2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum sakın iğneli epilasyona gitme sakın. deli misin sen dayılmaz bi acı o. ki acı eşiğim acayip yüksektir benim, son seanslarda laser epilasyon bile dayanılmaz olmuştu. . çin işkencesi gibiymiş iğneli epilasyon.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
O zaman hizliupload sitesine resmi yukleyin bbcodeforum yazisinin yannda cikan linki ozel msj kutusuna kopyalayin.

Tepki
4
ecriin ben mart annelerine yazıyodum orda çok kasıntı tipler vardı kavga filan ettiler sonra şubat topiğine yazmaya başladım
12 martta doğum yapacaktım ama çok gezdim hiç oturmadım 18 şubatta erken doğum yaptım 37. haftada
ama küveze filan girmedi
herkes dağıldı hiçkimse aklmadı 60-69 topiğinde kimse girmiyo artık

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyy iyi ki yurutecc kullanmadik bizx bide yuritecle burnumdan getirirdi. Benim defNe mama sandelyesinde hep ayakta. Yada tek bacagini sokmasi gereken yerden vucudu sallamis kemere asili bagiriyo inmek icin.

Hic dusmuyo ama allahtan. İyi basiyo iyi denge kuruyo. Yalniz gecen gun yuruyerek yatak odasina gidiyodu babasinin sesine. Sanirim terlige takildi. Pat diye dimdik yuzustu dustu. Harketsiz kafasi haliya gomulu kaldi oyle. Ay bayildi galiba dedim. Defne diyorum ses yok. Kipirdamiyo da. Kaldirmak istemedim ses vermese ambulans cagircam cunku. 2-3 saniye sonra birr bagirip aglamaya basladi kii napcagimizi sapittik. 10 dk susmadi. Burnu kirildi galiba dedim sonra. Ama sukur ki birsey olmadi. Soka girdi heralde dusunce. Ayyy cok korktuk ama bi daha olmaz insallah

Aman yarabbi bu cocuklarin aklina hastayim zehir gibiler ama bize kok sokturuolar dikkat et sen yinede gecmis olsun dusmez dusmez deme bunlarin napcagi belli degil

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecriin ben mart annelerine yazıyodum orda çok kasıntı tipler vardı kavga filan ettiler sonra şubat topiğine yazmaya başladım
12 martta doğum yapacaktım ama çok gezdim hiç oturmadım 18 şubatta erken doğum yaptım 37. haftada
ama küveze filan girmedi

gel gel kim olursan ol yine gel... yeter ki samimi ol yine gel..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben dogdugundan beri chicco kullaniyorum sampuan bebk yagi vss ama esim arada babe mustela ve sebamedin numunelerini getirio onlarida kullaniorum babeninkiler gusel kokuo digerlerini begenmedim sebamedin sabunu kopurmuo bile gorumcem oriflame dan bebek sabunu gondermis onun kkusuna hasta oldum ... sonuc ben hala chiccocuyum vazgecrmiyorum ...
Gokcecan sanirim kullanabiliyoruz artik ama ben yinede hassasim orng. Janshon dalin hic almadim komili vs oneriolarmiss ama ben bebekkikten beri guvenemiyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yok komili de süper kokuyor hatta ben komilinin ıslak mendiinin kokusuna da bayıolıyorum bi akşam onunla yıkanayım oğlum gibi kokayım dedim anammmm keçe yaptı saçımı resmen. onunla bebek yıkanmaz bacım.

ama bu avonu sevdim bak. ayyy hala mis gibin kokuyorum ben. barı geceye kadar geçmese de kocam da goklasa. ahahafafajfajahaa.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ama küveze filan girmedi

Yaaa :uzgun: iyiydi bizim kizlarrr.. Yolanda ,famir, cimcimesude falan. Neyse artik olsaydi onlari da cagirirdik. Sen naptinnn verdin mi kilolarini ,kac kiloyla girdin doguma? Oglun nasil ? Hicc goremedimm yaaa:( diyodum ya 70 kiloyla doguma girsem ne iyi olur.. 83 kiloyla girdimm kiizzz:gul: suan 70 kg yum o ayri:ne:

Kizzzzlllaaaarrr zayiflatirsaa bu kizz zayiflatirr bizii.. (kilo derdi olanlari) Kendisi 60-69 kg topiginin demirbasi,kocuydu. Cok kilo vermistir.azimlidir. Sportiftir :eek:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Aman yarabbi bu cocuklarin aklina hastayim zehir gibiler ama bize kok sokturuolar dikkat et sen yinede gecmis olsun dusmez dusmez deme bunlarin napcagi belli degil

Oyle cnmm. Bi sehpadan korkuyorum . Kosesine neyin dusmesindistedigi her yere dusebilir. Allah korusunn koselerden

Kizlarr defne sultan uyudu ben bi kosu islerimi yapayim. Operim sizi. İsim bitince yada defne uyaninca bakarim yine. Opuldunuzz:bebecik

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız yok komili de süper kokuyor hatta ben komilinin ıslak mendiinin kokusuna da bayıolıyorum bi akşam onunla yıkanayım oğlum gibi kokayım dedim anammmm keçe yaptı saçımı resmen. onunla bebek yıkanmaz bacım.

ama bu avonu sevdim bak. ayyy hala mis gibin kokuyorum ben. barı geceye kadar geçmese de kocam da goklasa. ahahafafajfajahaa.
Komilinin islak mendiline kactir elim gidio cesaret edip alamiyorum huggies ve prima kullandim simdiye kadar ya pisik yaparsa die bi kere baby
Star almis islak mendil eymenin toto ilk kez pisikbolmustu avon urunleri guselde genelde kimyasal kullaniolar bebek icerigini incelemem lasim oriflame daha organic calisio kendime alirkende dikkat ediyorum cildimi kabattio avon urunleri
Komiliyi deniyim bu ay bakalim nasil? Chicconun sampuaniyla yikamistim bigun bende durularken sacimi bildigin girrc girc ses cikti dedimnkafam kazik gibi olur yok pamuk gibi yapio kok anam kokta halvete girin :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayy şimdi oturdum Kayranın yemeğiydi çamaşır asayım derken oturamadım
Pikoşum bende bulamadım resim ekleme şeysini
Simuşum iğneli değil kız lazer epilasyonda yapıyolar Batıkenttedeki büyük Gimsanın servislerinin olduğu kapının karşı tarafı randevunuda almışsın hadi hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben Kayraya sebamed almıştım epeyde büyüktü yeni bitti mustelanın konak önleyici köpük şampuanı vardı hiçbir işe yaramadı şimdide nıvea baby kullanıyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

mesala benim azman şuan köşede büyük küpüm var içinde uzunca yapma çiçekler var onun yapraklarını ve çiçeklerini tek tek koparıp yemeye çalışıyor:ne:

Tepki
4
Yaaa :uzgun: iyiydi bizim kizlarrr.. Yolanda ,famir, cimcimesude falan. Neyse artik olsaydi onlari da cagirirdik. Sen naptinnn verdin mi kilolarini ,kac kiloyla girdin doguma? Oglun nasil ? Hicc goremedimm yaaa:( diyodum ya 70 kiloyla doguma girsem ne iyi olur.. 83 kiloyla girdimm kiizzz:gul: suan 70 kg yum o ayri:ne:

Kizzzzlllaaaarrr zayiflatirsaa bu kizz zayiflatirr bizii.. (kilo derdi olanlari) Kendisi 60-69 kg topiginin demirbasi,kocuydu. Cok kilo vermistir.azimlidir. Sportiftir :eek:

dostluklarda sanalmış canım
yolandanın üyeliği iptal olmuş ve yeni üyelik almış srekli takip ediyodu değişik nickli biri okudum yazdıklarını filan yolandaymış
bir derdim var bölümüne devamlı yazıyo ama mesaj atıpta ben yolnadayım demedi
kaç kez farklı topiklerde denk geldik napıyosun demedi
kendisini bildiğimi bilmiyo bende sormadım konuşmadım hiç
famir yazdan beri girmiyo zaten ve girsede o karatayda yeni dostlar buldu bizi hiç araryıp sormuyodu zaten
nugyada zaten girmiyodu siteye neruda filan hiç girmiyo herkes dağıldı gitti
ben 80 kiloyum
doğumdan sonra tam 7 ay kolikti mehmet gece gündüz ağladı değil kendime bakmak tuvalete gidemedim kabustu çok ağladım inanki ölmek istedim
lohusalıkta kötü geçti lohusalık depresyonu oldum anlayacağın yeni kendime geldim
bu hafta spora ve diyete başlıyorum sonrasındada estetik yaptırıcam canım
eşimde destek verdi komple karın gerdirme yaptırıcam ya burda yada başka şehirde iyi bir doktor bulunca tabiki
işler güçlerde bitmiyo çocuğun çorbası günlük yoğurt mayalaması bize ayrı yemek filan hiç bitmiyo
emmeyide bıraktı sağıp içiriyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla ben ıslak mendilde, huggıes'ın sütune tanımıyorum. şuan onurun aldıgı mavı ve beyaz prımam var kokusu o kadar berbat ki ikisinin de zorunluluktan kullanıyorum valla. çocugun elını falan silmıyorum öyle kokmasın ıstıyorum.

komilinin ıslak mendılını de Aden'e kullanmadım kendi ıslak mendılım komili. kokusu harıka. bı de şey var ya, unıbeybinin badem sütlü mendili onu da çok kullanıyorum Aden'e. 3lü paket halınde satılıyor her buldugumda alıyorum.

bez olarak hala prımayız. bi kere hagis aldım ıh ıhhh bı daha da asla almam. primaya devam. primanın bezlerı ıslak mendilinden güzel kokuyor yeminle.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kozalak sanal alemi öyledir evet. de bak biz burdan önce başka bi sitedeydik. bi takım olaylar sebebiyle beni o siteden attılar. sağolsun burda gördüğün her arkadaşım da hiç bi mecburiyeti olmadığı halde benim için savaşıp buralara kadar benimle geldiler.

yani sanal da olsa beni hiç tanımayan bu kızlarla yaklaşık 1,5 senedir beraberiz. acılarımız hepimizin acısı, mutluluumuz hepimizin mutluluğu oluyor. seçtiğin kişiyle alakalı biraz o durum. hepimizin birbirimizde telefon numarası var. gercek hayatta aynı şehirde oturanlardan görüşenler var. hatta kıbrısta oturup km uzaklardan bizi evine davet eden bile var. ki dediğin gibi sanal alem burası ne kadar tanıyabılırız birbirimizi. ama öyle değil işte.

o elektrık ve frekans tutma olayı varya heh işte bizim için o önemli. yanlış anlama o yüzden gelir gelmez sana yoneltılen nerdensın kımlerdensın soruları. çünkü inan o kadar kötü hakaretler vb. şeyler işittik ki. içimize bi yabancıyı dahil etmek ona alışmamız bıraz zaman alıyor bu yüzden.

aramıza hoşgeldin... umarım frekansı tutanlardan oluruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar