2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar ben çıkıyorum. başka bı organızsayon falan yapacaksanız bana da haber verın zıller. saat kaç olursa olsun kim ararsa arsın açarım. aramayan çağrı atsın ben gerı donerım. benı de sevın kızım ya. iyi bırıyım aslında ben. :(

hepınızı opuyorum kuzularını da mncırıyorum. sıyu sunn...

Kız Gökçe valla bende numaran olsa ben aricaktım dün seni. Ama yok ki... Azoşun da yok mesela... Hadi güle güle biz de seni öperim, ben de gidiyom uzancam azcık. uyumicam da sırtımı dinlendircem.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
burrdayimm pikeemmmm.. soyle bi okuyayim dedim. bugun bereketliymis yine:huhuu: ama defne yenyemek yedirip uyutcam simd. sonranburdaysaniz bakarim size:elif:

defne hatunnnen citipiticikk galibam kizlar. tam ayini giyiyor kuzum. 9-12 en iyi beden. ama 12-18 daha iyi gibi kivrilip giyiliyo bi sekilde. boy 72 kilo 7800gr. kaliplar farkli olursa diye. ayak numarasi da 20 sanirsam:huhuu:

adresi babusa aticam halla.. ama o yarina kaldi babusumm. bilemedim nereyi vereyim:huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
burrdayimm pikeemmmm.. soyle bi okuyayim dedim. bugun bereketliymis yine:huhuu: ama defne yenyemek yedirip uyutcam simd. sonranburdaysaniz bakarim size:elif:

defne hatunnnen citipiticikk galibam kizlar. tam ayini giyiyor kuzum. 9-12 en iyi beden. ama 12-18 daha iyi gibi kivrilip giyiliyo bi sekilde. boy 72 kilo 7800gr. kaliplar farkli olursa diye. ayak numarasi da 20 sanirsam:huhuu:

adresi babusa aticam halla.. ama o yarina kaldi babusumm. bilemedim nereyi vereyim:huhuu:
maşallah minnoşa canım uyut annesi ... kız biz facede resimleri koyuyoruz görüyoruz minnoşları ama sen, bebikom ve leadercim yoksunuz.. bari arada buraya koyunda görelim yada en iyisi bi face hesbı açın en olmadı sadece bizi eklersiniz ben öyle yaptım mesela :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D olabilir.. valla bende vatzapa duaciyimm cnm. hic ugrasmadann resim paylaiyorum. ama ordada bebikomla lidirim var sadece. ucumuz payladip duruyoz oyle:huhuu: benim laptop coktu didim ya ( ilk ke basima geliyo bu arada) o yokken elim ayagim yok gibi. gelsin burdan da eklerim size

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:D olabilir.. valla bende vatzapa duaciyimm cnm. hic ugrasmadann resim paylaiyorum. ama ordada bebikomla lidirim var sadece. ucumuz payladip duruyoz oyle:huhuu: benim laptop coktu didim ya ( ilk ke basima geliyo bu arada) o yokken elim ayagim yok gibi. gelsin burdan da eklerim size

ee işte ne yapalım canum benim telefon 6 senedir aynı anca renkli resim çekiyor ki alırken o bile çok gereksiz gelmişti bana, kardeşim 'abla saçmalama' diye ısrar etmiştide öyle almıştım eheheh :D :D :D onu bırak kıbrıs hattı var onu bırak bizimoturdugumuz yerde kampüs içi olmasına ragmen bizim kısımda kablosuz ag baglantısı yok :D yani hiçbiyerden tutturamıyorum..

hemde ben bu topikte yazmasını çok seviyorum :)
üüüdşççşş9m9o yyppökllmlllmo*pğ
. uıkıoy yujkl0t ghnjmö m

bunu Selim yazdı di mi annesi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaaa ben bu telefonun msj yazdirtmio bana yaa

Ne kadar gusel seyler yazdiydim simusuma pikosuma uff twkrar yaziorum sayfa gidio cansiniz siz faceimiz olmasada sizler kadar gorusemesekte en azindan wifi acinca yazilanlar goruoruz bu aralar inaninki aynaya bakamaz oldum burakinki whatsapp ile ilgilenmeyi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
merhaba minnoş anneleri,
dün akşam kimler yazdı boy kilo bi deyiverin bana yaf, benim alacağım yazdı mı ki acep minnoşunun ihtiyacını, boyu kilosunu, geçmişe de baktım ama herkesleri göremedim.

biz 12-18 giyiyoruz, boyumuz 75-76, kilomuz 9 u az geçik. öyle özelinden bi isteğimiz yok, her hediye kabulümüz ve de kıymetlimiz olacak :) öperiz hepinizi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heh yaa telden olmuyo sonunda laptobu actım ne var ne yok zuzular yaa ne kaynetmısınız hee

pikosum sevıyorum kız senı sagolasın sordugunuz ıcın noyanım nasıl?sordugun soruya gelince bence herkes ıcınden gecenı almalı bebeklerımızın fotolarını goruyoruz hayal ediyoruz uzerıne yakısacak yada ne bilim sevecegı bır oyuncagı hayal edip almak super olurdu...
elhamdulıllah hepimızın herseyi tam dogumdan once eksiğimiz gidimizi soyledıydık simdi bebelerimiz yanımızda

bu arada eymenle ılgılı eksiklerimizi yazayım 22 numara ayakkabı giyiyo oglum oyuncaklardanda pelus öten konusan sarkı soyleyen seylere hasta misal konusan koğekcık aldıydım ayyyyyyyy dıe bagırıp sarılıyo fena bır sevgı gosterısı var hımm bıde kg boy olcusunu verelım en son 9600kg boyu 78cmdi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu arada selimın o mınnak parmaklarını yerım taammı ...

tanselim lalacsım,lıttecım canlar oğretmenler gununuz kutlu olsun oğretmenım canım benım benım sarksı oğlumdan sıze gelsın tum guller bıze sızden hedıye zıra cok kıymetlı bır ıs yapıosunuz gelecege bir bırey yetıstırıyosunuz sagolun varolun

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
heh yaa telden olmuyo sonunda laptobu actım ne var ne yok zuzular yaa ne kaynetmısınız hee

pikosum sevıyorum kız senı sagolasın sordugunuz ıcın noyanım nasıl?sordugun soruya gelince bence herkes ıcınden gecenı almalı bebeklerımızın fotolarını goruyoruz hayal ediyoruz uzerıne yakısacak yada ne bilim sevecegı bır oyuncagı hayal edip almak super olurdu...
elhamdulıllah hepimızın herseyi tam dogumdan once eksiğimiz gidimizi soyledıydık simdi bebelerimiz yanımızda

bu arada eymenle ılgılı eksiklerimizi yazayım 22 numara ayakkabı giyiyo oglum oyuncaklardanda pelus öten konusan sarkı soyleyen seylere hasta misal konusan koğekcık aldıydım ayyyyyyyy dıe bagırıp sarılıyo fena bır sevgı gosterısı var hımm bıde kg boy olcusunu verelım en son 9600kg boyu 78cmdi

saol canumm.. kız işte özlettiniz kendinizi biz feyste resim falan görüyoruz ama özellikle sizin üçünüzün ve minnoşların fotolarını göremiyoruz merak ediyoruz nasıl oldular diye ondan dedim :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

tanselim lalacsım,lıttecım canlar oğretmenler gununuz kutlu olsun oğretmenım canım benım benım sarksı oğlumdan sıze gelsın tum guller bıze sızden hedıye zıra cok kıymetlı bır ıs yapıosunuz gelecege bir bırey yetıstırıyosunuz sagolun varolun

teşekkürler leadercan... minnoşu öp annesi benim yerime...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
halıları sildiğiiim içiiin gizli misafir olarak bakıyom size ehehehehhe :D:D:D:D:D
selam eder, gözlerinizden öper, silim işlemine geri dönerim. kollarım kopiiiiiiiiiiiiiiiy

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım teşekkür ederim. Öğretmenler günümün kutlanmasına pek alışkın değilim. Biz koca bebelerin öğretmeniyizya onlar bi tenezzül edip kutlamaz. ah bu gençlik....
Bugün bi öğrencim benle ilgili şöyle bişey dedi. Hocam siz selim olmadan önce sakin, çok tane tane konuşan çok yumuşak biriydiniz. Şimdi okadar hızlıki herşeyiniz inanın yetişemiyoruz diyor:) Haklı galiba. Önceleri öğrencilerimle çok ilgilenirdim şimdi ders bitiyor hemen eve koşuyorum..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
halıları sildiğiiim içiiin gizli misafir olarak bakıyom size ehehehehhe :D:D:D:D:D
selam eder, gözlerinizden öper, silim işlemine geri dönerim. kollarım kopiiiiiiiiiiiiiiiy

aaaaaaboowwwwww yevrummmmmmmmm.. nasıl ama nasıl?
yorma kendini minnoşum yaaaaaaaa....

canımcım teşekkür ederim. Öğretmenler günümün kutlanmasına pek alışkın değilim. Biz koca bebelerin öğretmeniyizya onlar bi tenezzül edip kutlamaz. ah bu gençlik....
Bugün bi öğrencim benle ilgili şöyle bişey dedi. Hocam siz selim olmadan önce sakin, çok tane tane konuşan çok yumuşak biriydiniz. Şimdi okadar hızlıki herşeyiniz inanın yetişemiyoruz diyor:) Haklı galiba. Önceleri öğrencilerimle çok ilgilenirdim şimdi ders bitiyor hemen eve koşuyorum..

hıh bende kutlayacagım ama yarın.. benim aklımda ki :D :D

ama annecigiminkini bugün kutladık çünkü eve döndü :( onun aramasını bekliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar