2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Verdiğiniz bu gazla beraber, kızın doğum günüsünü yapıp 2-3 ay bekleyip sonra çalışmalara başlamaya karar verdim, zati tutturduyduk doğurduyduk vs vs derken o olur en az 1,5 sene. Minik zillim de o ara 2,5 olur Allahın izniyle. iyidir tamamdır, bu sorunu da çözdüm rahatladım ehehehehhehe :huhuu:

Maşallah subhanallaaaaak, daha nice nice 10 lu 20 li, 80 li yaşlarını gör Pikoşuuuuum :huhuu:

ahahahhahhaha kız bak gelir melir şimdi neme lazım ahahhahahaha

Hadi hadi git güzel güzel yap ütülerini minnoşum. Öpüldün :) :huhuu:

Simuş sen bide ücretsiz izindesin yap bence 2 sini bir arada büyüt.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyidir komşu... aynı nasıl olsun. sizde ne var ne yok. bu arada Aden de çok özgürlüğüne düşkün oldu. bebek değil de çocuk sanki.

tek başına yaparım havalarında bu ara. tek başına yapmak isteği her şeyin sonu da acı bitiyor. yanağımız kıpkırmızı. mora çalan bi kırmızı ama. geçmez o iz 10 gün bellli. :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş o muhabbeti aradım şöyle bi ama bulamadım. 1, 1-5 ay önce yaşandı. kimse görmedi zaten ben vardım bi tek. :)) arayı bulacam ama tabii değiştirilmediyse o laflar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben çıkayım kızlar aden yıne başladı ordan oraya yürümeye başlamaya. vurmasın yine bi yerlerini. öpüyorum hepinizi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
iyidir komşu... aynı nasıl olsun. sizde ne var ne yok. bu arada Aden de çok özgürlüğüne düşkün oldu. bebek değil de çocuk sanki.

tek başına yaparım havalarında bu ara. tek başına yapmak isteği her şeyin sonu da acı bitiyor. yanağımız kıpkırmızı. mora çalan bi kırmızı ama. geçmez o iz 10 gün bellli. :(

ay canım tekrar geçmiş olsun Adencigime.. öperim minnoşu...

SELAM yavruşlar napıyosunuz bakem buralarda?

selam yevrummmmmmm.. gene birinci şampuan oldun kuş oyununda zilliiiiiii !!!!!!! ehehehe :D :D

he valla Tanselcim Simuşcum yapın ikinci bebeleri bide Babuş yapsın... Nazomla Layla zaten yaptılar, diger kızlar azcuuk beklesin daha genç onlar :D :D bende bi ogluma sarılayım yok ikinci bize :D ( Allah bililr tabii)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay canım tekrar geçmiş olsun Adencigime.. öperim minnoşu...

selam yevrummmmmmm.. gene birinci şampuan oldun kuş oyununda zilliiiiiii !!!!!!! ehehehe :D :D

he valla Tanselcim Simuşcum yapın ikinci bebeleri bide Babuş yapsın... Nazomla Layla zaten yaptılar, diger kızlar azcuuk beklesin daha genç onlar :D :D bende bi ogluma sarılayım yok ikinci bize :D ( Allah bililr tabii)
evettt yine birinciyim-kop-kop-kop
kız sen neden yapmıyosun 40 yaşında doğuran gördüm Noyana şart kardeş

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selanik simuşcum..

hadi iyi bakın kendinize zilliler :D

Benim baba tarafım da Selanik kız ama onlarınki o kadar eski ki düşün babam bile Türkiye de doğmuş ehehhehehe, demek kan çekiyo yavrum senden yana beni :D

merhaba minnoş anneleri,
dün akşam kimler yazdı boy kilo bi deyiverin bana yaf, benim alacağım yazdı mı ki acep minnoşunun ihtiyacını, boyu kilosunu, geçmişe de baktım ama herkesleri göremedim.

biz 12-18 giyiyoruz, boyumuz 75-76, kilomuz 9 u az geçik. öyle özelinden bi isteğimiz yok, her hediye kabulümüz ve de kıymetlimiz olacak :) öperiz hepinizi...

Ahaaaaa yakaladııııım, Lilacscım bu mesajı yazana kadar Pikoşum ben Laylam Lidır Lidıl ve Ecrin yazmıştı. Demek ki Lilacscıma çıkan şanslı bunlardan biri değil. ehehehehhe zekaya geeeeeel

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Benim baba tarafım da Selanik kız ama onlarınki o kadar eski ki düşün babam bile Türkiye de doğmuş ehehhehehe, demek kan çekiyo yavrum senden yana beni :D

Ahaaaaa yakaladııııım, Lilacscım bu mesajı yazana kadar Pikoşum ben Laylam Lidır Lidıl ve Ecrin yazmıştı. Demek ki Lilacscıma çıkan şanslı bunlardan biri değil. ehehehehhe zekaya geeeeeel

ya kan çeker öyle... Bizimkiler anane dede falan silme ora dogumlu ama anne ve babam burda dogmuş bizde de... eşimde anne taraftan selanikli... bulduk yani.. bilirsin dışarı kız vermeyi pek sevmezler :D (şaka yapıyorum evlendikten sonra ögrendik tabiikide)

sen yap hafiyeligi ama kendinle ilgili ipucu verme... bak ben hergün ilan ediyorum kime alacagımı amaaaaaaaaaaaaaaaaaa karşıdan sesssss yok sssessssssssssssssssssssssss :D :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bizde dün 10 ayımıız bitirdik. Kızlar Selim bu aralar bi tuhaf oldu. Büyüdüğünün farkında galiba. Her istediğim olsun diyor memnun edemiyoruz. Acaba budamı bi süreç:) Biizm yanlış yaptığımız bişeymi var..

Yerim ben sizin 10. ayınızı, maşallah hepsine hepsineeee. Tanselim Duru da aynen anlattığın gibi, her istediği olsun istiyor. Atıyorum mama sandalyesinde oturmak istemiyorsa bas bas bağırıyor, kaldırana kadar. Ya da bişeyi istemiyorsa gene bağırıyor ağlıyor. Ay ne biliiim yaaa normal mi acaba...

Simuşum kız gel yapalım şu 2. bebeleri:) Ben istiyorum ama nasip. Bizim tedavi süreçleri geçirdiğimiz için hemen olcağını düşünmüyorum. Belkide 2. hamile kalamam Allahım bilir ama ben istiyorum. Aktif çalışmalara bahardan sonra başlarız galiba:) Ovulasyon testi felan alırım:)

Eheheheh olur kız Tanselim bana uyar, Allahım da nasip etmişse varsa kaderimizde hayırlısıysa olsun inşallah. Her dileyene isteyene nasip etsin Rabbim :))

Aaaaa olmaz öyle, ı ıııııı hayatta olmaz, istek reddedildi :D:D:D Anca beraber kanca beraber. Kızım benim görümce 41 de cesaret ettiyse biz de ederiz Allahın izniyle... :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yerim ben sizin 10. ayınızı, maşallah hepsine hepsineeee. Tanselim Duru da aynen anlattığın gibi, her istediği olsun istiyor. Atıyorum mama sandalyesinde oturmak istemiyorsa bas bas bağırıyor, kaldırana kadar. Ya da bişeyi istemiyorsa gene bağırıyor ağlıyor. Ay ne biliiim yaaa normal mi acaba...

Eheheheh olur kız Tanselim bana uyar, Allahım da nasip etmişse varsa kaderimizde hayırlısıysa olsun inşallah. Her dileyene isteyene nasip etsin Rabbim :))

Aaaaa olmaz öyle, ı ıııııı hayatta olmaz, istek reddedildi :D:D:D Anca beraber kanca beraber. Kızım benim görümce 41 de cesaret ettiyse biz de ederiz Allahın izniyle... :huhuu:

aminnn...

ha çıkaralım bitane daha diyosun :D :D :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ii aksamlar yavrular, su an sizlere antalya-denizli karayolunun bilmem kacinci kilometresinden sesleniyorum...ulen celebi olduk be yollarda buyucek bu cocuk seyyah olcak otostop cekcek buyuyunce :D
ikinciler mi geliyooo wayyyy yuruyun beee kim tutar siziiii

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Pikosss,biz gelirsek otelde kalmak durumundayiz ya,esiminkini sirket karsilio ama bizi karsilamaz.. Bu yuzden rahat edemicegimizi dusunuyoruz ondan gelesim gelmiyo :( cocuk sefil omasin oralarda diye... Ama bak esim dioki,davet et acilisa gelsin yemek ismarliyayim onlara dedi ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar