simuşum hep aynı dertler, çalışan anne olmak zor, derslerim yoğun, çocuklarla uğraşmak çok yorucu... kuzeye de annem babam bakıyor ama onlar da çok yoruluyor, yaşlı insanlar sonuçta, babam bir de böbrek hastası....onları yoruyorum diye üzülüyorum...ücretsiz izin almam mümkün olsa hemen alırdım, gerçi annemler hiç şikayet etmiyorlar ama üzülmeyim diye biliyorum...bakıcı da bu saatten sonra bulunmaz, hem bırakmazlar da. işte özeti bu.
dahası eşimle de hep limoniyiz...vs...vs...vs
içimden hiç konuşmak, yazmak gelmiyor ama okuyorum fırsat buldukça...
hımm ben genelde bilindik meyvelerden veriyorum canım malum alerji sorunu ihtimali yüzünden.. elma, armut, muz vb. gibi..
gerçi doktor ananas da verebilirsiniz dedi...
günaydın şekerler....
HOŞGELDİN lAYLAM BEN DE TOPİĞİ BEKLİYORUM. KIZ KUCAĞIMDA YAZMAK ÇOK ZOR ŞUAN UYUCAK GİBİ DE DEİL BATURA geçmiş olsun kayraya da. demek çocuk olunca hep aile boyu hastalanılıyo ooooy. bide katılıyom sana. tuğba bebikom ecrin başka yerde başbaşa takılıyo kalanlar face te takılıyoz .olmuyo böyle
hoşbulduk canımmmm
benimkide yanımda vurup duruyor rahat vermiyor evet hasta Simuşum geçen grip olduğunda 15 gün burnumuzdan getirdi bakalım bu sefer ne yapacak onlar nerde başbaşa takılıyor anlamadım?
Yok kız Pikoşum öyle değil, yani mesela armutu soyup tüm halinde eline mi veriyorsun? Naapıyosun yanim? Muzu soyup tüm olarak eline mi veriyosun?
ben geldim Simuşşşş
ya birgün ararlayalım bari herkes burda olsunçekilşimizi yapalım
[FONT="Comic Sans
MS"]yaa Laylam fotoğraf makinasıyla ilgili bişe demişn ya ismi ve ışığını öğren diye ne ki onlar? anlmadım ben...
hello PikoşuuuuuumKayracııım Laylamı rahat bırakmadı anlaşılan. Benimki de uyudu bakalım kaç dakika sürecek
Yaa ben bir türlü ne yemesini ne uykusunu ne bişeyini düzenleyemedim bu çocuuun. beceriksiz miyim neyim...
heeeeee ehehehişte o kadar anlamışım balım
püre yapıp yediriyorum sonra isterse eline bi dilim veriyorum ama onun ne kadarını yiyo tabii ki cok azını gerisi ziyan...
bemce süperk bi fikirrrrr....
hadi bi saat belirleyip yapalım bu işi....... :elif::elif::elif:
haa bende anlamadummmm :deli::deli::deli:
pardon şekercim uyanmadı inşallah ya... üzüldüm şimdi...
Bende tam beceremedim canım yaa.. bilmiyorum ki beceriksizlik mi yoksa normal mi.. daha cok küçük minnoş bunlar yaa... bana normal geliyo ama rahat mıyım acaba?