2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuscum isine karismak gibi olmasin ama tam gun 0-6 yas arasi cok gusel kresler var bacim bu kadinla ugrascagina adayi oraya gondersen hem arkadaslari olur hem aklin kalmaz kamera sistemli filan hep burda cok bilindik gurdal cocuk yuvasi var kolejlerin anaojullari var max 1000 tl ye sabahtan aksama mukemmel bakiolar bebeklere her gun hemde

Yok kres icin cok kucuk canim.
Baska seceneklerim varken su an kresi dusunmem.
Dunyanin en iyi kresi olsa da birebir bakim gibi olmaz.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bilmiorum da ben bakici isine kendi acimdan pek guvenemiyorum ya dunyanin en iyi insanida olsa aklim kalirdi heralde birebir bakimda haklisin fakat toplu bakimlarda da birebir bakimnkadar ilgileniolar hemde aklina her suphe dustugunde izleyebiliosun profesyonelce calisiyolar zaten allahim bebeklerimizin yardimcisi olsun 2 yasina bassin ben kendim bakmiycaksam annemede coknyuk olmamak icin krese vercem daha duzgun yetistiriolar ya ne bilim paylasmayi bilio saygili konusmayi ....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de kocacm benden bu akşam makarna yapmamı istedi. o değil de eve gidip nevresım değiştirecem ya. öfff.

bu sabah tüm sessizliğimle odada hazırlanırken Aden birden ve dehşetle uyandı. böyle ıkına ıkına bi güzel kakasını yaptı. bu arada saat sabahın 7.15'i. neyse efendim. sonra o dehşet verici ifade birden yerini ehe şebelek bi gülümsemeye bıraktı. böyle sanki demin ıkınan çocuk o değilmiş gibi ama. meğersem o ifade az sonra yaşanılacakların fragmanıymış hemşireler.

altını açar açmaz, henüz daha 10 dakika önce pür_ü ak olmuş temiz bedenime benim minnak kuzum içinde ne var ne yoksa boşalttı. ehe. hem çiş hem kaka.

bi zamanlar akdeniz nasıl türk gölüyse evet bizim yatağımız da Aden'in çiş gölü... haline geldi. akşama kim değiştirecek nevresimi ya öfff.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizz lidirr izmirde bi tane vardi o kresten. Yakinlarda. Bende defne yi vermeyi ciddi ciddi dusundum. Dediler ki bi kisi aksama kadar sadece bebekle ilgileniyomus. Cok ovduler falan. A aaa 1 ay sonra bi baktik kapanmis. Fiyati da cok uygundu. İs bulsaydim, gorumcem bakmasaydi verirdim belki:ne: belki de vermezdim. Belki de veriorum der blof yapardim birisi kiyamaz ben bakarim derdi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar aklimda iken bebeklerin dislerinin bakimini nasil yapiosunuz? Esim ne zamandir bir urunden bahsediodu bana nenedent die almanyadan siparisle getirtiliomus dun almis getirmis denedim her ne ise silikondan dis fircasi tuyleride silikon bole bas barmagina geciriosun 6 ay 2 yas arasi bebeklere ozel bisi macunuda var mercimek tanesi koyup fircalisiosun eymenin pek hosuna gitti iyide temizliyo gib hem damaklarida fircaliosun rahatlatiormus dentinox cikarmis bunuda dis cikarirken kullandigimiz jel urunun firmasitmis en guseli simdiden bebege bir aliskanlik katar once oyun gibi sonra sonra bilecek nenoldugunu kendi fircaliycak dis fircasi ile

walla canım dis macunu kullanmak ne kadar dogru bilemem ben kullanmam sahsen,ama gazlı bezle nazikce temizlenmeli diye okumustum bi yerde,akılları erince zaten dis fırcalama alıskanlıgı edindiririz cok cesitli dis fırcaları macunları var cok cekiciler guzeller :))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Icersinde hic bisi yok desem sadece curumeyi onleyici var hepsi o florur bile yok
Himm ecrincim benim dedigimde o tarz bi yer

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ecrin özel mesajda link yerini göremedim ben kız... mesela sitede hızlı yanıt kısmında yok aynen...

Canım Şahmaranın profiline tıklayıp mesaj gönder yazısına tıkla özel mesaj yolu orda görülücek zaten resmini özleden göndermş olucaksın böylelikle canım kolay gelsin takıldığın yer olursa sormakdan çekinmeyin lütfen:huhuu:

Tepki
4
Kiyamamm yaa kolikti demek:( olsun cnmm allah baska dert vermesin. Bak gecmis gitmis ne guzel. Pazarlara cikmaya baslamis pasa:bebecik

Baslayalimm beraber baslayalim. Gerci ben 2 ay oldu diyete baslayali ama bi arpa boyu yol katetmedim. 2 kg verdim ancak. Bi kilo verip durumu gorsem bende gerdiririm belki:eller:

Neyse sen gezz dolass bakalim bi ara muhabbet ederiz uzun uzun.

Kizz sen beni nasil buldun pekii?

neden kilo veremiyosun kaçamaklarmı var
emziriyomusun
stres sıkıntın çok sanırım kayınvalidenle ilgili konuyu okudum çok üzüldüm
ben mart topiğine yazıyodum ordakiler çok kasıntıydı devamlı marka konuşuyorlardı dışladılar bende girmedim sonra şubat topiğine geldim orası daha güzeldi en azından devamlı marka konuşup gruplaşma yoktu
zaten az sayıda yazan vardı onlarla samimi olduk
hiç arkadaşımda kalmamıştı zaten
hala yazıyyorum oraya ama seni hep özledim merak ettim yöneticilere mesaj attım ne zaman cezası bitecek diye üyeliğin iptal olmuş onu söyledi yönetici
sonra şubat annelerine sordum bilen vrmı diye kimse bilmiyodu facebook şubat anneleri varmış benim hesabım yokya facebookta giremedim ziyaretçi baktım filan öyle ulaştım çok zor oldu ama

Tepki
4
kozalak sanal alemi öyledir evet. de bak biz burdan önce başka bi sitedeydik. bi takım olaylar sebebiyle beni o siteden attılar. sağolsun burda gördüğün her arkadaşım da hiç bi mecburiyeti olmadığı halde benim için savaşıp buralara kadar benimle geldiler.

yani sanal da olsa beni hiç tanımayan bu kızlarla yaklaşık 1,5 senedir beraberiz. acılarımız hepimizin acısı, mutluluumuz hepimizin mutluluğu oluyor. seçtiğin kişiyle alakalı biraz o durum. hepimizin birbirimizde telefon numarası var. gercek hayatta aynı şehirde oturanlardan görüşenler var. hatta kıbrısta oturup km uzaklardan bizi evine davet eden bile var. ki dediğin gibi sanal alem burası ne kadar tanıyabılırız birbirimizi. ama öyle değil işte.

o elektrık ve frekans tutma olayı varya heh işte bizim için o önemli. yanlış anlama o yüzden gelir gelmez sana yoneltılen nerdensın kımlerdensın soruları. çünkü inan o kadar kötü hakaretler vb. şeyler işittik ki. içimize bi yabancıyı dahil etmek ona alışmamız bıraz zaman alıyor bu yüzden.

aramıza hoşgeldin... umarım frekansı tutanlardan oluruz.

hoşbulduk canım
ben orayada yazıyorum az kişiyiz orda sorun yok ama isterseniz bidaha yazmam buraya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aramiza hosgeldinn kozalak umarim o samimiyetsiz yerdeki kizlardan cok farklisindir ziraa hicbiri ile anlasamadik kendi bencilliklerden burunlarindan kil aldirmaz tiplerdi simdilik 1.5 yildir birlikteyiz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
nabersiniz bacılar? :huhuu:

ben kendi adıma hem öbür topige hem buraya yazılmasına çok sıcak bakmıyorum... tabii ki herkese açık kapılarımız ama burada uzun zamandır paylaşımda bulunan arkadaşların (rastgele canı sıkılanların girdigi bir yer kesinlikle degil) oluşturdugu bir topik oldugunun da farkında olunması lazım gibi geliyor...

herhangi bir topik degil burası, hepimiz için özel sanıyorum.. benim kimseyle paylaşamadıgım şeyleri paylaştıgım bir yer burası... sanırım burdaki herkeste buranın özel bir topik oldugunu kabul eder...

buraya yeni gelen insanlarında bunu göz ardı etmemesi gerektigini düşünüyorum...

sevgiler :huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
nabersiniz bacılar? :huhuu:

ben kendi adıma hem öbür topige hem buraya yazılmasına çok sıcak bakmıyorum... tabii ki herkese açık kapılarımız ama burada uzun zamandır paylaşımda bulunan arkadaşların (rastgele canı sıkılanların girdigi bir yer kesinlikle degil) oluşturdugu bir topik oldugunun da farkında olunması lazım gibi geliyor...

herhangi bir topik degil burası, hepimiz için özel sanıyorum.. benim kimseyle paylaşamadıgım şeyleri paylaştıgım bir yer burası... sanırım burdaki herkeste buranın özel bir topik oldugunu kabul eder...

buraya yeni gelen insanlarında bunu göz ardı etmemesi gerektigini düşünüyorum...

sevgiler :huhuu:

haklısın pikoscum..elbetteki burası sıradan bir yer degil..hepimizin ozel paylaşımları var bunu yanı sıra butunlugumuz var sevgimiz saygımız vs...

(hos bende ta en basından sizinle degilim ama..bu ay tam 1 yıl olmus ben buraya uye olalıı...)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
haklısın pikoscum..elbetteki burası sıradan bir yer degil..hepimizin ozel paylaşımları var bunu yanı sıra butunlugumuz var sevgimiz saygımız vs...

(hos bende ta en basından sizinle degilim ama..)

ee zaten kimse gelmesin demiyoruz şeker... özel oldugunu söylüyorum sadece.. bak ne güzel sende gelmişsin işte ...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selamlar pikoşuma aynen katılıyorum.burası özel bi topik ve öyle kalmalı.samimi olan herkese kapımız acık.hoslanmadığımız tek sey cift taraflı yazılım...

Tepki
4
haklısınız kızlar
ben sizi daha fazla rahatsız etmeyeyim
ben zaten arkadaşımı arıyodum buldum
bundan sonra özelden mesajlaşırım yazmam topiğe
hepinize iyi güzel günler

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlarrrr....
Bebikom sen diger mahallede yoktun dimi sen direkt buraya dahil olnustun?
Ben de iki tarafta da yazilmasina karsiyim.
Eger sadece burada olacaksan,hosgeldin kozalak...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar