2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kız baya uyanık kalmış ya :( bu kız neden böyle oldu acaba. aden de uyumak istemıyor genelde ama iki sallayınca da mayışıyor yavrum. yeni taşındığım apartmanda yan komşum (onur'un da kuzeni) anaokul öğretmeni. bana artık "Aden'i sabah kahvaltıdan sonra, ondan sonra bir kere daha uyut. artık bebek değil o çocuk. yoksa gece uykusu problemlı olur " demişti.

aden kahvaltısını yapar yapmaz uyumak ıstıyor. bu da 10-11 arası oluyor. ondan sonra bi de 3-4 gibi uyuyor. sonra da gece uykusuna yatıyor zaten 9.30- 10 gibi. öğlen daha doğrusu akşama doğru olan uykusuyla gece uykusuna yatmadanki arayı bilerek uzun tutuyorum çünkü uyumak istemıyor aksi halde. heh dersen gece uykusu problemsı mı dıye hayır. 1 aydır gece aglıyo sızlıyo üstüme çıkmaya çalışıyo illa bana yapışıyo falan. ve evet halen aramızda yatıyor. de senin kız baya inatçı çıktı ya. bana bak uyutma bakalım. kendi düşene kadar uyutma. bi de öyle dene :(
Gökçecim dediğin saatler Kayranın uyku saatleri yalnız akşamları 9.00 yatıyor bayadır b şekilde uyuyor
doğum günü konusundaki fikrim kayınvalidene uzak otur benim gibi yalvarsan gelemiyorlar

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaaaa Laylam da gelmiş hoşgelmiiiiiiş :))

kızlaaar size bişe sorucam, içtenlikle cevaplayacağınızdan emin olduğum için sizlere sormak istiyorum: bebeğinize reklam vs teklifi gelse nasıl karşılarsınız? yani ne dersiniz? kabul eder misiniz? yoksa hiç işim olmaz, çocuğumu sıkıntıya sokamam mı dersiniz?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

kızlaaar size bişe sorucam, içtenlikle cevaplayacağınızdan emin olduğum için sizlere sormak istiyorum: bebeğinize reklam vs teklifi gelse nasıl karşılarsınız? yani ne dersiniz? kabul eder misiniz? yoksa hiç işim olmaz, çocuğumu sıkıntıya sokamam mı dersiniz?

anammm reklam teklifimi aldınız kızz
bilemedim önce denerdim bakardım çocuğum sıkılırmı falan diye sorun yoksa kabul ederdim heralde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bazen inatlaşıyorum, e iyi tamam kızım uyuma diyorum, bizden beter hale geliyo gece 12 yi bile buluyo bazen yatışı ve kaçta yatarsa yatsın deli gibi sabah en geç 6 da kalkıyor. Yaa bizim hatun emzik de almadı biliyosun... Ben arkadaşlardan görüyorum, uykusu gelince emziği veriyolar yatırıyolar yatağa işte ne biliiim ninni söylüyolar fısıl fısıl masal anlatır gibi konuşuyolar uyuyo bebeler. Bizimkine masal okiyim dedim kitabı ver diye bağırıyo. Tabi kitabı ver demiyo da ben anlıyom annelik içgüdüsü şeysiynen :D:D:D veriyorum kitabı yırtıyo gülüyo. alıyorum ağlıyo. ninni söylemek zaten imkansız, ben söylemeye başlayınca sanırsın hatuna davul zurna eşliğinde halay çek diyoz, el çırpıp popo oynatmaya başlıya aahahhahahaha kafayı yedirtti bize. dün babasıyla çarşafa koyup sallayalım dedik, inanmazsınız ama çarşafın içinde sırtüstü halen önce yan döndü, sonra yüzüstü sonra tekrar sırtüstü dönüp elini ayağını çıkarıp ayağa kalkmaya çalışıyor. ayağımda sallayayım dedim çığlık atıp kendini yastıktan aşağı atıp emekleyerek kaçıyor. nedir bu çocuğun istediii anlamadım ki :gul::gul:

muah muaaaaah :huhuu:

yavru bi ara Aden de çarşafta sallanmaya alışmıştı. hemen uyuyordu oyle sonra bişey oldu çocuga. baı akşamlar çok darlıyor beni uyumak istemıyor aglıyor bagırıyor falan. babasıylka çarşafa koyup sallayalım dıyoruz. Aman Allah'ım bu anlattıklarının hepsını yapıyor. çarsafta yuz ustu donup oturmalar,i ayaga kalkmalar bız sallamayı kesene kadar kıkır kıkır gulmeler, ben bağırınca sırıtmalar kaçacak delik aramalar. senın kızı Aden'e benzetıyorum zaten ben. de senın kız daha cevval. tam bi zilli olacak o bak gor. tam bi cadı tam. bu arada reklam işi konusunda da hürrem'in küçük kızını oynayan bebek bizim ayşe ablanın kızıydı. çocuk o yaşta havaya girdi şımardı falan bi görsen.

heh bazen tanıdıklar Aden için de dıyor bence harcama bu çocuğu yolla fotolarını ajansa falan dıye de bılemedım bak. büyük şehirde yaşasam belki denerdim.

Gökçecim dediğin saatler Kayranın uyku saatleri yalnız akşamları 9.00 yatıyor bayadır b şekilde uyuyor
doğum günü konusundaki fikrim kayınvalidene uzak otur benim gibi yalvarsan gelemiyorlar

yavru aynı şehirde oturuyoruz. oyle bı şansım yok yani. öfffff nıye bılmıyorum çok da ıyı ınsanlar ama gıcığı kaptım bı kere ısınmıyor içim artık. ne yapsalar batıyo ya.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hürremin küçük kızını yani 5-6 yaşını oynayan kızda benim bi tanıdığın yeğeniydi
yavruş yapacak bişey yok mecbur görüşeceksin aynı şehirde olmakta sorun demekki

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Minnoş iyi teyzesi, ben de aynen bildiğin gibi ağrılarla boğuşuyorum. hafta sonu lazere başlıcam sanırım :) Baş ağrıların şimdi nasıl oldu? dişin nasıl?

saol balım bugün daha iyiyim dün yedigim igneler dokundu sanırım cidden cok kötü oldum daha anca geçiyo ...

bu arada klasik girişgahımızı yapalım...

günaydın güzel topiğimin güzel anaları. dünyanın en minnak en kuzu aslan ve ceylanlarının anaları... muah muah can hatçeler...

Günaydın canım.. evet aşagı yukarı Noyan da aynı... yanlız şu sıralar daha geç yatmaya çalısıyoda bakalım...

Bazen inatlaşıyorum, e iyi tamam kızım uyuma diyorum, bizden beter hale geliyo gece 12 yi bile buluyo bazen yatışı ve kaçta yatarsa yatsın deli gibi sabah en geç 6 da kalkıyor. Yaa bizim hatun emzik de almadı biliyosun... Ben arkadaşlardan görüyorum, uykusu gelince emziği veriyolar yatırıyolar yatağa işte ne biliiim ninni söylüyolar fısıl fısıl masal anlatır gibi konuşuyolar uyuyo bebeler. Bizimkine masal okiyim dedim kitabı ver diye bağırıyo. Tabi kitabı ver demiyo da ben anlıyom annelik içgüdüsü şeysiynen :D:D:D veriyorum kitabı yırtıyo gülüyo. alıyorum ağlıyo. ninni söylemek zaten imkansız, ben söylemeye başlayınca sanırsın hatuna davul zurna eşliğinde halay çek diyoz, el çırpıp popo oynatmaya başlıya aahahhahahaha kafayı yedirtti bize. dün babasıyla çarşafa koyup sallayalım dedik, inanmazsınız ama çarşafın içinde sırtüstü halen önce yan döndü, sonra yüzüstü sonra tekrar sırtüstü dönüp elini ayağını çıkarıp ayağa kalkmaya çalışıyor. ayağımda sallayayım dedim çığlık atıp kendini yastıktan aşağı atıp emekleyerek kaçıyor. nedir bu çocuğun istediii anlamadım ki :gul::gul:

muah muaaaaah :huhuu:

ayyyy ne olsun buballı kaymagımın halü cok güzel yerimmmmmm onu yerimmmmmm öoerim koklarım minnoşumu...:huhuu::huhuu:
eheheh bizde Noyanı denedik hatta canımız gülmek istediginde yaparız arada çok tatlı oluyolar çooookkkkkkkk maşallah.... ama çarşafta sallayalımda uyusun bizim bebelere göre degilmiş orası kesin.... adrenalin müptelası kız bu götü pohlular :D hoplayayım zıplayayım tırmanayım ooohhhhh sefam olsun şeklinde :D :D

saol tatlım ama yanlış alıntı yapmışım şimdi fark ettim :D
ehehe işini biliyons Laylam uzak otur zaten gelmezler ehehehe...
gerçi benimkine uymaz hemen gelirdi oggggglummmunnn evine gidiyoeum deyü deyü de.. görüşmüyoruz çok şükür.... bitti bizde o işler...

en samimi cevabım benim için hiç düşünecegim birşey olmaz sanırım simuşcum, kabul edemem hadi ben yumuşadım diyelim (olmaz ya oldu var say) baba aslaaa ve kesinlikle izin vermez...

çok yumuşaktır iyidir hasdırda banzı konularda oldukca net ve inattır saolsun...
Bu arada hepinize günaydınlar efem
Simuş hayırlı olsun lazere başlıyomuşsun dediğin yeremi?
Pikoş sen nasıl oldun canımmm

saol balım bak buraya alıntılamışım yukarda kafam karışmış :D :D kız simuş diyo kafam gitti diye ama birde beni görün abooooowwwwwww :uzgun:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar feyde azoşun koydugu şeyi gördünüz mü? anam varya kesin giderdim ben oracıkta .... ani şeylerden çok korkarım zaten... sabah sabah izlerken bile gerildim... evet korkak olabülürüm ....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız laylam. ayda'yı mı dıyosun? ben ayda'dan bahsedıyorum. bebesını derken 3-5 yaşındakını halınden bahsettım. ene tanıdık çıkacaz bak gordun mü* eheheh

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne koymuş kız. benim iş yerınde yasah feys bakamıyorum. şu asansor şakası mı? bu sabahtan berı her yerde o var. iş yerınde vıdeolarda açılmadığından çok merak ettım ya. akşama gıdıp bakacam valla.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ne koymuş kız. benim iş yerınde yasah feys bakamıyorum. şu asansor şakası mı? bu sabahtan berı her yerde o var. iş yerınde vıdeolarda açılmadığından çok merak ettım ya. akşama gıdıp bakacam valla.

evet canım asansör şakası artık şaka demek dogrumu bilemedim... yapılacak iş degil yani :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aa sabahtır her yerde karşıma çıkıyor. bakamadım da meraktan ölecem be. off. konusunu bılıyorum ama bana yapsalar yemınle korkudan ölürüm ben. zaten asansor fobım var. ben tamam bu akşam 6 katı yuruyerek çıkarım artık. :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ehe keşke görseydin laylam. yani kızı çok güzel de ayşe abla ne biliyim sıradan, geleneksel 80 lerden kalma bi kadın profili işte :) anladın sen onu :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar