kocam sanırım içerde aslan avına çıktı. o nasıl bi kükreme yaaa. bebem uyanacak bişi değil. gidip ağzına adenin çorabını mı tıkasam ki? boğulur mu kız adam? bence boğulabılır...
Laaa canim fena sIkIliooo uykum var ama simdi kahve ictimmm kacar birazdan
Ada gunduz guzel uyuyo masallah ecrincim.
Kendine ayiracak en az 4 saati var yani.
Ben yemek yapmasini istemiyorum iki sebebi var onu da basina buyruk bir hale getirip bokunu cikarir. Bir sure sonra benim karar verdigim degil kendi istedigi yemekler pismeye baslar ve sana yardim icin yapiyorum bahanesinin arkasina siginilir.
Ikincisi de yemeklerini hic begenmiyorum.
Kaldiki benim yemegim hep oluyor kendisine de birakiyorum.
Ama misal kurufasulye pilav salata yemek istemiyor hanim.
O yemekler dolap bekliyor bizimkisi kizartma yapiyor yogurtlu ama sadece k3ndine kadarlik yada birek cikarip kizartiyo.
Sarmalardan cikarip pisirip yiyo kendine kadarlik.
Cok yuzsuz ya inanamazsin.
Gecen kayinpederimin verdigi coraplar vardi toptanci kendisi. Bunlari begendim b3n aliyorum bilgin olsun dedi kadin. Oha oldum yine.
Yok be gokcem 90 lik nene gibi konusma das gibin hatunsun ne var yani bir bebek mi bizleri engellerleom eskıdendı o dangalar mangalar. geçti bızden.
benim çok uykum var gidip yatayım hepinizi öptüm mutlu haftasonu diliyorum
Tansel nerde yahu, kaç gündür yok ortalarda....
Laayyyyllaammmm benim anlattigim sekli denedin mi? Hizliupload dan yani. Olmamasina imkan yok. Ben hep oyle ekliyorum. Hem siteye hem ozel mesaja.
Kozalak canim fitigi olabilir mi acaba? Defne fitik ameliyati oldu. Dr cok aglar demisti cok agri yapar. Aglarken ustunu cikarip bi bak istersen.
ben 2012 mart annesi olacaktım ama çok gezdiğimden erken oldu bebişkom ama küveze girmedi
ters geldi sezeryan oldu
2 aylıkken koliği başladı kabus dolu günler geçirdim
kolik geçiren bilen varmı bilmem allah düşmanıma vermesin bende ağlardım o ses delirtirdi beni
tam 7 aylık olana kadar çektim
sabah 10 başlayıp gece 10 a kadar ağlardı
koridorda koştururdum kucağımda hoplatarak o sıcak yaz günlerinde sucuk gibi terlerdim bel fıtığı oldum tüm gün koşturmaktan bebekle
çok çektim ve o günlerden yadigar ağlaması kaldı oğlumun
uykusu bölünürse 1 saatten az uyursa çıldırıyo
bu akşamda öyleydi tam iki saat öğüre öğüre ağladı banyo yaptırdım ağrı kesici verdim yok banamısın demiyo
kucağımda kendini yere atıyo
yere koyamıyorum kendini yere yere vuruyo
üst kattan vuruyorlar
eşimde yok valla mahvoldum bu akşam
mama içirdim sustu meğer mama istiyorumuş oysaki muhallebi verdim istemedi bende tok sandım ve uyku öncesinde mamasını yarım bırakıp uyumuştu tok sandım bende
uyudu sonra
bende oturdum bir güzel ağladım
kozalak aramıza hoşgeldin. ve çok geçmiş olsun. okurken ben dağıldım sen kimbilir ne haldesindir.
psikolojimi altüst etti allahtan eşim sakin davranıyoda rahatlıyorum biraz yoksa valla ölmek istedim kaç kez
zaten biraz sinirlide bir çocuk
2 doktor gördü ikiside korktu ağlamasından elleri ayakları birbirine dolaştı
sonra bi doktor söylediler devlet hastanesindeymiş çok tecrübeli dediler ona götürdük
o doktor bişeyi yok bunun turp gibi gözlere bak cin gibi herşeyi anlıyo bu çocuk dedi
fenalığından ağlıyo dedi
öyle işte canım ara ara kuduruyo böyle
birde uyuma sorunumuz var
belfıtığı oldum ayaklarımda sallayamıyorum zaptedemiyorum devamlı hareket halinde beşiği sallanıyo yatırıyorum sallıyorum ama o kadar çok hareket ediyoki uyuyamıyo
kendini durduramıyo ve en sonunda ağlamaya başlıyo duramadığı için
yanıma alıp yatıyorum saçlarımı yola yola gözlerime parmaklarını soka soka uyuyakalıyo
izin vermesem ağlıyo
tek güzel şey çok sağlıklı besleniyo kereviz balkabağı brokoli yoğurt peynir çok seviyo
karışık sebze çorbalarıma bayılıyo daha hiç aburcubur yemedi bilmez istemez
düşündüm taşındım
beni çok seveceğinizi düşündüğüm için kendimi sizden mahrum etmeyeyim sonra üzülmeyin dedimm :kahkaha:
bakalım biraz tanıyın istemezseniz giderim