2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba gecen ay icerisinde ben de uyzun süren buharli temizlik makinasi takintima son verdim ve nihayet aldim. cok da memnun kaldim. bakmadigim marka kalmadi diyebilirim. kimisi cok asiri pahali geldi cünkü cok verimli kullanip kullanamayacagimdan emin degidlim, kimisi cok havaleli kimisi de fazla basit. sonuc olarak bekonun steamboxinda karar kildim. ve gercekten cok da iyi etmisim. bir kere cok minik bir alet insani yormuyor. ikincisi maddi olarak hişc yormuyor cünkü 209 tl (hepsiburada.com'da) neler yaptim derseniz...tüm halilarimi sildim hem de 1 saat gibi bir zamanda ki benim evim hali kapli. koltuklarimi sildim. tüm banyo fayanslarini 15 dakikada sildim. bir kapiyi silmem 10 dakika aldi. yerleri derseniz silmek is degil zaten. ha bu arada yikanan perdelere dikey ütüleme yaptim astigim yerde. mutfak dolaplarini sildim bir cirpida(tabii ki sadece dislarini:))ve en güzeli de duvarlar eger alcisi düzgün silinebilir bir boyaniz varsa duvarlariniz yeni boyanmis gibi oluyor. ha bir de her hafta temizlendigini düsündügüm aspiratörüme gözlerim faltasi gibi acildi. sonuc su oldu: bakicimizin haftada iki defa silip süpürmesini az bulup iki haftada bir aldigim temizlikciye yol verdim. dezavantaji var mi derseniz. herseyi bir anda yapmaya kalkarsaniz yorulmamaniz tabii ki isten bile degil. ama hali ve yer silmek gercekten cok kolay oluyor ve en azindan icinize siniyor. ilk kullanimlarda bir koku cikiyor 2-3 kullanimdan sonra geciyor. cam silmeye de yaradgini da yaziyor icinde ama ben cam silmede cok basarili olamadim zaten sadece merakimdan denedim. ama tüm balkonum -ki biraz fazla büyük- panjur kapli panjurlari cabucak ve hic zahmetsiz sildim. keske daha önce alsaydim diye de cok hayiflandim. daha önce ablamin buharli paspasi vardi markasini hatirlayamiyorum, onu alip denemistim ama cok kullanisli bulmadim onu sadece yer ve hali silmek icin kullanilabiliyor cünkü. kisacasi aslinda gercekten efektif olarak kullanabileceginize ya da evdeki yardimcinizin da kullanabileceginize inaniyorsaniz mutlaka alin derim. bizim bakici korkuyor böyle sulu elektirikli aletlerden ama ben de sikayetci degilim cok kendim bazi seyleri yapmaktan. (biraz temlik konusunda takintili oladugumu cok da saklamayacagim:))) sali ve cumalari zaten evi silip süpürüyor sali veya cuma eve bir saat erken kacip kizlar okuldan gelmeden bütün halilari siliyorum her hafta vs. vs...her durumda sadece buharli paspasin isini kat be kat yapatigini söyleyebilirim. ablam da buharli paspasi olmasina ragmen gidip bundan da aldi.

ALINTIDIR...valla bu yazıyı okuyunca temizlik yapasım geldi buharlı buharlı...annemm oyuncaklarıda yıkamaktan kurtulurum böylece..

Bluehouse canım kocam almış geçen yıl memnunum iyide çekiyor hatta görümcemde begendi oda aldı

Valla beni de yoldan çıkarıyonuz heeee

Laylam bak öyle pratik bi süpürgeye de ihtiyacım var. Kız ben çalışıyom diye evi hiç sallamamışım meğersem, şimdi içinde yaşadıkça yaşadıkça her gün bi eksik görüyorum. Düşün bak tencerelerim bile çok eksikmiş meğersem 2 tane aldım ama daha da almam lazım. Çalışırken yemek memek yapmıyodum ki anasını satiiim hemen hemen her gün ya dışarda yiyoduk ya öyle kahvaltı makarna çorba balık formatında atıştırıyoduk. :D:D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaaaaaaay bu zilli Nazo benim de aklımı çeldi iyimi... daha yeni tonlar para verip elktrik süpürgesi aldım, bi de bu bekonunkini alırsam tam donanımlı cevat kelle olurum kız :D:D:D:D artık eşim de beni kapıdan mı kovar balkondan mı camdan mı atar :zopa: :gul:

evek simuşcum çok cezbedici cidden.. buharlı temizlige bayılıyorum bende cidden parlıyor heryer (içimdeki bu kadını oglum dogdugundan beri zor zapdediyorum valla) :D :D

ehhh madem başladım devam edeyim, sonracımaaaaaa :D nevresimler, havlular tencere tavalar, mutfakta güzel kaplar (saklama ve kullanma için) halılar eheheh :D (biri beni tutsun) herşey çok özenli ve düzenli olsun istiyorum.......
ayy çok evhanımı gördüm kendimi :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
evek simuşcum çok cezbedici cidden.. buharlı temizlige bayılıyorum bende cidden parlıyor heryer (içimdeki bu kadını oglum dogdugundan beri zor zapdediyorum valla) :D :D

ehhh madem başladım devam edeyim, sonracımaaaaaa :D nevresimler, havlular tencere tavalar, mutfakta güzel kaplar (saklama ve kullanma için) halılar eheheh :D (biri beni tutsun) herşey çok özenli ve düzenli olsun istiyorum.......
ayy çok evhanımı gördüm kendimi :D

aaaay ben de evde durduğumdan beri, ki bu doğumdan yaklaşık 3 ay kadar öncesi ediyor nerdeyse, sürekli bi evi değiştirme, eksik tamamlama modundayım. Mesela elektrikli su ısıtıcım yokmuş meğersem :gul::gul: Aldım, birkaç parça tencere tava aldım, 2 nevresim seti aldım ve halen de takipteyim. Kız ben bayılırım nevresimlere, havlulara mutfak eşyalarına falan. :D:D Taç ı salı günleri psikopata bağladım takip ediyorum. Çok süper nevresim takımları var. Gelirse indirime Allah da nasip ederse hemen alıcam ya du bakalım :D:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşş hediyeyi aldın mı yada bakındın mı canım?

Yok Pikoşum daha alamadım, geçen hafta sonu bakmayı aklıma almıştım ama pazar günü arkadaşlar gelince yattı... zaten hafta içi e çıkma şansım hiiiiiiiiiiiiiç yok, eşim olmadığından... Bu hafta sonu bi aksilik olmazsa bakıcam :D:D:D Sen naaptın? Kimse de yazmadı don bedenlerini, daha kırmızı don da alıcam kız :D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yok Pikoşum daha alamadım, geçen hafta sonu bakmayı aklıma almıştım ama pazar günü arkadaşlar gelince yattı... zaten hafta içi e çıkma şansım hiiiiiiiiiiiiiç yok, eşim olmadığından... Bu hafta sonu bi aksilik olmazsa bakıcam :D:D:D Sen naaptın? Kimse de yazmadı don bedenlerini, daha kırmızı don da alıcam kız :D:D

bende cok arada kaldım canım napsam bilemedim... ben muhtemelen internetten alacagım için o işi yapamıcam gibi duruyor, ama anneme yollatırsam ona ekletirim :D bakalım nasıl olucak o işler :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar nerelerdesiniz yahu? herkes yazmadı sanırım bebişlerin boyları kiloları bedenleri vs vs... heeeeeeeeeeeey hadi yazmayanlar yazsın bakalım...

ilk doğum günü hediyelerimiz alınsııııııııııııın, herkes gönlünden geçeni alsıııııııııııııın. :huhuu::huhuu: maşallah hiç bi bebişimizin bu sefer doğum öncesindeki gibi belirli ihtiyaçları yok, zevkli anneler ve minnoş bebeklerimiz vaaaar. haydin haydiiiiiin :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
naaapıyonuz bacılar? ne yemek yaptın kız Laylam? bizde dünden kalma patates patlıcan köfte kızartması var başka da hiiiç bişe yok bugün. uyumadı ki inmedi ki kucağımdan yemek yapiiiim
benimde dünden kalan kızartmadığım köftem ve pilavım vardı çorba salata yaptım yedik şeker
Valla beni de yoldan çıkarıyonuz heeee

Laylam bak öyle pratik bi süpürgeye de ihtiyacım var. Kız ben çalışıyom diye evi hiç sallamamışım meğersem, şimdi içinde yaşadıkça yaşadıkça her gün bi eksik görüyorum. Düşün bak tencerelerim bile çok eksikmiş meğersem 2 tane aldım ama daha da almam lazım. Çalışırken yemek memek yapmıyodum ki anasını satiiim hemen hemen her gün ya dışarda yiyoduk ya öyle kahvaltı makarna çorba balık formatında atıştırıyoduk. :D:D:D
Simuşum benim süpürgem suya çekenlerden her seferinde onu çalıştıramıyorum zahmetli yani temizlemek falan onun için bu dediğim daha pratik oluyor çokta memnunum seninki benimki kadar zahmetli değilse gerek yok canımmm
simuşş hediyeyi aldın mı yada bakındın mı canım?

ben aldım hafta sonu Pikoş inşallah aldığım kişi beğenir aldığım mağazada çok güzel bebiş kıyafetleri var

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

benimde dünden kalan kızartmadığım köftem ve pilavım vardı çorba salata yaptım yedik şeker

Simuşum benim süpürgem suya çekenlerden her seferinde onu çalıştıramıyorum zahmetli yani temizlemek falan onun için bu dediğim daha pratik oluyor çokta memnunum seninki benimki kadar zahmetli değilse gerek yok canımmm

ben aldım hafta sonu Pikoş inşallah aldığım kişi beğenir aldığım mağazada çok güzel bebiş kıyafetleri var

afiyet olsun canım... kız sen alırsında kim begenmez... eminm çok güzeldir... zaten önemli olan bugünleri suratımızda bir gülümseme ile hatırlatacak olması degil mi? şimdiden güle güle kullansın canım...

bende şimdi uyuttum bugün hep zor uyudu niyeyse seninki neden uyumuyor kuşum

dişden galiba canım bugünde Noyanın pek iştahı yoktu...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar nerelerdesiniz yahu? herkes yazmadı sanırım bebişlerin boyları kiloları bedenleri vs vs... heeeeeeeeeeeey hadi yazmayanlar yazsın bakalım...

ilk doğum günü hediyelerimiz alınsııııııııııııın, herkes gönlünden geçeni alsıııııııııııııın. :huhuu::huhuu: maşallah hiç bi bebişimizin bu sefer doğum öncesindeki gibi belirli ihtiyaçları yok, zevkli anneler ve minnoş bebeklerimiz vaaaar. haydin haydiiiiiin :huhuu:

kız canısın sen.. çok naziksinnnnnnnn minnoşum :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ooooh afiyet bal şeker olsun yavrıııııım :) ben bugünden beri sürekli tatlı şeyler yiyorum, töbe estagfurullah, hayrolsun inşallah da hamileyken başlamıştı bende bu tatlı krizleri. bakın sabahtandır neler yedim, 2 kase aşure, 1 çokonat çikolata, 1 alpella beyaz çikolata, 1 künefe ve şuanda da mol kakaolu mozaik pasta yiyom, onu da dilimle değil maşallah kafam kadar bişe yiyom ahahahhahaa :gul::gul::gul:

bu arada süpürgem suya çeken değil, normal torbasız hazneye çekiyo arada boşaltıyorum işte. pek bi zorluğu yok yani... bugün Nazom, Elanın derzleri yaladığını söyledi ya, bizim derzler bugüne kadar hiç gözüme çarpmamıştı. akşam her yeri inceledim de kız ne pis görünüyo öyle onlar... Allahım kendimden utandım, eşime de gösterdim alalım madem varsa oralara kadar temizleyen bişe dedi. valla saolsun. bal kocam benim :huhuu::huhuu:

bu arada merak ettim nerden aldın hediyeni? hangi mağazadan?

bende şimdi uyuttum bugün hep zor uyudu niyeyse seninki neden uyumuyor kuşum

heee benimkide bugün öyle zar zor uyudu, gün içinde 3 tane 40 ar dak lık uykular yaptı, daha da az evvel uyudu...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lilaaaaaaaacccccccccs, adını görüyorum aşağıda... Nasılsın? Kuzey balım nasıl? Siz boy kilo verdiniz mi acabasııııı?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşuuuum sana ne sorcaktım ben; hani şu oyun çiti var ya onların birleşim yerlerinde vida gibi sarı kapaklar var, Noyan onları çevirip açıyo mu?

eger ki cok cok sıkı degilse açıyo balım hatta bugün akşamüstü gene yaptı .. benim bile acamayacagım kadar sıkıştıryoruz sonra gevşiyo herhalde açıyo yani... :D

yok uyumadı hala...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar