2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nazom naaapıyosun? Kız sana haber vermez miyim ayıp ettin :) Ben o küsen Ela balını yerim. Duru da yapıyor o dediğinden, hayır deyince dudak büzüp ağlamaya başlıyo. Ben onun küsme olduğunu bilmiyodum ya :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazom naaapıyosun? Kız sana haber vermez miyim ayıp ettin :) Ben o küsen Ela balını yerim. Duru da yapıyor o dediğinden, hayır deyince dudak büzüp ağlamaya başlıyo. Ben onun küsme olduğunu bilmiyodum ya :D

:)) küsme balım işte o hehehe cok tatlı oluyolar ya o dudaklar büzülüp koynuna yapısıyor ya..eğer yerdeyse kendini kapatıyor sankim namaz kılar gibi popo havada yiyesim geliyo o an..gecen ireme kızmıs kapaklanmıs yere kafa halıda popo havada iremde poposuna tam tepik atacakken yakaladım napıyosun annem dedim.kendime engel olamadım poposuna vurcaktım diyo ya

yoksa biz hiçççççç kıskanmıyoruzz:gelbenimle:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sshumo canım başın sağolsun ya. offff anneler ölmesin. çocuklar da ölmesin. daha doğrusu benim annem ben öldükten sonra ölsün. dayanamam çünkü. ama o zaman da o evlat acısı çekmiş olacak. o daha da beter. :(

ne diyim ya. ölüm sahiden de paradoks.

ama ipek inan yaşanılanları hafifletmiştir. çünkü Anneannem hep babamı kaybettim 1 hafta sonra sen doğdun (ki 22 adet küçüklü büyüklü torunu var hatunun düşünün) o acıyı ancak seninle atlatabildik derdi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazo yaa. ahahahahah yarıyosun sen beni hatun. ayrıca irem de ahahaha. demek tutamamış kendini he. kuzularım benim. ne şanlısın ki 2 adet birbirinden fıstık kızın var. bakalım inşallah bana da kısmet olur. bi tane de kızım olsa süper olacak. daha ne isterım ki bu hayattan.

Aden de bayadır yapıyo o dudak büzüp küsmeyi. küsmüyor gerçi kızınca ona dudaklarını büzüp iç çeke çeke ağlıyo güya. ama yalandan. ha biraz oralı olmazsan gerçeğe dönüuyor o ağlama sekansı başka :))

bu ara öpücük atmayı öğrenmiş bizimki. yanakların içe çöküyor dudaklar önde (ki zaten çıkık dudakları) muck muckk yapa yapa geziyor. bi de yalandan öksürmeyi öğrenmiş. ay çok hasta benim oğlum diyorum öksürmeye başlıyor. ama nasıl yalannn nasıl yalan... kuzum ya her geçen gün büyüyorlar. izlemesi çok zevkli.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gökçeeeeeee nerdesin yavrum 2 gündür senin için gelip dükkan acıyorum burda yoksun kusum..

allah gönlüne göre versin insallah bi de kızın olsun :) zaten dedim ben sana aden de kız güzelliği var köfte dudişlim benim arkası kız onun :huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hediyeleşeceksek beni de ekleyin kızlar, bu arada kim ekliyor?
Organizasyon ne alemde, nasıl olcak, her bebeye doğumgününde hedaye mi yollıcaz, yoksa herkes bir bebişe mi yollayacak?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba şekerler...

Hadi yapalım şu listeyi artıkın :D
geçen sefer kızlar erkeklere , erkekler kızlara mı almıştı?
nasıl oluyorda oluyor bu işler? :D :D :bestas:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhaba şekerler...

Selam Pikemmmm :elif:
Evet dediğin gibi olmuştu. Ama şimdi eşit kız erkek sayımız var mı bilmiyorum. Katılacak olanlar tam netleşince hazırlarım liste, kimse olaya el atmazsa yeniden el atabülürüm :findikim:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçeeeeeee nerdesin yavrum 2 gündür senin için gelip dükkan acıyorum burda yoksun kusum..

allah gönlüne göre versin insallah bi de kızın olsun :) zaten dedim ben sana aden de kız güzelliği var köfte dudişlim benim arkası kız onun :huhuu:

sağol yavru. hee güzel valla benim adamım. şapka takınca aaa kız mı dıye soruyolar. bahtı guzel olsun.

Selam Pikemmmm :elif:
Evet dediğin gibi olmuştu. Ama şimdi eşit kız erkek sayımız var mı bilmiyorum. Katılacak olanlar tam netleşince hazırlarım liste, kimse olaya el atmazsa yeniden el atabülürüm :findikim:

bence el atmalısın fyavru. senin el atmadığın bi organızsayon ı ıhh olmaz. kimse sen kadar ıyı org. yapamaz. muah muah dev kalppp

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende hediyeye katılayımmm .. bence dogumgununde her bebişe hediye alalım:tskler: bebelerin bol bol hediyesi olsun:elif:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam hatunlar nasılsınız bakalım?

Hediye olayında çoğunluk ne der bilmiyorum ama ben ilkinde olduğu gibi bir organizasyon olmasından yanayım. Tabi her bebişimize herkesin hediye alması çok güzel olurdu ama açıkça söylemek gerekirse öyle bişey beni maddi olarak çok aşar... Eğer genelde öyle bir talep olursa, ben ona katılamam sanırım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:)) küsme balım işte o hehehe cok tatlı oluyolar ya o dudaklar büzülüp koynuna yapısıyor ya..eğer yerdeyse kendini kapatıyor sankim namaz kılar gibi popo havada yiyesim geliyo o an..gecen ireme kızmıs kapaklanmıs yere kafa halıda popo havada iremde poposuna tam tepik atacakken yakaladım napıyosun annem dedim.kendime engel olamadım poposuna vurcaktım diyo ya

yoksa biz hiçççççç kıskanmıyoruzz:gelbenimle:

Hhhhhhh ben o İrem balını da, poposunu havaya diken Ela balını da yerim yeeeeer :)

selam hatunlar...nasılsınız???
duydum ki hediye mevzusu olmuş...beni de ekleyin...

Lilacscım nasılsın? Uzundur rast gelemiyoruz :)

Merhaba şekerler...

Evet Pikoşum ilkinde öyle olmuştu. :) Napıyon yavru kuşum? Oyunlara devam mı :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar kusura bakamayın lütfen, face te bir süre sessiz kalıcam... Benim iş yerinde çok sevdiğim bir üstadım var. Daha önce adını anmak istemediğim bir hastalığa yakalanmıştı. Sonra meliyat oldu, tedavi gördü falan... Yendi.. Yani en azından 1-2 senedir bişeyi yoktu. Bugün sesini duymak için aradım. Sesi çok kötü geliyordu. ****staz yapmış, akciğere... O kadar üzüldüm ki anlatamam... Daha da çok kendimde olduğum söylenemez. Çarşamba günü ameliyat olmuş. Eğer hasta olmasam koşup gidecektim ama ameliyattan yeni çıkmış birinin yanına da salya sümük akarken göz göre göre gidilmez diye kırdım kıçımı oturdum. Çok üzgünüm... Allahım yardımcısı olsun inşallah...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Canlarım hediye işini yapalım ya.. Çok güzel oluyor.
Bence çekiliş yaplaım kim kime çıkarsa. Erkek kız farketmez.
AZOM balım bu işe sen bi el atsan ne güzel olur, geçenki organizsayan süperdi.
Bu arada çok özlüyorum ya sizi..Niye bu kadar sevdirdiniz kendinizi:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende hediyeye katılayımmm .. bence dogumgununde her bebişe hediye alalım:tskler: bebelerin bol bol hediyesi olsun:elif:

Anam ecrinim gelmiş. Bende seni arayıp sorcaktım. İyi çılgınlık her bebeğe hediye.Allahım düşünsene sürekl alışveriş..Bu olay çok zor biatanem..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar kusura bakamayın lütfen, face te bir süre sessiz kalıcam... Benim iş yerinde çok sevdiğim bir üstadım var. Daha önce adını anmak istemediğim bir hastalığa yakalanmıştı. Sonra meliyat oldu, tedavi gördü falan... Yendi.. Yani en azından 1-2 senedir bişeyi yoktu. Bugün sesini duymak için aradım. Sesi çok kötü geliyordu. ****staz yapmış, akciğere... O kadar üzüldüm ki anlatamam... Daha da çok kendimde olduğum söylenemez. Çarşamba günü ameliyat olmuş. Eğer hasta olmasam koşup gidecektim ama ameliyattan yeni çıkmış birinin yanına da salya sümük akarken göz göre göre gidilmez diye kırdım kıçımı oturdum. Çok üzgünüm... Allahım yardımcısı olsun inşallah...

offf offf ne denir Allahım şifa versin..
Sen burda yaz ama merak ederim seni ve durumu..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Canım kayıplardayım vallahi.. olmasamda eskisi gibi değilim zaten kötü günler geçirdim kendimi yeni toparlıyorum.. biricik annemi kaybettim bir anda oldu herşey 1 ay içinde melek oldu.. 5 ay olmak üzere kızımda olmasa savrulup giderdim.. ama allahın bir bildiği var kızım doğuyor ve 3 ay sonra hiç bir şeyi olmayan annem bir anda rahatsızlanıp 1 ay içinde vefat ediyor.. allahım kızımı avunalım diye yolladı.. yoksa babam, kız kardeşim mahvolmuştuk.. tek dayanağımız ipeğimiz.. öyle aklıma geldi kızlara bir bakayım diye içime doğmuş demek ki adımın geçmesi..

canım basın saglsun,Allah rahmet eylesin cok uuzldum :aglayan:
daha yeni okudgum icin ancak yazıyormu kusura bakma..:uzgun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
offf offf ne denir Allahım şifa versin..
Sen burda yaz ama merak ederim seni ve durumu..

Amin tatlım. Teşekkürler...

isteyenler:

Simuş
Layla
Babuş
Nazo
Gökce
Azom
Bennn

Tansel de ister sanırsam :D
Başka? başka?

Son durum;

Simuş
Layla
Babuş
Nazo
Gökce
Azom
Bennn
Tansel
Ecrin
Bebikom
Littlesunsine

Lilacscım bişe demiş miydi hatırlayamadım :uzgun:

Leader bişe demedi.

Mannak, Aslıyrt, Sshumo, Demetmania, Dunyam, Calmdown var bide. Dunyam ın katılacağını pek düşünmüyorum. Calmdown da zaten aylar aylar aylar oldu yok. Bu durumda 10-16 arası bi sayıdayız :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar