simurganka01
Daimi Üye
aaaa ben de şimdi siz deyince baktım ben de göremedim... eee nasıl fotoğraf gönderilicek yahu...
Ayyy iyi ki yurutecc kullanmadik bizx bide yuritecle burnumdan getirirdi. Benim defNe mama sandelyesinde hep ayakta. Yada tek bacagini sokmasi gereken yerden vucudu sallamis kemere asili bagiriyo inmek icin.
Hic dusmuyo ama allahtan. İyi basiyo iyi denge kuruyo. Yalniz gecen gun yuruyerek yatak odasina gidiyodu babasinin sesine. Sanirim terlige takildi. Pat diye dimdik yuzustu dustu. Harketsiz kafasi haliya gomulu kaldi oyle. Ay bayildi galiba dedim. Defne diyorum ses yok. Kipirdamiyo da. Kaldirmak istemedim ses vermese ambulans cagircam cunku. 2-3 saniye sonra birr bagirip aglamaya basladi kii napcagimizi sapittik. 10 dk susmadi. Burnu kirildi galiba dedim sonra. Ama sukur ki birsey olmadi. Soka girdi heralde dusunce. Ayyy cok korktuk ama bi daha olmaz insallah
ecriin ben mart annelerine yazıyodum orda çok kasıntı tipler vardı kavga filan ettiler sonra şubat topiğine yazmaya başladım
12 martta doğum yapacaktım ama çok gezdim hiç oturmadım 18 şubatta erken doğum yaptım 37. haftada
ama küveze filan girmedi
herkes dağıldı hiçkimse aklmadı 60-69 topiğinde kimse girmiyo artık
ecriin ben mart annelerine yazıyodum orda çok kasıntı tipler vardı kavga filan ettiler sonra şubat topiğine yazmaya başladım
12 martta doğum yapacaktım ama çok gezdim hiç oturmadım 18 şubatta erken doğum yaptım 37. haftada
ama küveze filan girmedi
herkes dağıldı hiçkimse aklmadı 60-69 topiğinde kimse girmiyo artık
Aman yarabbi bu cocuklarin aklina hastayim zehir gibiler ama bize kok sokturuolar dikkat et sen yinede gecmis olsun dusmez dusmez deme bunlarin napcagi belli degil
Komilinin islak mendiline kactir elim gidio cesaret edip alamiyorum huggies ve prima kullandim simdiye kadar ya pisik yaparsa die bi kere babykız yok komili de süper kokuyor hatta ben komilinin ıslak mendiinin kokusuna da bayıolıyorum bi akşam onunla yıkanayım oğlum gibi kokayım dedim anammmm keçe yaptı saçımı resmen. onunla bebek yıkanmaz bacım.
ama bu avonu sevdim bak. ayyy hala mis gibin kokuyorum ben. barı geceye kadar geçmese de kocam da goklasa. afafajfajahaa.
Aman yarabbi bu cocuklarin aklina hastayim zehir gibiler ama bize kok sokturuolar dikkat et sen yinede gecmis olsun dusmez dusmez deme bunlarin napcagi belli degil
Yaaa :uzgun: iyiydi bizim kizlarrr.. Yolanda ,famir, cimcimesude falan. Neyse artik olsaydi onlari da cagirirdik. Sen naptinnn verdin mi kilolarini ,kac kiloyla girdin doguma? Oglun nasil ? Hicc goremedimm yaaadiyodum ya 70 kiloyla doguma girsem ne iyi olur.. 83 kiloyla girdimm kiizzz:gul: suan 70 kg yum o ayri:ne:
Kizzzzlllaaaarrr zayiflatirsaa bu kizz zayiflatirr bizii.. (kilo derdi olanlari) Kendisi 60-69 kg topiginin demirbasi,kocuydu. Cok kilo vermistir.azimlidir. Sportiftir