2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ne bilim balım ya kazulet gibi bi herif bana camasır ve bulasık yıkamanın inceliklerini anlattı bıyıklarıyla hahahaha içim çekildi adamı dinlerken cok zaman olmus gibi gelince yaptınız sandım.öperim güzellik seni..o noyanıda öperim.ıssırırım..layla almısyomus baksana kızımı noyana verim bende alin mi? oğlundan haberi yok hiççç kızımı mıncırıp durur her gördüğünde.pehhh pehhhh almasın mışşşş

puhaaa bıyıklarıyla .. ay hayal ettimde cok komik geldi nazom ya.... ben almaya alırımda senin kızın yavuklusu cok be güzelim :D Azo varrrrrr, Laylam varrrrrr... aramız bozulmasın onlarla ehehehe :D
gerçi bi kızı bin kişi ister biri alırmış ama :D :D yok yok ben aranıza girmeyeyim :D :D

NOT: Gerçi kıbrısa bi geldiginizde görüşebilirsek neler olur bilimicimmm :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende limit koymak taraftari degilim kizlar. Herkes en icten ve samimi sekilde alacaktir...
Buara demetmania facebooka bir ara yazdi ama soruma cvp vermedi....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bütün şartlarımı zorlayıp yine geldim ama tık yok burda
Nazom ben kötü kayınvalide rölüne girdim eee iki tane oğlum var şaka yaptım hem çocuklar bilir biz karışamayız
Babuş tekrar tekrar sormanın anlamı yok katılan arkadaşlarla çekilişimizi yapalım balım nasılsa herkesin haberi oldu duyanlar hemen katılacaklarını söyledi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım sabahın 5 buçuğunda uyandı saat olmuş 4 ve toplam 1 saat zor uyudu. deli mi bu kız yaaa ben bayılazzzaaaam şimdiiii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yettim ulennnn of yaa catlamak üzereyim haberiniz ola nihayet aldığım makinalar kuruldu ve ben kac gündür elimde bulasık yıkamaktan kurtuldum of beeene zor işmiş.ela da uyumadı zaten.naptık yaptık mi cekilişi

nazoooom ne makinası aldın yavrum?benim haberim yok...püüü göya da okuyom face i :S hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan cancanım :)

hıııııı yaptık şekercim sen yokken herkes geldi bitti bile bu iş... ben sana alıyomuşum layla da bana :D şimuş laylaya babuşda simuşa falan gidiyo liste ahahah :D :D okumadın mı geçmişte :D

kız ne çekilişi bebeler uyandı yemekdi falan.. babuş bi geldim dedi sonra işi çıktı sanırsam.. gene bişey olmadi yanim...

:gul::gul:

ne bilim balım ya kazulet gibi bi herif bana camasır ve bulasık yıkamanın inceliklerini anlattı bıyıklarıyla hahahaha içim çekildi adamı dinlerken cok zaman olmus gibi gelince yaptınız sandım.öperim güzellik seni..o noyanıda öperim.ıssırırım..layla almısyomus baksana kızımı noyana verim bende alin mi? oğlundan haberi yok hiççç kızımı mıncırıp durur her gördüğünde.pehhh pehhhh almasın mışşşş

aahahhahaha iyi belledin mi kız bari? :gul:

Bende limit koymak taraftari degilim kizlar. Herkes en icten ve samimi sekilde alacaktir...
Buara demetmania facebooka bir ara yazdi ama soruma cvp vermedi....

Babuşum telefondan giriyor sanırım, bana cevap yazmış tabiiki de katılırım pek nete giremiyorum sizleri çok özledim demiş.

bütün şartlarımı zorlayıp yine geldim ama tık yok burda
Nazom ben kötü kayınvalide rölüne girdim eee iki tane oğlum var şaka yaptım hem çocuklar bilir biz karışamayız
Babuş tekrar tekrar sormanın anlamı yok katılan arkadaşlarla çekilişimizi yapalım balım nasılsa herkesin haberi oldu duyanlar hemen katılacaklarını söyledi

hadi yapalım çekilişiiiii :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaa kızlar bu iş böyle olmayacak, şöyle yapalım, herhangi bir akşam manisi olmayanlar saat 9 gibi burda olsun ya da kaçta derseniz. bir gün ve saat belirleyelim. herkes gelsin. valla olmuyo böyle.....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
heeeeeeeeeeeeeeeey bu akşam ÇEKİLİŞ VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!! MİLLEEEEEEEEEEEEEEET HAYDİN TOPLAŞIYOZ !!

Saat 9 daa

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selammm,
çekiliş için ben şimdi geldim olma mı :acep:
9 da zor sanırım, o saatte banyo, mama ve uyku saatimiz var...siz yapın olmazsa, ben öğrenirim sonra canlar..
öptüm sizi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selammm,
çekiliş için ben şimdi geldim olma mı :acep:
9 da zor sanırım, o saatte banyo, mama ve uyku saatimiz var...siz yapın olmazsa, ben öğrenirim sonra canlar..
öptüm sizi

selam Lilacscım çekiliş galiba bugün olmıcak sanırsam zati, olmadı saati de değişelim. yaaa herkes söylesin bana şu gün şu saat uyar diye. hep beraber olalım zorlayıp....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayyy yeriiiiiiimmmmmmm yerimmmmmm seniiiiii.. sen nasıl bişeysin öyleeeeee.. maşallah subanallah.. Rabbim korusun seni ballı kaymagım ... güzel prensesim....

Yani makina hariika çemiş ama manken minnoş süperrrrrrr süperrrrrrrrrr :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayyy yeriiiiiiimmmmmmm yerimmmmmm seniiiiii.. sen nasıl bişeysin öyleeeeee.. maşallah subanallah.. Rabbim korusun seni ballı kaymagım ... güzel prensesim....

Yani makina hariika çemiş ama manken minnoş süperrrrrrr süperrrrrrrrrr :huhuu:

bırak şu pis kızı, hem huysuz hem sinirli hem de sümüklü :gul::gul:

e gördüğünüze göre siliyorum geri, zati üstümden inmiyo gene. oyun oyniiim biraz bari :) öpüyorum kızlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar