2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar alıntı yapmadım çokkkkk teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize... daha hala kendime gelmiş degilim....

Bana alıcak minnoşada burdan sesleniyorum... ne alırsan en güzel hediye o'dur... herzamanda saklarım.... Zahmetine, gönlüne şimdiden çok teşekkür ederiz............. öptük senii bacım.............

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ehehehehe. o değil de bana acıl d.gunu partısı planı yapın. evım o kadar küçük ki ama anlatamam. nasıl yapacam. işin aslı kayınpederım ve kaynanam gelmesın ahahahahahahaha. hatta onur'un tarafından kımse gelmesın bence.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben kaçayım yavaştan kızlar. hepınızı opuyorum. d.gunu planlarınızı da beklıyorum. unutmayın evım mıç kadar ve kayınpederımle kayananam gelmesın ıstıyorum. evet ben kötüyüm sanırım. ehe.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sağol simoşum. aden sütten kesildiği vakit gidip çektirecem. de beyfendi öyle bi emiyo ki cok cok bırakacak gibi değil. hele memeyi görünce yaptıpğı hareketleri çıkardığı sesleri duysanız şoka girersiniz. ağır sapık diyorum ben yavruma. ıhh mıhh umfssss dıye sapık sapık sseler efektler. bi eglenmeler coşmalar sorma gıtsın :) ehe.

kız bana hedıye alacak olan kim acaba???

aynen gökçe Selimde öyle. Birini emip diğeriyle oynuyor. Değişik pozisyonlara giriyor. Bide emerken benimle tek olmak istiyor. Yüüzmü okşuyor. Anam bu oğlanlar bize çokmu düşkün olcak bilmem..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sağol simoşum. aden sütten kesildiği vakit gidip çektirecem. de beyfendi öyle bi emiyo ki cok cok bırakacak gibi değil. hele memeyi görünce yaptıpğı hareketleri çıkardığı sesleri duysanız şoka girersiniz. ağır sapık diyorum ben yavruma. ıhh mıhh umfssss dıye sapık sapık sseler efektler. bi eglenmeler coşmalar sorma gıtsın :) ehe.

kız bana hedıye alacak olan kim acaba???

kız yazık emsin emiyorken, zati en fazla 2 yaşa kadar emiyolar sanırsam ama yanlış da biliyor olabilirim... ben alıcam kız sana ehehehhehe

marhabalarrrrrrrrrrr
kız Simuş ne şanslısın nasıl takip ediyosun bende baktım ama hemencecik bitmiş güle güle kullan çok beğendim birde salı temizlik günümya takibi zor benim için
Pikoşum geçmiş olsun yıvvrum kıyamam diş olayı çok zor
Gökçe hatunum sen nasılsın balım sana yine ben alıyorum ne istiyon söyle

Laylam aslında hiç de şanslı değilimdir kız, nası oluyosa 2 haftadır ben de anlamadım :D galiba şans yüzüme gülüyo, inşallah da hep gülsün hepimize gülsün amin :) başında bekliyom, halimi bi görsen :) bugün kıza gözlüğümü bile verdim sırf oyalansın diye, oysa hayatta vermem :D:D:D sürekli f5 yaptım, çıkar çıkmaz hemen linke tıklayıp sepete ekle dedim. oldu :)

ehehehehe. o değil de bana acıl d.gunu partısı planı yapın. evım o kadar küçük ki ama anlatamam. nasıl yapacam. işin aslı kayınpederım ve kaynanam gelmesın ahahahahahahaha. hatta onur'un tarafından kımse gelmesın bence.

adresi yanlış ver kız, biz ordan da taşındık yeni adresimiz şu de gelememiş olurlar böylece. ehehehehhe şaka bi yana o istediğin imkansız gibi bişey sanırsam yav...

Kızlar duramıyorum gidip uzanıcam gene.... yazmayı bile beceremedim...

Pikoşum nasıl oldun? toparlayabildin mi?

aynen gökçe Selimde öyle. Birini emip diğeriyle oynuyor. Değişik pozisyonlara giriyor. Bide emerken benimle tek olmak istiyor. Yüüzmü okşuyor. Anam bu oğlanlar bize çokmu düşkün olcak bilmem..

Tanselim nasılsın neler yapıyorsun? Selimim nasıl?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaa bu çocuk uyumuyo yaaaa püüüüüf... şu saat oldu halen kudurukluk peşinde, en son saat 3.30 da uyanmıştı. ne memede ne sallanarak ne yatağa koyunca uyumuyo hiç bi türlü. siz nası uyutuyonuz bu bebeleri el atıverin bi bize yahu.... :/

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Merhaba Arkadaşlar:
Sitemizde yeni başlayan yarışma için sizi bilgilendirmek istedim:
''En Çirkin - En Sevimli Ağlayan Bebek'' Yarışması

Eh birazcık farkımız olsun istedim.Daha evvel En Güzel Gülen Bebek Yarışması yaptığımda inanılmaz katılım olmuştu..
Yeniden Gülen bebek yerine farklılık olsun istedim ve En Çirkin - En Sevimli Ağlayan Bebek Yarışması yapmayı uygun gördüm.
Evet çirkin derken,bebeklerin elbette çirkini olmaz,ama ağlayan bebekleri oylayacağız.

Tabiki yine resimleri özelimden bana ulaştıracaksınız.. Şahmaran :sutarafa:

Ve yine yarışmamız gizli olacağından sadece resimlerimiz öncelikle görücüye çıkacak,sonuç açıklama esnasında isimleriniz açıklanacaktır.
Evet inanılmaz eğlenceli ve sevimli bir yarışma olacağından şüphem yok..
Hemen konuyu açıyorum ve bol katılım bekliyorum..

Sorularınız var ise bu başlıktan sorabilirsiniz arkadaşlar.
Sizlerden de katılım bekliyorum:bebecik

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
aaaaa ben katılırım buna, zira bende bi kız var ki güldüğü pek ender görülür cinsten :D:D:D bol bol ağlıyoruz :gul:

Ay gece gece hüç güleceğim yoktu:gul:
Tamam canım ama kurallarımızı unutmayalım olurmu..
Kimliğin saklı kalacak,yani kendini saklı tutacaksın..

Bu arada kızlar nazlı olur annesi,idare edeceksin artık biraz..Kolay gelsin:gulegule:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay gece gece hüç güleceğim yoktu:gul:
Tamam canım ama kurallarımızı unutmayalım olurmu..
Kimliğin saklı kalacak,yani kendini saklı tutacaksın..

Bu arada kızlar nazlı olur annesi,idare edeceksin artık biraz..Kolay gelsin:gulegule:

Yalnız, biz birbirimizin bebelerini tanıyoruz... Sorun olur mu ki? :acep:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Yalnız, biz birbirimizin bebelerini tanıyoruz... Sorun olur mu ki? :acep:

Hım:dusun:bak ben bunu atlamışım..
Sanırım kural değişikliğine gidilecek bu hususta..
Ben gerekli düzenlemeyi yapayım o halde canım..
Sonuçta kişilere göre değil,bebişlere göre oylama yapacağız..
Tamam şeker buradan bilgi veririm ben yine:uc:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaaa bu çocuk uyumuyo yaaaa püüüüüf... şu saat oldu halen kudurukluk peşinde, en son saat 3.30 da uyanmıştı. ne memede ne sallanarak ne yatağa koyunca uyumuyo hiç bi türlü. siz nası uyutuyonuz bu bebeleri el atıverin bi bize yahu.... :/

kız baya uyanık kalmış ya :( bu kız neden böyle oldu acaba. aden de uyumak istemıyor genelde ama iki sallayınca da mayışıyor yavrum. yeni taşındığım apartmanda yan komşum (onur'un da kuzeni) anaokul öğretmeni. bana artık "Aden'i sabah kahvaltıdan sonra, ondan sonra bir kere daha uyut. artık bebek değil o çocuk. yoksa gece uykusu problemlı olur " demişti.

aden kahvaltısını yapar yapmaz uyumak ıstıyor. bu da 10-11 arası oluyor. ondan sonra bi de 3-4 gibi uyuyor. sonra da gece uykusuna yatıyor zaten 9.30- 10 gibi. öğlen daha doğrusu akşama doğru olan uykusuyla gece uykusuna yatmadanki arayı bilerek uzun tutuyorum çünkü uyumak istemıyor aksi halde. heh dersen gece uykusu problemsı mı dıye hayır. 1 aydır gece aglıyo sızlıyo üstüme çıkmaya çalışıyo illa bana yapışıyo falan. ve evet halen aramızda yatıyor. de senin kız baya inatçı çıktı ya. bana bak uyutma bakalım. kendi düşene kadar uyutma. bi de öyle dene :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kız baya uyanık kalmış ya :( bu kız neden böyle oldu acaba. aden de uyumak istemıyor genelde ama iki sallayınca da mayışıyor yavrum. yeni taşındığım apartmanda yan komşum (onur'un da kuzeni) anaokul öğretmeni. bana artık "Aden'i sabah kahvaltıdan sonra, ondan sonra bir kere daha uyut. artık bebek değil o çocuk. yoksa gece uykusu problemlı olur " demişti.

aden kahvaltısını yapar yapmaz uyumak ıstıyor. bu da 10-11 arası oluyor. ondan sonra bi de 3-4 gibi uyuyor. sonra da gece uykusuna yatıyor zaten 9.30- 10 gibi. öğlen daha doğrusu akşama doğru olan uykusuyla gece uykusuna yatmadanki arayı bilerek uzun tutuyorum çünkü uyumak istemıyor aksi halde. heh dersen gece uykusu problemsı mı dıye hayır. 1 aydır gece aglıyo sızlıyo üstüme çıkmaya çalışıyo illa bana yapışıyo falan. ve evet halen aramızda yatıyor. de senin kız baya inatçı çıktı ya. bana bak uyutma bakalım. kendi düşene kadar uyutma. bi de öyle dene :(

Bazen inatlaşıyorum, e iyi tamam kızım uyuma diyorum, bizden beter hale geliyo gece 12 yi bile buluyo bazen yatışı ve kaçta yatarsa yatsın deli gibi sabah en geç 6 da kalkıyor. Yaa bizim hatun emzik de almadı biliyosun... Ben arkadaşlardan görüyorum, uykusu gelince emziği veriyolar yatırıyolar yatağa işte ne biliiim ninni söylüyolar fısıl fısıl masal anlatır gibi konuşuyolar uyuyo bebeler. Bizimkine masal okiyim dedim kitabı ver diye bağırıyo. Tabi kitabı ver demiyo da ben anlıyom annelik içgüdüsü şeysiynen :D:D:D veriyorum kitabı yırtıyo gülüyo. alıyorum ağlıyo. ninni söylemek zaten imkansız, ben söylemeye başlayınca sanırsın hatuna davul zurna eşliğinde halay çek diyoz, el çırpıp popo oynatmaya başlıya aahahhahahaha kafayı yedirtti bize. dün babasıyla çarşafa koyup sallayalım dedik, inanmazsınız ama çarşafın içinde sırtüstü halen önce yan döndü, sonra yüzüstü sonra tekrar sırtüstü dönüp elini ayağını çıkarıp ayağa kalkmaya çalışıyor. ayağımda sallayayım dedim çığlık atıp kendini yastıktan aşağı atıp emekleyerek kaçıyor. nedir bu çocuğun istediii anlamadım ki :gul::gul:

bu arada klasik girişgahımızı yapalım...

günaydın güzel topiğimin güzel anaları. dünyanın en minnak en kuzu aslan ve ceylanlarının anaları... muah muah can hatçeler...

muah muaaaaah :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar