2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yok canım. onu yapmayacağım. çünkü bu bayana da ben kendi istediği rakamı verdim. aslında benim de aklımdaki oydu. ama sonuçta ona " senin emeğinin karşılığı nedir" diye sorup söylediği rakamı okeyledim. ama bak elimde kocamaaaaan bir sıfır kaldı. mesafeli ve kuralcı olacağım. bana ters ama deneyeceğim en azından.

canımcım kuralcı ve mesafeli kesinlikle ol. Bide Tunayı sana emanet ediyorum ama kulalları ben belirlerim de. Bide ben bişey oldumu eşimi öne sürüyorum çok titizdir bu konuda çok hassastır buna izin felan vermez diye.. Ücret konusunda inan biraz fazla almak onlara işi sevdiriyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
O ne öyle yaaa küçücük çocuğa kendi uyuyo mu dedi? Yok artık!! :ne::ne:

Yaa ben işimden dolayı mı karakterimden mi bilmiyorum ama kendimden büyük biri de olsa bişeyi beni rahatsız ediyorsa pat diye söylüyorum. Söylemezsem içimde büyüyo büyüyo büyüyo bi süre sonra o kişiye ters düz davranmaya başlıyorum, sonra da toparlanamıyorum. O yüzden neyse ne deyip söylüyom. iyi bişe mi kötü mü bilmem...

Genç bakıcı konusunda da kesinlikle Tanselimle aynı şekilde düşünüyorum... Oyun zamanları tam bebelerin, oyun oynayabileceği biri bence de daha iyi olur...

Kız sen bana diyon dobra arkadaşım diye de senin benden çok maşallahın var:D:D:D

gerektiğinde öyleyimdir simuşum..Senin bu huyunu bu nedenle çok seviyorum:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
saol tatlım sen buraya gel bende aynısını yaparım inan ki :huhuu::huhuu:

Aglayan fotoyu bekliyoruz annesi :D

Canım neden olmasın ... eger kısmeti gelmişsse prensesimin olur, benim karşı oldugum şey 3 yaş ve daha büyük çocukların dizi film setlerinde herşeylerini aksatarak uzunca bir süre çekime devam ettirilmeleri, çok ilgi alakaya birden maruz kalıp sonra birden kesilmesi falan.... yoksa reklamlardan bişey olmaz..

En dogru yolu mutlaka ki siz bilirsiniz canım...

ayy güzel olur kızzzzzz hava atarız bu minnoş arkadaşın kızı diye eehhheee :D :D

hayırlısı olsun canım... inanıyorum daha iyi bir alternatifi vardır... için ferah olsun, işlerin rast gitsin canım... Tunayıda öperimmmmmmmm...

canummmm yevvvvrummmmm nasılsın? :huhuu:

Tansel selam tatlım..:huhuu:

Merhaba tatlım...
Facede yazdım okuudnmu senide 2. bebe yapma kervanına katmak istiyom. Sen, ben, simuş, bauş ve gökçem.. Bi toparlanalımda başlayalım çalışmalara:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
inşallah yarınki bayanlardan birini seçebilirim. zaten en başında bir deneme süreci olacağını söyleyeceğim. geliş gidiş saatlerini altını çize çize belirteceğim. ama Tanselim ücret konuşunda yine bu metodu uygulayacağım. hem piyasayı arttırırsam millet ben parçalar valla :D

Tuna da diş çıkarıyor galiba. geceleri çok huysuz kızlar. ben de yatayımç

mucksss

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
saol tatlım sen buraya gel bende aynısını yaparım inan ki :huhuu::huhuu:

Aglayan fotoyu bekliyoruz annesi :D

hayırlısı olsun canım... inanıyorum daha iyi bir alternatifi vardır... için ferah olsun, işlerin rast gitsin canım... Tunayıda öperimmmmmmmm...

canummmm yevvvvrummmmm nasılsın? :huhuu:

Tansel selam tatlım..:huhuu:

sağol Pikoşuummm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bana temizliğe gelen bi abla vardı 5 yıldır gelirdi. Eşi rahatsız onunla ilgileniyor artık gelemiyor. Biri geliyor şimdi 22 yaşında iyi bi kız. 2 kere aşılama yaptırmış felan tüp bebek için çalışıyor. Bu 2. ayı olcak. Ben çok kuralcı davranıyorum baktım oda işi sıkı tutuyor. Geçen ütü yapmış akşam geldim kontrol ettim hızlı yapılmış anladım. Sabah hepsini çıkardım tekrar ütülenecek dedim. Eşim diyor bunları böyle giyeriz söylersin bidahakine iyi ütü yapar. Dedim yapmaz bi kere göz yumarsam iş biter dedim. Bi ütü yapmış sonrasında süper olmuş..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba tatlım...
Facede yazdım okuudnmu senide 2. bebe yapma kervanına katmak istiyom. Sen, ben, simuş, bauş ve gökçem.. Bi toparlanalımda başlayalım çalışmalara:)

hehehe :D kaza olurda gelirse yeri elbet vardır özellikle eşim ve ben çokda mutlu oluruz Tanselcimde öbür türlü (planlayarak yani) ben pas diyorum :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bana temizliğe gelen bi abla vardı 5 yıldır gelirdi. Eşi rahatsız onunla ilgileniyor artık gelemiyor. Biri geliyor şimdi 22 yaşında iyi bi kız. 2 kere aşılama yaptırmış felan tüp bebek için çalışıyor. Bu 2. ayı olcak. Ben çok kuralcı davranıyorum baktım oda işi sıkı tutuyor. Geçen ütü yapmış akşam geldim kontrol ettim hızlı yapılmış anladım. Sabah hepsini çıkardım tekrar ütülenecek dedim. Eşim diyor bunları böyle giyeriz söylersin bidahakine iyi ütü yapar. Dedim yapmaz bi kere göz yumarsam iş biter dedim. Bi ütü yapmış sonrasında süper olmuş..

ya Tansel bana gelen hatunada bi ayar çeksene :D hayır iyi kadın seviyorum falan.. kaç kez de tekrar yaptırdım ütüyü gene aynııııııı gene aynıııııııı.... hayır bize gelmeside problemli özel araba şart bu yolu ögrendi diye sesde çıkaramıyorum... alternatifi lojmanları temizlige gelen personele yaptırmak hemde daha uyguna ama onlarda ütü yapmaz, camı dışarıdan silmez ( yasakmış) bu yani alternatifim.. mecbur devam ediyorum bende aynı kişiye....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hehehe :D kaza olurda gelirse yeri elbet vardır özellikle eşim ve ben çokda mutlu oluruz Tanselcimde öbür türlü (planlayarak yani) ben pas diyorum :D :D

hımmm ne bileyim tek çoçuk zor be pikem. Bi kardeş candır ya.Hayrılııs olsun. Du bakalım belikim zamanla fikrin değişir. Değişmezsede kaza olsun diye dua edrim:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya Tansel bana gelen hatunada bi ayar çeksene :D hayır iyi kadın seviyorum falan.. kaç kez de tekrar yaptırdım ütüyü gene aynııııııı gene aynıııııııı.... hayır bize gelmeside problemli özel araba şart bu yolu ögrendi diye sesde çıkaramıyorum... alternatifi lojmanları temizlige gelen personele yaptırmak hemde daha uyguna ama onlarda ütü yapmaz, camı dışarıdan silmez ( yasakmış) bu yani alternatifim.. mecbur devam ediyorum bende aynı kişiye....

Sen bana gönder bak ben tatlı dille nasıl yaptırırım o işi. Senin alternatifin sınırlıya biraz idare etcen canım..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sen bana gönder bak ben tatlı dille nasıl yaptırırım o işi. Senin alternatifin sınırlıya biraz idare etcen canım..

hanıım hanımmmmmmmmmmmm ... sen bana tatsız dilli mi diyosunnnnnn eheheheh hatta hahahahahaaa :D :D kız ilk başlarda korkuyodu çekiniyodu baktı ki görünüş öyle sadece sonra rahatladı... gene yapmaya çalışıyo bişeylerde ııııııı ıııııhhhh çok begenmiyorum ne ütüyü ne temizligi... kendi kendime saçmalama temiz işte falan diyorum kendimi kandırıyorum işte...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yaaaaaaaaffff herkes uyumaya mı gitti ??? bizde yatalım mı şekercim hafiften uyku gelmeye başladı banada.........

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hanıım hanımmmmmmmmmmmm ... sen bana tatsız dilli mi diyosunnnnnn eheheheh hatta hahahahahaaa :D :D kız ilk başlarda korkuyodu çekiniyodu baktı ki görünüş öyle sadece sonra rahatladı... gene yapmaya çalışıyo bişeylerde ııııııı ıııııhhhh çok begenmiyorum ne ütüyü ne temizligi... kendi kendime saçmalama temiz işte falan diyorum kendimi kandırıyorum işte...

annnammm senin dilin tatlı olmazmı kız.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydııııın, nasıl uykum var anlatamam. eşim kıyak geçti bugün bana sağolsun, hatun 6.30 da uyanmış bugün, şaşırdım... nası oldysa o iş... neyse 8.30 a kadar tutmuş sonra beni kaldırdı. kakamadım ki... gözümü açamadım. zorla ittire kaktıra kalktım, yeminle y
r
yerek salona gelemedim k.ç kadar evde, ben geri yatiim 15 dk daha uyuyim diye yattım. bal kocam kızı uyutmuş yatağına da yatırmış öyle çıkmış. hatunun ağlamasına uyandım, saat 10a çeyrek var. nerden baksan gene de 1 saat daha uyumuşum.

valla sanırım çişim gelmese, karnım acıkmasa, belim sırtım ağrımasa, uyandıracak bişey de olmasa 48 saat belki de daha fazla süre uyuyacak gibiyim....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar