2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kız oglunu öyle seven benim degil Azo'nun kayınvalidesi... benimki (kayınvalide)pek sevgi göstermeyen memnuniyetsiz tiplerden... birgün görmedim sevgi dolu bir bakış yada söz.. (bana degil zaten mümkün de degil . ogluna karşı)

Ayy yerim minnoşu bennnn... maşallah cok ballı kaymak oldular bu minnoşlar yaaaaaaaaaaa... :huhuu:
anammmm kaynanaları karıştırdım özür kızlar amann boşver kaynana kaynanadır diyip olayı kapatalımseninkide tabir-i caizse NEMRUT kaynanalardan herhal Pikoşum
Laylamın gönderisine cevap yaziim diye alıntılamışım, sonra malağın ben unutmuşum görüyon mu :)

Laylaaaam, ben o Kayranın taytay duran bacaklarından poposundan ısırırım. Yaaa bi buluşamadık, yeminlen içime dert oldu...

Evet yaaa Simuş biz neden bir araya gelemiyoruz neden nedennnn
Simuş sana bişey diyeyim balım benim bük oğlanda uykuyu hiç sevmezdi hala sevmiyor gece 12 de yatsa sabahın 7 sinde ayaktadır bizde kızıyoruz yatıp dinlen neden kalkıyosun diye hala sabahın köründe kalkar bebekken nasılsa öyle gidiyor

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaaa simus harbiden ben kucukken duru gibiymisim sonuc simdi dana gibiyim onemli olanno degil.bence ac olsa elbet yer canini sikma sen emiyo mu halen emiosa istahsizligi genelde olan biseymis emek bebek yemek yenegi reddeder dio zira eltim ve gorumcemin kizlarida oyle idi...

Kayraya aferin totosunu yedigim eymende duruo kendi basina hatta elleri birakio totoyu disari cikario laylos adim atcak ama cesaret edemio kimi zaman farkinda olmadan yurutecine tutunmak isterken koltuktan yuruo hi kac adim ama hepsi bu kadar yarin 9.ayi doldurcak yakindir heralde yurumeleri...

Gokcem masallah de adene kizz yesin erkek onlar cok hareketli olduklari icin alamiyolar kaka muhabbetine gelince bizzimkide gunde 3 kere yapio bu ****bolizmasinin calistigini gosterir bence sevinmelitiz ki cogu bebek kabizliktan zorlanir sukur o konuda rahatiz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selam.. ne var ne yok... ben geldim ama mıkırdanmaya başladı uyanacak gibi....

Minnoşlarınızı ve sizi öperimmmmmm..

Ha babuş nerde bende özledim bak...

Simuşcum.. Sarı şekerim emiyo cok şükür... alıyodur o gıdasını annesi .... maşallah yerim totosunu ayagını onun...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Evet yaaa Simuş biz neden bir araya gelemiyoruz neden nedennnn
Simuş sana bişey diyeyim balım benim bük oğlanda uykuyu hiç sevmezdi hala sevmiyor gece 12 de yatsa sabahın 7 sinde ayaktadır bizde kızıyoruz yatıp dinlen neden kalkıyosun diye hala sabahın köründe kalkar bebekken nasılsa öyle gidiyor

Galiba benden kaynaklı Laylam... Afedersin k.çımız bi türlü toplanamıyor ki kalkıp geleyim sizin tarafa... :(

Aaaay deme öyle deme, ben hayal kuruyorum artık belki aklı biraz çalışmaya başlayınca uyur diye. :D Uyumazsa da babası baksın artık, ben dayanamıcam, sırtım belim ölüyorum ağrısından...

Yaaa simus harbiden ben kucukken duru gibiymisim sonuc simdi dana gibiyim onemli olanno degil.bence ac olsa elbet yer canini sikma sen emiyo mu halen emiosa istahsizligi genelde olan biseymis emek bebek yemek yenegi reddeder dio zira eltim ve gorumcemin kizlarida oyle idi...

Ben de çok iştahsızmışım bebekken ve hayatım boyunca da hep zayıf oldum. Şuanda da 63 kiloya düştüm, boyum 1.70 yani çok şükür dana gibi bir görüntüm yok :) Sanırım bu genetik bişey... Bide ben zaten açlığına tokluğuna, yememesine takmıyorum epey uzun zamandır. Benim sorunum uyumaması Lidoş.... 9 saatlik gece uykusunda 10 kere kalkması. Yoksa gün içindeki huysuzlukları haylazlıkları iştahsızlığı falan öyle böyle idare ediliyor...

Simuşcum.. Sarı şekerim emiyo cok şükür... alıyodur o gıdasını annesi .... maşallah yerim totosunu ayagını onun...

Alıyodur inşallah Pikoşum... Uyku sorunu bi çözüleydi hayırlısıyla. Valla olmadı İstanbulda bi kadın varmış, adını hatırlamıyom da uykusuz anneler ******nde okumuştum eğitim falan veriyomuş, daha da olmadı ona gidicem. Çok çaresizim çünkü...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ahhh simuşum bu bebeler cin gibi ama durucum ennnn cinlerden. Hareketli bi bebekya heralde uykuyuda sevmiyor. Senin fizktedavin bittimi? İnşşallah ağrılarını hafifletmiştir..

Bende şu an eşime acayip kızgınım, bazen ne yapsa batıyor. Offff offff.. Kızlar ya ben bu aralar çok sinirli ve anlayışsız bi tip oldum. Herşey yoruyor hereşey üüzyor beni ne bileyim. Anneliğin zorluğumu iş sıkıntısını ne bileyim. sıkıntıdayım anlayacağınız..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ahhh simuşum bu bebeler cin gibi ama durucum ennnn cinlerden. Hareketli bi bebekya heralde uykuyuda sevmiyor. Senin fizktedavin bittimi? İnşşallah ağrılarını hafifletmiştir..

Bende şu an eşime acayip kızgınım, bazen ne yapsa batıyor. Offff offff.. Kızlar ya ben bu aralar çok sinirli ve anlayışsız bi tip oldum. Herşey yoruyor hereşey üüzyor beni ne bileyim. Anneliğin zorluğumu iş sıkıntısını ne bileyim. sıkıntıdayım anlayacağınız..

Tanselim, benim fizik tedavi biteli 1 ay belki de daha da fazla olmuştur. Ağrılarım epey hafiflemişti, hatta havuza da başlamıştım kuş gibiydim, çok azalmıştı. Ama şimdi tekrar hortladı hem de en şiddetlisinden, eğilemiyorum bükülemiyorum yatamıyorum. Kız sürekli üstümde duramk istiyor ağrılarımın şiddeti artıyor. Havuza da gidemiyorum. Sıfır hareket. Evin içindeyim 24 saat, hapishane gibi. Olacağı buydu...

Eşine neden kızdın?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselim, benim fizik tedavi biteli 1 ay belki de daha da fazla olmuştur. Ağrılarım epey hafiflemişti, hatta havuza da başlamıştım kuş gibiydim, çok azalmıştı. Ama şimdi tekrar hortladı hem de en şiddetlisinden, eğilemiyorum bükülemiyorum yatamıyorum. Kız sürekli üstümde duramk istiyor ağrılarımın şiddeti artıyor. Havuza da gidemiyorum. Sıfır hareket. Evin içindeyim 24 saat, hapishane gibi. Olacağı buydu...

Eşine neden kızdın?

amannn simuşum ne bileyim. Herşeyi sıkıyor batıyor gibi. Bazen sadece Selimle ilgili konuşuyorum ve sonra kendi kabuğuma çekiliyorum.
Simuşum evde hareketsiz kalmak hakkaten yorucu. İnşallah havuza tekrar gidebilirisn. Bende spora başladım haftada 1 ancak gidebiliyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
amannn simuşum ne bileyim. Herşeyi sıkıyor batıyor gibi. Bazen sadece Selimle ilgili konuşuyorum ve sonra kendi kabuğuma çekiliyorum.
Simuşum evde hareketsiz kalmak hakkaten yorucu. İnşallah havuza tekrar gidebilirisn. Bende spora başladım haftada 1 ancak gidebiliyorum.

inşallah Tanselim... inşallah...

Yaa evlilik hayatı bence çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor. Çocuktan öncesi gezmece tozmaca yemece içmece, çocuktan sonrası uykusuzluk yorgunluk eve hapsolmaca falan filan. Ben de çok asabi oldum, eşim eve yarım saat geç gelsin çemkirip duruyorum...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
inşallah Tanselim... inşallah...

Yaa evlilik hayatı bence çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor. Çocuktan öncesi gezmece tozmaca yemece içmece, çocuktan sonrası uykusuzluk yorgunluk eve hapsolmaca falan filan. Ben de çok asabi oldum, eşim eve yarım saat geç gelsin çemkirip duruyorum...

Aynen öyle simuşum..Selim uyuyor, herkez bilgisayarını alıp köşesine çekiliyor. Ne konuşoz ne bir dertleşme hiç bişey kalmadı. Çok garip ben hiç bişey anlatmak istemiyorum eşime.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aynen öyle simuşum..Selim uyuyor, herkez bilgisayarını alıp köşesine çekiliyor. Ne konuşoz ne bir dertleşme hiç bişey kalmadı. Çok garip ben hiç bişey anlatmak istemiyorum eşime.

Ben bazen, uyurken eşime tekme atıp yataktan düşürmek istiyorum. Ama sonra kafası şifonyere çarpar da başıma iş alırım diye vazgeçiyorum :gul::gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lilacs, Lidıl okulda...
Babuş, Azoş, Gökçe, Tansel işte...
Hayatım terketti...
Calmdown, Dünyam80, Sshumo, Aslıyrt, Mannak, Demenmania kayıplarda...
Ecrin, Bebikom, Leader, Layla, Nazo, Pikoş ve ben evde çocuk peşinde koşmakta....

Cidden üzülüyorum... Ben de terkedicem burayı, boşuna gelip yazıp duruyorum deli gibi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Ben bazen, uyurken eşime tekme atıp yataktan düşürmek istiyorum. Ama sonra kafası şifonyere çarpar da başıma iş alırım diye vazgeçiyorum :gul::gul:

Bazen bööle soldan soldan geliyolar bana da :)

Lilacs, Lidıl okulda...
Babuş, Azoş, Gökçe, Tansel işte...
Hayatım terketti...
Calmdown, Dünyam80, Sshumo, Aslıyrt, Mannak, Demenmania kayıplarda...
Ecrin, Bebikom, Leader, Layla, Nazo, Pikoş ve ben evde çocuk peşinde koşmakta....

Cidden üzülüyorum... Ben de terkedicem burayı, boşuna gelip yazıp duruyorum deli gibi...

neyi boşuna yazıyosun bacımmmmm.... bak gördüm geldim hemen... nere gidiyomuşsun bırakmayız seni oluru yok yanim.. kaldın bize ehehehe :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bazen bööle soldan soldan geliyolar bana da :)

neyi boşuna yazıyosun bacımmmmm.... bak gördüm geldim hemen... nere gidiyomuşsun bırakmayız seni oluru yok yanim.. kaldın bize ehehehe :D

Eheuheuehueue blöf yaptım kız, terketmem ben sizi Allah korusun! Daha yüzyüze görüşme ayarlıcaz inşallah. Hem bebelerin doğum günleri geliyo. Bu ilk doğum günleri olucak... Acabası bi hediye organizasyonu daha yapsak mı? Ama ilk hediye organizasyonunda çıkanların aynıları çıkarsa değişek, farklı kişiler farklı kişilerle eşleşsin daha kaynaşılsın.. Yani ne dersiniz bilemedim ama....:huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Eheuheuehueue blöf yaptım kız, terketmem ben sizi Allah korusun! Daha yüzyüze görüşme ayarlıcaz inşallah. Hem bebelerin doğum günleri geliyo. Bu ilk doğum günleri olucak... Acabası bi hediye organizasyonu daha yapsak mı? Ama ilk hediye organizasyonunda çıkanların aynıları çıkarsa değişek, farklı kişiler farklı kişilerle eşleşsin daha kaynaşılsın.. Yani ne dersiniz bilemedim ama....:huhuu:

Bana uyar canum.. ilkine ben katılamadıgım için bişey diyemicem o konuda... :D (yaparda bana cıkan olursa ben istanbul adresi veririm burası daha komplike oluyo gerek yok)

Herkese uyarsa bana da uyar.....:huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ENE SİMOŞUM SÜPER FİKİR kız... sen az zilli değilsin... de kimse yok ki yavruş. kimi toparlayacaz da getirecez de çekiliş yapacak da hediyeleri alacaz. bi elin parmağı kadar kaldık. çok üzülüyorum ya valla. dağıldık..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ENE SİMOŞUM SÜPER FİKİR kız... sen az zilli değilsin... de kimse yok ki yavruş. kimi toparlayacaz da getirecez de çekiliş yapacak da hediyeleri alacaz. bi elin parmağı kadar kaldık. çok üzülüyorum ya valla. dağıldık..

daha önce ben söylemiştim ama kimse onaylamadı heralde istemiyorlar diye düşündüm Azoşa söyleyelim bi organizasyon yapsın. kimse katılmazsa Nazomla bizim bebelere karşılıklı hediyeler alırız doğum günleride 2 gün arayla:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar