2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yürümeye başlayan varmı? bilgim Aden, Tuna ve Defne başka?
Noyan bikaç adım attı ama gerisi yok onuda devamlı yapmıyo daha...(tutunmadan diyorum tabii ki)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eger ki cok cok sıkı degilse açıyo balım hatta bugün akşamüstü gene yaptı .. benim bile acamayacagım kadar sıkıştıryoruz sonra gevşiyo herhalde açıyo yani... :D

yok uyumadı hala...

dimi yaaa ben de sürekli sıkıştırıyorum, hanımefendi nası ediyosa vın vın çevirip açıyo onları, sonra çitin diğer tarafına atıp çitin üstüne çıkmaya aşağı eğilip almaya çalışıyo. her gün aynı terane, korkuyorum bi gün çitin üstüne çıkıcak diye... Deee çıkamazlar heralde dimi yaaaa... neyse hadi sen Noyan balımı uyut, benimki de az sonra 1. kalkışla gecenin açılışını yapar.... :tskler:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
dimi yaaa ben de sürekli sıkıştırıyorum, hanımefendi nası ediyosa vın vın çevirip açıyo onları, sonra çitin diğer tarafına atıp çitin üstüne çıkmaya aşağı eğilip almaya çalışıyo. her gün aynı terane, korkuyorum bi gün çitin üstüne çıkıcak diye... Deee çıkamazlar heralde dimi yaaaa... neyse hadi sen Noyan balımı uyut, benimki de az sonra 1. kalkışla gecenin açılışını yapar.... :tskler:

bütün oyuncaklar çitin gerisine atılıp ordan tekrar alınmacalı oyuna bizde bayılıyoruz :D bişey diyim mi 1 aya kadar onu yaparlar .. kanepe ve koltuga tırmanma en sevdigimiz aktivite şu sıralar çitte yakındır bence :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ooooh afiyet bal şeker olsun yavrıııııım :) ben bugünden beri sürekli tatlı şeyler yiyorum, töbe estagfurullah, hayrolsun inşallah da hamileyken başlamıştı bende bu tatlı krizleri. bakın sabahtandır neler yedim, 2 kase aşure, 1 çokonat çikolata, 1 alpella beyaz çikolata, 1 künefe ve şuanda da mol kakaolu mozaik pasta yiyom, onu da dilimle değil maşallah kafam kadar bişe yiyom ahahahhahaa :gul::gul::gul:

bu arada süpürgem suya çeken değil, normal torbasız hazneye çekiyo arada boşaltıyorum işte. pek bi zorluğu yok yani... bugün Nazom, Elanın derzleri yaladığını söyledi ya, bizim derzler bugüne kadar hiç gözüme çarpmamıştı. akşam her yeri inceledim de kız ne pis görünüyo öyle onlar... Allahım kendimden utandım, eşime de gösterdim alalım madem varsa oralara kadar temizleyen bişe dedi. valla saolsun. bal kocam benim :huhuu::huhuu:

bu arada merak ettim nerden aldın hediyeni? hangi mağazadan?

heee benimkide bugün öyle zar zor uyudu, gün içinde 3 tane 40 ar dak lık uykular yaptı, daha da az evvel uyudu...

senin yediklerini okurken tatlıya doydumyaabende dün Batura bir tepsi ağlayan pasta yaptım 2 dilim kalmış bana misafir gelmesine gerek yok oğlan silip süpürüyor
senin koca iyi iyi bak hemen alalım demiş Allah bozmasın
özelden söylerim nerden aldığımı:)))

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kırlar derz neye deniyodu ya?

yerdeki duvardaki falan fayanslar var ya işte o fayansların arası... :huhuu:

yürümeye başlayan varmı? bilgim Aden, Tuna ve Defne başka?
Noyan bikaç adım attı ama gerisi yok onuda devamlı yapmıyo daha...(tutunmadan diyorum tabii ki)

Aaaa Tunadan haberim yoktuuu. Hey maşallah minnoşlarımızaaaa... Duru da ayakta durup 3-5 adım atıyo, ama bayadır yapıyo da öyle feldir feldir gezmiyo yani.. Hııı tutunarak ve son hız emekleyerek heryeri geziyo tabi. :D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Lilaaaaaaaacccccccccs, adını görüyorum aşağıda... Nasılsın? Kuzey balım nasıl? Siz boy kilo verdiniz mi acabasııııı?

Canım, iyiyiz çok şükür, hep okuyorum ama ben okurken de genelde kimse kalmamış oluyor, beni sormuşsun gecen de teşekkürler....
Biz boy kilo verdik teyzesi, yoksam sen mı bize alacaksın.....??????
Bence reklamı da iyi duşun seker, duru için iyi bir yatırım olabilir...tabi yine siz bilirsiniz...biz anca duru balım çıkmış diye seyrederiz mutlulukla.....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

senin yediklerini okurken tatlıya doydumyaabende dün Batura bir tepsi ağlayan pasta yaptım 2 dilim kalmış bana misafir gelmesine gerek yok oğlan silip süpürüyor

Neden özelden???? Neden? Neden? Sana simuş çıkmamış o zaman :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bütün oyuncaklar çitin gerisine atılıp ordan tekrar alınmacalı oyuna bizde bayılıyoruz :D bişey diyim mi 1 aya kadar onu yaparlar .. kanepe ve koltuga tırmanma en sevdigimiz aktivite şu sıralar çitte yakındır bence :D :D

aynen Pikoşum, benimki ilk başlarda korkmadan yüzüstü inmeye çalışıyordu bide. Şimdi ben epeydir inmek istediğinde arkasını çevirip ayağının tekini aşağı indiriyorum, o ayağını yere basınca diğerini indirmesine yardım ediyordum, şimdi şimdi kendisi dönüyo popoyu tek ayağı indirip öyle inmeye çalışıyo götünü yediiiim :D:D:D çıkmasınlar çite de yaaa çok korkunç..... buuuuuuu düşününce bile bi garip oldum. haylaz minnoşlaaaaar :bebecik

sağol Laylam... Allahım hiçbir ailenin ağzının tadını bozmasın inşallah. Amiiiin :)

bu arada şaka maka yedim kız pastayı da, artık gece de canım tatlı bişe isterse doktora gidicem şeker hastası mı oldum ben bi bakın dicem naaapiim kaç gündür böyleyim, evde tatlı ne var ne yok yiyip duruyorum. hiç bişe bulamasam reçel bal nutella yemeye başladım ahahhahahhahahha hıı bide ben bişlmiyom ağlayan pata ne olaki kuşum? adını duyunca böyle içinden çikolata olur efenime söyliiiiim reçel olur öyle bişe çıkan bi pasta gibi bişe geldi ama bilemedim... :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım, iyiyiz çok şükür, hep okuyorum ama ben okurken de genelde kimse kalmamış oluyor, beni sormuşsun gecen de teşekkürler....
Biz boy kilo verdik teyzesi, yoksam sen mı bize alacaksın.....??????
Bence reklamı da iyi duşun seker, duru için iyi bir yatırım olabilir...tabi yine siz bilirsiniz...biz anca duru balım çıkmış diye seyrederiz mutlulukla.....

ben hepinize alıcam kız :D:D:D

reklam işi için de hayırlısı olsun yaaa... olmadı kadınla görüşüp sonra net kararımı vericem...

Neden özelden???? Neden? Neden? Sana simuş çıkmamış o zaman :D

ahahhahahha herkeste bi merak bi merak -kop ben de çok merak ediyom da kimse de alacağı kişiye falan renk vermiyo maşallah. hatta geçen eşim diyo ki halen bilmiyo musun sana kimin alacağını diyo. dedim yok nerden biliim sürpriz dedim. diyo ki valla bravo, o kadar kadınsınız ve söylemiyosunuz helal olsun diyo ahahahhahahhaaa :gul:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

çıkmışta olabiler bi süre ordan alışveriş yapmasın diye söylüyorum belki benim aldığımdan alır:gul:

Bak bak....hiç aklıma gelmedi o benim, oooooo millet ne ince hesaplar yapıyormuş da haberim yokmuş :D :D

ben hepinize alıcam kız :D:D:D

reklam işi için de hayırlısı olsun yaaa... olmadı kadınla görüşüp sonra net kararımı vericem...

ahahhahahha herkeste bi merak bi merak -kop ben de çok merak ediyom da kimse de alacağı kişiye falan renk vermiyo maşallah. hatta geçen eşim diyo ki halen bilmiyo musun sana kimin alacağını diyo. dedim yok nerden biliim sürpriz dedim. diyo ki valla bravo, o kadar kadınsınız ve söylemiyosunuz helal olsun diyo ahahahhahahhaaa :gul:

Vallahi, sesli güldüm eşinin yorumuna...hakikaten yaa, kimse nasıl da renk vermiyooo........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bak bak....hiç aklıma gelmedi o benim, oooooo millet ne ince hesaplar yapıyormuş da haberim yokmuş :D :D

Vallahi, sesli güldüm eşinin yorumuna...hakikaten yaa, kimse nasıl da renk vermiyooo........

naber hatuncum nasılsın? Kuzey paşa nasıl? ben renk veriyorum :D :D hergün düyorum meselaya Nazo ya dedim bugünde Laylama alıyorum mesela :D yarında sana alimm istersen :D :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
doğru söyle çay mı içiciiiin cigara muuuuuu? :tskler: ben de bi cigara içiim de geliiiiim :gulegule:
ikisinide bir arada yaptım geldim:)

evet ya kimsede bi ip ucu vermiyo bana alan mesala :kedim:bu smilie cevabın sonuna koyabilir ben anlarım:gul:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yerdeki duvardaki falan fayanslar var ya işte o fayansların arası... :huhuu:

Aaaa Tunadan haberim yoktuuu. Hey maşallah minnoşlarımızaaaa... Duru da ayakta durup 3-5 adım atıyo, ama bayadır yapıyo da öyle feldir feldir gezmiyo yani.. Hııı tutunarak ve son hız emekleyerek heryeri geziyo tabi. :D:D

saol tatlım... evek bizdekilerde fena o zaman :D :D bide burda evleri genelde hep fayanslı falan yapıyolar... ayyyyyyyyyy ayyyyyy yanim....

Tunaya lidilim bikaç adım attı demişti sanırım bilemedim... ben Noyandan cabuk yürümesini beklemiyodum öylede görünüyor... genede bir iki adımı var minnoşun :D :D :D maşallah hepsine...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar