2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bizdeki haberlere gelince teyzoslar ela cuma gününden bu yana ateşli 3 diş birden patlattık.durdu durdu canıma okudu 3 gecedir günüm gecem karıstı.eşim burda değildi yurt dısında adamı acil dönüş yaptırdık o derece huysuzuz sanırım 4.diş de yolda ve cok ama cok zorluyor elayı bu kadar kısa sürede 3 günde 3 diş perisan etti bizi. ama nihayet kavustuk minik incilerimize :) kar kış olmadan diş bulgurumuzuda yaptıkmı darısı doğum gününe dicem artık:elif::elif:

hepinizi öperiz

Hayırlı olsun Nazom dişleriniz :) Valla bizim ilk çıkmaya başladığı andan beri anamız ağlıyo. İnşallah sizin öyle olmaz :)

Noyanda son 3-4 gündür geceleri aglıyor cok sık uyanıyor, sanırım bizede yeni bi dişler geliyor...

Simuşcum bebişkocum bencede hızlandıralım bu işi, malum dogum gününe kadar anca toparlanır bu işler.. kargoydu şuydu buydu derken....

Kızlarrrrrr annem bi süprüz yapıp bugün akşama geliyo bize inşallah... 4-5 gün kalıcak ama olsun hiç yoktan iyidirrrrr :huhuu::huhuu:

Canım, anneciğinin gelmesine çok sevindim, darısı başıma :) Noyanıma da acil diş çıkarmalar diliyorum, hemencik ağrısız sızısız çıkarsın da siz de Noyanım da rahatlasın. :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım çok sıkkın hiç keyfim yok dicem ama kime dicem... Kendi kendime dertleşeceksem içimden konuşurum daha iyi. Hiç değilse misafirler öğrenemez.... :aglayan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Canım çok sıkkın hiç keyfim yok dicem ama kime dicem... Kendi kendime dertleşeceksem içimden konuşurum daha iyi. Hiç değilse misafirler öğrenemez.... :aglayan:

minnoşummm niye canın sıkkın?
anncim geldiye ben ona daldım haliyle.. zaten cuma dönüyor.. Noyanı cok özlemiş torun sevmeye gelmiş minnoşum... Arada bende nasipleniyorum işte ehehe :D

Kızlar hadi listeyi yapalım... Kurayı nasıl yapıyosunuz benim hiç bilgim yok... Hadi AZOOOOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hadi canummmmmmm... gel gel sen buraya :D hazırla listeleri....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
minnoşummm niye canın sıkkın?
anncim geldiye ben ona daldım haliyle.. zaten cuma dönüyor.. Noyanı cok özlemiş torun sevmeye gelmiş minnoşum... Arada bende nasipleniyorum işte ehehe :D

Kızlar hadi listeyi yapalım... Kurayı nasıl yapıyosunuz benim hiç bilgim yok... Hadi AZOOOOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hadi canummmmmmm... gel gel sen buraya :D hazırla listeleri....

Kız Pikoş kız Pikoooooş.... :huhuu::huhuu::huhuu:

Amaaaan neye sıkılsın ki benim canım... Duru uyumuyor. 8. 80 da zoooorla uyuttuk 10.30 a kadar 3 kere kalktı, son kalkışı 11. Birazdan kalkar gene. Sabaha kadar 10 kere kalkıyoruz. İnan şuan uykusuzluktan ölecek durumdayım ama bünyem uyumayı reddediyor. Çünkü bişe anlamıyorum ki uyuduğumdan. Nerdeyse her 40 dakikada bir ayaktayım. Emip uyumuyor da. Bağırıyor çağırıyor susmuyor kendini ordan oraya atıyor sakinleşmiyor, uykusu iyce açılınca susuyor oyun oynamak istiyor falan filan. Yorgunluktan beynim durdu, yaşama sevincim içime kaçtı. :uzgun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaa kızlar Dunyama da aşkolsun. O kadar hukukumuz var da bi gelip bebeğimin cinsiyeti şu, şuan iyiyiz vs vs demedi... Valla dargınım...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Amaaaan neye sıkılsın ki benim canım... Duru uyumuyor. 8. 80 da zoooorla uyuttuk 10.30 a kadar 3 kere kalktı, son kalkışı 11. Birazdan kalkar gene. Sabaha kadar 10 kere kalkıyoruz. İnan şuan uykusuzluktan ölecek durumdayım ama bünyem uyumayı reddediyor. Çünkü bişe anlamıyorum ki uyuduğumdan. Nerdeyse her 40 dakikada bir ayaktayım. Emip uyumuyor da. Bağırıyor çağırıyor susmuyor kendini ordan oraya atıyor sakinleşmiyor, uykusu iyce açılınca susuyor oyun oynamak istiyor falan filan. Yorgunluktan beynim durdu, yaşama sevincim içime kaçtı. :uzgun:

minnoşum haklısın.. hele ki uykusuzluga dayanamayan bi insansın sende ben gibi.. ama sen biras daha fazla cok olabülürrrr..

Yerim sarı şekerimi ballı kaymagımı... bol bol uykular uysun da büyüsün minnoşş...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ahhh canım varya bu duru hakkaten enerjik. Yapısı böyle olcak demekki ama hakkaten zor. Bazen diyorumki sen işe başlasaydın bi bakıcı bulsaydın dahamı iyi olurdu..En azından nefes alırdın

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canlarım yarın sabah ders anlatmam gerek ama hiç çalışmak istemiyorum

Zor iş zor... Allah kolaylık versin Tanselim...

Ahhh canım varya bu duru hakkaten enerjik. Yapısı böyle olcak demekki ama hakkaten zor. Bazen diyorumki sen işe başlasaydın bi bakıcı bulsaydın dahamı iyi olurdu..En azından nefes alırdın

İnan yeminle çok daha rahat ederdim. Ki işim de cidden yoğundur, sürekli ya şehir dışı ya yurt dışı çıkışı olur. Ama buna rağmen daha çok dinlenirdim. Ama vallaha bakmaz kimse benim kızıma... :S

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
::uzgun::uzgun::uzgun:

p.tesi çalışmadığımdan işlerimi ancak bitirebilsim. dedim ki kızlar kaynatmıştır. hatta çekilişi bile yapmışlardır. ama nerde pikem haricinde uğramamış bile kimse buraya.

ahhh ahhhhh... bu hallere mi gelecektik.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

p.tesi çalışmadığımdan işlerimi ancak bitirebilsim. dedim ki kızlar kaynatmıştır. hatta çekilişi bile yapmışlardır. ama nerde pikem haricinde uğramamış bile kimse buraya.

Çekiliş işinde epey yol katettik Gökçecim, aslına bakarsan bugün biraz da kaynattık ;)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hadi kızlar face e gelen burayı açsın burdan devam edelim yazışmaya. Mesela benim size sorum var; meyve ne veriyorsunuz minnoşlara? bir de nasıl veriyorsunuz?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Hadi kızlar face e gelen burayı açsın burdan devam edelim yazışmaya. Mesela benim size sorum var; meyve ne veriyorsunuz minnoşlara? bir de nasıl veriyorsunuz?

merhaba simuş,
denk gelemiyoruz artık, gerçi ben pek yazamıyorum, canım hep sıkkın, kimsenin de canını sıkmak istemiyorum. bazen diyorum hiç işe başlamasaydım keşke, ama nasıl olacaktı?

çekiliş için en son babuş el attı galiba, bekliyorum ben de.

pikoş, gözün aydın, anneciğin gelmiş.
nazo sizin de gözünüz aydın, 3 diş birden, Allah kolaylık versin, diğer dişleri de çarçabuk çıksın inşallah.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
merhaba simuş,
denk gelemiyoruz artık, gerçi ben pek yazamıyorum, canım hep sıkkın, kimsenin de canını sıkmak istemiyorum. bazen diyorum hiç işe başlamasaydım keşke, ama nasıl olacaktı?

nazo sizin de gözünüz aydın, 3 diş birden, Allah kolaylık versin, diğer dişleri de çarçabuk çıksın inşallah.

canıııım... biz birbirimizlevdertleşmeyeceksek ne anlamı kaldı dostluğumuzun? lütfen anlat... ben de hepimiz de sıkılmadan dinlerim/z...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canıııım... biz birbirimizlevdertleşmeyeceksek ne anlamı kaldı dostluğumuzun? lütfen anlat... ben de hepimiz de sıkılmadan dinlerim/z...

simuşum hep aynı dertler, çalışan anne olmak zor, derslerim yoğun, çocuklarla uğraşmak çok yorucu... kuzeye de annem babam bakıyor ama onlar da çok yoruluyor, yaşlı insanlar sonuçta, babam bir de böbrek hastası....onları yoruyorum diye üzülüyorum...ücretsiz izin almam mümkün olsa hemen alırdım, gerçi annemler hiç şikayet etmiyorlar ama üzülmeyim diye biliyorum...bakıcı da bu saatten sonra bulunmaz, hem bırakmazlar da. işte özeti bu.
dahası eşimle de hep limoniyiz...vs...vs...vs
içimden hiç konuşmak, yazmak gelmiyor ama okuyorum fırsat buldukça...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canumm kolay gelsin.. yok kızzzzzzzz deme öyle halimiz güzel yani.. sadece daha cok ugransa daha güzel olur...

bebikom leade ve ecrinde boşadı bu aralar.. whatzup mı daldılar nedir :D

hımm ben genelde bilindik meyvelerden veriyorum canım malum alerji sorunu ihtimali yüzünden.. elma, armut, muz vb. gibi..
gerçi doktor ananas da verebilirsiniz dedi...

merhaba simuş,

saol dadlummmm.. :huhuu:

simuşum hep aynı dertler, çalışan anne olmak zor, derslerim yoğun, çocuklarla uğraşmak çok yorucu... kuzeye de annem babam bakıyor ama onlar da çok yoruluyor, yaşlı insanlar sonuçta, babam bir de böbrek hastası....onları yoruyorum diye üzülüyorum...ücretsiz izin almam mümkün olsa hemen alırdım, gerçi annemler hiç şikayet etmiyorlar ama üzülmeyim diye biliyorum...bakıcı da bu saatten sonra bulunmaz, hem bırakmazlar da. işte özeti bu.
dahası eşimle de hep limoniyiz...vs...vs...vs
içimden hiç konuşmak, yazmak gelmiyor ama okuyorum fırsat buldukça...

şekercim bi ihtimal onların yanında bakıcak bi bakıcı bulabilirsin belki.. hem yanlız olmaz hem cok yorulmazlar??

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
onu ben de düşünüyorum pikoş ama öyle kolay bulunmaz sanıyorum, hem kendi evimde olsa olur da bir de onların evinde nasıl olur bilmiyorum, gerçi bu seneyi bi atlatabilsek seneye başka çareler bakacağım kesin. neyse işte öyle yani, bak şu saat oldu eşim de hala çalışıyor, ben bu çocuğu kendi ailemle büyütüyorum zaten. ay aman neyse, ben yazmayım en iyisi yine.

tuna kuzum da hastaymış, geçmiş olsun...bence de halıya sürtünmekten olabilir. bizde de çok olmuştu ama daha ufakken, denemediğimiz krem kalmamıştı ama en iyisi babe pediatrik gelmişti, gerçi dr kaba tabirle derisi kartlaşınca geçer demişti. ama o krem iyi geldi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
onu ben de düşünüyorum pikoş ama öyle kolay bulunmaz sanıyorum, hem kendi evimde olsa olur da bir de onların evinde nasıl olur bilmiyorum, gerçi bu seneyi bi atlatabilsek seneye başka çareler bakacağım kesin. neyse işte öyle yani, bak şu saat oldu eşim de hala çalışıyor, ben bu çocuğu kendi ailemle büyütüyorum zaten. ay aman neyse, ben yazmayım en iyisi yine.

tuna kuzum da hastaymış, geçmiş olsun...bence de halıya sürtünmekten olabilir. bizde de çok olmuştu ama daha ufakken, denemediğimiz krem kalmamıştı ama en iyisi babe pediatrik gelmişti, gerçi dr kaba tabirle derisi kartlaşınca geçer demişti. ama o krem iyi geldi.

canım ne güzel ki ailen yakınında.. ben bildigin tek başıma büyütüyorum.. eşim o kadar yogun çalışıyor ki proje yüzünden.. gerçi kızamıyorum ona tercih meselesi degil çünkü...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar