Kızlar benim hatun uyandığı için pek yazamam sanırım, okurum ama fırsat verdiğince. Sesim çıkmazsa şeeeetmeyin yanimÖperim
enem saat 11 bucuk olmuş... gidip yemek yapayım oglan uyanmadan... açık bırakıyom bende gelir gider okurum.. hepücügünüzü öperim........
tsk ederiz kızlarrr,teyzeler yavrular...sagolun varolun...
optu hıra sizi en salyalısından
merhaba kimse yokmuş ki
ne çok kaynatmışsınız çocuklar,kaynanalar,kocalar
Simuşum hayırlı olsun süpürgen canımmmm,Durunun kaçış hikayesi süperdi çok güldüm
Pikoşum kayınvalide maduru arkadaşım gerçekten kayınvaliden eşini öylemi seviyor kız küçük çocuk gibi
Azoşum bir-iki güne sakinleşirsin kuşum her evlilikte oluyor malesef olmazsa anormal olur Allah bozmasın çok yakışıyorsunuz.Azoşum bende haftasonu aldım kilitlerden bakalım ne kadar dayanacak çekmecelere parmaklarını kıstırıyordu
Bebikom ben Hiranın fotosunu görmedim bende görmek istiyorum
Lidoşum senide öptüm kız Eymenide ayrı tabikiii
Benim kikirdek oğlum namnam mama ve dede diyor birde benden öğrendi ayyy oğlum ne yapıyomuş ayyyy mama yiyelim falan diyorumya oda başladı herşeye ayyyy demeye çok komik oluyor incelterek sesini manyak bebe
dayday duruyoruz iki gündür bakalım ne zaman yürüyecek
günaydınlar hatun kısmısı...
Benim kikirdek oğlum namnam mama ve dede diyor birde benden öğrendi ayyy oğlum ne yapıyomuş ayyyy mama yiyelim falan diyorumya oda başladı herşeye ayyyy demeye çok komik oluyor incelterek sesini manyak bebe
dayday duruyoruz iki gündür bakalım ne zaman yürüyecek
ayyyy bu nasıl yoğun bi gün ya.. ancak bitirdim işlerimi. ama bu sadece fragmanıydı galiba. öğleden sonra da yoğun olacak gibiyim.
simoşum niye böyle yapıyor bu kız ya? bi derdi mi var acaba? bana bak sakın aç olmasın duru? yemiyor diyorsun ya bence huzursuluğu açlıktan olabilir. gece mama vermeyi denedin mi hiç? bu arada evet ya babuş sahiden koptu gibi(
kuzum yakız dün yazmışsın ya muzlu pekmezli, cevizli muhallebi diye yeminle benim canım istedi be. niye böyle iştahsız oldu ki bu bıdık. hay allah napsak da yese yahu?
ne biliyim makarna falan haşla ver eline yesin dursun. ekmek ver olmadı. aç kalmasından iyidir. sebze haşlayıp versen? gerçi eminim denemişsindir benimki de laf işte. yeminle dert oldu bana bu kızın iştahsızşığı bana ya![]()
Aden'in maşallahı var valla. ne versem yiyor mıhh mıhh yaparak hemde. elimde yemek görse ağzını açıp kapatıyo. ağzını şapırdatıyo azıcık geç kalsın kaşığı cırlıyo hehh höhhh diye bağrıyor... ama kilo alamıyor o ayrı. günde 3-4 kez dolu dolu kaka yaparsa alamaz tabi o da ayrı eheyemeyen çocuk çok zor be öfff