2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
şükür mesajıma cevap veren biri oldu sonunda
benimki 7 ay emdi ama zorlayarak emmek istemiyodu sonra 8. ay gece 1 kere emmeye başladı şimdi tamamen bıraktı sağıp içiriyorum zor oluyo

demekki son süt alımına gelmişsiniz neyse öyle böyle anne sütü alıyor evet zor sağmak ben nefret ediyordum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aranızda sağarak süt veren varmı kızlar
ne kadar süre sağım yapıyorsunuz

ben sağmıyorum ama daha önce bu konu konuşulmuştu 15 dk yeterli oluyor sanırım...

Günaydınlar güzel topigimin güzel anneleri :huhuu::huhuu:
enemm sabahçılar nerdeeeee?? uyuyomusunuz kız yoksam :D

Günaydın Pikoşuuuuuuuuuum. Burdayım kız, uyku kim ben kiiiiiiiiiiim afyonum patlamadı daha :ne:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bende burdayım günaydınlar
gece kaç kere oğlanın odasına gittim geldim
hatırlamıyorum sabah 6 da gözüm kapalı yataktan kalkıyordum eşim nereye dedi kendime geldim Kayra uyuyor eeee ben nereye gidiyordum o kadar alışkanlık olmuş yani başım çok fena biz ne zaman güzel uyku uyuyacaz yaaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hatırlamıyorum sabah 6 da gözüm kapalı yataktan kalkıyordum eşim nereye dedi kendime geldim Kayra uyuyor eeee ben nereye gidiyordum o kadar alışkanlık olmuş yani başım çok fena biz ne zaman güzel uyku uyuyacaz yaaa

Günaydın Laylaaaam ahahahhaha kız o alışkanlığı bi ben edinemiyom. Ben uykusuzluğa bi türlü alışamıyorum yaaaa uykuya ise hemen alışıyorum neden acaba :deli: :kahkaha:

Sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Benimki 2 gecedir öyle böyle bi ağlamalar yapmıyo... Sabah yatağında eşim 2 damla kan görmüş, acaba kafasını mı ya da dudağını mı çarpıyo yatağın kenarına diye baktık da yok, gene kulağını yolup kanatmış. O kadar da kesiyorum tırnaklarını ama demek ki beceremiyorum... Yoksa nası yolucak... Artık hepsi gece uyusun yaaaa valla bitik durumdayım. Hafta sonu eşime sorucam hangi gün uyumak isterse 1 gün ona kıyak geçicem uyusun, kalan güne de ben uyuyayım naaapiiim...

Bu arada bugün lazere randevu aldım 3,5 ta. 600 lira ilk seansı. Valla şimdiden gıcık oluyom bu parayı vereceğime ya du bakalım....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın Laylaaaam ahahahhaha kız o alışkanlığı bi ben edinemiyom. Ben uykusuzluğa bi türlü alışamıyorum yaaaa uykuya ise hemen alışıyorum neden acaba :deli: :kahkaha:

Sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Benimki 2 gecedir öyle böyle bi ağlamalar yapmıyo... Sabah yatağında eşim 2 damla kan görmüş, acaba kafasını mı ya da dudağını mı çarpıyo yatağın kenarına diye baktık da yok, gene kulağını yolup kanatmış. O kadar da kesiyorum tırnaklarını ama demek ki beceremiyorum... Yoksa nası yolucak... Artık hepsi gece uyusun yaaaa valla bitik durumdayım. Hafta sonu eşime sorucam hangi gün uyumak isterse 1 gün ona kıyak geçicem uyusun, kalan güne de ben uyuyayım naaapiiim...

Bu arada bugün lazere randevu aldım 3,5 ta. 600 lira ilk seansı. Valla şimdiden gıcık oluyom bu parayı vereceğime ya du bakalım....

o kulak yolma işi bizdede var hatta kendisininkini bitiriyor babasınınkide yırtmış
iyi düşünmüşsün hiç olmazsa ikiniz birden uykusuz kalmayın
çok para anacım 600 lira ben ayda 300 veriyorum ama benimki paket fiyatı aylık ödemeyide ben ayarladım gelince anlat nasıl geçti

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinnn kizlarrr.. Herkes ne istedigini yazmamiss:ne:

Ayy biz artik ev kusuu oluruzz bol bol,burdayizz. Defne hatun sokakta cekilcek gibi degil.
Bu arada zara da ve izmirgaz da tanidigi olan var mi:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın Pikoşuuuuuuuuuum. Burdayım kız, uyku kim ben kiiiiiiiiiiim afyonum patlamadı daha :ne:

yevrummmmmm.. bi kave içelim karşıklı istersen :D :D

ehehehe cok iy7iymiş Laylam ... ufd b evet ne zaman ne zaman?
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin kiz milleti bilin bakalim kim geldi :)

hoşgtgelogggggggggggggggg
mn
n mmmr
fttfh t
öööööööööö

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar