2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bi yere gittigi yok tanselimm:uzgun:sanki ben o saatlerde calismaya bayiliyorumm onlardan da ses cikmiyo:tskler: nasip diyelim artik. beklemedeyim:uzgun:

siz nasilsiniz?

Hayırlısı olsun Ecrincim, inşallah çalışma saatleri daha iyi daha çok maaşlı bir işin olur..

Bizler de çok şükür iyiyiz, kuduruk bebemle uğraşıp duruyom şimdi eşime havale ettim çekilişmiz var bizim dedim :deli::deli::elif:

canımcım Selim uyumadı, saat 10 u bulur gibime geliyor.

Bugün bizim de öyle görünüyo, kesin tam herkes gelir muhabbetin dibine vurulur bizimkiler uyumaya çalışır :D

Ne kadar dakiğim 9 da burdayım ama üç kişiğiz nerdesinizzzzzzzzzz

Hoşgeldiiiiiiiin burdayız kız :D

bende 10 olsun demiştim, ama hemen toparlanıp geldim. Kaç gibi dedik çekilişe

evet galiba en son 10 gibi denmişti, ama zaten 9 da dense toplanmamız 10 u bulur bence :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ohhh simu kocasina atmiss bebeyii. benim kocam evde yokk :ne:allahtann uyudu kuzum:huhuu: insallah cnmm .. simdi ders calisiyorum diye cnm sikilmiyo pek. hayirlisi neyse o lsun dedim artk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ohhh simu kocasina atmiss bebeyii. benim kocam evde yokk :ne:allahtann uyudu kuzum:huhuu: insallah cnmm .. simdi ders calisiyorum diye cnm sikilmiyo pek. hayirlisi neyse o lsun dedim artk

Kız benimki de bugün arabayı nihayet!! tamire verdiği için işten biraz erken çıkmış. Ondan evde. :) Ne dersi çalışıyorsun?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bende geldim ama Noyan da uyanık hala bende anneme bıraktım... mızırdanıyo içeride..

Hoşgeldin balıııııııııııım :huhuu:

Var ya bence bu bebeler hissettiler bizim heyecanımızı onlar da heyecan yaptı ondan uyumuyolar. :deli:

Selimde oyuncakları ile oynuor, göz göze gelmeye korkuyorum:) Al ben yürüt der diye..

Ahahhaha ben de bazen öyle oluyorum hatta bazen salona falan sessizce giriyorum beni görmesin diye çok çabalıyorum ama ev minnak olunca imkansız oluyo :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hoşgeldin balıııııııııııım :huhuu:

Var ya bence bu bebeler hissettiler bizim heyecanımızı onlar da heyecan yaptı ondan uyumuyolar. :deli:

Ahahhaha ben de bazen öyle oluyorum hatta bazen salona falan sessizce giriyorum beni görmesin diye çok çabalıyorum ama ev minnak olunca imkansız oluyo :D

:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu: di mi hisseder onlar :D

ben uyuttum bebemi hastaya yavrum ıhhlamadan uyuyuverdi

Geçmiş olsun Laylam öbür taraftada yazdım görmediysen diye buradan da ileteyim dedim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar