2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Bu babalarda ne varsa hiç anne demezler babayla başlarlar sanki babaları bakıyor bunlara benimkide baba dede diyor hiç anne diyen olmadı:(

Kayrayı tatlı diliyle kandırır senin kızın zaten oğlum ayaklarını falan elledikçe bi ağırdan satıyor kendini bende onun eelini tutuyum falan demiyor ağırbaşlı kızım benim

evet Laylam zaten baba dedikce eşimin agzı kulaklarına geliyor bak tam şu ikonda ki gibi :D :D oluyor eheheh...
anne demek zor sanırım..

evet resimlerden aynen anlattıgın gibi görünüyor :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nazom Batur 2 gündür okula gitmiyor grip bugünde Kayra hapşırıyor ve burnu su gibi akıyor şuan akan sümüğünü yalıyor
Simuşum benim gittiğim yerinde makinaları yeni geldi hatta ben makina gelene kadar bekledim netdende araştırdım

sümüüünü yidiiim ben de yiyodum kız küçükken ahhahahahahaa :D:D

valla o zaman bu bi satış taktiği olabilir, ben zaten anlamam makinadan, onu Babuş iyi bilir :) zati ne ara nası gidecem nereye sıkıştırıcam onu da bilemedim...

Biri bay bay biri Ela biri gel gel der yerim bunların dillerini Allahım ısırıp öpmek istiyorum yalnız Elanıyı yakından gördüm çenesi acayip düşük o yüzden almaktan vazgeçtim çenesiyle oğlumu yer

kıyamam ben kayrama kuzum benim.hemen gecer insallah.sümüğünü yiyen cocuk cok akıllı olur derler.yesin napalım mümük onun değilmi canı be istiyosa yapsın.

anam kızımı almayacakmıs görüyonuzmu kızlarr.ya tatlı dillli olsa oğlusuna askım,canım,balum,kıymetlim dese hep heee almıyon mu şimdi.

yaaa kızlar alemsiniz, çok yaşayın emi :huhuu:

Bu babalarda ne varsa hiç anne demezler babayla başlarlar sanki babaları bakıyor bunlara benimkide baba dede diyor hiç anne diyen olmadı:(

Kayrayı tatlı diliyle kandırır senin kızın zaten oğlum ayaklarını falan elledikçe bi ağırdan satıyor kendini bende onun eelini tutuyum falan demiyor ağırbaşlı kızım benim

baba demek kolay baksana sadece baaa diyon, iş anne demekte. aaaan neee demesi zor, yoksa çocuklar baba demiyo bence onlar anca bababbabababbabababbaa gibi bişe diyolar, babalar da hemen nemalanıyo işte :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar çekiliş nası olsun sizce? bilsin mi herkes kimin kime alacağını? bir de hediyelere parasal limit konulsun mu sizce? ne düşünüyorsunuz?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Bence geçen seferki gibi gizemli olsun daha heyecanlı oluyor limite gelince herkes gücünün yettiğince alsın kendi ayarlasın derim Simuşum

limit konusunda aynı fikirdeyim, bence de kim gönlünden nasıl geçiyorsa öyle alsın. ama gizemli olması konusunda bilemedim... çünkü geçen sefer her gün bir aradaydık ve birbirimizi ben sana alcam bilmem ne diye kekliyoduk gülüp eğleniyorduk, şimdi baksana hiç doğru düzgün biraraya bile gelemiyoruz. o yüzden acaba o kısmı açık mı olsun diye düşündüm ama ben siz ne derseniz uyarım. önemli olan bir arada olabilmemiz... valla şu bile ne güzel bişe oldu.... face te yazdıklarımız bir zaman sonra silinecek , hatta silinecek değil siliniyor bile... ama burası duruyor...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

kim neyi istiyosa Laylamın dedigi gibi şartlar ne kadar el veriyorsa öyle mi olsun??? bu daha mı uygundur?

fikirler nelerdir?

bana hertürlü uyar ...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Keşke kızlar burda olsaydı hep beraber konuşur , çekilişi bile yapardık...

simuşcum hakkın var kimse cok toplanmıyor ki gizemi devam ettirelim muhabbeti döndürelim di mi ama yanim....:bitter:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yettim ulennnn of yaa catlamak üzereyim haberiniz ola nihayet aldığım makinalar kuruldu ve ben kac gündür elimde bulasık yıkamaktan kurtuldum of beeene zor işmiş.ela da uyumadı zaten.naptık yaptık mi cekilişi

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

kız Pikoşum toplayamadın kimseyi bizden başka bi çağrı yapsan GERİ DÖNÜN KIZLARRRRRRRRRRR AŞKLARIMMMM NOLURSUNUZZZZZZZ desen faydası olurmu ki

siz geldiniz ya yevrimmmmmm...sırtım yere gelmez valla :D

evek gelselerdi iyiydi... :D :D

anacım bebikom ugrardı hiç degik ondanda ses seda yok... gökce gelirdi dükkan açardı pıyyyyyyy ondanda ses yok....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yettim ulennnn of yaa catlamak üzereyim haberiniz ola nihayet aldığım makinalar kuruldu ve ben kac gündür elimde bulasık yıkamaktan kurtuldum of beeene zor işmiş.ela da uyumadı zaten.naptık yaptık mi cekilişi

hıııııı yaptık şekercim sen yokken herkes geldi bitti bile bu iş... ben sana alıyomuşum layla da bana :D şimuş laylaya babuşda simuşa falan gidiyo liste ahahah :D :D okumadın mı geçmişte :D

kız ne çekilişi bebeler uyandı yemekdi falan.. babuş bi geldim dedi sonra işi çıktı sanırsam.. gene bişey olmadi yanim...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hıııııı yaptık şekercim sen yokken herkes geldi bitti bile bu iş... ben sana alıyomuşum layla da bana :D şimuş laylaya babuşda simuşa falan gidiyo liste ahahah :D :D okumadın mı geçmişte :D

kız ne çekilişi bebeler uyandı yemekdi falan.. babuş bi geldim dedi sonra işi çıktı sanırsam.. gene bişey olmadi yanim...

ne bilim balım ya kazulet gibi bi herif bana camasır ve bulasık yıkamanın inceliklerini anlattı bıyıklarıyla hahahaha içim çekildi adamı dinlerken cok zaman olmus gibi gelince yaptınız sandım.öperim güzellik seni..o noyanıda öperim.ıssırırım..layla almısyomus baksana kızımı noyana verim bende alin mi? oğlundan haberi yok hiççç kızımı mıncırıp durur her gördüğünde.pehhh pehhhh almasın mışşşş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar