2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyyyyy enseden gelen agrı di mi? gecen dediğim olay oldu. tam böyle hava kararmak uzere onur gelmeye yakın uyumuşuz Aden'le. tabı ben dalana kadar aden uyandı ANAM O NASIL Bİ AĞRI. SERSEMLEDIM, NAPACAGIMI BILEMEDIM. HAVA KARARMIŞ TAM OLARAK OYSA BEN YATARKEN HAFIF KARARMITI FALAN UZUN SURE KENDIME ELEMEDIM.
heyecandan keps lakı açmışım. ehe.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hiiieytttt ben geldim.. baktım yarışmaya hiç foto falan göremedim ben??? hadi bekliyos bak...

babuşcum bu siteye telefondan girmek için destek bi uygulama istiyor.. ki biz uzak kalmayalım ondan o da bizden....

nasıl cep telefonum lastikli çengelli igneli falan ama teknolojidende anlarım yanim ehehe :D :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hiiieytttt ben geldim.. baktım yarışmaya hiç foto falan göremedim ben??? hadi bekliyos bak...

babuşcum bu siteye telefondan girmek için destek bi uygulama istiyor.. ki biz uzak kalmayalım ondan o da bizden....

nasıl cep telefonum lastikli çengelli igneli falan ama teknolojidende anlarım yanim ehehe :D :D :D

kız bi Allahın kuluda fotoları nasıl admine gönderecegimi söylemiyoyaaaa
valla küstüm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam bilmediğm için ses etmıyorum. çok isterdim şöyle süpersonik teknolijiden anlayan bi anne profili çzimek ama olmuyo beceremiyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar benim oglan artik yurutwcten kendiliginden cikio gecmisler olaa artik katiyen yanliz birakilmaz modda egiliyo eliyle yere erio destek alir almaz kendini cikario kuduruk azman ne isi varsa disarda bare yurude cocugum rahat edelim diyorum ama o zamanda denge sorunu yuzunden kafa goz dagilcak

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom geçmiş olsun bacım. yakındır kafayı yersin.

aden bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce yürütecinden kafa üstü yere balıklama atlayarak çıkmaya başlamıştı. 1 hafta sonra da yere kadar temkinli eğilip yeri tutup kendini çıkarmaya başlamıştı. peşine beşiğin kenarlarını tutarak tırmanma, o sırada ayaklarını yerden keserek (arıtık nasıl bı kol kuvvetı varsa) tutunduğu yerden kendini çekerek sallanmaya falan başlamştı.

artık mama sandalyesinden de ayaga kalkıp ters dönerek şarkı falan soyluyor. kesınlıkle bağlanmıyor da sinir krizi geçirıyor resmen. ve evet aden artık yavaş yavaş yürümeye başladı ve her akşam istisnasız düşüp kafasını çarpıyor. gecen ağzı kanadı, aynı gün yanağını morattı. dün yine düşüp kafasını vurdu falan.

ne yapacagımı bılemez haldeyim. sürekli bi bağırş çağrış var evde. ay düştü ay düşecek derken en zor dönemlere geldik sanırım:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom geçmiş olsun bacım. yakındır kafayı yersin.

aden bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce yürütecinden kafa üstü yere balıklama atlayarak çıkmaya başlamıştı. 1 hafta sonra da yere kadar temkinli eğilip yeri tutup kendini çıkarmaya başlamıştı. peşine beşiğin kenarlarını tutarak tırmanma, o sırada ayaklarını yerden keserek (arıtık nasıl bı kol kuvvetı varsa) tutunduğu yerden kendini çekerek sallanmaya falan başlamştı.

artık mama sandalyesinden de ayaga kalkıp ters dönerek şarkı falan soyluyor. kesınlıkle bağlanmıyor da sinir krizi geçirıyor resmen. ve evet aden artık yavaş yavaş yürümeye başladı ve her akşam istisnasız düşüp kafasını çarpıyor. gecen ağzı kanadı, aynı gün yanağını morattı. dün yine düşüp kafasını vurdu falan.

ne yapacagımı bılemez haldeyim. sürekli bi bağırş çağrış var evde. ay düştü ay düşecek derken en zor dönemlere geldik sanırım:(
Canim dedigin gibi gecmis olsun harbiden cumlemize cok yaramaz yaa gecen dilini kanatti dudagini kanatti gece yatagin korkuluklarinin altina kafayi oyle bir gcirdiki yataktan nasil kalktigini bilemedim kafa kafif tumseknolmus uykuda bile durmuo korkuluklarini ennust kademeye aldim ona ragmeen zorluyo mama sandalyesinde ayaga kalkali 2 hafta oldu yurutecin usune tirmaniodu icindende cikmayi basardi ne yapcam bilmiorum aklim cikio kafasina darbe almamasi icin elimden geleni yapmaya calisiyorum ama yinede 1 sn gozumun baska yere bakmasi yetio kafasini vurmasina kuzumada cok gecmis olsun dikkat et annesi eski yontem mi denesem die bile dusunuyorum eski kadinlar cekyat ayagina baglarlarmis bebegi belinden onu yapsam mi bir yere giderken die dusundum gecenlerde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar bebelerinize şampuan falan ne kullanıyorsunuz?

ben sebamed'e devam dıyorum ama geçen, iş yerinde biri avon'un bebek ürünlerini övdü. dedim ayıp olmasın bi tane şampuan alayım bari. bayıldım bayıldım. kokusu harıka. bu sabah kendim yıkandım valla. ehe. parfümü çıkarsalar alırım o derece.

bi de kocaman bi koili bebe şampuanım var ama onu küvetini doldurup köpürtmek için kulanıyorum. artık normal ürünler de kullanabılırız di mi? normal derken anladınız siz.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Muhabbetin içine aradan dalıcam ama ben lazere gitmekten vazgeçtim, en azından bu gideceğim yere gitmekten vazgeçtim. düşününce çok geldi parası yaaa... Laylama bitme garantili 2000 demişlerdi, bana 4 seans 2.370 diyolar. bide ne biliiim ben 4 seansta biteceğini? ya bitmezse??? o olur bana 4000, veremem o kadar para, çok yaaa....

Laylaaaam senin dediğin yere baktım, hem fiyatı da çok daha uygun da, ama bunların sitesinde sadece iğneli epilasyon var görünüyo... beni aydınlat lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar bebelerinize şampuan falan ne kullanıyorsunuz?

ben sebamed'e devam dıyorum ama geçen, iş yerinde biri avon'un bebek ürünlerini övdü. dedim ayıp olmasın bi tane şampuan alayım bari. bayıldım bayıldım. kokusu harıka. bu sabah kendim yıkandım valla. ehe. parfümü çıkarsalar alırım o derece.

bi de kocaman bi koili bebe şampuanım var ama onu küvetini doldurup köpürtmek için kulanıyorum. artık normal ürünler de kullanabılırız di mi? normal derken anladınız siz.

ben doğduğunda bi ara mustela kullanmıştım konak yaptı o, başka bi şampuanım daha vardı earth mama angel baby diye portakal kokulu. geçen bitti gene aynısından aldım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla aden'in kafasının vurulmadık yeri kalmadı. her gün bi vukuatımız var. özellikle bir haftadır her gün düşüyor. ağlıyor canı yanıyor. onun canı yanınca ben de kötü oluyorum. dün onur öyle bi bağırdı ki ben bile tırstım. ğlum yeter kafanda hücre kalmadı diye. :(

gezmek istiyor, ellerini bırakıp yürümek istiyor ama sonu hep hüsran. :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy iyi ki yurutecc kullanmadik bizx bide yuritecle burnumdan getirirdi. Benim defNe mama sandelyesinde hep ayakta. Yada tek bacagini sokmasi gereken yerden vucudu sallamis kemere asili bagiriyo inmek icin.

Hic dusmuyo ama allahtan. İyi basiyo iyi denge kuruyo. Yalniz gecen gun yuruyerek yatak odasina gidiyodu babasinin sesine. Sanirim terlige takildi. Pat diye dimdik yuzustu dustu. Harketsiz kafasi haliya gomulu kaldi oyle. Ay bayildi galiba dedim. Defne diyorum ses yok. Kipirdamiyo da. Kaldirmak istemedim ses vermese ambulans cagircam cunku. 2-3 saniye sonra birr bagirip aglamaya basladi kii napcagimizi sapittik. 10 dk susmadi. Burnu kirildi galiba dedim sonra. Ama sukur ki birsey olmadi. Soka girdi heralde dusunce. Ayyy cok korktuk ama bi daha olmaz insallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ecrin özel mesajda link yerini göremedim ben kız... mesela sitede hızlı yanıt kısmında yok aynen...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar