Verdiğiniz bu gazla beraber, kızın doğum günüsünü yapıp 2-3 ay bekleyip sonra çalışmalara başlamaya karar verdim, zati tutturduyduk doğurduyduk vs vs derken o olur en az 1,5 sene. Minik zillim de o ara 2,5 olur Allahın izniyle. iyidir tamamdır, bu sorunu da çözdüm rahatladım ehehehehhehe
Maşallah subhanallaaaaak, daha nice nice 10 lu 20 li, 80 li yaşlarını gör Pikoşuuuuum
ahhah
kız bak gelir melir şimdi neme lazım ahah
![]()
Hadi hadi git güzel güzel yap ütülerini minnoşum. Öpüldün![]()
günaydınlar efem...
iyidir komşu... aynı nasıl olsun. sizde ne var ne yok. bu arada Aden de çok özgürlüğüne düşkün oldu. bebek değil de çocuk sanki.
tek başına yaparım havalarında bu ara. tek başına yapmak isteği her şeyin sonu da acı bitiyor. yanağımız kıpkırmızı. mora çalan bi kırmızı ama. geçmez o iz 10 gün bellli.
SELAM yavruşlar napıyosunuz bakem buralarda?
evettt yine birinciyimay canım tekrar geçmiş olsun Adencigime.. öperim minnoşu...
selam yevrummmmmmm.. gene birinci şampuan oldun kuş oyununda zilliiiiiii !!!!!!! ehehehe![]()
he valla Tanselcim Simuşcum yapın ikinci bebeleri bide Babuş yapsın... Nazomla Layla zaten yaptılar, diger kızlar azcuuk beklesin daha genç onlar![]()
bende bi ogluma sarılayım yok ikinci bize
( Allah bililr tabii)
evettt yine birinciyim
kız sen neden yapmıyosun 40 yaşında doğuran gördüm Noyana şart kardeş
Laylam, Noyan uyandı kaçtım canım öperim seni ve yakışıklı minnoşlarını...
Pikooos pikoss, esim kiprisa gelecek acaba bende onunlan binip gelivereyimmi ki
selanik simuşcum..
hadi iyi bakın kendinize zilliler
merhaba minnoş anneleri,
dün akşam kimler yazdı boy kilo bi deyiverin bana yaf, benim alacağım yazdı mı ki acep minnoşunun ihtiyacını, boyu kilosunu, geçmişe de baktım ama herkesleri göremedim.
biz 12-18 giyiyoruz, boyumuz 75-76, kilomuz 9 u az geçik. öyle özelinden bi isteğimiz yok, her hediye kabulümüz ve de kıymetlimiz olacaköperiz hepinizi...
Benim baba tarafım da Selanik kız ama onlarınki o kadar eski ki düşün babam bile Türkiye de doğmuş ehehhehehe, demek kan çekiyo yavrum senden yana beni
Ahaaaaa yakaladııııım, Lilacscım bu mesajı yazana kadar Pikoşum ben Laylam Lidır Lidıl ve Ecrin yazmıştı. Demek ki Lilacscıma çıkan şanslı bunlardan biri değil. ehehehehhe zekaya geeeeeel
Bizde dün 10 ayımıız bitirdik. Kızlar Selim bu aralar bi tuhaf oldu. Büyüdüğünün farkında galiba. Her istediğim olsun diyor memnun edemiyoruz. Acaba budamı bi süreçBiizm yanlış yaptığımız bişeymi var..
Simuşum kız gel yapalım şu 2. bebeleriBen istiyorum ama nasip. Bizim tedavi süreçleri geçirdiğimiz için hemen olcağını düşünmüyorum. Belkide 2. hamile kalamam Allahım bilir ama ben istiyorum. Aktif çalışmalara bahardan sonra başlarız galiba
Ovulasyon testi felan alırım
he valla Tanselcim Simuşcum yapın ikinci bebeleri bide Babuş yapsın... Nazomla Layla zaten yaptılar, diger kızlar azcuuk beklesin daha genç onlar![]()
bende bi ogluma sarılayım yok ikinci bize
( Allah bililr tabii)
Yerim ben sizin 10. ayınızı, maşallah hepsine hepsineeee. Tanselim Duru da aynen anlattığın gibi, her istediği olsun istiyor. Atıyorum mama sandalyesinde oturmak istemiyorsa bas bas bağırıyor, kaldırana kadar. Ya da bişeyi istemiyorsa gene bağırıyor ağlıyor. Ay ne biliiim yaaa normal mi acaba...
Eheheheh olur kız Tanselim bana uyar, Allahım da nasip etmişse varsa kaderimizde hayırlısıysa olsun inşallah. Her dileyene isteyene nasip etsin Rabbim)
Aaaaa olmaz öyle, ı ıııııı hayatta olmaz, istek reddedildiAnca beraber kanca beraber. Kızım benim görümce 41 de cesaret ettiyse biz de ederiz Allahın izniyle...