Kızlar benim hatun mıkırdıyo ağlamadan bakiim sonra da yatiiym öperim hepinizi iyi geceler ballar
sen hergün bana alıyonya almış kadar oldun kızzz seviyorum seni
sanada iyi akşamlar yıvvrum
aranızda sağarak süt veren varmı kızlar
ne kadar süre sağım yapıyorsunuz
ben 3ay emzirdi gece yatmadan sağıp dolaba koyuyordum
naber hatuncum nasılsın? Kuzey paşa nasıl? ben renk veriyorum![]()
hergün düyorum meselaya Nazo ya dedim bugünde Laylama alıyorum mesela
yarında sana alimm istersen
![]()
![]()
şükür mesajıma cevap veren biri oldu sonunda
benimki 7 ay emdi ama zorlayarak emmek istemiyodu sonra 8. ay gece 1 kere emmeye başladı şimdi tamamen bıraktı sağıp içiriyorum zor oluyo
Al al bize de al...biz de sana alıyoruz zaten
demekki son süt alımına gelmişsiniz neyse öyle böyle anne sütü alıyor evet zor sağmak ben nefret ediyordum
aranızda sağarak süt veren varmı kızlar
ne kadar süre sağım yapıyorsunuz
Günaydınlar güzel topigimin güzel anneleri
enemm sabahçılar nerdeeeee?? uyuyomusunuz kız yoksam
Gunaydin kiz milleti bilin bakalim kim geldi
bende burdayım günaydınlar
gece kaç kere oğlanın odasına gittim geldim
hatırlamıyorum sabah 6 da gözüm kapalı yataktan kalkıyordum eşim nereye dedi kendime geldim Kayra uyuyor eeee ben nereye gidiyordum o kadar alışkanlık olmuş yani başım çok fena biz ne zaman güzel uyku uyuyacaz yaaa
Günaydın Laylaaaam ah
kız o alışkanlığı bi ben edinemiyom. Ben uykusuzluğa bi türlü alışamıyorum yaaaa uykuya ise hemen alışıyorum neden acaba :deli: :kahkaha:
Sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Benimki 2 gecedir öyle böyle bi ağlamalar yapmıyo... Sabah yatağında eşim 2 damla kan görmüş, acaba kafasını mı ya da dudağını mı çarpıyo yatağın kenarına diye baktık da yok, gene kulağını yolup kanatmış. O kadar da kesiyorum tırnaklarını ama demek ki beceremiyorum... Yoksa nası yolucak... Artık hepsi gece uyusun yaaaa valla bitik durumdayım. Hafta sonu eşime sorucam hangi gün uyumak isterse 1 gün ona kıyak geçicem uyusun, kalan güne de ben uyuyayım naaapiiim...
Bu arada bugün lazere randevu aldım 3,5 ta. 600 lira ilk seansı. Valla şimdiden gıcık oluyom bu parayı vereceğime ya du bakalım....
Günaydın Pikoşuuuuuuuuuum. Burdayım kız, uyku kim ben kiiiiiiiiiiim afyonum patlamadı daha :ne:
bende burdayım günaydınlar
gece kaç kere oğlanın odasına gittim geldim
hatırlamıyorum sabah 6 da gözüm kapalı yataktan kalkıyordum eşim nereye dedi kendime geldim Kayra uyuyor eeee ben nereye gidiyordum o kadar alışkanlık olmuş yani başım çok fena biz ne zaman güzel uyku uyuyacaz yaaa