2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
üst bacak hariç 4 e bölüp 1500 e anlaştım. ama kız bana bugün şöyle dedi: netice alırsak devam edelim, siz kendiniz bi bakın dökülme olup olmayacağına. eğer sıkıntı görürseniz devam etmeyiz. acaba beni sevmediler mi Laylam? istemiyolar mı kız bunlar beni :aglayan::aglayan::aglayan:

eheheheh yarın tekrar bakiiim anlamazsan sen anlat bana örtmeniiiiiim :huhuu:

iyi anlaşmışsın cicim lazerini kim yaptı nasıl bi tipti
kız niye sevmesinler seni
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN:kedim:
Benim tüğlerde seninkiler gibi ve dökülüyor

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:gul::gul::gul::gul: olmasin tabii, nrde hareket orda bereket dimiss atalarimizz.hem iknci bebe yilin ilk bebesi olur belkim.yilin ilk dk si dogalnlardan degil de olanlardan hi tv ye cikabulur muyuz onu bilemicem

Didi didi simmuss didii gordu, ben sende o isigi sende seviserek gircen:gul:

O degil de bugun biri dedi 21 aralik ta napcanizzzz? :ne:

yok yavrum, biz 11 e kadar uyumadan durabilirsek ne mutlu bize. :D bak benim gözler kapanıyo misal şuan, eşim zaten karşımdaki koltukta horlamaya başladı.

21 aralıkta ne var ki anlamadım... kırismıs mı nedir yani

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

iyi anlaşmışsın cicim lazerini kim yaptı nasıl bi tipti
kız niye sevmesinler seni
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN:kedim:
Benim tüğlerde seninkiler gibi ve dökülüyor

şöyle oldu, esmer tontik bi hatun var ya esin adı önce o başladı epey yaptı sonra başı kapalı bi hatun çok kısa süre devraldı sonra gene esin yaptı.

bu arada senin adını da söyledim, hani bizi nerden buldunuz dedi, ben de arkadaşım geliyor dedim adını sordular söyledim :) referansım sağlam yerden ;)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
21 aralik ta dunyanin sonu gelcekmis ya sozde,onu diyo ecrinnn sanirim..
Ben inanmiyorum tabii ki boyle biseye ama ha olcaksa da (dusuncesi bile korkunc) napabilirizki zaten biz...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
şöyle oldu, esmer tontik bi hatun var ya esin adı önce o başladı epey yaptı sonra başı kapalı bi hatun çok kısa süre devraldı sonra gene esin yaptı.

bu arada senin adını da söyledim, hani bizi nerden buldunuz dedi, ben de arkadaşım geliyor dedim adını sordular söyledim :) referansım sağlam yerden ;)

hee banada o yapıyor bi kezde Dilek yani başı kapalı olan yaptı
çok sağlamım bildiğin gibi değil
benim 2 ayı geçti bikini bölgesinde ilk dökülen yerler hala çıkmadı komik duruyoo kız saçkıran olmuş gibi
birde çok güzel kaş alıyorlar haberin olsun Simuş

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bacaklar falan acımıyoda bikini bölgesi hassas olduğu için acıyo Zeynom
yarışma daha başlamadı ki

hııı başlamadı demek .... başlayınca haber verin ama...

ben bugüne kadar hiç kimseye agda bile yaptırmadım... öbür iş nasıl olucak yaa.... neyse zaten de gitmiyorum bi yere heniz :D

kız dur, daha talep toplama aşamasında :D:D heee öğrendin, hep benim çemçük ağzım yüzünden. bak Laylam söylemediydi bişe, ben ne var ne yok döktüm ortaya

ehehhe.. yok iyi yaptında söyledin simuşcummm...muaah mucksssss.......

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam tek 1 foto mu yollıcakmışız?
ben 2 foto gönderdim siz seçin dedim
21 aralik ta dunyanin sonu gelcekmis ya sozde,onu diyo ecrinnn sanirim..
Ben inanmiyorum tabii ki boyle biseye ama ha olcaksa da (dusuncesi bile korkunc) napabilirizki zaten biz...

bizim saf insanlarımız Eriklideki bütün otellere rezerve yaptırmış bir tek orası ayakta kalacakmış heyy Allahım ne aptal insanlar var:sinirli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hee banada o yapıyor bi kezde Dilek yani başı kapalı olan yaptı
çok sağlamım bildiğin gibi değil
benim 2 ayı geçti bikini bölgesinde ilk dökülen yerler hala çıkmadı komik duruyoo kız saçkıran olmuş gibi
birde çok güzel kaş alıyorlar haberin olsun Simuş

ahahahhahahaha çok hoş yaaaaa, du bakalım çok merak ediyom nası döküleceğini ahahhahahaaa düşününce çok komiğime geldi

kaş olayını da aslında şuan halimi bi görseeeen, 2 ayı geçti kaşlarımı aldırmıyorum. uzatıyorum kız, her gün besliyorum kaşlarımı teramisin sürüyorum tarıyorum falan ahahahhahaha

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ahahahhahahaha çok hoş yaaaaa, du bakalım çok merak ediyom nası döküleceğini ahahhahahaaa düşününce çok komiğime geldi

kaş olayını da aslında şuan halimi bi görseeeen, 2 ayı geçti kaşlarımı aldırmıyorum. uzatıyorum kız, her gün besliyorum kaşlarımı teramisin sürüyorum tarıyorum falan ahahahhahaha
Simuşşşşşşşşşş teramisin yara merhemi değimi?o terebentin olmasın

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hııı başlamadı demek .... başlayınca haber verin ama...

ben bugüne kadar hiç kimseye agda bile yaptırmadım... öbür iş nasıl olucak yaa.... neyse zaten de gitmiyorum bi yere heniz :D

ehehhe.. yok iyi yaptında söyledin simuşcummm...muaah mucksssss.......

Üzülme Pikoşum ben de yaptıramıyodum ama kalça ameliyatını olduktan sonra eğilip bükülememeye başladım, ilk başlarda kardeşime falan aldırıyodum o yüzden hatta bi süre daha kolay çözümlerle bkz jilet gibi geçiştirdim ama baktım başedemiyorum eeeeeh dedim 1 kuaför seçtim nerdeyse 5 senedir o yapıyordu. Bugün dedim ya utandım valla ama naaapiiim yapcak bişi yok..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Evet laylam ya cahil cok bu memlekette napalim..sanki kiyamet koptugunda tek bi yer mi ayakta kalcak hicmi kitap okumuyolar bunlar muslumaniz diyolar kiyametten haberleri yok ulen kiyamet kopunca top yekun kopcak surasi ayakta kalcak diyye bi olay varmi ya te Allah'immm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar