2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaaaaaaaaaaaam çok heyecan yaptım cevap yazamıcam aşağıdakilere loooo cevap yazarsam kesin heyecanı kaçırırım :D:D:D:D

Bütün cevaplarım öpücük, aha bundan :huhuu::huhuu::huhuu:

Bir de Defnem le Kayrama geçmiş olsun dilekleri. Ecrincim biz de elini şişe kapağına sıkıştırmıştırk, sonra çok üzüldük içimiz gitti her aklımıza geldiinde ama demek ki oluyo yaaa :S

acikogretim kizz ne olcak. bu sefer erken basladim. sene kaybetmeyeyim diye :ne: haala 2. siniftayim malum:ne::tskler:

Eşim içerden bağırıyor tanselllll selim oyuncağın ipini yedi.
Benim cevap: kakadan çıkar inşallah.:)))

hepinizii bi arada bulmusken salakligimi anlatayim kizlarr.. bugun dr a gittik kontrole. giydirirken benim azmanyuss durmadigindan ayakta badisini giydiriyodum. emzigini kurdeleyle boynuna astim yere atiyo diye. dr aman evde falan kalmasin boynunda cok tehlikeli diye atip tutuyodu. atip tutuyo diyorum cunku asil tehlike benim. badi yi citcitlarken cocugun bacagini citcitlamisim:uzgun: yavrumm bi bagirdii bi agladii. neye ugradigimi sasirdim. dr siz nasil citcitladiniz onu oyle dedi.canavar gibi bakti bana. ayy anlamadim valla eti nasil girdi oraya dedim. yuvarlak kipkirmizi orasi simdi. daha da unutmam bugunu:aglayan:

Kayradan başka bütün bebeler ayakta heralde

Eşim geldi şükürler olsun :D
rahat rahat çekebilirim kurayı :D
eşimin babası gerizekalı bi boka yaramayan iğrenç bi oyuncak almış, onu oynatmaya çalışıyo kızına şu an :D

AHAHAHHA anlamıyolar kız bunlar oyunca
k işinden :D

saoll cnm ya. iyi bari bi ben yapmamisim ogleden beri yedim kendimi nasil yaparim ben boyle birsey diye. kaza iste oluyo. bi daha olmaz insallah:uzgun:

tannselimm bende seni ozluyorumm bebegim:eek: valla alicam git gell feysbuk bende. niyetlenip niyetlenip vazgeciyorum. facebook ta tiklanan olma egosu var bizimkilerde. o sebepten giresim yok valla baska seyden degil:ne: neyse du bakalim laptop um gelsin acarim belkim bende

2. talihlimiz littlesunshineeeeee :D
kime alıyorrrrrr?
ı-ıhhhhh söylemiyoruzzzz :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Demek ki Gökçe''ya almıyor layla :D Gökçe'ye alsa sölerdin tekrar çekerdik çok zekiyim yaaa:deli::deli:

Ahahahhahaha yerlerdeyim laaaaaaaaaaaa

3. talihlilerimiz geçen sene eşleşen bir çiftimizzzzzz :D
bu kez tersten eşleştiler. kim olduklarını elbettekiiiiii söylemiyoruzzzzz :D

Kesin Tuğbeyle benizdir hıııı :gul:

Bir kişi kendiyle eşleşti. baştan çekiyoruk :D

Ay bak bu da ben olabilirim, çok şanslıyımdır da bu tür işlerde söylemesi ayıp :gul::gul:

Aaaaaa yoksa sana mı alıyorum :D

Yok kız Tuğba bana alıyo kesin bak :gul:

O bahtsız bedevi kesin benim :deli:

Yok beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar