2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yaaaa bugün mü çekiliş yapcanızzzz? Ben bu akşam teyzemdeyim ama kaçırcam mı :uzgun:
Kime çıkacağımı şimdiden merak ediyorum ve tabi bana kimin çıkacağını -kop

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bensiz cekilis yapmayin 9 bana uyar bir girer bakarim yaa kizlar telden felan cok nadir yazisiyoz siz facebooktan ne kadar yazisiosaniz ole bu aralar benn evle hasir nesirim 70 m2 evde ne pislikler varmis be tum mobilyalari kaldirip arkalarini filan toparliorum temizlikle kafayi yedim aksamlari bilr bakamaz oldum sizlere ozledim hepinizi amaavisibi cikarcam insallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yaaaa bugün mü çekiliş yapcanızzzz? Ben bu akşam teyzemdeyim ama kaçırcam mı :uzgun:
Kime çıkacağımı şimdiden merak ediyorum ve tabi bana kimin çıkacağını -kop

yarına mı kaldı acaabası? yarında olabilir sanki??

özletme kız kendini... :huhuu:

Bensiz cekilis yapmayin 9 bana uyar bir girer bakarim yaa kizlar telden felan cok nadir yazisiyoz siz facebooktan ne kadar yazisiosaniz ole bu aralar benn evle hasir nesirim 70 m2 evde ne pislikler varmis be tum mobilyalari kaldirip arkalarini filan toparliorum temizlikle kafayi yedim aksamlari bilr bakamaz oldum sizlere ozledim hepinizi amaavisibi cikarcam insallah

seni de özledim hatunnnn.. sen bebişkom kayboldunuz ortadan... gel anam gel canummmmmmm...

biz faceden bayaa yazışıyoz balım :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eee naapılcak şimdi? Azoşum gelmiş, Nazom da haber edersek kaçamktan telden girebilir, ama lidıl yok lilacs yook bebikom yok lidır yok. yok listesi uzayıp gidiyo. hııı en önemlisi çekilişçi başı Babuşumuz yok :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Simuşum hoşgeldin, valla telefondan yazmaya çalışıyordum sonra internet sayfası kapandı çaattt diye, ay gıcık etti beni. Azcık eşime kendimi acındırınca bilgisayarı 15 dakikalığına bana verdi :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum hoşgeldin, valla telefondan yazmaya çalışıyordum sonra internet sayfası kapandı çaattt diye, ay gıcık etti beni. Azcık eşime kendimi acındırınca bilgisayarı 15 dakikalığına bana verdi :D

hay Allah razı olsun, bizim evde tam tersi bi durum var; eşim acındırınca ben ona veriyom. Bilgisayarı yani ahahhahahahhahaha

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Simuşum Kuzey uyandı offf daha 20 dakika önce uyuttuydum :( Ayağıma alıp sallıcam, çekiliş olursa vatsaptan bana haber ediversinler damam mı çok öptüm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ahahhahaha delüüüüü Bilgisayarı yazmasan valla çok sinsice düşünecektim:deli:

ahahhaha seni gidi seniiiiiii :) zati tahmin ettiğim için öyle yazdım. :D Azoşum galiba bu akşam çekiliş yok, bari yarın akşam toplaşılsın da yapılsın yahu.... hem bir araya gelmiş oluruz hem sohbet ederiz hem eğleniriz e daha ne olsun :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlarrrr buyuk aksama hazir misiniz?
Limitsiz olsun derim. Herkesin samimiyetine cok guveniyorum ben.
Yine sadece kisi kime alacagini bilsin dimi. Kimden gelecegi supriz olsun.
Bi tek hepsini ben bilcem :) nihahahha :)
Iletisim bilgilerini,kargo adreslerini herkes bana verir ben de ilgilisine veririm.
Azosun gecen sene yaptigi gibi?
Olur dimi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlarrrr buyuk aksama hazir misiniz?
Limitsiz olsun derim. Herkesin samimiyetine cok guveniyorum ben.
Yine sadece kisi kime alacagini bilsin dimi. Kimden gelecegi supriz olsun.
Bi tek hepsini ben bilcem :) nihahahha :)
Iletisim bilgilerini,kargo adreslerini herkes bana verir ben de ilgilisine veririm.
Azosun gecen sene yaptigi gibi?
Olur dimi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar