2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oyyyy ne güzel topikte kalabalığız.
Öperim hepinizi
hoş geldin Tansl bende seni öperimmm
yok kız teramisin evet işte o yara mı göz mü ne merhemi var ya sarı. ondan sür dedi bana 2 kuaför ben de sürüyom uzatıp kalınlaştırcam. ormana döndüm, baltaları alıp gelebilirsiniz ahahahhaa

:huhuu::huhuu:

anammm ilk defa duydum teramisin kaşmı uzatıyomuş o zaman bende sürüyüm çünkü bende kaş yok:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
SİMUŞUM lazere başlamışsın sen emziriyordun demi. Bende gittim uzman emzirme döneminde lazer yapmıyoz dedi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Oturdugum yerde sizcam simdi (esneyen smile)
ben ufaktan yatayim kizlar,hos tedirginim benim cadi kalkcak ve uykumun tam en guzel yerine hiyeyyy diye edicek diye ama sansimi denicem optum hepinizi sevisgenler :>

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Üzülme Pikoşum ben de yaptıramıyodum ama kalça ameliyatını olduktan sonra eğilip bükülememeye başladım, ilk başlarda kardeşime falan aldırıyodum o yüzden hatta bi süre daha kolay çözümlerle bkz jilet gibi geçiştirdim ama baktım başedemiyorum eeeeeh dedim 1 kuaför seçtim nerdeyse 5 senedir o yapıyordu. Bugün dedim ya utandım valla ama naaapiiim yapcak bişi yok..

ayy canım benim.. tekrar geçmiş olsun... ben bulamadım işte o kuaförü... nere gitsem bi sebep bulup kızıyorum... :D

çok geçimsiz de degilimdir halbusü :D :D

demek başka şeyleri içime atıyorum kel alaka yerlerden çıkıyo böyle :D

oyyyy ne güzel topikte kalabalığız.
Öperim hepinizi

melebe kuşummm :huhuu:

yaaa Laylama seçtiğimiz gibi bize de ağlayan foto seçsek mi acabasıııııı :tskler:

evek evekkkkkkkkkkkkkkkk hadi seçelim hadi seçelimmmm...

bu Zeyno kesin oyun oynuyooooo :gelbenimle:

eheheheh ııııııııııııı şeyyyyyyyyyyy ne alakası var canım.. hiç oyun oynamıyorum ki bennn :D (yersen tabii)

günahını almışım burdaymışşş:gul:

yok ıııı ıııııııı almadın :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
SİMUŞUM lazere başlamışsın sen emziriyordun demi. Bende gittim uzman emzirme döneminde lazer yapmıyoz dedi.

aaaaaaaaaaaaaaay çok tırsıyorum şuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... ben bunu hiç düşünmedim ve hiç de sormadım..... çok mutsuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum bişe olur mu yaaaaa :aglayan::aglayan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
demek beynim cidden durmuş benim... nasıl hiç aklıma gelmez yaaaa cidden çok üzüldüm, hiç interneti açıp bu konu hakkında da bişe bakmak istemiyorum. içim içimi yer şimdi benim. salak kafam yaaa!!

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aaaaaaaaaaaaaaay çok tırsıyorum şuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... ben bunu hiç düşünmedim ve hiç de sormadım..... çok mutsuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum bişe olur mu yaaaaa :aglayan::aglayan:

canım dur hemen telaşlanma. Bana öyle dediler ama belkide emzirme döneminde kılların bitmesi zor oluyordur yani anne sütüne geçen bişey değildir. Ne bileyim bence anne sütüne geçecek bi durum yok.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
demek beynim cidden durmuş benim... nasıl hiç aklıma gelmez yaaaa cidden çok üzüldüm, hiç interneti açıp bu konu hakkında da bişe bakmak istemiyorum. içim içimi yer şimdi benim. salak kafam yaaa!!

ben baktım.. onlar öyle söylebilirmiş ama yapılmaz diye birşey yok canım.. hiç huzursuz olma yani...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaa sağolun kızlar... afedersiniz her bişe yaparken aklıma gelir de bu kez hiç aklıma gelmedi yaaa... inşallah cidden bi sakıncası yoktur... neyse naaapalım olan oldu üzülsem de bişe değişmicek... o değil de gerdim ya kendimi, anında sırtıma vurdu. ben kaçayım fıstıklar. gidip uzanayım. uyuyamazsam geri gelirim, tabi halen burda olursanız :tskler: hepinizi öperim, iyi geceler :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yaaa sağolun kızlar... afedersiniz her bişe yaparken aklıma gelir de bu kez hiç aklıma gelmedi yaaa... inşallah cidden bi sakıncası yoktur... neyse naaapalım olan oldu üzülsem de bişe değişmicek... o değil de gerdim ya kendimi, anında sırtıma vurdu. ben kaçayım fıstıklar. gidip uzanayım. uyuyamazsam geri gelirim, tabi halen burda olursanız :tskler: hepinizi öperim, iyi geceler :huhuu:

bak moralini bozma doktorun yazdıgı makaleleri okudum emzirirken yapılmasında bi sakınca yoktur diyor... gebelikte bile ilk 3 ay yapılmaz diyor oda yeterli çalışma yok diye (zararı var diye degil) üzme kendini boşyere...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Simuşum kuusra bakma gerdim seni. Canım kılların bitiminde iyi sonuç alınmayacağı için önermiştir benim gittiğim yer. Hakkını helal et seni tedirgin ettim:(

Tepki
4
Bende aramızda seni görmekten memnun oldum.
Bizim bu topikteki dostluğumuz anlayımız çok güzel. Bir zaman sonra alışır samimiyeti artırız.
Bebeğin kızmı oğlanmı. Allahım kolaylık versin. bende oğlum 3 aylıkken bel fıtığı oldum çokkk zor.

hoşbulduk canım
kaynaşabilirsek bende aranızda olurum ama olmazsa zaten bende yazmam :huhuu:
oğlum var ismi mehmet
kuduruk mehmet :gul:

Tepki
4
Kendini biraz tanıtsana. Nerde yaşarsın yaş kaç felan..

ç.kalede yaşıyorum 29 yaşındayım
çalışmıyorum evde kuduruk oğlumla uğraşıyorum canım
geçen seneye kadar ilçedeydik sonra babam ev aldı ve oturduğumuz ev çok eskiydi kışın soğuk oluyodu yakmıyorlardı kaloriferleri çocukta olacak diye kendi evimize taşındık
hamilelikti kolikti derken arkadaş edinemedim bir tane var onunda kızı bir yaşına yeni girdi ama benim kuduruk nedense çok korkuyo ondan :gul:
onu gördümü tir tir titriyo hiç gidemiyoruz oturmaya
onlar bize gelince korkmuyoda biz gidemiyoruz
bi arkadaşım daha var o da taşındı yakın değiliz devamlı görüşemiyoruz
evdede yanlız yanlız sıkıcı oluyo nettede olsa dostluklara değer veririm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar