2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet, kılçıkları gözle görülemediğinden bizim boğazımıza batmasa bile onların boğazına batabilirmiş, ki cidden istersen hamsiyi pişirmeden önce kılçıklarını temizle ister pişirdikten sonra boyun kısmında ve kuyruk kısmında minicik minicik kılçıklar kalıyor...

Selimde hamsiyi çok seviyor. Onunkini okadar dikkatle temizliyorumki anlatamam fırının köşesine ona ayırıyorum. Piştikten sonrada kontrol ediyorum. Selim boğazına takılan şey konuusnda çok hassas. Boğazına birşey takılsın bi süre yemek yemiyor. Belkide boğazı ağrıyor diye düşünüyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet, kılçıkları gözle görülemediğinden bizim boğazımıza batmasa bile onların boğazına batabilirmiş, ki cidden istersen hamsiyi pişirmeden önce kılçıklarını temizle ister pişirdikten sonra boyun kısmında ve kuyruk kısmında minicik minicik kılçıklar kalıyor...

ben somon veriyorum .Deriisyle eti arasındaki balık yağını çok severek yiyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sabah dokuzdan beri ayaktayım belim koptuu
dokuzda kalkar mehmet efendi kalktım temizlendik üzerini değiştirdik filan kahvaltı hazırladımm sabredemiyo mızık mızıkk
neyse peynirini zeytin filan yedi mız mız mız
tahinpekmezini unutmuşummm :ne:
onuda verdimm bu sefer karnı doyduu :ne:
eşime balık al fırınlayalım dedim gitmiş tam iki kilo hamsi almışş
bugün yarın yeriz artıkk
iki kilo hamsiyi temizledim kılçıklarınıda çıkarttım fırınladımm mehmete peynirli tarhana çorbsı pişirdimmm şimdide oturdum süt sağıyorumm
hamsiyi çok seviyo sıpaaa

Bel sorunu bendede var kozalak. Hamileliğimde hiç bi sıkıntım yoktu. Takii selim 3 aylıkken belim bi tutuldu 21 gün fizik tedavi aldım. Fıtık başlangıcı denildi, doktor yüzme önerdi ama gidemiyorum. Şu bebeler bi büyüse belim beni gerçekten zorluyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sabah dokuzdan beri ayaktayım belim koptuu
dokuzda kalkar mehmet efendi kalktım temizlendik üzerini değiştirdik filan kahvaltı hazırladımm sabredemiyo mızık mızıkk
neyse peynirini zeytin filan yedi mız mız mız
tahinpekmezini unutmuşummm :ne:
onuda verdimm bu sefer karnı doyduu :ne:
eşime balık al fırınlayalım dedim gitmiş tam iki kilo hamsi almışş
bugün yarın yeriz artıkk
iki kilo hamsiyi temizledim kılçıklarınıda çıkarttım fırınladımm mehmete peynirli tarhana çorbsı pişirdimmm şimdide oturdum süt sağıyorumm
hamsiyi çok seviyo sıpaaa

Aa ben daha hic zeytin vermedim, tahin pekmez de:ne:

Hamsiyi defne de sevdi, cipura, sardalya,levrek... Bi somon denemedik. Onu da aldim pisirmedim daha.

Titizz hatunuumm, pazar bile temizlikk yapar valla :eek:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Simuuss annelere de don mu aliyozz? Benim ondan haberim yok yaa:ne: kiz gondersemmm donsuzz kalcaktii tatlimmm:gul: ama nasil alayim simdi beden lazim bana:kedim:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
KOZALAK

Ben diğer sitede aranıza geç katılmıştım, tatsız olaylar nedeniyle bazı arkadaşların üyeliği silinmişti. Bana Simuşum ulaşıp bu sitenin adresini verdi ve ben o zaman burdaki arkadaşlarımı çok tanımasamda içimin sesiyle geldim ve iyikide geldim. Buraya geldikten sonra diğer yere yazmak bi yana kalsın dönüp bakmadım. Burayı ve burdaki dostları çok seviyorum. Hatta ordaki bazı kişiler bana ulaşıp oraya gelmemi istedi. Ama ben istemedim. Hem orda hem burda olmaz bu şık değil. Sende diğer siteye yazıyorsun buraya yazıyorsun be bana göre olmuyor. Burdaki dostluğumuz net arkadaşlığı değil inan güzel paylaşımlarımız var. Telefonda görüşüyoruz hediyeleşiyoruz. Ben arkadaşlarımla bigün yüz yüze göüşeceğime inanıyorum. Neyse işin kısası sen hem orda hem burda olmaz. Ben kabul etmem diğer arkadaşlarımda kabul etmez biliyorum. Senin kişi olarak iyi biri olduğunu biliyorum ama diyorumya bu bize uymaz.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ii geceler kizlar, ecirine katiliyorum ve hemen soruyorum annelere ne aliyoruz benimde haberim yok :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben don alamıcam gönderdigim anne kusura bakmasın.. internetten çift kargo ile yollamak durumundayım o yüzden pek oluru yok benim için... bizim burdanda 30 -40 lira gibi kargo ücreti oluyor...

şimdiden üzgün oldugumu belirteyim dedim.. yurtdışında yaşayıca büyle zorluklar olabiliyor...

aaaaaa bu arada KOZALAK da yurtdişinda yaşıyormuş öyle yazıyordu nerede yaşayor acaba??

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar don alınmayacak, yani hediyeleşmemizin içinde öyle bi koşul, ritüel vs yok. Bu benim kendi istediğim, içimden gelen bişey. Hediyeler yılbaşından 1 hafta önce yollanacağından aklıma hediye aldığım güzel arkadaşıma esprisi olsun diye kırmızı don almak istedim. Yoksa dediğim gibi öyle bişe yok. Benim kendi tercihim...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Simuşş Layla gönderdiniz mi fotoları?? simuşcum hani sana aglıyon minnoş fotosu seçicektik.. koysana seçelim.. uygunsan tabii ki....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben don alamıcam gönderdigim anne kusura bakmasın.. internetten çift kargo ile yollamak durumundayım o yüzden pek oluru yok benim için... bizim burdanda 30 -40 lira gibi kargo ücreti oluyor...

şimdiden üzgün oldugumu belirteyim dedim.. yurtdışında yaşayıca büyle zorluklar olabiliyor...

aaaaaa bu arada KOZALAK da yurtdişinda yaşıyormuş öyle yazıyordu nerede yaşayor acaba??

aaaa anlamadım Pikoşum, neden çift kargo? sen zaten internetten alıcaksın sanırım. yani daha önce öyle konuşmuştuk sanki... eeee internetten alınca adres olarak direkt alacağın kişinin adını soyadını adresini versen... hem boşu boşuna kargo parası da vermemiş olursun... cidden anlamadım bu işi..... :/

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar kızlar çok yorgunum bugün
Kayrayı arkadaşıma bıraktım Batur evdeydi eşimle akşama kadar başbaşa dolaştık yemeğe gittik ama alışık olmadığımdan yorulmuşum

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaaa anlamadım Pikoşum, neden çift kargo? sen zaten internetten alıcaksın sanırım. yani daha önce öyle konuşmuştuk sanki... eeee internetten alınca adres olarak direkt alacağın kişinin adını soyadını adresini versen... hem boşu boşuna kargo parası da vermemiş olursun... cidden anlamadım bu işi..... :/

ya tatlım işte adresde bi sorun var sanırım ondan önce anneme göndericem sonra o postalayacak gibi birşeyler olmak durumunda...

şimdi anneme desem bide don koy kadıncagız becerirmi ondan emin olamadım ehehehe :D :D

kız bide kendine alır gibi bi don alıp koyar ppuhahhaaaaaaaaaaaaa sonuçta babane degil ama bildigin has anaanee donu koyar ahahaha :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kayrayı arkadaşıma bıraktım Batur evdeydi eşimle akşama kadar başbaşa dolaştık yemeğe gittik ama alışık olmadığımdan yorulmuşum

ayyyyyy havanı yesinler hatun :D eşiyle başbaşa dolaşmışda yorulmuş falan :D

Laylam buraya gelsene sen bende sana bırakıcam bu oglanı sen alışıksındır zaten ha 2 ha 3 bizimkide arada kaynar :D bende eşimle gezerim tozarımmmmm sonra gelir yoruldum derim eheheh

ay canım şaka bir yana sefannnnnnnnn olsun yevrüüüüüüüüümmmm... :huhuu::huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

oooooooooooooooh sefanız olsun Laylaaaaam :huhuu: Ben de istiyorum böyle arkadaş yaaaa banane bananeeee ühüüüüüü:uzgun:

ya tatlım işte adresde bi sorun var sanırım ondan önce anneme göndericem sonra o postalayacak gibi birşeyler olmak durumunda...

şimdi anneme desem bide don koy kadıncagız becerirmi ondan emin olamadım ehehehe :D :D

kız bide kendine alır gibi bi don alıp koyar ppuhahhaaaaaaaaaaaaa sonuçta babane degil ama bildigin has anaanee donu koyar ahahaha :D :D

ahahahhahaa alsın alsın, bana uyar mesela :D:D:D anca olur hatta :D

yaaa yazık ama yaaa bi de anneni mi uğraştırıcaksın... üzüldüm valla.. olmamış pek o iş... adreste ne sorun var dicem ama bilemedim, aklım ermedi sustum... :ne:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hadi size ağlak fotolardan bi demet yapayım, ama bizim ağlamamız "ağlama" formatının epey dışında bilesiniz. daha çok böğürme, yakarma gibi bişey :D:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben 2012 mart annesi olacaktım ama çok gezdiğimden erken oldu bebişkom ama küveze girmedi
ters geldi sezeryan oldu
2 aylıkken koliği başladı kabus dolu günler geçirdim
kolik geçiren bilen varmı bilmem allah düşmanıma vermesin bende ağlardım o ses delirtirdi beni
tam 7 aylık olana kadar çektim
sabah 10 başlayıp gece 10 a kadar ağlardı
koridorda koştururdum kucağımda hoplatarak o sıcak yaz günlerinde sucuk gibi terlerdim bel fıtığı oldum tüm gün koşturmaktan bebekle
çok çektim ve o günlerden yadigar ağlaması kaldı oğlumun
uykusu bölünürse 1 saatten az uyursa çıldırıyo
bu akşamda öyleydi tam iki saat öğüre öğüre ağladı banyo yaptırdım ağrı kesici verdim yok banamısın demiyo
kucağımda kendini yere atıyo
yere koyamıyorum kendini yere yere vuruyo
üst kattan vuruyorlar
eşimde yok valla mahvoldum bu akşam
mama içirdim sustu meğer mama istiyorumuş oysaki muhallebi verdim istemedi bende tok sandım ve uyku öncesinde mamasını yarım bırakıp uyumuştu tok sandım bende
uyudu sonra
bende oturdum bir güzel ağladım
Canim benim gecmis olsun benim oglumda kolikti ne gece ne gunduz 10dk durmuodu aglamaktan catliycaj sandim en son gobek fitigi olmustu artik sen dusun zor gunler elbet ama allahima sukur intihari filan dusunmedim evladimi kimseye emanet edemezdim sukur su anda iyi normal dogumla dunyaya getirdim 6 gun kuvezde kaldi benim nefes alamayisimdan cocuguma oksijen gitmedi son zamanda o stresten kakasini yapti ve cigerlerine soludu bende cok cektim ama geride kaldi kolik sancisina su kremden baskasi yalandi gercekten wind salbe die bisi masaj kremi bir tek bu care olduydu eymene

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayyyyyy havanı yesinler hatun :D eşiyle başbaşa dolaşmışda yorulmuş falan :D

Laylam buraya gelsene sen bende sana bırakıcam bu oglanı sen alışıksındır zaten ha 2 ha 3 bizimkide arada kaynar :D bende eşimle gezerim tozarımmmmm sonra gelir yoruldum derim eheheh

ay canım şaka bir yana sefannnnnnnnn olsun yevrüüüüüüüüümmmm... :huhuu::huhuu:
Aşk olsun Pikem kız ne havası valla uzun zamandır bu kadar çok gezmemiştimya çarptı yani hem iyi geldi hem yoruldum
bakarım kuşum ben çocuk seviyorum yatıya bile alırım Noyanı:)
oooooooooooooooh sefanız olsun Laylaaaaam :huhuu: Ben de istiyorum böyle arkadaş yaaaa banane bananeeee ühüüüüüü:uzgun:

sağol Simuşum valla hakkını ödeyemem kadının dünde geldi ütümü falan yaptım işlerimi hallettim o Kayrayla ilgilendi
arkadaş dediysem kendisi 50 yaşında ama çok iyi anlaşırız ailecekte görüşüyoruz akrabadan daha yakın iyiki var herkesede Allah nasip etsin böyle dost
hatta bize kızıyor soğukta çocuğu dışarı çıkarmayın bana bırakın ben bakarım siz gidin gezin diye çok da güzel çocuk bakıyor gözüm arkada kalmıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar