2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy minnoşumm kıyamam sana... ben anlıyorum niye uyuz oldugunu çünkü benzerini ama çok kütüsünü ( çünkü skypten bana çemkirilmişti o çocuk niye aglıyo aç mı bıraktın diye) yaşamıştım Noytan ilk dogdugunda daha hastaneyden...

ondan nefret ediyorum skyple konuşmaktanda daha.. bi annem bi kızkardeşim o kadar.. en yakın arkadaşlarımla bile konuşmuyorum daha.. o kadar tiksindim yani...

Ben de soğuğum kayınvalideme karşı, çünkü hep "yavrum benimmm, aşkım, balım" diye diye oğlunu çok seviyor edalarındadır, ama gel gör ki en zor zamanlarında yanında olmamıştır.

Kızlar, sizin bebelerin hem gündüz hem gece uyku düzenleri oturdu mu? Bizim halen oturmadı. Gece sürekli uyanıyor ve babası susturamıyor, illa bana gelmek, iki fırt emmek falan istiyor. Çok yorucu oldu artık, hele bi de hastayım ya gözümü açamıyorum geceleri... :uzgun:

Ah be kuzum nerdeeee, dün 4 kere kalktı, ağlamak yok ama, bıgıl bıgıl bişiler anlatıyor, garibim ne diyor anlamıyom da.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar, sizin bebelerin hem gündüz hem gece uyku düzenleri oturdu mu? Bizim halen oturmadı. Gece sürekli uyanıyor ve babası susturamıyor, illa bana gelmek, iki fırt emmek falan istiyor. Çok yorucu oldu artık, hele bi de hastayım ya gözümü açamıyorum geceleri... :uzgun:

bende bilmiyorum ki nasıl oldu simuşum.. bi bakıyorum 2 -3 gün uyuyo gece uyanmadan sonraki 2-3 günde uyanıp uyanıp aglıyo...

ehehh benim eşimin yanında top patlasa uyanmaz degil ki Noyanın aglamasına :D ama ilginçtir ki ben yavaşca adınını söyler hadi kalk derim hemen gözünü açar...

Simuş benim eşimde bazen aynısını der daha ne kadar pabucumu dama atıcan diye ehehehe.. çocuk gibi kız bunlar :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben onun bıgıl bıgıl eden dillerini yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)

Sen deyince aklıma geldi bak. Bizim hatun kendince bi dil geliştirdi. Mememe "apıç", saçlarıma da "ebil" diyo. Ahahhahahah ne diyo acabası? :gul::gul:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anammmm Pikemin yazı renginden yapmışım alıntı yaparkene :D

Ay senin kayınvalideni gıcıklıkta eeeeeeeeeeeeen birinci seçtim Pikoşum. Valla dayanılmaz, ne gıcık bi tavırdır o yahu. Töbe töbeeeee!!

Ahahahhaha naapalım kuşum, teknoloji özürlü yaşlı bi çiftiz biz. 20 li yaşlarımda takip edebiliyordum da, 30 lara gelince işe güze dalınca ı ııııh, bizden geçmiş :) Artık biz de bizim bebelerin maskarası oluruz bu gidişle teknoloji mevzuunda :) Ya da olmadı herşeyi sıfırdan öğreniriz :)

Ben ciddi ciddi düşünüyorum artık bu kardeş olayını. Çok yıprandım/yıprandık ama eğer kardeşi olacaksa çok fazla ara vermemek gerek sanki... Yani insan rahata alışınca daha zor olabilir gibime geliyo herşey... Allahtan hayırlısı tabi, takdiri ilahi...

Bence içinden nasıl geliyosa öyle yap Azom ama çok da küslüğü uzatmayın. Eşin len neticede, sevdiğin adam, çocuuuunun babası :)

İçimden onu pişman etmek geliyor vallaha, ağlatmak süründürmek istiyorum bak yine gıcık oldum :sinirli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bende bilmiyorum ki nasıl oldu simuşum.. bi bakıyorum 2 -3 gün uyuyo gece uyanmadan sonraki 2-3 günde uyanıp uyanıp aglıyo...

ehehh benim eşimin yanında top patlasa uyanmaz degil ki Noyanın aglamasına :D ama ilginçtir ki ben yavaşca adınını söyler hadi kalk derim hemen gözünü açar...

Simuş benim eşimde bazen aynısını der daha ne kadar pabucumu dama atıcan diye ehehehe.. çocuk gibi kız bunlar :)

Hmmm o zaman daha gece uyanmaları normal demekki... 1 yaşına doğru düzene girer dedilerdi ama bu işte inşallah 40 ı çıkınca düzelir, 2 aylık olsun bak gör değişir vs söylemlerine dönmez umarım :D

Haklı kız adamlar aslında bi açıdan, alışmışlar bizim sürekli ilgimize şimdi ilgisiz kaldılar, kıskanıyolar bence :D:D:D

Hani daha önce de demiştim ya, belki hatırlarsın benim uykum çok ağırdır diye. Dün değil önceki gün benim hatun uyanmış, bana dokunmadan üstümden geçmeyi nasıl başardı bilmiyorum ama üstümden geçmiş, yataktan inmiş, yatak odasına kaçmış. Hastayım, uykuluyum gözümü açamıyorum. Eşim de hasta diye oturma odasında yatıyordu. İçerden eeeh eeeeh diye sesi geliyo, sonra poşet sesleri falan duydum. Dolabı açmış ortalığı karıştırıyo. Ben de yattığım yerden eşime bağırıyorum; Aşkııııııııııııım aşkıııııııııııııııım, koooooş, kız yataktan kaçtı diye. Ahahhahahahahha bak gene güleceğim geldi. :gul::gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

İçimden onu pişman etmek geliyor vallaha, ağlatmak süründürmek istiyorum bak yine gıcık oldum :sinirli:

Anladım ben, çok kızmışın :D:D Bu tür durumlarda sakinleşmek cidden zor oluyo... Bazen bana da aynısı oluyo ahahahhaha :D

He yaaa apıç didi. Aha uyandı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hmmm o zaman daha gece uyanmaları normal demekki... 1 yaşına doğru düzene girer dedilerdi ama bu işte inşallah 40 ı çıkınca düzelir, 2 aylık olsun bak gör değişir vs söylemlerine dönmez umarım :D

Haklı kız adamlar aslında bi açıdan, alışmışlar bizim sürekli ilgimize şimdi ilgisiz kaldılar, kıskanıyolar bence :D:D:D

Hani daha önce de demiştim ya, belki hatırlarsın benim uykum çok ağırdır diye. Dün değil önceki gün benim hatun uyanmış, bana dokunmadan üstümden geçmeyi nasıl başardı bilmiyorum ama üstümden geçmiş, yataktan inmiş, yatak odasına kaçmış. Hastayım, uykuluyum gözümü açamıyorum. Eşim de hasta diye oturma odasında yatıyordu. İçerden eeeh eeeeh diye sesi geliyo, sonra poşet sesleri falan duydum. Dolabı açmış ortalığı karıştırıyo. Ben de yattığım yerden eşime bağırıyorum; Aşkııııııııııııım aşkıııııııııııııııım, koooooş, kız yataktan kaçtı diye. Ahahhahahahahha bak gene güleceğim geldi. :gul::gul:

Sıpaya bak sennnnn :D Sessiz sessiz nasıl da kaçmış yanından ahahah :D Emeklerken böyleler, yürürken ne edicez bilmiyorum.. Şu bebek kilitleri varya, onlardan almıştım kapaklar için, pek tutmadı diye japon yapıştırıcısı ile yapıştırmıştım, onu bile sökmüş ya kız, bi değişik bunlar. Fazla enerjikler, biz artık bezini ayakta değiştiriyoruz biliyr musun.. Yani o derece kurt var.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ay senin kayınvalideni gıcıklıkta eeeeeeeeeeeeen birinci seçtim Pikoşum. Valla dayanılmaz, ne gıcık bi tavırdır o yahu. Töbe töbeeeee!!

Ahahahhaha naapalım kuşum, teknoloji özürlü yaşlı bi çiftiz biz. 20 li yaşlarımda takip edebiliyordum da, 30 lara gelince işe güze dalınca ı ııııh, bizden geçmiş :) Artık biz de bizim bebelerin maskarası oluruz bu gidişle teknoloji mevzuunda :) Ya da olmadı herşeyi sıfırdan öğreniriz :)

Ben ciddi ciddi düşünüyorum artık bu kardeş olayını. Çok yıprandım/yıprandık ama eğer kardeşi olacaksa çok fazla ara vermemek gerek sanki... Yani insan rahata alışınca daha zor olabilir gibime geliyo herşey... Allahtan hayırlısı tabi, takdiri ilahi...

Bence içinden nasıl geliyosa öyle yap Azom ama çok da küslüğü uzatmayın. Eşin len neticede, sevdiğin adam, çocuuuunun babası :)
canım kayınvalide gerçekten öyle torununu merak edip sormayan bi karakter . yazık ki cookk yazık... benim ve çocugum için öyle bi insan yok artık onun içinde biz yokuz tek derdi oglunun cok arayıp sormaması okadar....
70 yaşında ki kadının bu hırsı beni hep şaşıtmıştır dogrusu...

2. Çocuk düşünsem yaş itibariyle hemen düşünürdüm canım... bence sen şimdi de yapsan olur 2-4 sene içinde de yapsan olur.. paşa gönlüne kalmış... ama arayı cok uzatmamakta fayda var....

ama bu sözüm 30 yaş ve üstü hatunlar için geçerli....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım bazen aynısının tıpkısından bende hissediyorum eheheh ama
üzme kızzzzzzzz.. iyidir senin kocan seni de ççok seviyo belli yazık ona da ...ama üzmesin seni hiççççççççç...

yerim Kuzey paşayı bennnnnn maşallah cok seviyom kıs minnoşunu...

iyiyim pikoooşşşş sen nasılsıınnn :) mucx
saol dadlummmmmmmm.. iyi diyelim iyi olalımmmmmmm :huhuu:

ayyyyyyyyy ayyyyyyyyy sarı şekerime ballı kaymagıma bak yaaaaaaa... bi görsem onu nasıl yicemmmmmmmmm nasılllllllllll.... maşallahhhhh minnoşuma benim....... çooooooooookk şeker annesi yaaaaaaaaa kız çocugu başka minnoş oluyooooooo ya...

(tabi bizim oglan minnoşlarıda başka tatlı o ayrı) kıyamadım bak ogluma ehehe :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebişkom maşallah Hiraya.. büyümüş annesi küprüklerünü yesinler onun......

sagol pikosum..ama dun sanli cocuk 9 ayını doldurunca evrim gecirdi,bugun gayet mızmız herseye mızırdayan bi cocuk oldu..
uyku saatleri degisti gibi,zorla yemeye basladı,yemegi cok severek yiyodu simdi yarım kase zor yiyo vs..
insallah gecer,ust dislere bagladım ben ama bakalım :uzgun:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sagol pikosum..ama dun sanli cocuk 9 ayını doldurunca evrim gecirdi,bugun gayet mızmız herseye mızırdayan bi cocuk oldu..
uyku saatleri degisti gibi,zorla yemeye basladı,yemegi cok severek yiyodu simdi yarım kase zor yiyo vs..
insallah gecer,ust dislere bagladım ben ama bakalım :uzgun:

üst dişler altlara göre daha çok zorluyo canım.. umarım daha iştahı açılır canım..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Annesiiii maşallah Hira balımaaa. yerim ben onun totosunu havucunu bandını :D

Pikoşum ben tek 1 foto gördüm sanırsam, du hemen bakıcam kız :D:D Hııı bu arada ben Noyanıma zorla bakmam kiii, teyzesiyim ben onun, seve seve maşallah diye diye bakarım :D :huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım bazen aynısının tıpkısından bende hissediyorum eheheh ama
üzme kızzzzzzzz.. iyidir senin kocan seni de ççok seviyo belli yazık ona da ...ama üzmesin seni hiççççççççç...

yerim Kuzey paşayı bennnnnn maşallah cok seviyom kıs minnoşunu...

saol dadlummmmmmmm.. iyi diyelim iyi olalımmmmmmm :huhuu:

ayyyyyyyyy ayyyyyyyyy sarı şekerime ballı kaymagıma bak yaaaaaaa... bi görsem onu nasıl yicemmmmmmmmm nasılllllllllll.... maşallahhhhh minnoşuma benim....... çooooooooookk şeker annesi yaaaaaaaaa kız çocugu başka minnoş oluyooooooo ya...

(tabi bizim oglan minnoşlarıda başka tatlı o ayrı) kıyamadım bak ogluma ehehe :D

Ehhehehe, kız az daha versen gazı gidip özür dilicem o derece :gul:

Hiraaaaaa ama ben seni ısırırımmm :sevindirikasli: Maşallah sana maşallahhhhh

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar