2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kozalak gelene kapımız açık diyoruz tatlım yanlış anlama.. hatta tamda bu yüzden yazdım onu yanlış anlaşılma olmasın diye... daha önce arkadaşlarında söyledigi gibi diger mahallede sorun yaşandı ve bu topikte o tarz durumlar olması istiyoruz .. sadece burayı ve bizi ifade etmek istedim o kadar... bize geldiysen kollarımız ve kapımız açık...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kozalak, rahatsızlık değil aslında.... samimi gelen hoşgelsin sefalar getirsin. Ancak bizim hemen hemen hepimiz ordan atıldık ve hiçbir şekilde orayla ilgili konuşmak vs istemiyoruz. Buraya gelip de hem orada hem burada yazan arkadşlar oldu ve açıkçası çok da hoş karşılayamadık... Site neticede bizim babamızın malı değil, biz kimseye sen git burdan yazma deme hakkına sahip değiliz. Kaldı ki burda bunu diyecek kimse de yok... Bizlerin yaklaşık 2 senedir birbirine bu kadar tutunmasının sebebi her konuda birbirimize açık net ve dürüst olmamız. Amaaaaan işte öyle bişe. Valla kusura bakma kafam bi milyon toplayıp yazamadım.... :ne:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuuuuş, ohaaaaaaaaaaa diyorum cidden ohaaaaaaaaaaaa!!! Ay valla sende iyi sabır varmış, ben hayatta sen kadar dayanamazdım sanırım, hem maaş vericem hem yemek yapıcam hem de baur cuburlarımı yicek hıııı? Beni bırak eşim 2. gün koyardı kapının önüne. çüş yaniiii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hangi Ayda Doğdunuz?

OCAK

Hırslı ve ciddi kişilik

Öğrenmeyi ve öğretmeyi sever
İnsanların zaaflarını ortaya çıkarmayı sever
Çok eleştirir
Akıllı ve planlı programlıdır
Çok çalışır ve üretkendir
Duyarlı ve derin hisleri olan biridir
İnsani nasıl mutlu edeceğini bilir
Aşırı dikkatlidir
Bünyesi kuvvetlidir
Zor heyecanlanır
Romantiktir ama aşkını ifade etmekte zorlanır
Çocukları sever
Evcil ve sadık bir eş olur
Kolayca kıskanır
Sosyal yönden zayıftır

ŞUBAT

Somut şeylere önem verir
Değişkendir
Sessiz utangaç ve ağırkanlıdır
Kendine güveni pek yoktur
Dürüsttür
Özgürlüğüne düşkündür
Bazen saldırganlaşır
Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz
İnatçıdır
Hayallerinin peşinden gider
Batıl inançlara eğilimlidir

MART

Çekici kişilik
Utangaç ve tutucu
Esrarengiz
Cömert ve sempatik
Rahatına düşkün
Duyarlı
Hizmet etmekten zevk alır
Kolay sinirlenmez
Güvenilir
Nezakete önem verir
İyi bir gözlemcidir
İntikamcıdır
Seyahat etmeyi sever
Dikkat çekmeyi sever
Dekorasyona meraklıdır
Tempolu müzikleri sever
Çok değişkendir

NİSAN

Aktif ve enerji doludur
Çabuk karar verip çabuk pişman olur
Şefkatlidir
Mantığını dinler
Diplomatiktir
İnsanları teselli etmeyi sever
Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir
Cesurdur
Maceraperesttir
Sevgisini ve ilgisini belli eder
Hafızası güçlüdür
Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir

MAYIS

Sert yapılı
Kolay sinirlenir
Kolay ilgi çeker
Fiziksel güzelliğe önem verir
Motivasyona ihtiyacı yoktur
Sistematik çalışır
Hayal kurmayı sever
İleri görüşlüdür
Kolay sakinleştirilir
Anlayışlıdır
Kulak ve boyun bölgesi hassastır
Edebiyat ve sanatla ilgilidir
Evde oturmayi sevmez
Çocukları pek sevmez

HAZİRAN

Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır

TEMMUZ

İyi bir sırdaştır
Anlaşılması güç biridir
Aşırı gururlu
Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir
Sokulgandır
Kin tutmaz
Sempatiktir
Yanlız olmayı sever
Kolay öğrenir
Arkadaş sıkıntısı çekmez
Mide sorunları olabilir
Zor ikna olur
Ağır işleri sever

AĞUSTOS

Şakalaşmayı sever
Duyarlı ve ilgilidir
Korkusuzdur
Liderlik özellikleri vardır
Ruhbilimle ilgilenir
Kolay provoke edilir
Dikkatli ve tedbirlidir
Bağımsızlığına düşkündür
Yol göstermeyi sever
Romantiktir

EYLÜL

İnsanların hatalarını yüzüne vurmayı sever
Detaylarla uğraşır
İyi bir konuşmacıdır
Sadık ve güvenilirdir
Sorumluluk almayı sever
Bilgi ve kültüre önem verir
Spor ve seyahati sever
İlişkilerinde seçicidir
Hislerini kendine saklar

EKİM

Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir

KASIM

Eğlenceli kişilik
İnsanları kolay etkiler
Çalışkan ve sorumluluk sahibi
Kontrolu ele almayı sever
Enerjik ve çevresini motive eden biridir
İyi bir liderdir
İçten ve yardımseverdir
Adil davranır
Sürprizleri sever
Hataları affetmez
İradesi güçlüdür
Derin duygularla sever
Herkesi oldugu gibi kabul eder
Sır saklamayı bilir

ARALIK

Sadık ve cömert
Sabırsız
Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik
Azimli
Sosyal yönü kuvvetli
Dostlarını kendinden fazla düşünür
Kızgınlığı uzun sürmez
Sevildiğini hissetmek ister
Espri anlayışı gelişmiştir

tabiiiki alıntıdır...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlarrrr....
Bebikom sen diger mahallede yoktun dimi sen direkt buraya dahil olnustun?
Ben de iki tarafta da yazilmasina karsiyim.
Eger sadece burada olacaksan,hosgeldin kozalak...

ben diger mahalleye uye olmustum once,ama tabi ki kimseyi tanımıyodum bir iki gun bakındım oyle baktım yazan yok cevaplayan yok,ecrin yazmıstı bana kızlar baska yere gecti istersen gel diye,bende bidaha girmedim oraya buraya uye oldum aynı gun,oyle iste

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayakkabı 20 olmaz kız bizim bebelere hatta 21 bile olmaz, maşallah hepsi iri yarı, boylu poslu. sen onu 22-23 yap benden demesi :tskler:

Bizim ayaklarımız da minnak daha, su an 20 giyiyoruz mesela, 21 falan olur da 23 olmaz sanırım, yazlık olması lazım ya da, bilemedim.

kızlar bebelerinize şampuan falan ne kullanıyorsunuz?

ben sebamed'e devam dıyorum ama geçen, iş yerinde biri avon'un bebek ürünlerini övdü. dedim ayıp olmasın bi tane şampuan alayım bari. bayıldım bayıldım. kokusu harıka. bu sabah kendim yıkandım valla. ehe. parfümü çıkarsalar alırım o derece.

bi de kocaman bi koili bebe şampuanım var ama onu küvetini doldurup köpürtmek için kulanıyorum. artık normal ürünler de kullanabılırız di mi? normal derken anladınız siz.

Ben Sebamed, mustela, hatta dalın de kullandım birer tane, şimdi mothercare aldim, çok mis kokuyor.....Hatta bı tane de mothercare duş jeli aldık, suyu onla kopurtuyoruz.

Ayyy iyi ki yurutecc kullanmadik bizx bide yuritecle burnumdan getirirdi. Benim defNe mama sandelyesinde hep ayakta. Yada tek bacagini sokmasi gereken yerden vucudu sallamis kemere asili bagiriyo inmek icin.

Hic dusmuyo ama allahtan. İyi basiyo iyi denge kuruyo. Yalniz gecen gun yuruyerek yatak odasina gidiyodu babasinin sesine. Sanirim terlige takildi. Pat diye dimdik yuzustu dustu. Harketsiz kafasi haliya gomulu kaldi oyle. Ay bayildi galiba dedim. Defne diyorum ses yok. Kipirdamiyo da. Kaldirmak istemedim ses vermese ambulans cagircam cunku. 2-3 saniye sonra birr bagirip aglamaya basladi kii napcagimizi sapittik. 10 dk susmadi. Burnu kirildi galiba dedim sonra. Ama sukur ki birsey olmadi. Soka girdi heralde dusunce. Ayyy cok korktuk ama bi daha olmaz insallah

Gecmis olsun ecrin. Allah beterinden saklasın...

BABUS
Allah sabır versin bacım sana, o nasıl bakıcı öyle????

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
geçen yılbaşı 12 olmadan uyumuştum galiba ben... hamileligin son zamanlarıydıya... şimdide evde oluruz sanırım ... yer içer otururuz... istanbulda çok samimi bi kaç arkadaşla geçirirdik, evde muhabbet falan... o kadar bizim olay :D :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Valla her gun ama istisnasiz her gun bir falsosu bir olayi var da bugunki artik yuzsuzlugunun top yaptigi nokta sanirim.
Oglenleri cay iciyormus hanimefendi.
Cay icmezse basi agriyormus ve cay da yaninda birsey olmadan icilmiyornus. Birseyler yemesi lazimmis.
Kendisi derin dondurucumdaki en az 10 paket sarilmis sigara boregimi cikarip cikarip cayla kizartip yedigi, onlarca en buyuk paket petibör biskuviyi,abartisiz kolilerce biskremi,eti cini,cokoprensi,keki,rulokati vv benim ne kadar nesfit,diyet biskuvi gibi urunlerimi bitirdigi icin evde birsey de kalmamis.
Ogle cayinda yemelik birseyler almaliymisim.
Eti diyet biskuviler de cok sert oluyomus yiyemiyomus onlari.
Oha ya. Cidden oha.

of bakıcının b!sini duymak görmek istemiyorum bir müddet ama pzrtesi yeni teyze başlıyor :(

Babuş seninkiyle benim eskiyi bir eve kapatsak birbirlerini yerler bişi kalmayınca. ahanda buraya yazıyorum. istersen deneyelim :smileymix:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Agustos bildim di mi Laylam da Eylüllll :D

yeeeeeeeees bidiiiin :D:D

Bizim ayaklarımız da minnak daha, su an 20 giyiyoruz mesela, 21 falan olur da 23 olmaz sanırım, yazlık olması lazım ya da, bilemedim.

kız biz de şuan 20 giyiyoruz ama bu minnoşların ayakları maşallah çok hızlı büyüyor, geçen ay 19 boş kalıyodu, bugün giydirdim patik formatında dar geldi. ayakkabımız 20, ki 1 ay sonra 21 giyer. 2-3 ayda 1 numara büyüyormuş, ben öyle duydum :D:D:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
of bakıcının b!sini duymak görmek istemiyorum bir müddet ama pzrtesi yeni teyze başlıyor :(

Babuş seninkiyle benim eskiyi bir eve kapatsak birbirlerini yerler bişi kalmayınca. ahanda buraya yazıyorum. istersen deneyelim :smileymix:

Benimki seninkini yer bence gulcincim :)
Ogleden sonra cayina katik eder ;)
Mutlaka cay iciyorum diyo ya :) ingiliz asilzadesi sanki de saat 5i bos gecemiyo :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
geçen yılbaşı 12 olmadan uyumuştum galiba ben... hamileligin son zamanlarıydıya... şimdide evde oluruz sanırım ... yer içer otururuz... istanbulda çok samimi bi kaç arkadaşla geçirirdik, evde muhabbet falan... o kadar bizim olay :D :D

yaaa bizde kuvvetle muhtemel evde olucaz. hamile kalmadan önceki yılbaşlarımızın nerdeyse tamamında hep farklı şeyler yapıyoduk. bi yılbaşı seviştik mesela ddeeeeeeeeeeermişim ahahahhahahaha yok kız yok. bi yılbaşına dua ederek girmiştik, çok güzel bi sene olmuştu. bi yılbaşına ılgaza gitmiştik o sene hep gezdik. bu sene eşim tutturmuş yapma ağaç alcakmış, kızıyla onu süsleyecekmiş. eğlencesine. noel değil bişe değil, altı üstü süs ışık parlak toplar falan diyo ya hadi hayırlısı bakalım. hiç de şimdiye kadar yaptığımız bişe değil ama....

Lidılımm görüştün mü yeni biriyle?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Konuyu toplam 16 üye okuyor. (9 kayıtlı üye ve 7 misafir)
simurganka01, adengokce+, bblau+, bebikommm+, ecrinnn+, layla55+, lilacs+, littlesunshine+, pikecan+

hey maşallaaaaaaaaaaaaah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yılbaşı mı o da ne? bızde yılbaşı kutlanmaz. en son yeni evlendiğimde içki sofrası kurmuştum... tüm kuzenler falan eğlenmiştik. peşine ertesi sabah napıyorum ben girdiğim günah yetmiyor bi de başkalarını da günaha sokuorum diye silkelenip kendime geldim. ve ogün bugündür ne içerim ne içiririm ne de evime içkili adam sokarım. öyle işte bu da öyle bi prensip meselesidir. ben yobazım zati biraz. ehe.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar