2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum hep aynı dertler, çalışan anne olmak zor, derslerim yoğun, çocuklarla uğraşmak çok yorucu... kuzeye de annem babam bakıyor ama onlar da çok yoruluyor, yaşlı insanlar sonuçta, babam bir de böbrek hastası....onları yoruyorum diye üzülüyorum...ücretsiz izin almam mümkün olsa hemen alırdım, gerçi annemler hiç şikayet etmiyorlar ama üzülmeyim diye biliyorum...bakıcı da bu saatten sonra bulunmaz, hem bırakmazlar da. işte özeti bu.
dahası eşimle de hep limoniyiz...vs...vs...vs
içimden hiç konuşmak, yazmak gelmiyor ama okuyorum fırsat buldukça...

Lilacscım yazıp yazmamayı sen bilirsin, yani kendini nasıl daha rahat ve mutlu hissedeceksen öyle yap... Ben de bazen deli gibi yazmak istiyorum, bazense değil yazmak tek kelime konuşmak ağzımı açmak istemiyorum.. Çocukların varlığı hepimizin hayatını çok değiştirdi, inan kızım aramıza katılmadan önceki hayatım bana hayalmiş gibi geliyor. Yani eşimle nerdeyse hiç evde durmazdık, hava soğukmuş yağmurluymuş çok sıcakmış falan hiç sallamazdık, aç mı kalıcaz açıkta mı kalıcaz planları yapmadan hareket ederdik falan filan... Şimdiyse hayatımızın odağında yavrularımız var... Herşeyi ama herşeyi onlara göre ayarlayarak hareket ediyoruz. Bu da zaman zaman eşlerle sorunlara yol açıyor. Mesela ben eşimi çok ihmal ettiğimi biliyorum. Tüm gün evdeyim ama yemek yaptıydım ortalığı topladıydım size baktıydım kızla ilgilendiydim diyesiye akşama pilim bitmiş oluyor. Eşim eve gelir gelmez bide kızı üstüne atıyorum al bak biraz diye. O da yoruluyor. Bazen geç geliyor, kızıyorum ama aslında onlara da yazık... Onlar da bu yeni hayata adapte olmaya çalışıyorlar işte. Biz anneyiz, bizim için daha zor olmasına rağmen daha da kolay olmak zorunda kalıyor... İşte böyle bişey...

Bence bakıcı da bulabilirsin, bakıcı değilse bile atıyorum haftada 2 gün gelecek bir yardımcı, hani en azından annenlerin yemeğini temizliğini falan yapar annenler de çok yorulmaz.

hımm ben genelde bilindik meyvelerden veriyorum canım malum alerji sorunu ihtimali yüzünden.. elma, armut, muz vb. gibi..
gerçi doktor ananas da verebilirsiniz dedi...

Yok kız Pikoşum öyle değil, yani mesela armutu soyup tüm halinde eline mi veriyorsun? Naapıyosun yanim? Muzu soyup tüm olarak eline mi veriyosun?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Heeeeeeeeeeeeeey hediyecileeeeer, kızım altına mıçtı ben temizlemek yerine size burda çağrıda bulunuyom. hayır dans etmedir, davul zurna çalmadır yapıcaktım ama o ikonları kalkmış mı ne göremedim. hadi yaptım farzedin :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben geldim Simuşşşş
ya birgün ararlayalım bari herkes burda olsunçekilşimizi yapalım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
HOŞGELDİN lAYLAM BEN DE TOPİĞİ BEKLİYORUM. KIZ KUCAĞIMDA YAZMAK ÇOK ZOR ŞUAN UYUCAK GİBİ DE DEİL BATURA geçmiş olsun kayraya da. demek çocuk olunca hep aile boyu hastalanılıyo ooooy. bide katılıyom sana. tuğba bebikom ecrin başka yerde başbaşa takılıyo kalanlar face te takılıyoz .olmuyo böyle

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
HOŞGELDİN lAYLAM BEN DE TOPİĞİ BEKLİYORUM. KIZ KUCAĞIMDA YAZMAK ÇOK ZOR ŞUAN UYUCAK GİBİ DE DEİL BATURA geçmiş olsun kayraya da. demek çocuk olunca hep aile boyu hastalanılıyo ooooy. bide katılıyom sana. tuğba bebikom ecrin başka yerde başbaşa takılıyo kalanlar face te takılıyoz .olmuyo böyle

hoşbulduk canımmmm
benimkide yanımda vurup duruyor rahat vermiyor evet hasta Simuşum geçen grip olduğunda 15 gün burnumuzdan getirdi bakalım bu sefer ne yapacak onlar nerde başbaşa takılıyor anlamadım?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hoşbulduk canımmmm
benimkide yanımda vurup duruyor rahat vermiyor evet hasta Simuşum geçen grip olduğunda 15 gün burnumuzdan getirdi bakalım bu sefer ne yapacak onlar nerde başbaşa takılıyor anlamadım?

Laylam whatsup mı ne hani geçen konuşuluyordu ya, galiba ordalar. cepten giriliyomuş ya.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaa Laylam fotoğraf makinasıyla ilgili bişe demişn ya ismi ve ışığını öğren diye ne ki onlar? anlmadım ben...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hello Pikoşuuuuuum :) Kayracııım Laylamı rahat bırakmadı anlaşılan. Benimki de uyudu bakalım kaç dakika sürecek :D Yaa ben bir türlü ne yemesini ne uykusunu ne bişeyini düzenleyemedim bu çocuuun. beceriksiz miyim neyim...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yok kız Pikoşum öyle değil, yani mesela armutu soyup tüm halinde eline mi veriyorsun? Naapıyosun yanim? Muzu soyup tüm olarak eline mi veriyosun?

heeeeee eheheh :D işte o kadar anlamışım balım :) püre yapıp yediriyorum sonra isterse eline bi dilim veriyorum ama onun ne kadarını yiyo tabii ki cok azını gerisi ziyan... :)

ben geldim Simuşşşş
ya birgün ararlayalım bari herkes burda olsunçekilşimizi yapalım

bemce süperk bi fikirrrrr....

hadi bi saat belirleyip yapalım bu işi....... :elif::elif::elif:

[FONT="Comic Sans
MS"]yaa Laylam fotoğraf makinasıyla ilgili bişe demişn ya ismi ve ışığını öğren diye ne ki onlar? anlmadım ben...

haa bende anlamadummmm :deli::deli::deli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende tam beceremedim canım yaa.. bilmiyorum ki beceriksizlik mi yoksa normal mi.. daha cok küçük minnoş bunlar yaa... bana normal geliyo ama rahat mıyım acaba?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
heeeeee eheheh :D işte o kadar anlamışım balım :) püre yapıp yediriyorum sonra isterse eline bi dilim veriyorum ama onun ne kadarını yiyo tabii ki cok azını gerisi ziyan... :)

bemce süperk bi fikirrrrr....

hadi bi saat belirleyip yapalım bu işi....... :elif::elif::elif:

haa bende anlamadummmm :deli::deli::deli:

yaa benimki püre yemiyo, ayrıca kendisi yemek istiyo zilli ben de yere bez serip üstüne oturtup eline veryorum meyveleri, kendi yemeye çalışıyo.

pardon şekercim uyanmadı inşallah ya... üzüldüm şimdi...

kız yok ne uyanması cansın sen yaaa ballı tatlım benim :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bende tam beceremedim canım yaa.. bilmiyorum ki beceriksizlik mi yoksa normal mi.. daha cok küçük minnoş bunlar yaa... bana normal geliyo ama rahat mıyım acaba?

yaaa işte Pikoşum her yerde diyolar ki yemesi içmesi uyuması vs vs saatli olsun, belirli olsun. ben de istiyorum bi düzen tutturmayı ama beceremedim daha yaaa :S

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar