2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyy bi uyumusum ohhhh beee yatakk ya oglum ve kocamdan sonra asik oldugum tek yerrr 2 haftam kaldi ise basliycam:(

Pikos teyzoss sagol cnm benim eymen kocuman oldu ama azomunda dedigi gibi o kadar zipir ki bezini bile degistiremiyorum poklu gotuyle kalkip emeklio ayakta degistirioruz....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merhaba kimse yokmuş ki
ne çok kaynatmışsınız çocuklar,kaynanalar,kocalar
Simuşum hayırlı olsun süpürgen canımmmm,Durunun kaçış hikayesi süperdi çok güldüm:)
Pikoşum kayınvalide maduru arkadaşım gerçekten kayınvaliden eşini öylemi seviyor kız küçük çocuk gibi :)
Azoşum bir-iki güne sakinleşirsin kuşum her evlilikte oluyor malesef olmazsa anormal olur Allah bozmasın çok yakışıyorsunuz.Azoşum bende haftasonu aldım kilitlerden bakalım ne kadar dayanacak çekmecelere parmaklarını kıstırıyordu
Bebikom ben Hiranın fotosunu görmedim bende görmek istiyorum
Lidoşum senide öptüm kız Eymenide ayrı tabikiii

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Benim kikirdek oğlum namnam mama ve dede diyor birde benden öğrendi ayyy oğlum ne yapıyomuş ayyyy mama yiyelim falan diyorumya oda başladı herşeye ayyyy demeye çok komik oluyor incelterek sesini manyak bebe
dayday duruyoruz iki gündür bakalım ne zaman yürüyecek

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba kimse yokmuş ki
ne çok kaynatmışsınız çocuklar,kaynanalar,kocalar
Simuşum hayırlı olsun süpürgen canımmmm,Durunun kaçış hikayesi süperdi çok güldüm:)
Pikoşum kayınvalide maduru arkadaşım gerçekten kayınvaliden eşini öylemi seviyor kız küçük çocuk gibi :)
Azoşum bir-iki güne sakinleşirsin kuşum her evlilikte oluyor malesef olmazsa anormal olur Allah bozmasın çok yakışıyorsunuz.Azoşum bende haftasonu aldım kilitlerden bakalım ne kadar dayanacak çekmecelere parmaklarını kıstırıyordu
Bebikom ben Hiranın fotosunu görmedim bende görmek istiyorum
Lidoşum senide öptüm kız Eymenide ayrı tabikiii

kız oglunu öyle seven benim degil Azo'nun kayınvalidesi... benimki (kayınvalide)pek sevgi göstermeyen memnuniyetsiz tiplerden... birgün görmedim sevgi dolu bir bakış yada söz.. (bana degil zaten mümkün de degil . ogluna karşı)

Benim kikirdek oğlum namnam mama ve dede diyor birde benden öğrendi ayyy oğlum ne yapıyomuş ayyyy mama yiyelim falan diyorumya oda başladı herşeye ayyyy demeye çok komik oluyor incelterek sesini manyak bebe

Ayy yerim minnoşu bennnn... maşallah cok ballı kaymak oldular bu minnoşlar yaaaaaaaaaaa... :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Uykusuz bir gecenin sabahında daha günaydın... Öleceğim artık uykusuzluktan yorgunluktan sanırsam... Belim sırtım her bi yanım ağrıyor. 9 gibi yattı sabah 6 da kalktı. 9 dan 6 ya kadar tam tamına 10 kez uyandı. Çıldırmak üzereyim :uzgun::uzgun::uzgun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuş nerde ola? Sanki uzundur haber almıyor gibiyim Babuştan... Facete de bi hareket olmadı, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum... :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyyy bu nasıl yoğun bi gün ya.. ancak bitirdim işlerimi. ama bu sadece fragmanıydı galiba. öğleden sonra da yoğun olacak gibiyim.

simoşum niye böyle yapıyor bu kız ya? bi derdi mi var acaba? bana bak sakın aç olmasın duru? yemiyor diyorsun ya bence huzursuluğu açlıktan olabilir. gece mama vermeyi denedin mi hiç? bu arada evet ya babuş sahiden koptu gibi :((

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ayyyy bu nasıl yoğun bi gün ya.. ancak bitirdim işlerimi. ama bu sadece fragmanıydı galiba. öğleden sonra da yoğun olacak gibiyim.

simoşum niye böyle yapıyor bu kız ya? bi derdi mi var acaba? bana bak sakın aç olmasın duru? yemiyor diyorsun ya bence huzursuluğu açlıktan olabilir. gece mama vermeyi denedin mi hiç? bu arada evet ya babuş sahiden koptu gibi :((

Allah kolaylık versin Gökçecim, kolayca hallet işlerini inşallah...

Ah Gökçe aaaah, vermez olur muyum... Her emmesinin ardına eşim biberonunu hazırlayıp getiriyor ama biberonu ağzına almayı bile reddediyor.. Ağlıyor... Ağladıkça olmayan uykusu da açılıyor. Gündüzleri iyi besleyeyim diyorum mercimek-ezogelin çorbası yapıyorum onları da 5 bilemedin taş çatlasın 10 çay kaşığı içiyor sonra kafasını çeviriyor. Meyve vermeye çalışıyorum eline verirsem yiyor sadece. Onun da yarısını halıya 1/4 ini üstüne başına saçına kalan 1/4 ini mideye anca indiriyor. Bak sabah 6 da kalktı 10 da uyudu. 10.40 ta uyandı.... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Laylamın gönderisine cevap yaziim diye alıntılamışım, sonra malağın ben unutmuşum görüyon mu :)

Laylaaaam, ben o Kayranın taytay duran bacaklarından poposundan ısırırım. Yaaa bi buluşamadık, yeminlen içime dert oldu...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kuzum ya:( kız dün yazmışsın ya muzlu pekmezli, cevizli muhallebi diye yeminle benim canım istedi be. niye böyle iştahsız oldu ki bu bıdık. hay allah napsak da yese yahu?

ne biliyim makarna falan haşla ver eline yesin dursun. ekmek ver olmadı. aç kalmasından iyidir. sebze haşlayıp versen? gerçi eminim denemişsindir benimki de laf işte. yeminle dert oldu bana bu kızın iştahsızşığı bana ya :(

Aden'in maşallahı var valla. ne versem yiyor mıhh mıhh yaparak hemde. elimde yemek görse ağzını açıp kapatıyo. ağzını şapırdatıyo azıcık geç kalsın kaşığı cırlıyo hehh höhhh diye bağrıyor... ama kilo alamıyor o ayrı. günde 3-4 kez dolu dolu kaka yaparsa alamaz tabi o da ayrı ehe :) yemeyen çocuk çok zor be öfff

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kuzum ya:( kız dün yazmışsın ya muzlu pekmezli, cevizli muhallebi diye yeminle benim canım istedi be. niye böyle iştahsız oldu ki bu bıdık. hay allah napsak da yese yahu?

ne biliyim makarna falan haşla ver eline yesin dursun. ekmek ver olmadı. aç kalmasından iyidir. sebze haşlayıp versen? gerçi eminim denemişsindir benimki de laf işte. yeminle dert oldu bana bu kızın iştahsızşığı bana ya :(

Aden'in maşallahı var valla. ne versem yiyor mıhh mıhh yaparak hemde. elimde yemek görse ağzını açıp kapatıyo. ağzını şapırdatıyo azıcık geç kalsın kaşığı cırlıyo hehh höhhh diye bağrıyor... ama kilo alamıyor o ayrı. günde 3-4 kez dolu dolu kaka yaparsa alamaz tabi o da ayrı ehe :) yemeyen çocuk çok zor be öfff

Valla yavrum herşeyi deniyorum ama yediği ortada işte, kuşlar bile daha çok yiyordur. Adenime maşallah annesi, Allah esirgesin, heeeeeeeep yesin iştahlı olsun ama sağlıklı olsun tombiş olmasın :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçe balım, benimki uyanık ya, bulduğum fırsatlarda yazabiliyorum. Üstüme .çıkıyor sürekli çünkü bide masanın altına girip kafasını vuruyor.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçe balım, benimki uyanık ya, bulduğum fırsatlarda yazabiliyorum. Üstüme .çıkıyor sürekli çünkü bide masanın altına girip kafasını vuruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar