3. talihlilerimiz geçen sene eşleşen bir çiftimizzzzzz
bu kez tersten eşleştiler. kim olduklarını elbettekiiiiii söylemiyoruzzzzz
Bir kişi kendiyle eşleşti. baştan çekiyoruk
acikogretim kizz ne olcak. bu sefer erken basladim. sene kaybetmeyeyim diye :ne: haala 2. siniftayim malum:ne:
Eşim içerden bağırıyor tanselllll selim oyuncağın ipini yedi.
Benim cevap: kakadan çıkar inşallah.))
hepinizii bi arada bulmusken salakligimi anlatayim kizlarr.. bugun dr a gittik kontrole. giydirirken benim azmanyuss durmadigindan ayakta badisini giydiriyodum. emzigini kurdeleyle boynuna astim yere atiyo diye. dr aman evde falan kalmasin boynunda cok tehlikeli diye atip tutuyodu. atip tutuyo diyorum cunku asil tehlike benim. badi yi citcitlarken cocugun bacagini citcitlamisim:uzgun: yavrumm bi bagirdii bi agladii. neye ugradigimi sasirdim. dr siz nasil citcitladiniz onu oyle dedi.canavar gibi bakti bana. ayy anlamadim valla eti nasil girdi oraya dedim. yuvarlak kipkirmizi orasi simdi. daha da unutmam bugunu:aglayan:
Kayradan başka bütün bebeler ayakta heralde
Eşim geldi şükürler olsun
rahat rahat çekebilirim kurayı
eşimin babası gerizekalı bi boka yaramayan iğrenç bi oyuncak almış, onu oynatmaya çalışıyo kızına şu an
geldimmmm......
AHAHAHHA anlamıyolar kız bunlar oyunca
k işinden
saoll cnm ya. iyi bari bi ben yapmamisim ogleden beri yedim kendimi nasil yaparim ben boyle birsey diye. kaza iste oluyo. bi daha olmaz insallah:uzgun:
tannselimm bende seni ozluyorumm bebegimvalla alicam git gell feysbuk bende. niyetlenip niyetlenip vazgeciyorum. facebook ta tiklanan olma egosu var bizimkilerde. o sebepten giresim yok valla baska seyden degil:ne: neyse du bakalim laptop um gelsin acarim belkim bende
2. talihlimiz littlesunshineeeeee
kime alıyorrrrrr?
ı-ıhhhhh söylemiyoruzzzz
ve azoşa alacak kişiyi de çektikkkkkk
hepimiz burdayız, gökçe nerde? Bi ceza verelim ona, bütün bebişlere hediye alsın
Demek ki Gökçe''ya almıyor laylaGökçe'ye alsa sölerdin tekrar çekerdik çok zekiyim yaaa:deli::deli:
3. talihlilerimiz geçen sene eşleşen bir çiftimizzzzzz
bu kez tersten eşleştiler. kim olduklarını elbettekiiiiii söylemiyoruzzzzz
Bir kişi kendiyle eşleşti. baştan çekiyoruk
Aaaaaa yoksa sana mı alıyorum
O bahtsız bedevi kesin benim :deli:
evet pikoşa da kendisi almıyorrrrrr, pikoşun eşi de belirlendiiiii.
acaba kimmmmm, dasdasdarassssss
Anaaammmm kim kız ooooo ben olsam sana sölerdim mesela :elif: