2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kız öğlen oturmaya gelecekler. sizin oralarda nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim türkiye'de öğlen gelen misafire pasta borek yapılır hacıt.

pasta borek babında ne önerilerin var bakayım onları de. ay bı de lazanya demiş ya. kız Aden'i napacam? Aden'le değil lazanya lahana bile yapamam ben.

hııııııı zaman belirtmemişsin ya dadlum akşam sandım.. valla resimlerden gördügüm simuşcum bayaa becerikli o konuda bi kere koymuştuya misafirlerine yaptıklarını... benden çıkmaz öyle şeyler ama cheesecake yapabiliyorum....:D :D

aynen öyle canım cıtır cıtır oluyo.ve önceden yapılıp buzluğa atıldığı için cok pratik benim hazırda durur genelde cıkar yağla pişir.

bak yaaaaaaa gizem yarattı bizi sevmiyomusun bacım? neyimiz eksik? :deli: :ne::ne:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ehehehehehehhe valla misafirlerim de pek bi iyi kız. hepsi bırer çeşit yapıp getirecek. zati yabancı değiller. 2 adet teyzem, bir adet kuzenim, bir adet yengem annem ve kayınvalıdem. zati ev kıç kadar ancak sıgarız. ehehhee.

azo mu demiş bana, gökçe nerde bizi evıyle dövüyordu dıye. valla azonun ahını aldım ben. o dana gıbı evden çıkıp minnak eve sığdım. ehe.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
şuan sinirimden kuduruyorum. hatırlatın bana daha da feysbuka fotoğraf koymicam, uyarın beni, kaldır fotoları falan deyin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Leyyn ne kadan cok yazdiniz be okuyamadim ara ara tekrar bakicam babus msj atmis bana eymenin bedenini al deyuuu yazim bari buraya artikin kim alacaksa... eymos 86cm giyiyo 12-18 ay kiyafetine tekabul edio sanirim iste buu geri dinecegim bebisler o gece pek heyecanli gecmis anlasilanbenim yoklugumuda farkeden olmamis ama neyyyse...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

noldu balım hayırdır? ben durunun resimlerini gördüm cok tatlılar ama yorum yazamadım yani olmuyor yazdığım yorum enterlanmıyor anlamadım niye

ay ööööf, bıktım sıkıldım milletin emin misin bu kızın senin olduğuna, hastanede karışmış olmasın vb yorumlarından. gına geldi üstüme, 2 kuzenimin ve kardeşimin fotolarını koydum. milleti kırmıcam diye kendim sinir küpü oldum yaaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçeee benim bu tür günler için listem var yazıyom, seç beğen yap:

kısır
mercimekli köfte
sigara böreği
yufkadan patatesli ya da peynirli börek
havuçlu cevizli kek
yaprak sarma/dolma
mozaik pasta
yoğurtlu-cevizli kabak
kabak tatlısı
ayva tatlısı

en kolayları bunlar sanırsam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Leyyn ne kadan cok yazdiniz be okuyamadim ara ara tekrar bakicam babus msj atmis bana eymenin bedenini al deyuuu yazim bari buraya artikin kim alacaksa... eymos 86cm giyiyo 12-18 ay kiyafetine tekabul edio sanirim iste buu geri dinecegim bebisler o gece pek heyecanli gecmis anlasilanbenim yoklugumuda farkeden olmamis ama neyyyse...

yok kız söylendi şunlar şunlar yok diyeeee

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ne oldu ya simoş:( benim yasak zaten iş yerınden bişey mi oldu ya

yok yaaa Gökçecim, ben ne zaman kızımın fotosunu koysam illa ama illa biri çıkıp emin misin bak bu kızın senin olduğuna, bak hastanede falan karışmış olmasın gibi laflar ediyo. yani göya şaka yapıyolar. ama bu bana o kadar çok söyleniyor ki her yerde, kızımı her gören bi bana bi babasına bi kıza bakıp: e bu kime benziyo diyo, artık iyice sinir ediyo bu durum beni. ona kızdım. amaaaaaan boşver. zaten kuzenlerimin ve kardeşimin fotosunu ekledim hemen, kız da utandı dediğine ama ben gene de sinir oldum işte...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
şuan sinirimden kuduruyorum. hatırlatın bana daha da feysbuka fotoğraf koymicam, uyarın beni, kaldır fotoları falan deyin

ay ööööf, bıktım sıkıldım milletin emin misin bu kızın senin olduğuna, hastanede karışmış olmasın vb yorumlarından. gına geldi üstüme, 2 kuzenimin ve kardeşimin fotolarını koydum. milleti kırmıcam diye kendim sinir küpü oldum yaaa
anam ben görmedim öyle yazan yorumu sildi mi yoksa? bi çiti gördimde hemen bende aldım diye yazıverdim bide onu yazan kişi müdüründür falan diye çok uzaktan kenarın yazdım yorumu :D nasıl??

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

yok yaaa Gökçecim, ben ne zaman kızımın fotosunu koysam illa ama illa biri çıkıp emin misin bak bu kızın senin olduğuna, bak hastanede falan karışmış olmasın gibi laflar ediyo. yani göya şaka yapıyolar. ama bu bana o kadar çok söyleniyor ki her yerde, kızımı her gören bi bana bi babasına bi kıza bakıp: e bu kime benziyo diyo, artık iyice sinir ediyo bu durum beni. ona kızdım. amaaaaaan boşver. zaten kuzenlerimin ve kardeşimin fotosunu ekledim hemen, kız da utandı dediğine ama ben gene de sinir oldum işte...

offfffff ne mal ınsanlar var ya. heeee tüpçüden o çocuk de sende şaka yapmış ol.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kız benim dayımın oglu teyzemin kızlar aanenem dedmde hep renkli gözlüdür ama baba da olunca hiç bana dokunduran olmuyor Noyanı :D :D
bizde göçmeniz :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
leadercim dedik tabii lidoş nerde diye hatta enson ben yazdım .. ama feysde de yazmış olabülürüm...ama burda da whats up beybideki hatunlar nirde diye de yazdım eminim....
çagırsana digerleride gelsin :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anam ben görmedim öyle yazan yorumu sildi mi yoksa? bi çiti gördimde hemen bende aldım diye yazıverdim bide onu yazan kişi müdüründür falan diye çok uzaktan kenarın yazdım yorumu :D nasıl??

yuk, yoruma yazmadı arkadaş, özelden mesaj atmış. heheheheh gördüm zati ve hemeeeeeeeen de anladım :)) yok yavrum müdürüm değil, hatta altım diyecem ama öyle de deyince sanki afedersin ben bi pokmuşum gibi oluyo. diyemedim ama anla işte sen :huhuu:

offfffff ne mal ınsanlar var ya. heeee tüpçüden o çocuk de sende şaka yapmış ol.

aslında dicen öyle kalcaklar

Kız benim dayımın oglu teyzemin kızlar aanenem dedmde hep renkli gözlüdür ama baba da olunca hiç bana dokunduran olmuyor Noyanı :D :D
bizde göçmeniz :D

aaay kız uyanınca buna bişe yazamadan göndere basıp kaçtım :D nerden göçmeler Pikoşum?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar ben çıkıyorum. başka bı organızsayon falan yapacaksanız bana da haber verın zıller. saat kaç olursa olsun kim ararsa arsın açarım. aramayan çağrı atsın ben gerı donerım. benı de sevın kızım ya. iyi bırıyım aslında ben. :(

hepınızı opuyorum kuzularını da mncırıyorum. sıyu sunn...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar