2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selami kizlarr.. Hepinizi operimm kocaman:gulegule:

Defne sultanı yürüyor:D hemde baya baya düşmeden gidiyo. 1 haftadır Cook aktiff günler geçiriyoruz yani:huhuu: akillandikca güzelleşti bu minikler. Baya sakalasir olduk. Saklanip ceee ler öpücükler, bebeğe eee eee yapmalar.. ..

Yarın is görüşmesine gidicemm yine bana şans dileyin:huhuu:

Başka ne vardıiiii.. Hatırladım kim ne ister sormuşlar . Sevgili bize hediye alan teyzemiz, hiçbir özel istegimiz yok. Ama halı hazırda önümüzdeki kısa bile kıyafet stoğumuz mevcut. O sebeple giyim eşyasını eleyebilirsin. Tabi yine sen ne istersen ne beğenirsen biz onu seve seve kullanır bı ömür saklarız,hep te seni anariz. Öpücükler ... Defne:kedim:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Benim baba tarafım da Selanik kız ama onlarınki o kadar eski ki düşün babam bile Türkiye de doğmuş ehehhehehe, demek kan çekiyo yavrum senden yana beni :D

Ahaaaaa yakaladııııım, Lilacscım bu mesajı yazana kadar Pikoşum ben Laylam Lidır Lidıl ve Ecrin yazmıştı. Demek ki Lilacscıma çıkan şanslı bunlardan biri değil. ehehehehhe zekaya geeeeeel

Canım benim, ben bunları da görmemiştim ki, sadece 2 kisinin yazdığını gormuştum, hadi bil kim o iki kisi.....hahahahahaha

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikosss,biz gelirsek otelde kalmak durumundayiz ya,esiminkini sirket karsilio ama bizi karsilamaz.. Bu yuzden rahat edemicegimizi dusunuyoruz ondan gelesim gelmiyo :( cocuk sefil omasin oralarda diye... Ama bak esim dioki,davet et acilisa gelsin yemek ismarliyayim onlara dedi ;)

saol canım eksik olmasın.. vala bebikom biz burda yemek davetlerinden nasıl kaçacagımızı şaşırıyoruz inan... dedigin gibi minnoşla zor oluyor... biraz daha büyüdükce daha kolaylaşır diye bekliyoruz bakalım :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Annnnaaammmm topigiminnn cesurr analariiii ikincileriin yol hazirligina baslamisss:ne: dusuncesi bile icimi urpertti : bayil:

Rabbim istediginizz an kucagiiza versinnn insallah bekletmedenn.... Aminn:kedim:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Annnnaaammmm topigiminnn cesurr analariiii ikincileriin yol hazirligina baslamisss:ne: dusuncesi bile icimi urpertti : bayil:

Rabbim istediginizz an kucagiiza versinnn insallah bekletmedenn.... Aminn:kedim:

Valla cesurluk demeyelim de (en azından ben kendi adıma) yaşın verdiği bişiii. :D Eğer 20 li yaşlarımın ilk çeyreğini yaşıyor olsaydım 2. çocuk için ya 20 li yaşların 4. çeyreğini beklerdim ya da 30 lu yaşların başlarını. Ama malum, yaş 32, ağustosta olacak 33. O sebeple kardeş düşünülüyorsa planlamanın iyi yapılması lazım. 40 yaşımda halen bebekle uğraştığımı düşünmek istemiyorum açıkçası... Tabi en iyisini Rabbim bilir, o ne derse o olur, ben büyük konuşmiiiim. Böyle bişe işte...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla cesurluk demeyelim de (en azından ben kendi adıma) yaşın verdiği bişiii. :D Eğer 20 li yaşlarımın ilk çeyreğini yaşıyor olsaydım 2. çocuk için ya 20 li yaşların 4. çeyreğini beklerdim ya da 30 lu yaşların başlarını. Ama malum, yaş 32, ağustosta olacak 33. O sebeple kardeş düşünülüyorsa planlamanın iyi yapılması lazım. 40 yaşımda halen bebekle uğraştığımı düşünmek istemiyorum açıkçası... Tabi en iyisini Rabbim bilir, o ne derse o olur, ben büyük konuşmiiiim. Böyle bişe işte...

Ayyy simusumm ben o yaslarda da dusunemiyorum. Belki zamanla degisir fikrim ama ne bileyim. Kardes illa olmali mi onu da bilemiyorum. Kafam bi dunya yani. Simdilik yapmicak gibi yasiyorum. :ne:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam güzel topiğimin güzel anaları...

tabisi fıstıkella ve aslanparçaları size de merhaba. büyüdünüz de yaşınıza gireceksiniz nerdeyse. kuzularım benim canlarım...

bu arada 2. yi düşünen bi tek ben değilim sanırım. yaş geçiyor hacılar bır an önce yapmak lazım 2.yi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Evet... Eveeeeeet... 2012 çekiliş topişimizi 1. sayfasından sonuncu sayfasına kadar kontrol ettim. Geçen sene ne olmuş, kim kime almış falan diye baktım. Maksat bu seneyi tahmin etmek :1: elime ne geçti peki aha şu listeden başka bişe geçmedi :gul::gul: yardım et kız Pikoş, tahmin yapalım kim kime aliiiiiy :D:D:D

nazo-laylaya
layla-x e
babuş-azoşa
azoş-aslıya
aslı-mannak a
mannak-simuş a
simuş-lidoşa
lidoş-babuşa
e babuş azoşa ahahahhaa :D:D

gökçe-demete
demet-lilacsa
lilacs-ecrine
ecrin-tansele
tansel-nazoya

bu listeden mannakla aslı çıkmış, lidıl, bebikom, pikoşum girmiş. ehehehhehehe :gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ayyy simusumm ben o yaslarda da dusunemiyorum. Belki zamanla degisir fikrim ama ne bileyim. Kardes illa olmali mi onu da bilemiyorum. Kafam bi dunya yani. Simdilik yapmicak gibi yasiyorum. :ne:

bana yani bünyeme sorarsan 2. yi cidden düşünemiyorum... ama kızımı düşününce, biz bu dünyadan göçüp gittiğimizde tek başına kalmasına hiç gönlüm razı gelmiyor. dünyanın binbir türlü hali var, hastalığı yaşlılığı vs vs. kötü düşünmemek lazım tabi ama bunlar da gerçekler işte...

selam güzel topiğimin güzel anaları...

tabisi fıstıkella ve aslanparçaları size de merhaba. büyüdünüz de yaşınıza gireceksiniz nerdeyse. kuzularım benim canlarım...

bu arada 2. yi düşünen bi tek ben değilim sanırım. yaş geçiyor hacılar bır an önce yapmak lazım 2.yi

o yüzdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Gökçe kuşuma katılıyorum... artık benim bu beli sırtı yaza kadar toparlarsam, yazın da güzel bi tatil yaparsam sonra başlayabilirim sanki çalışmalara. dün kızın yaşını 2-3 ay geçe başlıyodum mesela ama bak bugün bi kaç ay daha öteledim ahahahahhahah :D :D:D:D:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yihuuuuuuuuuuuuuuuuu yine yakaladım taç ın salı vitrininiiiii, 34,50 tl ye eeeeeeeeen kırmızısından çift kişilik yumoş bi battaniyem oldu :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
geçen hafta da bornoz takımı almıştım ya gene salı vitrininden, hemen ertesi gün geldi inanamadım ve beklediğimden çok daha güzel çıktı :) artık ben her salı taç ın sayfayı f5 yapar dururum :D:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaa ben niye hiç bilmiyorum salı vitrini denen olayı. ilk defa duyuyorum ve battanıyene bayıldım. anammmmmmmm bunu atacan yere bebişim. gönül isterdi ki kocanla sevgilinle depiş dur. ama ne yazık ki öyle demıcem ben; ehe bunu atıcan yere beybi. yavrunla çığlık çığlığa tepinecen oynıcan üstünde. ehe.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
budur :) nası kızlar beğendiniz mi? :D

çok güzel canım güle güle kullan :huhuu:

aaaa ben niye hiç bilmiyorum salı vitrini denen olayı. ilk defa duyuyorum ve battanıyene bayıldım. anammmmmmmm bunu atacan yere bebişim. gönül isterdi ki kocanla sevgilinle depiş dur. ama ne yazık ki öyle demıcem ben; ehe bunu atıcan yere beybi. yavrunla çığlık çığlığa tepinecen oynıcan üstünde. ehe.

ayy Gökçe bu halimle bile güldüm ya kız çok yaşa emi :D

Dişçiden geldimde kafa ignelerden bi dünya.... sandıgımdan daha çok iş varmış yaa... halbuşü ne güzel dişlerim deyip geziyodum bi haber dünyadan.....

Gidip uzanıcam tam (afedersiniz) malak gibi oldum.........

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
geçmiş olsun kuzum :( diş fena ya. hamile kaldığımı bilmeden çekilecek iltihaplanmış 20'lik dişlerim vardı.

ben hamile halmle rontgene de girmiştim antibiyotık de içmiştim. Allahtan bişey olmadı kuzuma.

hala o dişlerimin kulağıma verdiği agrıyı çekiyorum. ilaç kullanamadığım için de o agrıyı çekıyorum. bakalım nereye kadar :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:gul::gul: şu dakkadan sonra zati anca bebişle depişiriz :D:D:D

yavrum ben de en fazla 3 hadi bilemedin 4hafta olmuştur öğreneli, taç ın facebook sayfasında her salı 1 ürün %70 indirime giriyo. ama sadece en hızlı davranan ilk 10 kişi alabiliyo :( ilk denemelerimde alamamıştım, ama son 2 denemem başarıyla sonuçlandı. hazine bulmuş gibi oluyom ikidir kız :D:D

çok güzel canım güle güle kullan :huhuu:

Dişçiden geldimde kafa ignelerden bi dünya.... sandıgımdan daha çok iş varmış yaa... halbuşü ne güzel dişlerim deyip geziyodum bi haber dünyadan.....

Gidip uzanıcam tam (afedersiniz) malak gibi oldum.........

Çok geçmiş olsun Pikoşum, inşallah en kısa zamanda biter diş işlerin, ben hamile kalmadan önce gidip gidip duruyodum geçenlerde şöyle bi bakıma girdim gene 1 yer çürümeye başlamış, gitmem lazım ya du bakalım...

battaniye için de tenk yu beybi, daha güzelleri sizlerin olsun :)

geçmiş olsun kuzum :( diş fena ya. hamile kaldığımı bilmeden çekilecek iltihaplanmış 20'lik dişlerim vardı.

ben hamile halmle rontgene de girmiştim antibiyotık de içmiştim. Allahtan bişey olmadı kuzuma.

hala o dişlerimin kulağıma verdiği agrıyı çekiyorum. ilaç kullanamadığım için de o agrıyı çekıyorum. bakalım nereye kadar :(

sana da geçmiş olsun Gökçecim yaaa valla zor iş sağlık sorunları... gene de halimize şükür...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağol simoşum. aden sütten kesildiği vakit gidip çektirecem. de beyfendi öyle bi emiyo ki cok cok bırakacak gibi değil. hele memeyi görünce yaptıpğı hareketleri çıkardığı sesleri duysanız şoka girersiniz. ağır sapık diyorum ben yavruma. ıhh mıhh umfssss dıye sapık sapık sseler efektler. bi eglenmeler coşmalar sorma gıtsın :) ehe.

kız bana hedıye alacak olan kim acaba???

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
marhabalarrrrrrrrrrr
kız Simuş ne şanslısın nasıl takip ediyosun bende baktım ama hemencecik bitmiş güle güle kullan çok beğendim birde salı temizlik günümya takibi zor benim için
Pikoşum geçmiş olsun yıvvrum kıyamam diş olayı çok zor
Gökçe hatunum sen nasılsın balım sana yine ben alıyorum ne istiyon söyle

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar