2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
burdayım yavrum da okumaya zor bakıyom, huysuzlukta doruk nokta günümüzdeyiz, kaka yaptı kaç dakka oldu altını açıcam bağırıp kaçıyo kaka lafını duyar duymaz, ne iş anlamadım. koy yavrum sen Kayra balımı, maksat eğlence olsun.

sende koy kuşum en çirkin ve en güzel ağlayanmışya o yüzden sordum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben mama sandalyesindekini sevdim :) bide sarı yastıkta olanı bide beyaz gömlekliyi bide bideee hepsini sevdim.sanırım ben kayrayı seviyom yaaaaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaaaaaaaaaaaaaa Laylam yaaaaaaaaaaaaaa Allahıııııım! Bittim fotolarınızaaaaa, maşallah ne tatlı ağlıyo Kayra minnoşuuuuuuuuuumm.... Tabi Allahım ağlatmasın annesi ama çok şeker yaa :D:D:D

hepsi birbirinden şeker, seçmesi çok zor ama ilk msj daki 2. ve 3. favorilerim :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bugün hiç uyumadı laylam ya olabilirmi böyle birşey üstelik mızr mızır hani doğru dursa o da yok:zopa:

bende şimdi ayağıma aldım sallıyorum uykusu geldi avazı çıktığı kadar ağladı
Yaaaaaaaaaaaaaaa Laylam yaaaaaaaaaaaaaa Allahıııııım! Bittim fotolarınızaaaaa, maşallah ne tatlı ağlıyo Kayra minnoşuuuuuuuuuumm.... Tabi Allahım ağlatmasın annesi ama çok şeker yaa :D:D:D

hepsi birbirinden şeker, seçmesi çok zor ama ilk msj daki 2. ve 3. favorilerim :huhuu:
sağol teyzesi ağlama sesinden nefret ediyorum oturup bende ağlamak istiyorum Simuşum sende koy Durunun fotolarını dediğin gibi maksat eğlence
Laylam yerim Kayrayı ben :huhuu::huhuu:maşallah minnoşa...

Bende devamlı oturamıyorum uyanık çünkü...
anlıyorum yıvvrum Noyanın uyuduğu zaman belli oluyor:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazooo benimki de öyle bugün kendi saçını başını yolduğu yetmez gibi bana da saç baş yolduruyoooo -kizgin

valla anlamadım bugun derdimizi gündüzleri bu kadar çileden cıkmazdı ela.ama bugun uyku saatleri sapıttı ondan mı oldu,baska bi sıkıntısı mı var anlamadım. bi eşofman giyip markete gidecektik o bile mümkün olmadı.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu mesajımı gören kızlar bi fikir versin bana.

hani şu yer silmek için su buharıyla calısan aletler var ya fakir marka falan onlardan alan,kullanan,bilen duyan var mı.benim evde silinecek alan cok fazla ela sürekli yer yalıyor dakka bası ev silmekten gına geldi acaba onlar güzelmidir?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar