2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aaaaaaboowwwwww yevrummmmmmmmm.. nasıl ama nasıl?
yorma kendini minnoşum yaaaaaaaa....

hıh bende kutlayacagım ama yarın.. benim aklımda ki :D :D

ama annecigiminkini bugün kutladık çünkü eve döndü :( onun aramasını bekliyorum

annen biraz daha kalasydı pikoşum. Benim annemde hemen gelir ve gider bi uzun süre kalmaz. Benim annemde öğretmen hemde benim ilkokuldaki öğretmenim:) Yarın çiçek yolluyorum, orkide çok sever.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aaaaaaboowwwwww yevrummmmmmmmm.. nasıl ama nasıl?
yorma kendini minnoşum yaaaaaaaa....

hıh bende kutlayacagım ama yarın.. benim aklımda ki :D :D

ama annecigiminkini bugün kutladık çünkü eve döndü :( onun aramasını bekliyorum

vallahi ölsem halı silemem. Laf aramızda hiç halı, cam felan silmedim. Hakkaten ya ben ne halı ne cam silmedim:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar valla ne deseniz haklısınız, ben de hiç hoşlanmıyorum şuan el bileklerim de ağrımaya başladı iyi mi... Ama halı çok kötü göründü gözüme, üstüme esti valla. Bir de pazar günü bi arkadaşım gelecek bugün haberim oldu, kadını arasam da yarına gelemez boşuna aramiiim diye ben yaptım işte...

neyse ballı bademlerim ben gidip yatayım daha yarın da dünya kadar iş çıktı başıma.

Pikoşum Allah kavuştursun anneciğinle, inşallah eeeeeeen kısa zamanda gene gelsin. Öperim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leadercim dedik tabii lidoş nerde diye hatta enson ben yazdım .. ama feysde de yazmış olabülürüm...ama burda da whats up beybideki hatunlar nirde diye de yazdım eminim....
çagırsana digerleride gelsin :D
Pikoscum istedigin fotonolsun gonderirim askim bu ara cok yoruldum pes pese millet yaz temizligi yapar ben kalktim kisin basinda ortalik kaldirdim hali sil koltuk sil ahssp benin on nutfaginnoldugu tavan onu sil tul perde yika odadaki esyalari indir yika jilet gibi ey mobilya icleri sil yerlestir gumuslugu indir yika sil yerlestie kaba esyalari cek altlarini al cam sil filan koltuklarin altini indir topla utule sil duzenle uff anlatirken bile yoruldum mutfak dolaplaribi indir yika kaldir sebzelik ayakkabilik derken pestilim cikti senede 1 kere bu isleri yaparim hali koltul muhabbetinide 3 ayda bir tekrarlarim ziea oglumda var evin coknhijyenik olmasi gerek ise basliycaktim kaldi yine :( 1 ay erteledik babamla anneminnisleri cikti benim gorumcem dogurcak dogumuna gitcez ucretsiz izini uzatayim git gelnole dedi
teşekkürler leadercan... minnoşu öp annesi benim yerime...
Bisi degil bas taclari operim teyzesi sende bebisini op yerime
canımcım teşekkür ederim. Öğretmenler günümün kutlanmasına pek alışkın değilim. Biz koca bebelerin öğretmeniyizya onlar bi tenezzül edip kutlamaz. ah bu gençlik....
Bugün bi öğrencim benle ilgili şöyle bişey dedi. Hocam siz selim olmadan önce sakin, çok tane tane konuşan çok yumuşak biriydiniz. Şimdi okadar hızlıki herşeyiniz inanın yetişemiyoruz diyor:) Haklı galiba. Önceleri öğrencilerimle çok ilgilenirdim şimdi ders bitiyor hemen eve koşuyorum..
Olurmu tanselim bu isin kucugu buyugu ogretmen her yastadir ve her yasa egitim vereni kutsaldir bebisim insan yipranior ve yoruluyo tanselim normaldir yani cok sukur yine senin evde yardimcin var anlattiginnkadariyla buyuk temizkiklerini yapiolar ama hu bile tek basina bebekle ugrasmak yetio bide bunlarin yaninda bu isleri yapmayi hayal ediyomusun ne kendine zaman kalio nede ese su anda bu durumdayim hayat zorr ama gusel oglumun saglugi sihati icin evime bakmak zorundayim esimin ve benim saglimiz icin yemeklerimi dort dortluk hazirlamak zorundayim bunlardan zaman artiyo o kalanida oglumla oynamaya ayiriyorum cunku ruh sagligi ve psikolojik ve bedensel gelisimi icin bana cok ihtiyaci var geriyede bisi kalmio zaten bitti gun gelio sacimi tarayamadan aksam oluo

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar valla ne deseniz haklısınız, ben de hiç hoşlanmıyorum şuan el bileklerim de ağrımaya başladı iyi mi... Ama halı çok kötü göründü gözüme, üstüme esti valla. Bir de pazar günü bi arkadaşım gelecek bugün haberim oldu, kadını arasam da yarına gelemez boşuna aramiiim diye ben yaptım işte...

neyse ballı bademlerim ben gidip yatayım daha yarın da dünya kadar iş çıktı başıma.

Pikoşum Allah kavuştursun anneciğinle, inşallah eeeeeeen kısa zamanda gene gelsin. Öperim

Tatlım senin belin sırtın rahatsız diye kendini yorma dedim mesela bende hep oralım buralarım diye dolaşırım çünkü cidden canım yanar :D
ondan dedim yorma kendini güzel arkadaşım...:huhuu::huhuu:

Pikoscum istedigin fotonolsun gonderirim askim bu ara cok yoruldum pes pese millet yaz temizligi yapar ben kalktim kisin basinda ortalik kaldirdim hali sil koltuk sil ahssp benin on nutfaginnoldugu tavan onu sil tul perde yika odadaki esyalari indir yika jilet gibi ey mobilya icleri sil yerlestir gumuslugu indir yika sil yerlestie kaba esyalari cek altlarini al cam sil filan koltuklarin altini indir topla utule sil duzenle uff anlatirken bile yoruldum mutfak dolaplaribi indir yika kaldir sebzelik ayakkabilik derken pestilim cikti senede 1 kere bu isleri yaparim hali koltul muhabbetinide 3 ayda bir tekrarlarim ziea oglumda var evin coknhijyenik olmasi gerek ise basliycaktim kaldi yine :( 1 ay erteledik babamla anneminnisleri cikti benim gorumcem dogurcak dogumuna gitcez ucretsiz izini uzatayim git gelnole dedi

hmm seni kuvvetli gördüm leom sen yap temizlik :D :D simuşum rahatsız belinden o yapmasın :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Öğretmenim canım benim:smileymix::smileymix: canım benim sen bir ana sen bir minnoş herşey oldun sen banaaaaaaaaaaaaaaa:ask:

:halay:halay

:huhuu::huhuu: ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ŞEKERLERRRRRR :huhuu::huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selamlar güzeller
ayy hastayım demeye utanıyorum bi çocukları bi kendi demeyin sakın ama çocuklardan banada geçti grip salya sümük içindeyim ve bu halde bir sürü ütü yaptım anneler hasta olmaz yani olurda kimse bakmaz
kızlar bebişlerin kilolarını yazmışsınızya en tombiği benim oğlan:bebecik

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selamlar güzeller
ayy hastayım demeye utanıyorum bi çocukları bi kendi demeyin sakın ama çocuklardan banada geçti grip salya sümük içindeyim ve bu halde bir sürü ütü yaptım anneler hasta olmaz yani olurda kimse bakmaz
kızlar bebişlerin kilolarını yazmışsınızya en tombiği benim oğlan:bebecik

Belkim ben alıyorum sana en tombigi benim ki diye kilo mu olur bacım tam yazsana kilosunu yakışıklımın :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Belkim ben alıyorum sana en tombigi benim ki diye kilo mu olur bacım tam yazsana kilosunu yakışıklımın :D

sen alıyosan yazının sonuna ünlem ekle aramızda şifre olsun yıvvrum
Benim tombişim 76 cm boyunda 11,600 kg ağırlığında ayak nosu 21 aynı zamanda çokta yakışıklıyız asaletimiz zaten var taliplerimizi bekliyoruz:gul:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar
Laylam gecmis olsun kiyamam. Iki yavrusla hasta olmak da zor zanaat bacim.
Allah kolaylik versin.

Bebelerin kilosunumu yaziyoz.
Benim kizim 78 cm, 9580 gram.
Ama kilosundan daha iri gorünüyo niyeyse.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kizlar
Laylam gecmis olsun kiyamam. Iki yavrusla hasta olmak da zor zanaat bacim.
Allah kolaylik versin.

Bebelerin kilosunumu yaziyoz.
Benim kizim 78 cm, 9580 gram.
Ama kilosundan daha iri gorünüyo niyeyse.

sağolasın Babuşum hakikatten çok zor ayakta duracak halim yok Allahtan yarın pazarda eşim evde
bence fotolarda iri görünüyorlar

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Olurmu tanselim bu isin kucugu buyugu ogretmen her yastadir ve her yasa egitim vereni kutsaldir bebisim insan yipranior ve yoruluyo tanselim normaldir yani cok sukur yine senin evde yardimcin var anlattiginnkadariyla buyuk temizkiklerini yapiolar ama hu bile tek basina bebekle ugrasmak yetio bide bunlarin yaninda bu isleri yapmayi hayal ediyomusun ne kendine zaman kalio nede ese su anda bu durumdayim hayat zorr ama gusel oglumun saglugi sihati icin evime bakmak zorundayim esimin ve benim saglimiz icin yemeklerimi dort dortluk hazirlamak zorundayim bunlardan zaman artiyo o kalanida oglumla oynamaya ayiriyorum cunku ruh sagligi ve psikolojik ve bedensel gelisimi icin bana cok ihtiyaci var geriyede bisi kalmio zaten bitti gun gelio sacimi tarayamadan aksam oluo

Bitanem ben acayip titiz bir anneni kızıyım. Anneme bazen kızarım biliyormuusnuz. Neden bizi böyle büyüttün diye. Mesela ben çorabımdan tut iç çamaşırıma kadar herşeyi ütülerim. Manyak dediğinizi duyar gibiyim:) Annemden kalan huy. Bu işleri ben mümkün değil yapamam ama yaptırıyorum. Doktora döneminde 6 ay yurtdışındaydım, okadar yoğun çalışıyordum geceleride donumu fela ütülüyordum işte böyle manyak. Sen düşün donunu ütüleyen evde nasılsır. Bende bu işlere yetemeyeceğim için yaptırıyorum. Ama çok titizlik hakkaten başa bela ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım evine bakmak her bayanın ve rekegin sorumluluğu ama seni biraz kasmış gördüm.Mesela yemekler dört dörtlük olmak zorunda değil..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

sen alıyosan yazının sonuna ünlem ekle aramızda şifre olsun yıvvrum
Benim tombişim 76 cm boyunda 11,600 kg ağırlığında ayak nosu 21 aynı zamanda çokta yakışıklıyız asaletimiz zaten var taliplerimizi bekliyoruz:gul:

Yerim ben o tombik kayrayı. Tuna, senin oğlan ve benim oğlan topiğn pehlivanları maşallah:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın şekerler...
Ay çekiliş akşamı ve sonrası iyiydi de gene ıssızlaştı buralar :(
eee birbirimize takılıp gizem olsun diye kapalı yaptık ama böyle çok anlamı kalmadı mı sanki ne? nerdesiniz yahu?? :aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar