simurganka01
Daimi Üye
kızlar feysbıkta bişe paylaştım uykusuz anneler ****** 10.100 üncü üyeye 38 saat kesintisiz uyku hediye ediyomuş nası yapcaklar bilmiyom ama haberiniz olsun diye paylaştım
Hediyeleri yilbasina kadar alalim kizlar.
Eger bir manisi cikmazsa kimsenin,herkes 24 aralik pazartesi gunu en gec, kargoya vermis olsun.
Yilbasi donemi yogun olur.
Bir hafta ulasim suresi diyelim ilcelerde oturan arkadaslarimiz var.
Boylece en gec 31 aralikta herkes hediyesini almis olur.
kız bu sene anneler gününde birbirimize hedıye alalım. süper olur kız.. ehehehhe...
tamam en geç aralık'ın 3. haftası gönderelim hediyeleri.
ama herkes bırbıre kıyak geçsin bence. bebelerin ihtiyaçlarını, boylarınbı kılolarını yazalım. diğerınde de oyle yapmıştık. mesela her otu boku alan ben bı alt değiştırme amamıştım bebeme. laylam 'da sağolsun bana alt degıştırme almıştı. hemı de mavı hemı de peluş hemı de çok şıktı.
he altını değiştırırken kullandın mı? hayır. kıyamadım. ama milletin kıçının değdiği kanepeye değil de onun üstüne çok yatırdım bebemi.
bu Nazom kızını kime vereceğini şaşırdıyaaa
ama ben karar verdim İremi alacam
bu Nazom kızını kime vereceğini şaşırdıyaaa
ama ben karar verdim İremi alacam
aaaa nazom senın de bende yok kız msn'ın. sımoşun da yok. gercı bende, azo, babuş, pıkem ve leom'un vardı. hiç biri de açmii. ya da beni engellediler goremıyorm.
kız engelledınız mı benı zilliler. nıye benı dışlıyosunuz ya zati haber de vermediniz çekiliş için
aaa evet kız simoş ıyı dedın. bebelerin hedıyelerının yanında anneye de kırmızı don alalım. rıca edıyorum benımkı g strıng ya da tanga olmasın. gıyemıyorum. gıydıgım zaman çok utanııyorum.
bu da boyle bılıne. bana kırmızı penye don alın. hatta babanne donu bile olabilir. ohh sıcacık mis. uğraşamam maksadı zaten kıçıma kaçmak olan donlarla.
çok ayıp...
seksi değilim ben anneyim...... (erol büyükburç sıtayla)
aaa evet kız simoş ıyı dedın. bebelerin hedıyelerının yanında anneye de kırmızı don alalım. rıca edıyorum benımkı g strıng ya da tanga olmasın. gıyemıyorum. gıydıgım zaman çok utanııyorum.
bu da boyle bılıne. bana kırmızı penye don alın. hatta babanne donu bile olabilir. ohh sıcacık mis. uğraşamam maksadı zaten kıçıma kaçmak olan donlarla.
çok ayıp...
seksi değilim ben anneyim...... (erol büyükburç sıtayla)