simurganka01
Daimi Üye
neeeeeeeeeeeeeey derken kendimi recep ivedik gibi hissettim ya laaa:gul:
kız hergün sırayla alıyorum ben bugün lilacsa alıyorum yarınım boşşşşşşşşyarın alabülürüm sana.. bugün doluyum... dün Laylamdı mesela öncesi gün Nazom... gidiyo böyle böyle...
sen son zamanlarda ugramadıgın için kaçırdın sanırsam... ama iyi bak güzel geliyosun oltayayarın sor bana
siteyi tesadüf bulmadım ecrinn varya onun arkadaşıyım
oğlumm var adı mehmet çalışmıyorum ev hanımıyım
bi bana almadıın yaniii, yoksam sen bana alıyon da ondan mı beni espriklerinin içine katmıyon hııııı de bana oniiiii
ecrin,
simoş,
pike,
layla
bi diyin bakayım bebelerinizin neye ıhtıyacı var. en azından kim kime çıktıysa alakasız bişi almamış oluruz.
Hugommm sn misinn ya? Kizz benim yurt disindan arkadasim Yoktu ki. Ama subatta oglun dogmuss. E beben bir ay erken dogduysa sensindir yani herlde.. Nedesinn ayyy merakk ettim?
ecrin,
simoş,
pike,
layla
bi diyin bakayım bebelerinizin neye ıhtıyacı var. en azından kim kime çıktıysa alakasız bişi almamış oluruz.
SİMUŞUM ALACAGIMA NİYE Sorayım balım![]()
ay gidip uyutayım minnoşu uykusu geldi iyice.... öperim sizi minnoşlar.......:heyo:
bu arada aden bey 12-18 ay giyiniyor. boyumuz ve kilomuzu bilmiyorum 1 aydır gitmiyorum sağlık ocağına falan. ama muhtemelen boyu 77-80 kilosu da 9-10 arası bişeydir. en son bunlara yakındı ölçüleri.
ayaklarımız 19 numara ama artık 20 de gıyebılıyoruz. aslına bakarsanız ihtiyacımız olan bişey yok. ne alınırsa alınsın bizim için değerlidir en kıymetlidir.
Yurt dışında olduğunu ne bildin yahu? Bize bişe demedi adını da söylemedi zati...
Günaydın kız Gökçe balıı... Ben kendi adıma çok şükür bişeye ihtiyacımız yok diyorum. Hepimiz birbirimizi de bebişlerimizi de az çok biliyoruz. Hepimiz de zevkli hatunlarız, bu zaten ilk doğum günleri olması sebebiyle anı kalsın amaçlı, yani benim için en azından öyle. O yüzden ben hediye işinin tamameeeeeeeeen
annelerimizin kalbinden gönlünden geçen neyse o olmasından yanayım. Atıyorum kız anasıyım, belkim bana bi oğlan çıktı heves ediyom bişeye onu alırım mesela, ya da tam tersi oğlan anasıyım kız bebiş çıktı, gönlümden cicili elbise geçiyo onun alınmasından yanayım. gibiii....:lil
seni seniiiiii o zaman bana alıyon anladım ben ehehehhehehehe
Kizzz kenarda yaziyo ya nerden diye. Orda yurtdisindan yaziyo hatunda. Ordan bildim:eller:
Ayyyyy dun bu arada midyemden inci cikti:ne: yerken agzima tik diye bisi geldi.disim kirilayazdi. Tasmi ki bu dedim. Bi cikardimm 2 minnak inci. Ben unutup cope atmisim ama o ayri. Gerci tutsam ne ise yaricakti o da var tabi:gul: kismete bak senn millete lotodan 20 milyon cikar bize mideyeeen bitt kadan inci:gul:
sigara mı? simoşşşşşşşşş? sigaraya mı başladın sen yine? anammmmmmmmm... günde 1 paket içen benim aklıma bile gelmıyor sıgara artık. nefret edıyorum. çok nadır bazen canım çekiyor onda da hemen geçiyor o istek.. bundan 3-4 ay önce onur'un yanan sigarasından bi fırt çekeyim dedim yere yapıştım nerdeyse. tansıyonum falan düştü bayılıyordum be :9 ehe. inşallah başlamam.
ayrıca benden duymuş ama kötü kokuyor be hacı...nasıl kokuyormuşuz oyle ya
tamam; kart yazacaz bebelere o cepte. analara kırmızı don da alıyoz o da cepte. kuzuların geneli, 12-18 ay ve 20-23 no. ayakkabı gıyıyor o da cepte. iyi iyi. zaten oyuncak olayının bedeni bilmem nesi yok. ohhhh bende bu haftas onu bi bakınayım neler var neler alabılırım. ehe çok sevıyorum ya şu hedıye olaylarını.