2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Simuşcum cok üzüldüm (rahatsız arkadaşın için)bu konuya pek girmek istemiyorum benim için konuşması zor bir konu...
burda bırakıyorum...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hediye işinde her bebege hediye almak fikri cok hoş, gönlüm isterdi ama maddi açıdan çok olası görünmüyor çünkü sanırım herkesi zorlar...

Ecrin interneti kapatmaktan bahsediyordun kız noldu evi mi sattınız acabası?? :D

Kızlar erkekler diye sorma sebebim ogluma bişeyler alırken kedinin cigere bakması gibi kız minnoşların kıyafetlerine bakmamdan sebep ehehe :D :D nolurrrrrrr ben kız minnoşa alayımmmmmmm .. eheheh ..:D

yok yafff gönlümde öyle olsada size uyarım benn.. nasıl olur derseniz benim için olurrrrrrrrrrrr....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tanselimm opuyorum bebegimm senii :eek: artık vericek kilon kalmamıstır sanırsam senin. whatsapp tan bakıyorum kızlara ama buraya oturmak zor oluyor:tskler:

simmuss cok uzuldum arkadasına cnm:uzgun: bu meret bi anda cıkıveriyor bitti dedigin yerden. kanserden cok yakınımı kaybettim. bende pek birsey demek istemiyorum o yuzden. allah yardımcısı olsun cnm:aglayan:

sshumoo basın sagolsun cnm benim. alllah o yattkca bebişine omur versin. :aglayan:

pikkkeemmmm işe girme durumu olunca kapatmadık. hali hazırda daha ise girdigimde yok :ne: tasınana kadar acık netim. sonra ise girersem yeni eve baglatırım giremessem hukketten kapanır

ayy siz boyle deyince bi an bnde kendimi cılgın gorddum he:D ama hepsi aynı gun degil ya nihayet bebişlerin olabilir diye dusundum.. ay bi kişiye alcaksakk bende bi delikanlıya alayımm please:elif:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Amin tatlım. Teşekkürler...

Son durum;

Simuş
Layla
Babuş
Nazo
Gökce
Azom
Bennn
Tansel
Ecrin
Bebikom
Littlesunsine

Lilacscım bişe demiş miydi hatırlayamadım :uzgun:

Leader bişe demedi.

Mannak, Aslıyrt, Sshumo, Demetmania, Dunyam, Calmdown var bide. Dunyam ın katılacağını pek düşünmüyorum. Calmdown da zaten aylar aylar aylar oldu yok. Bu durumda 10-16 arası bi sayıdayız :)

Lilacsımda katılırım demişti..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tanselimm opuyorum bebegimm senii :eek: artık vericek kilon kalmamıstır sanırsam senin. whatsapp tan bakıyorum kızlara ama buraya oturmak zor oluyor:tskler:

simmuss cok uzuldum arkadasına cnm:uzgun: bu meret bi anda cıkıveriyor bitti dedigin yerden. kanserden cok yakınımı kaybettim. bende pek birsey demek istemiyorum o yuzden. allah yardımcısı olsun cnm:aglayan:

sshumoo basın sagolsun cnm benim. alllah o yattkca bebişine omur versin. :aglayan:

pikkkeemmmm işe girme durumu olunca kapatmadık. hali hazırda daha ise girdigimde yok :ne: tasınana kadar acık netim. sonra ise girersem yeni eve baglatırım giremessem hukketten kapanır

ayy siz boyle deyince bi an bnde kendimi cılgın gorddum he:D ama hepsi aynı gun degil ya nihayet bebişlerin olabilir diye dusundum.. ay bi kişiye alcaksakk bende bi delikanlıya alayımm please:elif:

Canımcım daha 5 kilom var vermem gereken. İnşallah oğlumun doğum gününde eski kiloma dönmüş olmak istiyorum. Güzel bi kıyafet almak istiyorum. Sen ne yaptın? Devammı diyete ve diyetisyene..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

ben buraya gelebildiğim günleri çok özledim :( şimdi o kadar o kadar yoğunum kiiiiiiiiii...

simuş kuzum birşey diyemiyorum. çok üzüldüm...
ve ssshumo Başınız sağolsun, Rabbim İpek kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin :( :( :aglayan:

hediyeleşmeye her şekilde evet derim. ama pikem gibi ben de bir kızçeme alabilirsem hevesimi azcık almış olurum. her mağazının 10da biri erkek bebeklere 10da 9u kız bebeklere ayrılmış. birgün bir mağaza çalışanına çemkirmenin yanında 2 tokat atıvercem :gelbenimle:

benim canım az sıkkın bu aralar. Tuna'nın kolunda 3-4 tane kırmızılık oldu bayramdan bir iki gün önce. çok önemsemedim çünkü azcık terlese bir tarafı kızarıveriyor ve çok terliyor. neyse o kızarıklık artmaya başladı. ama o kadar yavaş ki, ben yine evhamlanmayayım dedim. bir ayda dirseğinden omzuna ulaştı. başka bir yerinde yok. geçenlerde iyi bir çocuk doktoru ismi aldım. bugün götürdük. kontakt egzama dedi uzun bir incelemeden sonra :( neye temasla ve neyden etkilenerek oluştuğunu çözümleyemedik henüz. en sık yünle temasta olurmuş. ama Tuna hiç yün giymiyor. arada yelek giydiriyor bakıcısı. ama o da tene temas etmiyor. yün battaniye de kullanmıyoruz. ısıtıcı sebep olabiliyormuş. o da yok. daha yıkamadan bir çorap dahi giydirmedim, ütüsüz aslaa... e bunu da eledik. şampuanımıza onay verdi. iyidir dedi. yani anlayacağınız eve 2 kremi karıştırıp sürmemiz gerektiğini öğrenmenin dışında bir bilgiyle gelemedik. evimizde toz çok oluyor. uyuz bakıcı 2 yer silmeyi beceremediği, afedersiniz kıçını devirip yatmaya bayıldığı için gündüzleri evimiz pek hiyjenik değil. annem geldi. şimdi hergün siliniyor. ama o gidince bana yine çoooooooook iş düşecek. öyle işte kızlar. egzama beter bir cilt rahatsızlığıdır. bende de atopik egzama var. bir yandan bir yiyeceğe karşı alerji olmamasına sevindim çünkü en çok bundan korkuyordum ama egzama olmasına da çok üzüldüm :uzgun:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bu arada biz 4 ekimden beri 500 gr almışız. doktor normal artık az alması dedi. doğru dimi bu dediği? zaten çocuğu egzama olmuş diye teselli edeyim dememiştir dimi?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar,

ben buraya gelebildiğim günleri çok özledim :( şimdi o kadar o kadar yoğunum kiiiiiiiiii...

ve ssshumo Başınız sağolsun, Rabbim İpek kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin :( :( :aglayan:

hediyeleşmeye her şekilde evet derim. ama pikem gibi ben de bir kızçeme alabilirsem hevesimi azcık almış olurum. her mağazının 10da biri erkek bebeklere 10da 9u kız bebeklere ayrılmış. birgün bir mağaza çalışanına çemkirmenin yanında 2 tokat atıvercem :gelbenimle:

benim canım az sıkkın bu aralar. Tuna'nın kolunda 3-4 tane kırmızılık oldu bayramdan bir iki gün önce. çok önemsemedim çünkü azcık terlese bir tarafı kızarıveriyor ve çok terliyor. neyse o kızarıklık artmaya başladı. ama o kadar yavaş ki, ben yine evhamlanmayayım dedim. bir ayda dirseğinden omzuna ulaştı. başka bir yerinde yok. geçenlerde iyi bir çocuk doktoru ismi aldım. bugün götürdük. kontakt egzama dedi uzun bir incelemeden sonra :( neye temasla ve neyden etkilenerek oluştuğunu çözümleyemedik henüz. en sık yünle temasta olurmuş. ama Tuna hiç yün giymiyor. arada yelek giydiriyor bakıcısı. ama o da tene temas etmiyor. yün battaniye de kullanmıyoruz. ısıtıcı sebep olabiliyormuş. o da yok. daha yıkamadan bir çorap dahi giydirmedim, ütüsüz aslaa... e bunu da eledik. şampuanımıza onay verdi. iyidir dedi. yani anlayacağınız eve 2 kremi karıştırıp sürmemiz gerektiğini öğrenmenin dışında bir bilgiyle gelemedik. evimizde toz çok oluyor. uyuz bakıcı 2 yer silmeyi beceremediği, afedersiniz kıçını devirip yatmaya bayıldığı için gündüzleri evimiz pek hiyjenik değil. annem geldi. şimdi hergün siliniyor. ama o gidince bana yine çoooooooook iş düşecek. öyle işte kızlar. egzama beter bir cilt rahatsızlığıdır. bende de atopik egzama var. bir yandan bir yiyeceğe karşı alerji olmamasına sevindim çünkü en çok bundan korkuyordum ama egzama olmasına da çok üzüldüm :uzgun:

ay canım cokkkkkk geçmişler olsun minnoşa.. ayy yerim ben onu .. annesi kolay degil hem calışıp hem heryerin süper hijyen olması...yedigi bişey dokunmamışsa iyi bişey tabii... Tekrar geçmiş olsun canım...

ben kendim cok alerjik bir bünyeye sahip oldugum için oglumdan da korkuyodum.. daha tam anlamış degilim aslında.. Noyan beyaz tenli oldugu için aynen kızarıyor arasıra..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,

Canım geçmiş olsun. Selimdede atopik egzama vardı ama şükür geçti. Eşimde, ablalrında egzama var ve ileri derecede. Bu nedenle eşim Selime verdiğimiz ek gıda konusunda hep uayrırdı beni. Her meyveyi her şeyi verme. Bilinen şeyleri yesin diye. Egzama yaralarını kortizollu kremler iyileştiriyor, bu kremlerde bebeklerde cilt incelmesi yapıyormuş. Tunaya verdiğin gıdalarada dikkat et canım. Mesala Selime karadut vermiştim çoçukta egzama arttı. Akşam eve gelince eşim çok kızmıştı. Karadut diye veriyorsun çok asidik bi meyve diye. Normal elma, armut felan ver demişti. Şimdi turunçgiller konusundada temkinliyim. Selim eline alıp yemek istiyro pek müsade etmiyorum. Meyve asidi cildi döküyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
LİTTLLEEE gecmişş olsunn minnosa cnmm. cok oldu kuzuyu gormeyeli:huhuu:

TANSELLL ben de devam ediyorum diyete cnm ama cok yavas veriyorum. dr un dedigine gore kacamak yaptıgım icinmişş. 22 eylülden bu yana ancak 3 kg gibi verdim. ama yagdan veriyomusm surekli oyle diyor. jillian egzersizi yapmak istiyorum baslayabilirsem hızlanır belki:tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydın kızlar..

şu hediye olayını hızlandırsak iyi olcak gibime geliyo artık son gun belirleyelim,şayet ben ha dediginde dısarı cıkamıyorum bizim burası sehir icine uzak,elimde cocuk,dolmus otobus surunuyoruz..hazır havalar guzelken daha halledelim su isi :tskler:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.345
Buğün 8 Üyemizin Doğum Günü Kutlamak İçin TIKLAYIN! :)

gbirthday101.gif

Keyifli Sohbetler :hhhhhh:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simus; tubis ok demis yanlıs hatırlamıyosam ama sor istersen yinede

Lilacsımda katılırım demişti..

Gözümden kaçmış demek ki... E kafa 1 milyon gezince böyle oluyo demek... Sağolun canlar...

selam kızlar,

Egzama bende de var tatlım. Hassas ciltten kaynaklı bi sorun. Demek ki Tunanın da cildi hassas. Belki kısa kollu giyiyor ya tüm gün halının üstünde bu minnoşlar, halıya değince oluyodur belki. Belki mama önlüğü naylon gibi olanlardan falansa ondan da olabilir. Bilemedim.. Çok geçmiş olsun...

bu arada biz 4 ekimden beri 500 gr almışız. doktor normal artık az alması dedi. doğru dimi bu dediği? zaten çocuğu egzama olmuş diye teselli edeyim dememiştir dimi?

Valla biz en son 500 gr ve civarı kiloyu 2 aylık falanken aldık Lidılım. 500 gr alırsak bayram ederiz. Aylık kilo alımımız 100-400 gr arası değişiyor ki, 400 gr aldığımızı duyunca sevinçten ölecek gibi oluyoruz.... :huhuu:

gunaydın kızlar..

şu hediye olayını hızlandırsak iyi olcak gibime geliyo artık son gun belirleyelim,şayet ben ha dediginde dısarı cıkamıyorum bizim burası sehir icine uzak,elimde cocuk,dolmus otobus surunuyoruz..hazır havalar guzelken daha halledelim su isi :tskler:

Bence de Bebikom... Sana tamamen katılıyorum. Valla bu gidişle benim hevesim de geçecek... Baksana kimsecikler yok ortada. Hiç mi buraya ayrılacak zaman yok onu da anlamıyorum... :( :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam güzeller

nasılsınız? tunama cok gecmişler olsun
balım cabucak gecirsin insallah egzamasını..

hediye işine azoş el atsın ceksin kuralarımızı dünürrr dünürrrr sesime gel..,

bizdeki haberlere gelince teyzoslar ela cuma gününden bu yana ateşli 3 diş birden patlattık.durdu durdu canıma okudu 3 gecedir günüm gecem karıstı.eşim burda değildi yurt dısında adamı acil dönüş yaptırdık o derece huysuzuz sanırım 4.diş de yolda ve cok ama cok zorluyor elayı bu kadar kısa sürede 3 günde 3 diş perisan etti bizi. ama nihayet kavustuk minik incilerimize :) kar kış olmadan diş bulgurumuzuda yaptıkmı darısı doğum gününe dicem artık:elif::elif:

hepinizi öperiz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam güzeller

nasılsınız? tunama cok gecmişler olsun
balım cabucak gecirsin insallah egzamasını..

hediye işine azoş el atsın ceksin kuralarımızı dünürrr dünürrrr sesime gel..,

bizdeki haberlere gelince teyzoslar ela cuma gününden bu yana ateşli 3 diş birden patlattık.durdu durdu canıma okudu 3 gecedir günüm gecem karıstı.eşim burda değildi yurt dısında adamı acil dönüş yaptırdık o derece huysuzuz sanırım 4.diş de yolda ve cok ama cok zorluyor elayı bu kadar kısa sürede 3 günde 3 diş perisan etti bizi. ama nihayet kavustuk minik incilerimize :) kar kış olmadan diş bulgurumuzuda yaptıkmı darısı doğum gününe dicem artık:elif::elif:

hepinizi öperiz

Balım geçmiş olsun valla.. evet 3 diş zorlamıştır minnoşu... hayırlı olsun inci gibi dişleriniz olsun...

Noyanda son 3-4 gündür geceleri aglıyor cok sık uyanıyor, sanırım bizede yeni bi dişler geliyor...

Simuşcum bebişkocum bencede hızlandıralım bu işi, malum dogum gününe kadar anca toparlanır bu işler.. kargoydu şuydu buydu derken....

Kızlarrrrrr annem bi süprüz yapıp bugün akşama geliyo bize inşallah... 4-5 gün kalıcak ama olsun hiç yoktan iyidirrrrr :huhuu::huhuu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Balım geçmiş olsun valla.. evet 3 diş zorlamıştır minnoşu... hayırlı olsun inci gibi dişleriniz olsun...

Noyanda son 3-4 gündür geceleri aglıyor cok sık uyanıyor, sanırım bizede yeni bi dişler geliyor...

Simuşcum bebişkocum bencede hızlandıralım bu işi, malum dogum gününe kadar anca toparlanır bu işler.. kargoydu şuydu buydu derken....

Kızlarrrrrr annem bi süprüz yapıp bugün akşama geliyo bize inşallah... 4-5 gün kalıcak ama olsun hiç yoktan iyidirrrrr :huhuu::huhuu:

saol canım allah sizede kolaylık versin cabucak cıksın yeni inciniz:elif: annenin gelmesi süper olmus gözün aydın canım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Littlecım çok geçmiş olsun Tunama acil şifalar
Nazom kızzzzzz niye aramadın bu mutlu haberi burdan duydum ohhh çok şükür Elamın dişleri çıkmış
Pikoşum gözün aydın canım annecine kavuştun inşallah benimkide gelirr
bende Bebikoma katılıyorum biran önce çekilişimizi yapalım hediyelerimizi alalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar