eger ki cok cok sıkı degilse açıyo balım hatta bugün akşamüstü gene yaptı .. benim bile acamayacagım kadar sıkıştıryoruz sonra gevşiyo herhalde açıyo yani...![]()
yok uyumadı hala...
dimi yaaa ben de sürekli sıkıştırıyorum, hanımefendi nası ediyosa vın vın çevirip açıyo onları, sonra çitin diğer tarafına atıp çitin üstüne çıkmaya aşağı eğilip almaya çalışıyo. her gün aynı terane, korkuyorum bi gün çitin üstüne çıkıcak diye... Deee çıkamazlar heralde dimi yaaaa... neyse hadi sen Noyan balımı uyut, benimki de az sonra 1. kalkışla gecenin açılışını yapar....
ooooh afiyet bal şeker olsun yavrıııııımben bugünden beri sürekli tatlı şeyler yiyorum, töbe estagfurullah, hayrolsun inşallah da hamileyken başlamıştı bende bu tatlı krizleri. bakın sabahtandır neler yedim, 2 kase aşure, 1 çokonat çikolata, 1 alpella beyaz çikolata, 1 künefe ve şuanda da mol kakaolu mozaik pasta yiyom, onu da dilimle değil maşallah kafam kadar bişe yiyom a
h
a :gul::gul::gul:
bu arada süpürgem suya çeken değil, normal torbasız hazneye çekiyo arada boşaltıyorum işte. pek bi zorluğu yok yani... bugün Nazom, Elanın derzleri yaladığını söyledi ya, bizim derzler bugüne kadar hiç gözüme çarpmamıştı. akşam her yeri inceledim de kız ne pis görünüyo öyle onlar... Allahım kendimden utandım, eşime de gösterdim alalım madem varsa oralara kadar temizleyen bişe dedi. valla saolsun. bal kocam benim
bu arada merak ettim nerden aldın hediyeni? hangi mağazadan?
heee benimkide bugün öyle zar zor uyudu, gün içinde 3 tane 40 ar dak lık uykular yaptı, daha da az evvel uyudu...
kırlar derz neye deniyodu ya?
yürümeye başlayan varmı? bilgim Aden, Tuna ve Defne başka?
Noyan bikaç adım attı ama gerisi yok onuda devamlı yapmıyo daha...(tutunmadan diyorum tabii ki)
Lilaaaaaaaacccccccccs, adını görüyorum aşağıda... Nasılsın? Kuzey balım nasıl? Siz boy kilo verdiniz mi acabasııııı?
senin yediklerini okurken tatlıya doydumyaabende dün Batura bir tepsi ağlayan pasta yaptım 2 dilim kalmış bana misafir gelmesine gerek yok oğlan silip süpürüyor
senin koca iyi iyi bak hemen alalım demiş Allah bozmasın
özelden söylerim nerden aldığımı))
bütün oyuncaklar çitin gerisine atılıp ordan tekrar alınmacalı oyuna bizde bayılıyoruzbişey diyim mi 1 aya kadar onu yaparlar .. kanepe ve koltuga tırmanma en sevdigimiz aktivite şu sıralar çitte yakındır bence
![]()
senin yediklerini okurken tatlıya doydumyaabende dün Batura bir tepsi ağlayan pasta yaptım 2 dilim kalmış bana misafir gelmesine gerek yok oğlan silip süpürüyor
senin koca iyi iyi bak hemen alalım demiş Allah bozmasın
özelden söylerim nerden aldığımı))
Neden özelden???? Neden? Neden? Sana simuş çıkmamış o zaman
Canım, iyiyiz çok şükür, hep okuyorum ama ben okurken de genelde kimse kalmamış oluyor, beni sormuşsun gecen de teşekkürler....
Biz boy kilo verdik teyzesi, yoksam sen mı bize alacaksın.....??????
Bence reklamı da iyi duşun seker, duru için iyi bir yatırım olabilir...tabi yine siz bilirsiniz...biz anca duru balım çıkmış diye seyrederiz mutlulukla.....
Neden özelden???? Neden? Neden? Sana simuş çıkmamış o zaman
bi çay içip geliyorum buralardayım
çıkmışta olabiler bi süre ordan alışveriş yapmasın diye söylüyorum belki benim aldığımdan alır:gul:
ben hepinize alıcam kız
reklam işi için de hayırlısı olsun yaaa... olmadı kadınla görüşüp sonra net kararımı vericem...
ahahhha herkeste bi merak bi merak
ben de çok merak ediyom da kimse de alacağı kişiye falan renk vermiyo maşallah. hatta geçen eşim diyo ki halen bilmiyo musun sana kimin alacağını diyo. dedim yok nerden biliim sürpriz dedim. diyo ki valla bravo, o kadar kadınsınız ve söylemiyosunuz helal olsun diyo a
h
hhaaa :gul:
Bak bak....hiç aklıma gelmedi o benim, oooooo millet ne ince hesaplar yapıyormuş da haberim yokmuş![]()
Vallahi, sesli güldüm eşinin yorumuna...hakikaten yaa, kimse nasıl da renk vermiyooo........
ikisinide bir arada yaptım geldimdoğru söyle çay mı içiciiiin cigara muuuuuu?ben de bi cigara içiim de geliiiiim :gulegule:
evet ya kimsede bi ip ucu vermiyo bana alan mesalaBak bak....hiç aklıma gelmedi o benim, oooooo millet ne ince hesaplar yapıyormuş da haberim yokmuş![]()
Vallahi, sesli güldüm eşinin yorumuna...hakikaten yaa, kimse nasıl da renk vermiyooo........
yerdeki duvardaki falan fayanslar var ya işte o fayansların arası...
Aaaa Tunadan haberim yoktuuu. Hey maşallah minnoşlarımızaaaa... Duru da ayakta durup 3-5 adım atıyo, ama bayadır yapıyo da öyle feldir feldir gezmiyo yani.. Hııı tutunarak ve son hız emekleyerek heryeri geziyo tabi.
ikisinide bir arada yaptım geldim
evet ya kimsede bi ip ucu vermiyo bana alan mesalabu smilie cevabın sonuna koyabilir ben anlarım:gul:
sen hergün bana alıyonya almış kadar oldun kızzz seviyorum seniben koyayım balım neticede bugün sana alıyorum yanim bak![]()
![]()
![]()
sanada iyi akşamlar yıvvrumKızlar benim hatun mıkırdıyo ağlamadan bakiim sonra da yatiiym öperim hepinizi iyi geceler ballar