hiiieytttt ben geldim.. baktım yarışmaya hiç foto falan göremedim ben??? hadi bekliyos bak...
babuşcum bu siteye telefondan girmek için destek bi uygulama istiyor.. ki biz uzak kalmayalım ondan o da bizden....
nasıl cep telefonum lastikli çengelli igneli falan ama teknolojidende anlarım yanim ehehe![]()
![]()
Canim dedigin gibi gecmis olsun harbiden cumlemize cok yaramaz yaa gecen dilini kanatti dudagini kanatti gece yatagin korkuluklarinin altina kafayi oyle bir gcirdiki yataktan nasil kalktigini bilemedim kafa kafif tumseknolmus uykuda bile durmuo korkuluklarini ennust kademeye aldim ona ragmeen zorluyo mama sandalyesinde ayaga kalkali 2 hafta oldu yurutecin usune tirmaniodu icindende cikmayi basardi ne yapcam bilmiorum aklim cikio kafasina darbe almamasi icin elimden geleni yapmaya calisiyorum ama yinede 1 sn gozumun baska yere bakmasi yetio kafasini vurmasina kuzumada cok gecmis olsun dikkat et annesi eski yontem mi denesem die bile dusunuyorum eski kadinlar cekyat ayagina baglarlarmis bebegi belinden onu yapsam mi bir yere giderken die dusundum gecenlerdeleom geçmiş olsun bacım. yakındır kafayı yersin.
aden bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce yürütecinden kafa üstü yere balıklama atlayarak çıkmaya başlamıştı. 1 hafta sonra da yere kadar temkinli eğilip yeri tutup kendini çıkarmaya başlamıştı. peşine beşiğin kenarlarını tutarak tırmanma, o sırada ayaklarını yerden keserek (arıtık nasıl bı kol kuvvetı varsa) tutunduğu yerden kendini çekerek sallanmaya falan başlamştı.
artık mama sandalyesinden de ayaga kalkıp ters dönerek şarkı falan soyluyor. kesınlıkle bağlanmıyor da sinir krizi geçirıyor resmen. ve evet aden artık yavaş yavaş yürümeye başladı ve her akşam istisnasız düşüp kafasını çarpıyor. gecen ağzı kanadı, aynı gün yanağını morattı. dün yine düşüp kafasını vurdu falan.
ne yapacagımı bılemez haldeyim. sürekli bi bağırş çağrış var evde. ay düştü ay düşecek derken en zor dönemlere geldik sanırım
kız bi Allahın kuluda fotoları nasıl admine gönderecegimi söylemiyoyaaaa
valla küstüm
kızlar bebelerinize şampuan falan ne kullanıyorsunuz?
ben sebamed'e devam dıyorum ama geçen, iş yerinde biri avon'un bebek ürünlerini övdü. dedim ayıp olmasın bi tane şampuan alayım bari. bayıldım bayıldım. kokusu harıka. bu sabah kendim yıkandım valla. ehe. parfümü çıkarsalar alırım o derece.
bi de kocaman bi koili bebe şampuanım var ama onu küvetini doldurup köpürtmek için kulanıyorum. artık normal ürünler de kullanabılırız di mi? normal derken anladınız siz.