2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar feysbıkta bişe paylaştım uykusuz anneler ****** 10.100 üncü üyeye 38 saat kesintisiz uyku hediye ediyomuş nası yapcaklar bilmiyom ama haberiniz olsun diye paylaştım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hediyeleri yilbasina kadar alalim kizlar.
Eger bir manisi cikmazsa kimsenin,herkes 24 aralik pazartesi gunu en gec, kargoya vermis olsun.
Yilbasi donemi yogun olur.
Bir hafta ulasim suresi diyelim ilcelerde oturan arkadaslarimiz var.
Boylece en gec 31 aralikta herkes hediyesini almis olur.

Olur Babuşum bana her türlü uyar :)

kız bu sene anneler gününde birbirimize hedıye alalım. süper olur kız.. ehehehhe...

Heee alalım da bedenleri nası tutturcaz acabasıııı? :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tamam en geç aralık'ın 3. haftası gönderelim hediyeleri.

ama herkes bırbıre kıyak geçsin bence. bebelerin ihtiyaçlarını, boylarınbı kılolarını yazalım. diğerınde de oyle yapmıştık. mesela her otu boku alan ben bı alt değiştırme amamıştım bebeme. laylam 'da sağolsun bana alt degıştırme almıştı. hemı de mavı hemı de peluş hemı de çok şıktı.

he altını değiştırırken kullandın mı? hayır. kıyamadım. ama milletin kıçının değdiği kanepeye değil de onun üstüne çok yatırdım bebemi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
tamam en geç aralık'ın 3. haftası gönderelim hediyeleri.

ama herkes bırbıre kıyak geçsin bence. bebelerin ihtiyaçlarını, boylarınbı kılolarını yazalım. diğerınde de oyle yapmıştık. mesela her otu boku alan ben bı alt değiştırme amamıştım bebeme. laylam 'da sağolsun bana alt degıştırme almıştı. hemı de mavı hemı de peluş hemı de çok şıktı.

he altını değiştırırken kullandın mı? hayır. kıyamadım. ama milletin kıçının değdiği kanepeye değil de onun üstüne çok yatırdım bebemi.

boy kilo yazmıştık canım ama yazmayanlarda var hala.... baktın mı geçmişe ? belkim sana çıkan yazmıştır?? :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anaa alıntım gitmiş.bencede uygun yani banada uyar yılbası haftası yollayalım hedayeleri.

evet evet anneler günündede birbirimize alalım.simuş bedeni napcan balım elbise almayız bizde ooo kadınlara hediye almak kolay be

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya evet aslında gökcenin dedigi çok mantıklı mesela illa kıyafet olmayabilir almayı düşünülen bişey varsa oda alınabilir yanim olabiler...

bana kafanıza göre takılın mesela... gönlünüzden ne koparsa ama tek bir ricam var bir kart yazarsanız çoooooookk mutlu oluruz.. Nazomun dedigi gibi hatıralar bölümünde saklanmak üzere çok özel ve güzel olur :huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu Nazom kızını kime vereceğini şaşırdıyaaa
ama ben karar verdim İremi alacam

ya laylam çekil aradan ya irem benim. irem benim ilk göz agrım. minnak kuzum prensesim. ela'yı oğluma alıcam. ama irem'i kendime alıcam. ahahahhaa mıncıracam onu. barbie oynıcaz bız onunla sabahlara kadar. ahahaha gecen kardeşinin poposuna tam vuracakmış annesı yakalımış. açıklaması da şu olmuş zillinin. ama anne dayanamadım çok guzel duruyodu. ahahahahha kuzummmmmmmm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaa nazom senın de bende yok kız msn'ın. sımoşun da yok. gercı bende, azo, babuş, pıkem ve leom'un vardı. hiç biri de açmii. ya da beni engellediler goremıyorm.

kız engelledınız mı benı zilliler. nıye benı dışlıyosunuz ya zati haber de vermediniz çekiliş için :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya bişey dicem ama mesela leader nerde? girmeyen diger whats up beyybileri nerde??? demetmania nerde? oda çekilişe katıldı dimi? kızlarrrrrrrr gelsenize bak burdayıs bisssssssssssss :elif::elif::elif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bak sinirden ellerim titreyeme başladı. açıktan da olabilir o titreme. ben bi yemek yiyim de geleyim.

o değil de bana kim çıkarsa anneler gününde; bana ütücü bi kadın alsın. yatılı ama. rus tercihimdir. sanırım onur'un da tercıhı olabılır. heehheehe.. ya da çorap eşleştirici..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaaa nazom senın de bende yok kız msn'ın. sımoşun da yok. gercı bende, azo, babuş, pıkem ve leom'un vardı. hiç biri de açmii. ya da beni engellediler goremıyorm.

kız engelledınız mı benı zilliler. nıye benı dışlıyosunuz ya zati haber de vermediniz çekiliş için :(

kız dün aklıma geldi benim ama Msn ikonunu bulup MSN açmayı beceremedim kafa o kadann gitmiş yani..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
heeey don bedenlerini yazsın herkes. madem yılbaşı olmadan yollucaz ben benim hedaye alacaııım şanslıya en kırmızısından don koycam ihhiihiihhihhi ama tabi kime alcaaaımı söyleyemediiim için mecbur herkes yazcak :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaa evet kız simoş ıyı dedın. bebelerin hedıyelerının yanında anneye de kırmızı don alalım. rıca edıyorum benımkı g strıng ya da tanga olmasın. gıyemıyorum. gıydıgım zaman çok utanııyorum.

bu da boyle bılıne. bana kırmızı penye don alın. hatta babanne donu bile olabilir. ohh sıcacık mis. uğraşamam maksadı zaten kıçıma kaçmak olan donlarla.
çok ayıp...

seksi değilim ben anneyim...... (erol büyükburç sıtayla)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaa evet kız simoş ıyı dedın. bebelerin hedıyelerının yanında anneye de kırmızı don alalım. rıca edıyorum benımkı g strıng ya da tanga olmasın. gıyemıyorum. gıydıgım zaman çok utanııyorum.

bu da boyle bılıne. bana kırmızı penye don alın. hatta babanne donu bile olabilir. ohh sıcacık mis. uğraşamam maksadı zaten kıçıma kaçmak olan donlarla.
çok ayıp...

puaahaaaaaaaaaaa :D

bende hiç beceremem öyle şeyleri dişilk kısmı az gelmiş banada :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

çok ayıp...

hahahahah ben de giyemiyom kız onu, sen benim donları görsen tam babaanne donu ahahahha al kız fotosunu koydum senin için :gul::gul::gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar