2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

daha önce ben söylemiştim ama kimse onaylamadı heralde istemiyorlar diye düşündüm Azoşa söyleyelim bi organizasyon yapsın. kimse katılmazsa Nazomla bizim bebelere karşılıklı hediyeler alırız doğum günleride 2 gün arayla:)

ama işte bende istiyoms.. bendeeeeeeeeee.. ilkine katılamamıştım zaten bbbööögghhh :sinifsinif: :deli:

NOT: Laylam ben kaçırmışım senin dedigin zamanı sanırsam???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam bende kaçırmışım hatırlamıyorum öyle bi isteğini yavru. yoksa balıklama atlardım. yapalım valla. bu arada çok yoğun bi gündü kafam 1 milyon şuan. :( o yuzden ugrayamadım.

şimdi de çıkıyorum çıkmadan bi uğrıyım dedim. hepinizi öpüyorum. muah muahhhh

Tepki
56
Lilacs, Lidıl okulda...
Babuş, Azoş, Gökçe, Tansel işte...
Hayatım terketti...
Calmdown, Dünyam80, Sshumo, Aslıyrt, Mannak, Demenmania kayıplarda...
Ecrin, Bebikom, Leader, Layla, Nazo, Pikoş ve ben evde çocuk peşinde koşmakta....

Cidden üzülüyorum... Ben de terkedicem burayı, boşuna gelip yazıp duruyorum deli gibi...

Canım kayıplardayım vallahi.. olmasamda eskisi gibi değilim zaten kötü günler geçirdim kendimi yeni toparlıyorum.. biricik annemi kaybettim bir anda oldu herşey 1 ay içinde melek oldu.. 5 ay olmak üzere kızımda olmasa savrulup giderdim.. ama allahın bir bildiği var kızım doğuyor ve 3 ay sonra hiç bir şeyi olmayan annem bir anda rahatsızlanıp 1 ay içinde vefat ediyor.. allahım kızımı avunalım diye yolladı.. yoksa babam, kız kardeşim mahvolmuştuk.. tek dayanağımız ipeğimiz.. öyle aklıma geldi kızlara bir bakayım diye içime doğmuş demek ki adımın geçmesi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
merhaba kimse yokmuş ki
ne çok kaynatmışsınız çocuklar,kaynanalar,kocalar
Simuşum hayırlı olsun süpürgen canımmmm,Durunun kaçış hikayesi süperdi çok güldüm:)
Pikoşum kayınvalide maduru arkadaşım gerçekten kayınvaliden eşini öylemi seviyor kız küçük çocuk gibi :)
Azoşum bir-iki güne sakinleşirsin kuşum her evlilikte oluyor malesef olmazsa anormal olur Allah bozmasın çok yakışıyorsunuz.Azoşum bende haftasonu aldım kilitlerden bakalım ne kadar dayanacak çekmecelere parmaklarını kıstırıyordu
Bebikom ben Hiranın fotosunu görmedim bende görmek istiyorum
Lidoşum senide öptüm kız Eymenide ayrı tabikiii

Benim kikirdek oğlum namnam mama ve dede diyor birde benden öğrendi ayyy oğlum ne yapıyomuş ayyyy mama yiyelim falan diyorumya oda başladı herşeye ayyyy demeye çok komik oluyor incelterek sesini manyak bebe
dayday duruyoruz iki gündür bakalım ne zaman yürüyecek

Uykusuz bir gecenin sabahında daha günaydın... Öleceğim artık uykusuzluktan yorgunluktan sanırsam... Belim sırtım her bi yanım ağrıyor. 9 gibi yattı sabah 6 da kalktı. 9 dan 6 ya kadar tam tamına 10 kez uyandı. Çıldırmak üzereyim :uzgun::uzgun::uzgun:

Ahhh simuşum bu bebeler cin gibi ama durucum ennnn cinlerden. Hareketli bi bebekya heralde uykuyuda sevmiyor. Senin fizktedavin bittimi? İnşşallah ağrılarını hafifletmiştir..

Bende şu an eşime acayip kızgınım, bazen ne yapsa batıyor. Offff offff.. Kızlar ya ben bu aralar çok sinirli ve anlayışsız bi tip oldum. Herşey yoruyor hereşey üüzyor beni ne bileyim. Anneliğin zorluğumu iş sıkıntısını ne bileyim. sıkıntıdayım anlayacağınız..

inşallah Tanselim... inşallah...

Yaa evlilik hayatı bence çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor. Çocuktan öncesi gezmece tozmaca yemece içmece, çocuktan sonrası uykusuzluk yorgunluk eve hapsolmaca falan filan. Ben de çok asabi oldum, eşim eve yarım saat geç gelsin çemkirip duruyorum...

Lilacs, Lidıl okulda...
Babuş, Azoş, Gökçe, Tansel işte...
Hayatım terketti...
Calmdown, Dünyam80, Sshumo, Aslıyrt, Mannak, Demenmania kayıplarda...
Ecrin, Bebikom, Leader, Layla, Nazo, Pikoş ve ben evde çocuk peşinde koşmakta....

Cidden üzülüyorum... Ben de terkedicem burayı, boşuna gelip yazıp duruyorum deli gibi...

Canım kayıplardayım vallahi.. olmasamda eskisi gibi değilim zaten kötü günler geçirdim kendimi yeni toparlıyorum.. biricik annemi kaybettim bir anda oldu herşey 1 ay içinde melek oldu.. 5 ay olmak üzere kızımda olmasa savrulup giderdim.. ama allahın bir bildiği var kızım doğuyor ve 3 ay sonra hiç bir şeyi olmayan annem bir anda rahatsızlanıp 1 ay içinde vefat ediyor.. allahım kızımı avunalım diye yolladı.. yoksa babam, kız kardeşim mahvolmuştuk.. tek dayanağımız ipeğimiz.. öyle aklıma geldi kızlara bir bakayım diye içime doğmuş demek ki adımın geçmesi..

Valla kızlar cevap yazcaktım ama, sshumo'nun son msjını görünce çok fena oldum kusura bakmayın emi.

sshumo, ne desem, bu nasıl bi acıdır, düşüncesi bile beni ağlatmaya yetiyor, rabbim sana dayanma gücü versin inşallah, çok fena oldum, Allah yardımcın olsun...offff çok fena oldum

Tepki
56
Valla kızlar cevap yazcaktım ama, sshumo'nun son msjını görünce çok fena oldum kusura bakmayın emi.

sshumo, ne desem, bu nasıl bi acıdır, düşüncesi bile beni ağlatmaya yetiyor, rabbim sana dayanma gücü versin inşallah, çok fena oldum, Allah yardımcın olsun...offff çok fena oldum

amin canım allahım sabrını veriyor.. iyi ki kızım var o olmasa ne yapardım bilmiyorum.. annemin yokluğunu dedesine de hissettirmiyor.. ipek babama o kadar düşkün kü anlatamam kelimeler yetmez.. durduk yere sarılıyor boynuna ve omuzlarına yatıyor sanki teselli ediyor.. allah daha büyük acılar yaşatmasın..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amin canım allahım sabrını veriyor.. iyi ki kızım var o olmasa ne yapardım bilmiyorum.. annemin yokluğunu dedesine de hissettirmiyor.. ipek babama o kadar düşkün kü anlatamam kelimeler yetmez.. durduk yere sarılıyor boynuna ve omuzlarına yatıyor sanki teselli ediyor.. allah daha büyük acılar yaşatmasın..

Ssjmocum basin sagolsun inan diyecek kelime bulamiyorum rabbim mekanini cennet etsin allahim sabir versin cok uzuldumm kizinin cani sagolsun

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Dicek bir kelime bulamıyorum BAşın sagolsundan başka... okurken bile cok üzüldüm... Mekanı cennet olsun inşallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:( çok üzüldüm... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... Sizlere de sabır versin... Diyecek söz bulamadım... :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin annecine sana ne desek teselli etmez sanalda olsa biz hep yanındayız Allahım sabır versin hepinize

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

başın sağolsun... çok üzüldüm, Allah mekanını cennet etsin, gani gani rahmet eylesin...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım ne denirki, acıyı ne hafifletirki.. Ama iyikiipeğim doğmuşta size küçücük kalbi ile destek oluyor. Sen evladınla uzun yıllar hep mutlu ol emi..
Allahım annenin mekanını cenent eylesin..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar size bişey anlatayım gülermiisn ağlarmıısn durumu...

1 haftadır sırt ağrım vardı, eşimin arkadaşına gittim. Adam kas ağrııs gibi ama bir boyun NMR görelim dedi. Tıp fakültesinde 1,5 ay gün veriyorler. Neyse doktor aradı hemen randevuyu aldı. Ben NMR için laboratuvara girdim Allahım bi kalbim çarpıyor. Kız beni hazırladı NMR girecem yok mezar gibi geldi. Giremedim sakinleştirdi felan yok. Neyse çıktım ordan. Benden sonra 13 yaşında bi erkek çoçuğu girdi NMR. Annesi nasıl üzgün. Sordum ve çoçuğun yemek borusu kanseri olduğunu öğrendim. Şok oldum. Kendime kızdım cesaretsiz halime. İşin kötüsü eşime halen çektiremdiğimi söylemedim:) Ya ne salağım ya girsene..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sshumo... Canim Allah rahmet eylesin, Rabbim sabirlar versin... Annecigin yattigi yerlerde dinlensin insallah.... Cok uzuldum canim...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.349
Merhabalar şubat anneleri,rahatsız ediyorum ama bir not bırakıp çıkacağım :eek:ys:

Biliyorsunuz ki sitemizde günlük doğum günleri kutlanıyor.. Bu üyelerin içinde sizinde isminiz tabiki günü geldikçe yer alıyor. Sizden ricam eğer boş vaktinizde doğum günleri kutlarsanız sevinirim :huhuu:

Doğum gününüz kutlu olsun (15 Kasım´da doğanlar)
Buğün 17 üyemizin doğum günü :panter:
Keyifli sohbetler. :bebecik

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

basınız sağolsun.cok üzücü gercekten.allah üstesinden gelecek gücü versin insallah..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
subat anneleriiii,subat annelerii ne o hedayeler alıyonuz,cekiliş yapıyonuzdaaaaa bana haber vermeyomusunuz :))

aklıma dilber abla geldi hee ne alakaysa kulakları cınlasın hep böle konusurdu..

benide katın bakalım hangi paşaya yada prensese alcaz hediyesini :))

ee baska napıyosunuz bakim.bizde değişen hiç bişey yok ela huzursuz,mız mız bide küsmeyi öğrendi sıpa hayır denildiğinde dudak büzüp ağlıyor ya babasına kacıyor yatıyor gögsüne o hayır dediysede bana.hehe aksam bize sarılsın diye birazda üstüne gittik bastı yaygarayı ohh oldu bizede..

özledim hatunlar sizi..öperimm..:elif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar