2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Pikoşum ne yapayım yıvvrum hergün aynı şeyleri yapmaktan otomatiğe bağladım :)
Nazom sen nasılsın balım Eloş ne yapıyor acep ? Simuşta Durunun fotosunu koyacak en güzel ve en çirkin diye iki katagoriyse ikimizde foto koyabiliriz

nasıl oluyum canım aynı bende evet evet koyunn ben yolladım sana feysten kayranın resmini hatta bide eloşla ikisinin nostaljik resmini yolladım :) siyah beyaz

siz nasılsınız? kayram nasıl? öpücük atan farem benim..kayranın beyaz gömleki varmıs şimdik resimlere bakınca gördüm kırmızı papyon aldım ona ben.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kız üstümden inmiyo ki 2 bişe yaziiim :ne::ne: şuan yere koydum girdi masanın altına dan dan kafasını vuruyo yaaa :bitter:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kızlar bişey soracam sizlere dünden beri sol gögsümün sağ tarafı feci şekilde sert çok ağrı yapıyor dünden beridir oğlumu onunla emziriyorum elimle sıkıyorum sütü boşaltıyorum ama o serlik ve ağrı dinmiyor.dün gece ağrıdan rahat uyuyamadım en son gece 5 de elimle sıkıp boşattım yine nafile:uzgun:sizce ne yapmalıyım?

Tepki
4
hayırlı günlerr
oğlum fıldır fıldır beşiğinin içinde dönmekten uyumuyo uyutmuyo iyice sersemleştim
bi uyusam 1 hafta uyurum

Tepki
4
kızlar bişey soracam sizlere dünden beri sol gögsümün sağ tarafı feci şekilde sert çok ağrı yapıyor dünden beridir oğlumu onunla emziriyorum elimle sıkıyorum sütü boşaltıyorum ama o serlik ve ağrı dinmiyor.dün gece ağrıdan rahat uyuyamadım en son gece 5 de elimle sıkıp boşattım yine nafile:uzgun:sizce ne yapmalıyım?

geçmiş olsun canım bendede oldu doktora bile gittik geçmedi
oğlum o göğsümü emmiyodu sonra nazara okuduk suya suyu sürdüm inanırmısın geçti
benimki ateşte yapıyodu gece uyutmuyodu

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

geçmiş olsun çok kötü sancı yapar bilirim
ya banyoda dayanabildiğin kadar sıcak suyla masaj yap yada ütü ile ısıttığın bezi ağrıyan göğsünün üstüne koy

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
şimdi senin dediğini yapmaya gidiyorum ,bezi ısıtıp gögsümün üstüne koyacagım umarım işe yarar..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
burdayım yavrum da okumaya zor bakıyom, huysuzlukta doruk nokta günümüzdeyiz, kaka yaptı kaç dakka oldu altını açıcam bağırıp kaçıyo kaka lafını duyar duymaz, ne iş anlamadım. koy yavrum sen Kayra balımı, maksat eğlence olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar