2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
heeey don bedenlerini yazsın herkes. madem yılbaşı olmadan yollucaz ben benim hedaye alacaııım şanslıya en kırmızısından don koycam ihhiihiihhihhi ama tabi kime alcaaaımı söyleyemediiim için mecbur herkes yazcak :D

ben yazayım canım: daha rejim yapması lazım beden :D :D
ondan tanga falan beni bozar beden :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya laylam çekil aradan ya irem benim. irem benim ilk göz agrım. minnak kuzum prensesim. ela'yı oğluma alıcam. ama irem'i kendime alıcam. ahahahhaa mıncıracam onu. barbie oynıcaz bız onunla sabahlara kadar. ahahaha gecen kardeşinin poposuna tam vuracakmış annesı yakalımış. açıklaması da şu olmuş zillinin. ama anne dayanamadım çok guzel duruyodu. ahahahahha kuzummmmmmmm
iremi verdim gitti kız.yaz tatilinde azcık yollim ben sana aksamına elinle getirirsin
aaaa nazom senın de bende yok kız msn'ın. sımoşun da yok. gercı bende, azo, babuş, pıkem ve leom'un vardı. hiç biri de açmii. ya da beni engellediler goremıyorm.

kız engelledınız mı benı zilliler. nıye benı dışlıyosunuz ya zati haber de vermediniz çekiliş için :(
anam dur ben yollim msn adresimi sana özelimizden :)
heeey don bedenlerini yazsın herkes. madem yılbaşı olmadan yollucaz ben benim hedaye alacaııım şanslıya en kırmızısından don koycam ihhiihiihhihhi ama tabi kime alcaaaımı söyleyemediiim için mecbur herkes yazcak :D

annem kırmızı don mu cok severim bana yollucaksan dantelli olsun simuşum sana zahmet ama içine kaçmayanlardan o zaman hemen anlıyo herkes ne giydiğimi.bana büyükçe al sen olur yanim.zaten cok durmazki kırmızı don üzerinde heheheheheh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

iremi verdim gitti kız.yaz tatilinde azcık yollim ben sana aksamına elinle getirirsin

anam dur ben yollim msn adresimi sana özelimizden :)

annem kırmızı don mu cok severim bana yollucaksan dantelli olsun simuşum sana zahmet ama içine kaçmayanlardan o zaman hemen anlıyo herkes ne giydiğimi.bana büyükçe al sen olur yanim.zaten cok durmazki kırmızı don üzerinde heheheheheh

Seni hınzır seniiiiiiii ehehehhehe :gul::gul:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazo yardın yine benı "kırmızı don kıçta durmaz" yazmış yaaa puahauahuahauahuah alemsin kızım sen. hem guzel hem seksı hem de alem.

kocana soyle de ki; bizim topıkte bı gokçe var bana hastaymış de. herseyıme hastaymış ama de. bilmem anlatabıldım mı dıye de sor.

neyı anlatabıldın mı dıye de sorarsa şunu ekle; hanı gokçenin demesi o ki; sen çok şanslı bı adammışsın. oyle dıyor gokçe de. ehehehehhe...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yarın teyzemler gelecek bana ne yapsam ki minnoşlarıma acaba? hadı kızlar bana bı el atın. ne yapayım?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yarın teyzemler gelecek bana ne yapsam ki minnoşlarıma acaba? hadı kızlar bana bı el atın. ne yapayım?

Hünkar begendi yap yada lazanya yap.. yada balık sofrası kur...
şimdilik bunlar aklıma gelen...
mantarlı börekde yap tatlı olarak da cheesecake yap.. :D

bide bana gönder yaptıklarından :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız öğlen oturmaya gelecekler. sizin oralarda nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim türkiye'de öğlen gelen misafire pasta borek yapılır hacıt.

pasta borek babında ne önerilerin var bakayım onları de. ay bı de lazanya demiş ya. kız Aden'i napacam? Aden'le değil lazanya lahana bile yapamam ben.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahahha bi fıkra;

meksikalı hizmetçi evin hanımından zam ister. evin hanımı bu zam talebine sıcak bakmaz ve hizmetçiyle aralarında şöyle bir konuşma geçer.
kadın: neden zam istiyorsun?
hizmetçi: zam istememim üç nedeni var. birincisi sizden daha iyi ütü yapıyorum.
kadın: benden daha iyi ütü yaptığını kim söyledi?
hizmetçi: kocanız.
kadın: öyle mi?
hizmetçi: zam istememim ikinci nedeni sizden daha iyi yemek pişirmem.
kadın: saçma bunu da nereden çıkardın?
hizmetçi: kocanız söyledi.
kadın: kocam söyledi öyle mi?
hizmetçi: üçüncü neden ise yatakta sizden daha iyi sevişmem.
kadın: (iyice sinirlenerek) bunu da kocam mı söyledi?
hizmetçi: hayır hanımefendi bunu bahçıvan söyledi.
kadın: peki, ne kadar zam istiyordun...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazo yardın yine benı "kırmızı don kıçta durmaz" yazmış yaaa puahauahuahauahuah alemsin kızım sen. hem guzel hem seksı hem de alem.

kocana soyle de ki; bizim topıkte bı gokçe var bana hastaymış de. herseyıme hastaymış ama de. bilmem anlatabıldım mı dıye de sor.

neyı anlatabıldın mı dıye de sorarsa şunu ekle; hanı gokçenin demesi o ki; sen çok şanslı bı adammışsın. oyle dıyor gokçe de. ehehehehhe...

hahaha deli sen bide bizim adama sor beni.hasta oluyo bana ama uyuz hastalığı kasınıyo beni görünce bu ara cok seviyoz birbirimizi kim kime laf sokup morartcak oyunu bilem oynuyoz gökçem..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahahha bi fıkra;

meksikalı hizmetçi evin hanımından zam ister. evin hanımı bu zam talebine sıcak bakmaz ve hizmetçiyle aralarında şöyle bir konuşma geçer.
kadın: neden zam istiyorsun?
hizmetçi: zam istememim üç nedeni var. birincisi sizden daha iyi ütü yapıyorum.
kadın: benden daha iyi ütü yaptığını kim söyledi?
hizmetçi: kocanız.
kadın: öyle mi?
hizmetçi: zam istememim ikinci nedeni sizden daha iyi yemek pişirmem.
kadın: saçma bunu da nereden çıkardın?
hizmetçi: kocanız söyledi.
kadın: kocam söyledi öyle mi?
hizmetçi: üçüncü neden ise yatakta sizden daha iyi sevişmem.
kadın: (iyice sinirlenerek) bunu da kocam mı söyledi?
hizmetçi: hayır hanımefendi bunu bahçıvan söyledi.
kadın: peki, ne kadar zam istiyordun...

bana temizliğe gelen hatunda zam yapalım dedi ulen yoksam ama bizim bahcıvan yok...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
senin o kocan delimiymiş acaba? daha ne ister bi erkek hayattan be. iki güzel kız çocugu. çok güzel ve hoş bi eş. daha ne olsun. Valla Allah çarpar. şükretsin şükür.

onur hep Aden'le sen benim şükretme sebebimsiniz der. bende havaya gırerım o laf yuzunden. ama ben yine de çoğunlukla gıcığım kendisine.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kız öğlen oturmaya gelecekler. sizin oralarda nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim türkiye'de öğlen gelen misafire pasta borek yapılır hacıt.

pasta borek babında ne önerilerin var bakayım onları de. ay bı de lazanya demiş ya. kız Aden'i napacam? Aden'le değil lazanya lahana bile yapamam ben.

bak sana b tiarif vercem yap dua et bana.açma börek sanarlar bunu ama bildiğin yufka.kimseye vermem bu tarifi ama seviyom seni bebem...hahahahha burdan vermicem hatta özelden yazacam gizem olsun azcık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar