2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu mesajımı gören kızlar bi fikir versin bana.

hani şu yer silmek için su buharıyla calısan aletler var ya fakir marka falan onlardan alan,kullanan,bilen duyan var mı.benim evde silinecek alan cok fazla ela sürekli yer yalıyor dakka bası ev silmekten gına geldi acaba onlar güzelmidir?

öncelikle sorun için teşekkür ederim:)
bende merak ediyorum alıp kullanıp memnun kalan varmı varsa bende alacam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hani şu yer silmek için su buharıyla calısan aletler var ya fakir marka falan onlardan alan,kullanan,bilen duyan var mı.benim evde silinecek alan cok fazla ela sürekli yer yalıyor dakka bası ev silmekten gına geldi acaba onlar güzelmidir?

ben hiç kullanmadım kullanan bi tanıdığım da olmadı hiç :D:D ama kesin leader biliyodur, kullanmıştır, kullanmadıysa da gidip bakmış incelemiş araştırmıştır falan filan :D

hııı ama geçen elktrik süpürgesi almadan önce tv de top shop muydu neydi reklamını gördüğüm bi aleti araştırmıştım buharlı temizlik yapıyo falan diye, kullanıcı yorumlarını okuyunca derhal vazgeçtim, 1 kişi bile memnunum dememiş, herkes şikayet etmiş. tabi bu dediğim o marka için. eminim süper temizleyen çok işe yarayanları da vardır. bizimki de her dakka yerleri yalıyo, saldım artık ben yaaa günde 1 kere silersem öpüp başıma koyuyom. haaa kaç kez elektrik süpürgesi çalışıyo işte onu bilmiyom :D:D süpüren kadın oldum iyice...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

öncelikle sorun için teşekkür ederim:)
bende merak ediyorum alıp kullanıp memnun kalan varmı varsa bende alacam

bende nette yorumlara bakıyodum laylam fiyatlara falan bi de alf hero diye bi marka var aman bilemedim gidip bakmak lazım bunlara..
ben hiç kullanmadım kullanan bi tanıdığım da olmadı hiç :D:D ama kesin leader biliyodur, kullanmıştır, kullanmadıysa da gidip bakmış incelemiş araştırmıştır falan filan :D

hııı ama geçen elktrik süpürgesi almadan önce tv de top shop muydu neydi reklamını gördüğüm bi aleti araştırmıştım buharlı temizlik yapıyo falan diye, kullanıcı yorumlarını okuyunca derhal vazgeçtim, 1 kişi bile memnunum dememiş, herkes şikayet etmiş. tabi bu dediğim o marka için. eminim süper temizleyen çok işe yarayanları da vardır. bizimki de her dakka yerleri yalıyo, saldım artık ben yaaa günde 1 kere silersem öpüp başıma koyuyom. haaa kaç kez elektrik süpürgesi çalışıyo işte onu bilmiyom :D:D süpüren kadın oldum iyice...

herkes bişiy yazmıs simusum bu fakir için olumsuz bişey yazan olmamıs ama benim aklıma takılanlar var.sanırım kıcımı kaldırıp gidip bakmak lazım.nettenalamıcam anlasılan.eğer halılarıda temizliyosa süper olur.benim halı yıkama var ama onu kurup yıkamak bile saatlerce sürüyor.aksam eloşun keyfi yerine gelirse bi cıkıp bakayım ben en iyisi.derzleri yalıyo manyak bebe..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

valla ögrenirsen bize de haber ver Nazom bende merak ediyorum... sadece buharla temizlik yapan bi alet vardı ama yenilerden degil kullanımı zor falan ama temizligi süperdi.. :D yani buharla cidden iyi temizliyor ama hangisi nedir hiç bilmiyorum...

simuş gibi bende leader sor dicektim o en birincisini biliyodur muhtemelen...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aslında bi de sarjlı süpürge tipi bişey almam lazım benim ki cortladıda..onun yerinede su sopa gibi saplı olan minnak süpürgelerden almak istiyorum.herkesin bi takıntısı vardır ya bende yer de iz olmayacak yaz günü bile milleti yere terliksiz bastırmam cok huylanıyorum ya.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aslında bi de sarjlı süpürge tipi bişey almam lazım benim ki cortladıda..onun yerinede su sopa gibi saplı olan minnak süpürgelerden almak istiyorum.herkesin bi takıntısı vardır ya bende yer de iz olmayacak yaz günü bile milleti yere terliksiz bastırmam cok huylanıyorum ya.

anam sizi okudukca benden evhanımı olmaz diyorum... :D :D :D önceden çalışıyodum bahanem vardı şimdi peeeeeeyyyyyyyyyyyy peyyyyyyyyyyy.... yardımcım olmasa tam ... 'a batmışız demek :D utandım kız kendimden :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
valla ögrenirsen bize de haber ver Nazom bende merak ediyorum... sadece buharla temizlik yapan bi alet vardı ama yenilerden degil kullanımı zor falan ama temizligi süperdi.. :D yani buharla cidden iyi temizliyor ama hangisi nedir hiç bilmiyorum...

simuş gibi bende leader sor dicektim o en birincisini biliyodur muhtemelen...

tamam balım kendim için olmasada sizin için yapıcam bu işi uzun zamandır aklımdaydı da ela yerleri yalamaya baslayınca iyice içime sıkıntı cöktü.en azından kovayla sıkmayla uğrasmam ben viledayada kılım.ordan alıp oraya sokuyomus gibime geliyo.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anam sizi okudukca benden evhanımı olmaz diyorum... :D :D :D önceden çalışıyodum bahanem vardı şimdi peeeeeeyyyyyyyyyyyy peyyyyyyyyyyy.... yardımcım olmasa tam ... 'a batmışız demek :D utandım kız kendimden :D

deliii kızz..ya yok benim yerlerle ilgili bi takıntım var cam falan kirlenmiş pismiş cok sallamam onları ama yerde kıl,tüy su izine bile tahammilüm yok.hatta eşimle en cok kavga ettiğimiz konudur.bi el yüz yıkar tüm banyo su,su izi.artık ıslak mendille siliyom adamı dermişimm

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

tamam balım kendim için olmasada sizin için yapıcam bu işi uzun zamandır aklımdaydı da ela yerleri yalamaya baslayınca iyice içime sıkıntı cöktü.en azından kovayla sıkmayla uğrasmam ben viledayada kılım.ordan alıp oraya sokuyomus gibime geliyo.

bak o vileda konusunda haklısın bende ilginçtir bu konuda aynı düşünüyorum ki Noyandan sonra daha beter oldum... ama cidden o buhar temizligi ilginç bi şekilde içimi rahatlatıyo bi güven hissi veriyo bana da... :D

deliii kızz..ya yok benim yerlerle ilgili bi takıntım var cam falan kirlenmiş pismiş cok sallamam onları ama yerde kıl,tüy su izine bile tahammilüm yok.hatta eşimle en cok kavga ettiğimiz konudur.bi el yüz yıkar tüm banyo su,su izi.artık ıslak mendille siliyom adamı dermişimm

bende temiz yeri çok seviyom Nazom aslında bakma dagınık olabilirim belki ama temizlik takıntısı bende de var ama yüz vermiyorum o yönüme şimarmasın diye :D yada kontrol edemem diye :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazoş küçük saplı süpürgeden benim var bak onu tavsiye ederim acayip pratik bişey birde iyi çekiyor

niye söylemiyon canum var da de bakim adını soyadını.anasıgilleri falan.bu arada bi buharlı lemtemizleyici daha buldum hatunun biri bununla yaptıklarını anlatmıs temizlik yapasım geldi o biçim valla.beko steambox adı duymamıstım bunu daha önce ama hatun her yeri temizlemiş bunla ocak,halı,perde ütülemiş ayol...
bak o vileda konusunda haklısın bende ilginçtir bu konuda aynı düşünüyorum ki Noyandan sonra daha beter oldum... ama cidden o buhar temizligi ilginç bi şekilde içimi rahatlatıyo bi güven hissi veriyo bana da... :D

bende temiz yeri çok seviyom Nazom aslında bakma dagınık olabilirim belki ama temizlik takıntısı bende de var ama yüz vermiyorum o yönüme şimarmasın diye :D yada kontrol edemem diye :D

sen bidenesin yaa.bende cok yüz vermeyim o yönüme o zaman cok sımardı benimki bu araa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba gecen ay icerisinde ben de uyzun süren buharli temizlik makinasi takintima son verdim ve nihayet aldim. cok da memnun kaldim. bakmadigim marka kalmadi diyebilirim. kimisi cok asiri pahali geldi cünkü cok verimli kullanip kullanamayacagimdan emin degidlim, kimisi cok havaleli kimisi de fazla basit. sonuc olarak bekonun steamboxinda karar kildim. ve gercekten cok da iyi etmisim. bir kere cok minik bir alet insani yormuyor. ikincisi maddi olarak hişc yormuyor cünkü 209 tl (hepsiburada.com'da) neler yaptim derseniz...tüm halilarimi sildim hem de 1 saat gibi bir zamanda ki benim evim hali kapli. koltuklarimi sildim. tüm banyo fayanslarini 15 dakikada sildim. bir kapiyi silmem 10 dakika aldi. yerleri derseniz silmek is degil zaten. ha bu arada yikanan perdelere dikey ütüleme yaptim astigim yerde. mutfak dolaplarini sildim bir cirpida(tabii ki sadece dislarini:))ve en güzeli de duvarlar eger alcisi düzgün silinebilir bir boyaniz varsa duvarlariniz yeni boyanmis gibi oluyor. ha bir de her hafta temizlendigini düsündügüm aspiratörüme gözlerim faltasi gibi acildi. sonuc su oldu: bakicimizin haftada iki defa silip süpürmesini az bulup iki haftada bir aldigim temizlikciye yol verdim. dezavantaji var mi derseniz. herseyi bir anda yapmaya kalkarsaniz yorulmamaniz tabii ki isten bile degil. ama hali ve yer silmek gercekten cok kolay oluyor ve en azindan icinize siniyor. ilk kullanimlarda bir koku cikiyor 2-3 kullanimdan sonra geciyor. cam silmeye de yaradgini da yaziyor icinde ama ben cam silmede cok basarili olamadim zaten sadece merakimdan denedim. ama tüm balkonum -ki biraz fazla büyük- panjur kapli panjurlari cabucak ve hic zahmetsiz sildim. keske daha önce alsaydim diye de cok hayiflandim. daha önce ablamin buharli paspasi vardi markasini hatirlayamiyorum, onu alip denemistim ama cok kullanisli bulmadim onu sadece yer ve hali silmek icin kullanilabiliyor cünkü. kisacasi aslinda gercekten efektif olarak kullanabileceginize ya da evdeki yardimcinizin da kullanabileceginize inaniyorsaniz mutlaka alin derim. bizim bakici korkuyor böyle sulu elektirikli aletlerden ama ben de sikayetci degilim cok kendim bazi seyleri yapmaktan. (biraz temlik konusunda takintili oladugumu cok da saklamayacagim:))) sali ve cumalari zaten evi silip süpürüyor sali veya cuma eve bir saat erken kacip kizlar okuldan gelmeden bütün halilari siliyorum her hafta vs. vs...her durumda sadece buharli paspasin isini kat be kat yapatigini söyleyebilirim. ablam da buharli paspasi olmasina ragmen gidip bundan da aldi.

ALINTIDIR...valla bu yazıyı okuyunca temizlik yapasım geldi buharlı buharlı...annemm oyuncaklarıda yıkamaktan kurtulurum böylece..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

niye söylemiyon canum var da de bakim adını soyadını.anasıgilleri falan.bu arada bi buharlı lemtemizleyici daha buldum hatunun biri bununla yaptıklarını anlatmıs temizlik yapasım geldi o biçim valla.beko steambox adı duymamıstım bunu daha önce ama hatun her yeri temizlemiş bunla ocak,halı,perde ütülemiş ayol...

sen bidenesin yaa.bende cok yüz vermeyim o yönüme o zaman cok sımardı benimki bu araa

Bluehouse canım kocam almış geçen yıl memnunum iyide çekiyor hatta görümcemde begendi oda aldı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
naaapıyonuz bacılar? ne yemek yaptın kız Laylam? bizde dünden kalma patates patlıcan köfte kızartması var başka da hiiiç bişe yok bugün. uyumadı ki inmedi ki kucağımdan yemek yapiiiim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaaaaaaay bu zilli Nazo benim de aklımı çeldi iyimi... daha yeni tonlar para verip elktrik süpürgesi aldım, bi de bu bekonunkini alırsam tam donanımlı cevat kelle olurum kız :D:D:D:D artık eşim de beni kapıdan mı kovar balkondan mı camdan mı atar :zopa: :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar