Gökçecim dediğin saatler Kayranın uyku saatleri yalnız akşamları 9.00 yatıyor bayadır b şekilde uyuyorkız baya uyanık kalmış yabu kız neden böyle oldu acaba. aden de uyumak istemıyor genelde ama iki sallayınca da mayışıyor yavrum. yeni taşındığım apartmanda yan komşum (onur'un da kuzeni) anaokul öğretmeni. bana artık "Aden'i sabah kahvaltıdan sonra, ondan sonra bir kere daha uyut. artık bebek değil o çocuk. yoksa gece uykusu problemlı olur " demişti.
aden kahvaltısını yapar yapmaz uyumak ıstıyor. bu da 10-11 arası oluyor. ondan sonra bi de 3-4 gibi uyuyor. sonra da gece uykusuna yatıyor zaten 9.30- 10 gibi. öğlen daha doğrusu akşama doğru olan uykusuyla gece uykusuna yatmadanki arayı bilerek uzun tutuyorum çünkü uyumak istemıyor aksi halde. heh dersen gece uykusu problemsı mı dıye hayır. 1 aydır gece aglıyo sızlıyo üstüme çıkmaya çalışıyo illa bana yapışıyo falan. ve evet halen aramızda yatıyor. de senin kız baya inatçı çıktı ya. bana bak uyutma bakalım. kendi düşene kadar uyutma. bi de öyle dene
doğum günü konusundaki fikrim kayınvalidene uzak otur benim gibi yalvarsan gelemiyorlar