Benim baba tarafım da Selanik kız ama onlarınki o kadar eski ki düşün babam bile Türkiye de doğmuş ehehhehehe, demek kan çekiyo yavrum senden yana beni
Ahaaaaa yakaladııııım, Lilacscım bu mesajı yazana kadar Pikoşum ben Laylam Lidır Lidıl ve Ecrin yazmıştı. Demek ki Lilacscıma çıkan şanslı bunlardan biri değil. ehehehehhe zekaya geeeeeel
Pikosss,biz gelirsek otelde kalmak durumundayiz ya,esiminkini sirket karsilio ama bizi karsilamaz.. Bu yuzden rahat edemicegimizi dusunuyoruz ondan gelesim gelmiyococuk sefil omasin oralarda diye... Ama bak esim dioki,davet et acilisa gelsin yemek ismarliyayim onlara dedi
Annnnaaammmm topigiminnn cesurr analariiii ikincileriin yol hazirligina baslamisss:ne: dusuncesi bile icimi urpertti : bayil:
Rabbim istediginizz an kucagiiza versinnn insallah bekletmedenn.... Aminn
Valla cesurluk demeyelim de (en azından ben kendi adıma) yaşın verdiği bişiii.Eğer 20 li yaşlarımın ilk çeyreğini yaşıyor olsaydım 2. çocuk için ya 20 li yaşların 4. çeyreğini beklerdim ya da 30 lu yaşların başlarını. Ama malum, yaş 32, ağustosta olacak 33. O sebeple kardeş düşünülüyorsa planlamanın iyi yapılması lazım. 40 yaşımda halen bebekle uğraştığımı düşünmek istemiyorum açıkçası... Tabi en iyisini Rabbim bilir, o ne derse o olur, ben büyük konuşmiiiim. Böyle bişe işte...
Ayyy simusumm ben o yaslarda da dusunemiyorum. Belki zamanla degisir fikrim ama ne bileyim. Kardes illa olmali mi onu da bilemiyorum. Kafam bi dunya yani. Simdilik yapmicak gibi yasiyorum. :ne:
selam güzel topiğimin güzel anaları...
tabisi fıstıkella ve aslanparçaları size de merhaba. büyüdünüz de yaşınıza gireceksiniz nerdeyse. kuzularım benim canlarım...
bu arada 2. yi düşünen bi tek ben değilim sanırım. yaş geçiyor hacılar bır an önce yapmak lazım 2.yi
budurnası kızlar beğendiniz mi?
aaaa ben niye hiç bilmiyorum salı vitrini denen olayı. ilk defa duyuyorum ve battanıyene bayıldım. anammmmmmmm bunu atacan yere bebişim. gönül isterdi ki kocanla sevgilinle depiş dur. ama ne yazık ki öyle demıcem ben; ehe bunu atıcan yere beybi. yavrunla çığlık çığlığa tepinecen oynıcan üstünde. ehe.
aaaa ben niye hiç bilmiyorum salı vitrini denen olayı. ilk defa duyuyorum ve battanıyene bayıldım. anammmmmmmm bunu atacan yere bebişim. gönül isterdi ki kocanla sevgilinle depiş dur. ama ne yazık ki öyle demıcem ben; ehe bunu atıcan yere beybi. yavrunla çığlık çığlığa tepinecen oynıcan üstünde. ehe.
çok güzel canım güle güle kullan
Dişçiden geldimde kafa ignelerden bi dünya.... sandıgımdan daha çok iş varmış yaa... halbuşü ne güzel dişlerim deyip geziyodum bi haber dünyadan.....
Gidip uzanıcam tam (afedersiniz) malak gibi oldum.........
geçmiş olsun kuzumdiş fena ya. hamile kaldığımı bilmeden çekilecek iltihaplanmış 20'lik dişlerim vardı.
ben hamile halmle rontgene de girmiştim antibiyotık de içmiştim. Allahtan bişey olmadı kuzuma.
hala o dişlerimin kulağıma verdiği agrıyı çekiyorum. ilaç kullanamadığım için de o agrıyı çekıyorum. bakalım nereye kadar