir oldum hatta...

Hira'ya zorla mama yedirdim de....o yuzden yoktum..

-SİMUŞ,tabii ki buraya da yazıyoruz yazmayalım demedim ki ben,sadece o da artı bi iletisim kaynagımız olur diye soyledim..

sorun doktorlarınıza kızlar belki her doktor gerek gormez ama bizim doktor ve saglık ocagı aynı seyi soyleyince o yuzden size soyledim

Yok yavru kuşum ben de sen kötü bişe dedin demedim kız. Eğer öyle anlaşıldıysa üzülürüm... Ben burdaki muhabbetlerimizi çok seviyorum. Herşey kayıtlı duruyo ya, onu da ayrıca seviyorum. Bak şimdi kıza günlük gibi bişe aldım, geçmişi açıp bakıp günlüğü dolduruyorum mesela.... :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sağol kuşum, şampuan 60tl. olunca baya bi arada kalıyom :D
Benim yıpranma ve yanığım var, o da onarıcıymış, bi deneyeyim işe yaramazsa bi kazık daha yedim der otururum artık :D

Azoşum, şampuan ve saç kremi loccitane kullanıyorum ben. Arada kampanyaları oluyor, bulunca hemen alıyorum. Bende epey işe yaradı. Benim saçlarım çok zayıf ve cılız. Bir ara da loreal in büyük şişelerde şampuanlarından kullanmıştım, onlar da çok güzeldi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Benim de yemiyor Pikoşum da, tek kalsın da istemiyorum... Sonra bize çemkirmesinler beni tek bıraktınız, herkesin kardeşi var herkes kardeşiyle oynuyor benim neden yok diye... Hayır bir de cidden böyle bişey derlerse, bunu dediklerinde bizde çocuk doğurcak hal kalmayabilir. O yüzden iyi düşünmek zamanlamayı iyi yapmak lazım... Gerçi kardeş var kardeş var... O da var... Allahım hayırlısını versin herşeyin :)

Naapıyosun? Noyanım nasıl?

Canım bu konuyu bende cok derin düşünüyorum gene de hayırlısını Allah bilir...
ama görünen o ki 2. çocuk bizim için pek ufukta yok...

Çook ama cokk isterdim kardeşi olmasını o ayrı... Hayırlısı diyelim...
Noyan ne yapsın kuzum arabaları trenleri sürüyor :D

Lidoşum temizlik robotlarına da baktım da 2000-2500 tl fiyatlar gördüm, bana çok uçuk geldi. Fonksiyonları eminim iyidir de, şuan o parayı veremem maalesef... Philips marathon torbasız, kendi filtresini kendi temizleyen bi makina aldım. Bize yeter, perde, halı, koltuk yüzü yıkanıyo zaten. Arabayı da yıkamacı yıkıyo. Sorun yok yanisi :)

Yuk yavrum, benim o dediğin şeyin ne olduğuna dair, kızlardan duyduğumdan gayri, haberim bile yok. Hatta şöyle söyliiim; eşime geçen akşam dedim ki; aşkım whatsup ne sen biliyon mu? O da dedi biliyom, "naber" demek. Hıh işte benim de anladığım işte bu kadar. Kaldı ki ben burda yazmak istiyorum... Dünya kadar anımız, sohbetimiz var burda... Bu arada tütüyü niye göremedin kız? Kaldırmadım ki ben fotoyu orda duruyo :)

Bana kimse bişe demedi bu konuda, ilk kez senden duyuyorum Bebişkom...

Günaydın Azoşuuuuuuuuuuum, naaapıyon?

Banada cok pahalı geldi o fiyatlar...
sen tekrar güle güle kullan canım süpürgeni.. yeter ve de fazlasıyla en birinci temizler eminim ki ehehh :D :D

ayyyyyyy ahahhhhaa 'naber' demek ha koptummmmm koptum ehehhhhhhh :D :D

ay evek ya ben yanlız kalırım bide burda hem benim telefonum eski püskü külüstür mü külüstür bişey hemde hattım Kıbrıs hahhı bayagı tuzlaya malolur bana o hattan konuşmak...
hemde en büyük sorun ben telefondan mesaj yazmaya bile dayanamıyorum .. iki harften olusan kelimelerle cevap yazıyoms anca gelen mesajlarada .. yani bana oluru hiçç yok o işin...

Günaydın simuşummm, napam çalışıyorum sen naapııyon :D
Bi de keyifsizim ki, bi enerjisizlik, bi rehavet, bi bunalımlardayım.

ayy minnoşumm kıyamam sana... ben anlıyorum niye uyuz oldugunu çünkü benzerini ama çok kütüsünü ( çünkü skypten bana çemkirilmişti o çocuk niye aglıyo aç mı bıraktın diye) yaşamıştım Noytan ilk dogdugunda daha hastaneyden...

ondan nefret ediyorum skyple konuşmaktanda daha.. bi annem bi kızkardeşim o kadar.. en yakın arkadaşlarımla bile konuşmuyorum daha.. o kadar tiksindim yani...

leadercım hayırlı olsun cok güzel olmuş dişbugdayınız... Eymene de maşallah büyümüş minnoş iyice...

bebişkommmmm naber güzelcim??

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar, sizin bebelerin hem gündüz hem gece uyku düzenleri oturdu mu? Bizim halen oturmadı. Gece sürekli uyanıyor ve babası susturamıyor, illa bana gelmek, iki fırt emmek falan istiyor. Çok yorucu oldu artık, hele bi de hastayım ya gözümü açamıyorum geceleri... :uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yaz yaz, insan yazınca rahatlıyo... Kendimden biliyorum. Benim hatun uyandı da geri uyutmakla meşguldüm, kusuruma bakmayasın ballı bademim... Oluyo Azom böyle şeyler, emin ol bizde de sık sık ama çok sık oluyor da yapacak bişe yok. Düşünsene artık hiçbirimiz eşlerimize çocuktan önceki kadar zaman ayıramıyoruz, ne doğru düzgün sohbet edebiliyoruz ne keyifle başbaşa yemek yiyebiliyoruz. Yemekler bile nöbetleşe gibi bişe oluyo... Eşine de kızma, kendine de... Bak ben adama sabah evden çıkarken "dikkat et kendine lütfen, hasta olup gelme" dedim diye, sen bana çok kötü davranıyorsun vs vs dedi bastı gitti. Ben de hayırlı işler demedim. Sinir oldum hatta...

Yok yavru kuşum ben de sen kötü bişe dedin demedim kız. Eğer öyle anlaşıldıysa üzülürüm... Ben burdaki muhabbetlerimizi çok seviyorum. Herşey kayıtlı duruyo ya, onu da ayrıca seviyorum. Bak şimdi kıza günlük gibi bişe aldım, geçmişi açıp bakıp günlüğü dolduruyorum mesela.... :tskler:
Yok kız ne kusuru, ben de borçlu arıyorum o aralarda :d
Vallahi ya, bazen olmadık yere tartışmalar oluyor, içim gidiyor şimdi, içim içimi yiyor aramamak için ama tutucam kendimi.
Günlük fikri çok güzelmiş ya, süper.

Azoşum, şampuan ve saç kremi loccitane kullanıyorum ben. Arada kampanyaları oluyor, bulunca hemen alıyorum. Bende epey işe yaradı. Benim saçlarım çok zayıf ve cılız. Bir ara da loreal in büyük şişelerde şampuanlarından kullanmıştım, onlar da çok güzeldi...

Sağol canım, seçenek az olsa daha çabuk karar verecem :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım bu konuyu bende cok derin düşünüyorum gene de hayırlısını Allah bilir...
ama görünen o ki 2. çocuk bizim için pek ufukta yok...

Çook ama cokk isterdim kardeşi olmasını o ayrı... Hayırlısı diyelim...
Noyan ne yapsın kuzum arabaları trenleri sürüyor :D

Banada cok pahalı geldi o fiyatlar...
sen tekrar güle güle kullan canım süpürgeni.. yeter ve de fazlasıyla en birinci temizler eminim ki ehehh :D :D

ayyyyyyy ahahhhhaa 'naber' demek ha koptummmmm koptum ehehhhhhhh :D :D

ay evek ya ben yanlız kalırım bide burda hem benim telefonum eski püskü külüstür mü külüstür bişey hemde hattım Kıbrıs hahhı bayagı tuzlaya malolur bana o hattan konuşmak...
hemde en büyük sorun ben telefondan mesaj yazmaya bile dayanamıyorum .. iki harften olusan kelimelerle cevap yazıyoms anca gelen mesajlarada .. yani bana oluru hiçç yok o işin...

Ay senin kayınvalideni gıcıklıkta eeeeeeeeeeeeen birinci seçtim Pikoşum. Valla dayanılmaz, ne gıcık bi tavırdır o yahu. Töbe töbeeeee!!

Ahahahhaha naapalım kuşum, teknoloji özürlü yaşlı bi çiftiz biz. 20 li yaşlarımda takip edebiliyordum da, 30 lara gelince işe güze dalınca ı ııııh, bizden geçmiş :) Artık biz de bizim bebelerin maskarası oluruz bu gidişle teknoloji mevzuunda :) Ya da olmadı herşeyi sıfırdan öğreniriz :)

Ben ciddi ciddi düşünüyorum artık bu kardeş olayını. Çok yıprandım/yıprandık ama eğer kardeşi olacaksa çok fazla ara vermemek gerek sanki... Yani insan rahata alışınca daha zor olabilir gibime geliyo herşey... Allahtan hayırlısı tabi, takdiri ilahi...

Yok kız ne kusuru, ben de borçlu arıyorum o aralarda :d
Vallahi ya, bazen olmadık yere tartışmalar oluyor, içim gidiyor şimdi, içim içimi yiyor aramamak için ama tutucam kendimi.
Günlük fikri çok güzelmiş ya, süper.

Sağol canım, seçenek az olsa daha çabuk karar verecem :D

Bence içinden nasıl geliyosa öyle yap Azom ama çok da küslüğü uzatmayın. Eşin len neticede, sevdiğin adam, çocuuuunun babası :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar