Amin tatlım. Teşekkürler...
Son durum;
Simuş
Layla
Babuş
Nazo
Gökce
Azom
Bennn
Tansel
Ecrin
Bebikom
Littlesunsine
Lilacscım bişe demiş miydi hatırlayamadım :uzgun:
Leader bişe demedi.
Mannak, Aslıyrt, Sshumo, Demetmania, Dunyam, Calmdown var bide. Dunyam ın katılacağını pek düşünmüyorum. Calmdown da zaten aylar aylar aylar oldu yok. Bu durumda 10-16 arası bi sayıdayız
tanselimm opuyorum bebegimm seniiartık vericek kilon kalmamıstır sanırsam senin. whatsapp tan bakıyorum kızlara ama buraya oturmak zor oluyor
![]()
simmuss cok uzuldum arkadasına cnm:uzgun: bu meret bi anda cıkıveriyor bitti dedigin yerden. kanserden cok yakınımı kaybettim. bende pek birsey demek istemiyorum o yuzden. allah yardımcısı olsun cnm:aglayan:
sshumoo basın sagolsun cnm benim. alllah o yattkca bebişine omur versin. :aglayan:
pikkkeemmmm işe girme durumu olunca kapatmadık. hali hazırda daha ise girdigimde yok :ne: tasınana kadar acık netim. sonra ise girersem yeni eve baglatırım giremessem hukketten kapanır
ayy siz boyle deyince bi an bnde kendimi cılgın gorddum heama hepsi aynı gun degil ya nihayet bebişlerin olabilir diye dusundum.. ay bi kişiye alcaksakk bende bi delikanlıya alayımm please:elif:
selam kızlar,
ben buraya gelebildiğim günleri çok özledimşimdi o kadar o kadar yoğunum kiiiiiiiiii...
simuş kuzum birşey diyemiyorum. çok üzüldüm...
ve ssshumo Başınız sağolsun, Rabbim İpek kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin![]()
:aglayan:
hediyeleşmeye her şekilde evet derim. ama pikem gibi ben de bir kızçeme alabilirsem hevesimi azcık almış olurum. her mağazının 10da biri erkek bebeklere 10da 9u kız bebeklere ayrılmış. birgün bir mağaza çalışanına çemkirmenin yanında 2 tokat atıvercem
benim canım az sıkkın bu aralar. Tuna'nın kolunda 3-4 tane kırmızılık oldu bayramdan bir iki gün önce. çok önemsemedim çünkü azcık terlese bir tarafı kızarıveriyor ve çok terliyor. neyse o kızarıklık artmaya başladı. ama o kadar yavaş ki, ben yine evhamlanmayayım dedim. bir ayda dirseğinden omzuna ulaştı. başka bir yerinde yok. geçenlerde iyi bir çocuk doktoru ismi aldım. bugün götürdük. kontakt egzama dedi uzun bir incelemeden sonraneye temasla ve neyden etkilenerek oluştuğunu çözümleyemedik henüz. en sık yünle temasta olurmuş. ama Tuna hiç yün giymiyor. arada yelek giydiriyor bakıcısı. ama o da tene temas etmiyor. yün battaniye de kullanmıyoruz. ısıtıcı sebep olabiliyormuş. o da yok. daha yıkamadan bir çorap dahi giydirmedim, ütüsüz aslaa... e bunu da eledik. şampuanımıza onay verdi. iyidir dedi. yani anlayacağınız eve 2 kremi karıştırıp sürmemiz gerektiğini öğrenmenin dışında bir bilgiyle gelemedik. evimizde toz çok oluyor. uyuz bakıcı 2 yer silmeyi beceremediği, afedersiniz kıçını devirip yatmaya bayıldığı için gündüzleri evimiz pek hiyjenik değil. annem geldi. şimdi hergün siliniyor. ama o gidince bana yine çoooooooook iş düşecek. öyle işte kızlar. egzama beter bir cilt rahatsızlığıdır. bende de atopik egzama var. bir yandan bir yiyeceğe karşı alerji olmamasına sevindim çünkü en çok bundan korkuyordum ama egzama olmasına da çok üzüldüm :uzgun:
selam kızlar,
ben buraya gelebildiğim günleri çok özledimşimdi o kadar o kadar yoğunum kiiiiiiiiii...
ve ssshumo Başınız sağolsun, Rabbim İpek kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin![]()
hediyeleşmeye her şekilde evet derim. ama pikem gibi ben de bir kızçeme alabilirsem hevesimi azcık almış olurum. her mağazının 10da biri erkek bebeklere 10da 9u kız bebeklere ayrılmış. birgün bir mağaza çalışanına çemkirmenin yanında 2 tokat atıvercem
benim canım az sıkkın bu aralar. Tuna'nın kolunda 3-4 tane kırmızılık oldu bayramdan bir iki gün önce. çok önemsemedim çünkü azcık terlese bir tarafı kızarıveriyor ve çok terliyor. neyse o kızarıklık artmaya başladı. ama o kadar yavaş ki, ben yine evhamlanmayayım dedim. bir ayda dirseğinden omzuna ulaştı. başka bir yerinde yok. geçenlerde iyi bir çocuk doktoru ismi aldım. bugün götürdük. kontakt egzama dedi uzun bir incelemeden sonraneye temasla ve neyden etkilenerek oluştuğunu çözümleyemedik henüz. en sık yünle temasta olurmuş. ama Tuna hiç yün giymiyor. arada yelek giydiriyor bakıcısı. ama o da tene temas etmiyor. yün battaniye de kullanmıyoruz. ısıtıcı sebep olabiliyormuş. o da yok. daha yıkamadan bir çorap dahi giydirmedim, ütüsüz aslaa... e bunu da eledik. şampuanımıza onay verdi. iyidir dedi. yani anlayacağınız eve 2 kremi karıştırıp sürmemiz gerektiğini öğrenmenin dışında bir bilgiyle gelemedik. evimizde toz çok oluyor. uyuz bakıcı 2 yer silmeyi beceremediği, afedersiniz kıçını devirip yatmaya bayıldığı için gündüzleri evimiz pek hiyjenik değil. annem geldi. şimdi hergün siliniyor. ama o gidince bana yine çoooooooook iş düşecek. öyle işte kızlar. egzama beter bir cilt rahatsızlığıdır. bende de atopik egzama var. bir yandan bir yiyeceğe karşı alerji olmamasına sevindim çünkü en çok bundan korkuyordum ama egzama olmasına da çok üzüldüm :uzgun:
Simus; tubis ok demis yanlıs hatırlamıyosam ama sor istersen yinede
Lilacsımda katılırım demişti..
selam kızlar,
bu arada biz 4 ekimden beri 500 gr almışız. doktor normal artık az alması dedi. doğru dimi bu dediği? zaten çocuğu egzama olmuş diye teselli edeyim dememiştir dimi?
gunaydın kızlar..
şu hediye olayını hızlandırsak iyi olcak gibime geliyo artık son gun belirleyelim,şayet ben ha dediginde dısarı cıkamıyorum bizim burası sehir icine uzak,elimde cocuk,dolmus otobus surunuyoruz..hazır havalar guzelken daha halledelim su isi
selam güzeller
nasılsınız? tunama cok gecmişler olsun
balım cabucak gecirsin insallah egzamasını..
hediye işine azoş el atsın ceksin kuralarımızı dünürrr dünürrrr sesime gel..,
bizdeki haberlere gelince teyzoslar ela cuma gününden bu yana ateşli 3 diş birden patlattık.durdu durdu canıma okudu 3 gecedir günüm gecem karıstı.eşim burda değildi yurt dısında adamı acil dönüş yaptırdık o derece huysuzuz sanırım 4.diş de yolda ve cok ama cok zorluyor elayı bu kadar kısa sürede 3 günde 3 diş perisan etti bizi. ama nihayet kavustuk minik incilerimizekar kış olmadan diş bulgurumuzuda yaptıkmı darısı doğum gününe dicem artık:elif::elif:
hepinizi öperiz
Balım geçmiş olsun valla.. evet 3 diş zorlamıştır minnoşu... hayırlı olsun inci gibi dişleriniz olsun...
Noyanda son 3-4 gündür geceleri aglıyor cok sık uyanıyor, sanırım bizede yeni bi dişler geliyor...
Simuşcum bebişkocum bencede hızlandıralım bu işi, malum dogum gününe kadar anca toparlanır bu işler.. kargoydu şuydu buydu derken....
Kızlarrrrrr annem bi süprüz yapıp bugün akşama geliyo bize inşallah... 4-5 gün kalıcak ama olsun hiç yoktan iyidirrrrr