2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kizlarrrr buyuk aksama hazir misiniz?
Limitsiz olsun derim. Herkesin samimiyetine cok guveniyorum ben.
Yine sadece kisi kime alacagini bilsin dimi. Kimden gelecegi supriz olsun.
Bi tek hepsini ben bilcem :) nihahahha :)
Iletisim bilgilerini,kargo adreslerini herkes bana verir ben de ilgilisine veririm.
Azosun gecen sene yaptigi gibi?
Olur dimi?

hazırıııııııııııııııııııııııız :tskler:

Olur Babuşum tabiii ki tüm iletişim bilgileri sende toplanır :) Kaybolursak elinle koymuş gibi bulursun kız bizi :D

Bi de numara soylenmesi isi uzatir. Ben kura cekeyim direkt.
Guveniyonuz dey mi bana :)

Güveniyom ben, direkt kura çek sen, şimdiden ellerine kuvvet diyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaa bu Gökçeye ne oldu kızlar? Telefonu olan biri arasa hatunu... Ben de numarsı olsa aricam da ben de çoğunuzun numarası da yok yaav :uzgun: Hepinizin numaralarını istiyorum, tabi vermek isterseniz :eek:pucuk:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Issız topiğimin gizli misafirleri ve Pikoşum selamlar :)

ben nerdeydim acabası görmedim.. bugün internet gitti geldi hep inşallah akşama sağlam kalır...

Yaaa bu Gökçeye ne oldu kızlar? Telefonu olan biri arasa hatunu... Ben de numarsı olsa aricam da ben de çoğunuzun numarası da yok yaav :uzgun: Hepinizin numaralarını istiyorum, tabi vermek isterseniz :eek:pucuk:

hıııııı ben vermek isterim ki :D ama var ki olsun kızzzzz gene vereyim.... hatunum akşama internetim giderse sana mesaj atarım olur mu acabası?

ama nolurrrrrrrrr gitmesin internet .............

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben nerdeydim acabası görmedim.. bugün internet gitti geldi hep inşallah akşama sağlam kalır...

hıııııı ben vermek isterim ki :D ama var ki olsun kızzzzz gene vereyim.... hatunum akşama internetim giderse sana mesaj atarım olur mu acabası?

ama nolurrrrrrrrr gitmesin internet .............

Hahahahhaa gene ver bana numaranı Pikoşum, senin verdiğin numaralarla milattan önce kalma telefonumun hafızasını doldiriiiim :D:D

Tabi olur tatlım ne demek... Umarım benimki de gitmez, bizde de var bi sıkıntı bugün ya hadi hayırlısı olsun.

Bu arada şuan yemek yapıyor olmamdan mütevellit adım aşağıda görünse de ben aslında yoğuuuum :D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende açık bırakacagım ben yoksam bile adım yürüsün misaliii :D
gelir gider bakarımmmmmm....:deli::deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlar,ben kizimla antalyadayim sali dan beri bu yuzden takip edemiyorum ama babusla konusuyorum cekilis bu aksammis aranizda bulunmaya caliscam insallah,ceptnen giriyorum bende hepinizi optum umarim herkesler ve bebeleri iyidir

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlar,ben kizimla antalyadayim sali dan beri bu yuzden takip edemiyorum ama babusla konusuyorum cekilis bu aksammis aranizda bulunmaya caliscam insallah,ceptnen giriyorum bende hepinizi optum umarim herkesler ve bebeleri iyidir

eennnneeeee bende diyorum bu kız yok ortalarda... kaybolma kısss ortalıklardan....:elif:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canlar benim hatun halen uyanık ve cingöz gibi geziyor, burası açık ben de buralardayım ama olur da uyumaya karar verirse küçükhanım uyutup gelirim yani yok olmuşsam ortadan :bebecik

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eeee saaatt 9 olmakk uzereeee :deli:nerdee topiginnn cekilisss kuslariiiii

coookkk heyecannliyimmm bennnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bi yere gittigi yok tanselimm:uzgun:sanki ben o saatlerde calismaya bayiliyorumm onlardan da ses cikmiyo:tskler: nasip diyelim artik. beklemedeyim:uzgun:

siz nasilsiniz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar