2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sagolunn kizlarr yaa :uzgun: valla halaa bilmiyorumm nasil oldu da citcitladim cocugu:uzgun: yani nasil o et girdi de kapandi ... ay icim fena oldu yine. gece ruyama gircek bu :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
LAYLAM geçmiş olsun kayrama..
ECRİNİM senin uuzn yazılarını okumayı özledim. Kız beni sen özlüyomsen neden bi facabook almıyon. Ordan foto felan görürüz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay onu ben de yaptıydım ecrinn ya, çok ağlamıştı kuzum da, geçmiş olsun...

saoll cnm ya. iyi bari bi ben yapmamisim ogleden beri yedim kendimi nasil yaparim ben boyle birsey diye. kaza iste oluyo. bi daha olmaz insallah:uzgun:

tannselimm bende seni ozluyorumm bebegim:eek: valla alicam git gell feysbuk bende. niyetlenip niyetlenip vazgeciyorum. facebook ta tiklanan olma egosu var bizimkilerde. o sebepten giresim yok valla baska seyden degil:ne: neyse du bakalim laptop um gelsin acarim belkim bende

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Eşimin geldiği 10 dk oldu, bi yere kadar çıkmıştı. Çıkmadan önce de yemek yedik, daha doğrusu o yedi, ben yedim mi yemedim mi belli değil çünkü Ada hep üstümdeydi.
Şimdi de mıkmıklayıp duruyo, pc başına geçtim ya.
Eeee sen paso tv izliyon, yatıyon, pc oynuyosun, ben Adaya bakıyorum o sırada, ben hiç bişey demiyorum.
Benim oturmam adama batıyo sanırım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Eşimin geldiği 10 dk oldu, bi yere kadar çıkmıştı. Çıkmadan önce de yemek yedik, daha doğrusu o yedi, ben yedim mi yemedim mi belli değil çünkü Ada hep üstümdeydi.
Şimdi de mıkmıklayıp duruyo, pc başına geçtim ya.
Eeee sen paso tv izliyon, yatıyon, pc oynuyosun, ben Adaya bakıyorum o sırada, ben hiç bişey demiyorum.
Benim oturmam adama batıyo sanırım.

Ooooo olur mu onlar baba, baba dediğin tv izler, pcye oturur, yer içer, anne aksesuar gibi bebesini hep dibinde taşır :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar