simurganka01
Daimi Üye
Iste geldim burdayim yavruslar
hihohoohoh hoşgeldin Babuşuuuum
Iste geldim burdayim yavruslar
hihohoohoh hoşgeldin BabuşuuuumDemet de katılacağını belirtmiş sanırsam. hadi liste yapalım çekiliş yapaşlım
selammm hatunlar biz geldik
3 dişli ela tepemde haberiniz ola yazamazsam sık
hoşgeldin Nazooooom, aynı durumdayım ben de belirteyim. şimdilik masa saatini verdim eline onu yalıyo, ilgisi bitince çıkar gene tepeme
Kayranın yemeğini yedirdim geldim
Simuş ne fotoğraf makinası kız güldürdün beniama bende hata lazerden bahsediyordum makinaları neki senin gittiğin yerin eltimin kızı gitti hiç memnun kalmadı onun için ben hemen makinalarının ne olduğunu sormuştum mesala benim gittiğim yerde Diode lazer bana 12 seans dediler ama 12 seans sürmezmiş bitmes
Pikoş ne haber kuşum
uzun zamandır bu kadar kalabalık olmamıştık sanırım:elif::elif::elif:
bende tv acmak zorunda kaldim reklamlara bakıyo bitince hönkürür yine
bu arada ateşimiz kendiliğinden yok oldu kızlar.
uzun zamandır bu kadar kalabalık olmamıştık sanırım:elif::elif::elif:
kızlar trt cocukta arkadasım bıdı diye bişiy var ela deliriyor onları seyrederken.sanırım aynı dili konustukları için:elif::elif:
Hhhhhh bizimki de bıdı bıdı bıdı diye konuşuyoÇok komik dimi
hani derler ya bıdı bıdı yapma diye, demek ki var böyle bişe
bu arada bugün babası işe giderken ilk kez el sallamak haricinde bay baaaaaay dedi. Allahım o nası bi tatlı ses yaaa... Maşallah
ahah
h
a zaaaaaaaaaaaaa yarıldıııım
benim akıl dünden beri fotoğraf makinasında ya ondan algılayamadım :gul:
valla hastane burası, bizim cihazlar ankarada başka yerde yok, dilerseniz araştırabilirsiniz en son çıkan cihazlar bizde, yeni geldi falan dediler.
Kayrama da afiyet olsun, benim de brokoli çorbam kaynıyo, ezip vericem bakalım yerse
Hhhhhh bizimki de bıdı bıdı bıdı diye konuşuyoÇok komik dimi
hani derler ya bıdı bıdı yapma diye, demek ki var böyle bişe
bu arada bugün babası işe giderken ilk kez el sallamak haricinde bay baaaaaay dedi. Allahım o nası bi tatlı ses yaaa... Maşallah
yerim onun sesini ben..maşallah.ela da 2 gündür mama sandalyesine oturttuğumda elaaaaa diye kaba bir sesle bağırıyor durup duruken.cok komik ya
yerim onun sesini ben..maşallah.ela da 2 gündür mama sandalyesine oturttuğumda elaaaaa diye kaba bir sesle bağırıyor durup duruken.cok komik ya
puhaaaa bende koptummmmmmsenin normalde bana ne oluyosa bende makineyle ilgili anladım ehehe
maşallah subanallah.. dilli minnoşlara yerim onları bennnn
bizimkide işte şu sıralar daha dillendi di anca.. bugün baktım yataktan dogrulmuş babasına eliyle gel gel yapıp geeeeaa diyo ehehe....
Nazom Batur 2 gündür okula gitmiyor grip bugünde Kayra hapşırıyor ve burnu su gibi akıyor şuan akan sümüğünü yalıyor
Simuşum benim gittiğim yerinde makinaları yeni geldi hatta ben makina gelene kadar bekledim netdende araştırdım
Biri bay bay biri Ela biri gel gel der yerim bunların dillerini Allahım ısırıp öpmek istiyorum yalnız Elanıyı yakından gördüm çenesi acayip düşük o yüzden almaktan vazgeçtim çenesiyle oğlumu yer
ahahha kendini seviyo çocuuum naaapsın
dillerine kurban olurum ben o bal Elamın tütütütüü maşallah
oy yerim ben onun minnoş ellerini yaaa, kurban olduklarım konuşmaya çalışıyolar. maşallah Noyanıma da
Bu babalarda ne varsa hiç anne demezler babayla başlarlar sanki babaları bakıyor bunlara benimkide baba dede diyor hiç anne diyen olmadıehehehe bak yaaaaa![]()
işte yeni yeni daha çogaldı simuşum... ecişşş bicişşşş sesler falan bazen günboyu baba baaaa ba diye sayıklıyor.. ama kızlar daha başka dillidir tabee...maşallah hepsine...
kıyamam ben kayrama kuzum benim.hemen gecer insallah.sümüğünü yiyen cocuk cok akıllı olur derler.yesin napalım mümük onun değilmi canı be istiyosa yapsın.
anam kızımı almayacakmıs görüyonuzmu kızlarr.ya tatlı dillli olsa oğlusuna askım,canım,balum,kıymetlim dese hep heee almıyon mu şimdi.