Kız benimki de bugün arabayı nihayet!! tamire verdiği için işten biraz erken çıkmış. Ondan evde.Ne dersi çalışıyorsun?
acikogretim kizz ne olcak. bu sefer erken basladim. sene kaybetmeyeyim diye :ne: haala 2. siniftayim malum:ne:
Kız benimki de bugün arabayı nihayet!! tamire verdiği için işten biraz erken çıkmış. Ondan evde.Ne dersi çalışıyorsun?
ben uyuttum bebemi hastaya yavrum ıhhlamadan uyuyuverdi
Alemsin Tansel
gördüm Pikoşum sağolasın yüzü akıverdi kuzumun ağlamaktan hali kalmadı
hepinizii bi arada bulmusken salakligimi anlatayim kizlarr.. bugun dr a gittik kontrole. giydirirken benim azmanyuss durmadigindan ayakta badisini giydiriyodum. emzigini kurdeleyle boynuna astim yere atiyo diye. dr aman evde falan kalmasin boynunda cok tehlikeli diye atip tutuyodu. atip tutuyo diyorum cunku asil tehlike benim. badi yi citcitlarken cocugun bacagini citcitlamisim:uzgun: yavrumm bi bagirdii bi agladii. neye ugradigimi sasirdim. dr siz nasil citcitladiniz onu oyle dedi.canavar gibi bakti bana. ayy anlamadim valla eti nasil girdi oraya dedim. yuvarlak kipkirmizi orasi simdi. daha da unutmam bugunu:aglayan:
ada da kağıt yiyo bazen tanselim
Selpaktır, efendime söyliyim kartondur
Az oncede çekiliş nevalesini yemeye kalktı
hepinizii bi arada bulmusken salakligimi anlatayim kizlarr.. bugun dr a gittik kontrole. giydirirken benim azmanyuss durmadigindan ayakta badisini giydiriyodum. emzigini kurdeleyle boynuna astim yere atiyo diye. dr aman evde falan kalmasin boynunda cok tehlikeli diye atip tutuyodu. atip tutuyo diyorum cunku asil tehlike benim. badi yi citcitlarken cocugun bacagini citcitlamisim:uzgun: yavrumm bi bagirdii bi agladii. neye ugradigimi sasirdim. dr siz nasil citcitladiniz onu oyle dedi.canavar gibi bakti bana. ayy anlamadim valla eti nasil girdi oraya dedim. yuvarlak kipkirmizi orasi simdi. daha da unutmam bugunu:aglayan:
Alemsin Tansel
gördüm Pikoşum sağolasın yüzü akıverdi kuzumun ağlamaktan hali kalmadı
çok geçmiş olsun ecrin , ay minnoşum yaa...hepinizii bi arada bulmusken salakligimi anlatayim kizlarr.. bugun dr a gittik kontrole. giydirirken benim azmanyuss durmadigindan ayakta badisini giydiriyodum. emzigini kurdeleyle boynuna astim yere atiyo diye. dr aman evde falan kalmasin boynunda cok tehlikeli diye atip tutuyodu. atip tutuyo diyorum cunku asil tehlike benim. badi yi citcitlarken cocugun bacagini citcitlamisim:uzgun: yavrumm bi bagirdii bi agladii. neye ugradigimi sasirdim. dr siz nasil citcitladiniz onu oyle dedi.canavar gibi bakti bana. ayy anlamadim valla eti nasil girdi oraya dedim. yuvarlak kipkirmizi orasi simdi. daha da unutmam bugunu:aglayan:
Eşim geldi şükürler olsun
rahat rahat çekebilirim kurayı
eşimin babası gerizekalı bi boka yaramayan iğrenç bi oyuncak almış, onu oynatmaya çalışıyo kızına şu an