Oohhh laylam yarasin valla keske bizede olaydi oyle guvenilir biri de arada bi nefes alabilseydik
Aşk olsun Pikem kız ne havası valla uzun zamandır bu kadar çok gezmemiştimya çarptı yani hem iyi geldi hem yoruldum
bakarım kuşum ben çocuk seviyorum yatıya bile alırım Noyanı
sağol Simuşum valla hakkını ödeyemem kadının dünde geldi ütümü falan yaptım işlerimi hallettim o Kayrayla ilgilendi
arkadaş dediysem kendisi 50 yaşında ama çok iyi anlaşırız ailecekte görüşüyoruz akrabadan daha yakın iyiki var herkesede Allah nasip etsin böyle dost
hatta bize kızıyor soğukta çocuğu dışarı çıkarmayın bana bırakın ben bakarım siz gidin gezin diye çok da güzel çocuk bakıyor gözüm arkada kalmıyor
Laylam komiklik olsun diye dedim ben.. canım gülmek, eglenmek istiyor hep beraber gülelim istiyorum...![]()
![]()
güzel arkadaşım ..
saol balım koyun koyuna yatarlar Kayra balımla oglum
benim ay'da (bakınız simuşun aylara göre dagılımı) çocuk sevmez yazıyodu...ama seviyom ben artık... 30 umdan sonra sevmeye başladım valla
![]()
Aşk olsun Pikem kız ne havası valla uzun zamandır bu kadar çok gezmemiştimya çarptı yani hem iyi geldi hem yoruldum
bakarım kuşum ben çocuk seviyorum yatıya bile alırım Noyanı
sağol Simuşum valla hakkını ödeyemem kadının dünde geldi ütümü falan yaptım işlerimi hallettim o Kayrayla ilgilendi
arkadaş dediysem kendisi 50 yaşında ama çok iyi anlaşırız ailecekte görüşüyoruz akrabadan daha yakın iyiki var herkesede Allah nasip etsin böyle dost
hatta bize kızıyor soğukta çocuğu dışarı çıkarmayın bana bırakın ben bakarım siz gidin gezin diye çok da güzel çocuk bakıyor gözüm arkada kalmıyor
ay yerimmmmmmmmm maşallah balıma... ay ben seçemedim canım yaa.. hepicigi olur bunların............
Bu Duru beni çok güldürdü yerimmmmm yerimmmm burdan komik duruyoda bide sana sormak lazım Simuşumben 3 numarayı seçtim
laylam geçenler de bizde eşimle çıktık. Selimi görümceme bıraktık. Sinemaya gittik, yemek yedik, salep içtik(en sevdiğimiz şeydir), alışveriş yaptık. Ama en sonunda dedikki Ya Selimsiz hiç bişeyin keyfi yok
SİMUŞ ben 2 numaraya bayıldım, durunun a dudaklarını yerim. Senin bu kız varya cadı cadı ben sana diyeyim. Sevimli sarı şekerim benim.
evet doğru diyosun Tansel akşam eve dönerken eşime döndüm ayyyyyy çocuklarımı özledim alışık değilim ayrı kalmaya dedimlaylam geçenler de bizde eşimle çıktık. Selimi görümceme bıraktık. Sinemaya gittik, yemek yedik, salep içtik(en sevdiğimiz şeydir), alışveriş yaptık. Ama en sonunda dedikki Ya Selimsiz hiç bişeyin keyfi yok
ye kızımı teyzesi
a
hhaa böğüre böğüre ağlıyoruz biz Laylam, öyle normal hanım hanım ağlamıyoz, aha budur yani
Selim canı acırsa ağlar öyle katıla katıla. Geçen babası elini kıstırmış çekmeceye. Vallahi eşime bi bağırmışım adam resmen korktu. Bugün selimin artık söylediğimi anladığını anladım. Bugün parka götürdüm salıncakta sallıyorum. Annecim artık yeter ben seni indireyim deyince ağlıyor. Varya bunlar cin oldu başımıza..
yaaa ben de arada küçük bi kıyak istiyorum ama bana kimseden hayır yok yaaa :uzgun: görümcelerim de 2 sokak aşağımda oturuyolar hıııı
tam cadı taaaaaaaaaaaaamhele sen bi de amcasına babasına falan sırnaşmasını görsen
şimdi bir de maşallah, Allah kaç diyoruz, sağ elinin işaret parmağını havaya dikip "biiii" diyo, ama böyle sessiz sessiz dudaklarını oynaa oynata
hee heee 30 dan sonra mecburiyettenmi acaba sevdin:gul:
Kayranın kayrolasına ayakucu başucu yatırırım anammmm ne sevimli olurlar kız hem deneme yaparım ikizim olsa nasıl kafayı yerdim diye
yaaa ben de arada küçük bi kıyak istiyorum ama bana kimseden hayır yok yaaa :uzgun: görümcelerim de 2 sokak aşağımda oturuyolar hıııı
Canım bende böyle bebeklere sürekli baskı yapılırya işte lamba nerde yok baba nerde felan sinir olurum. Akışına bırakmayı severim. Ama eşim sürekli soruyor yok şe nerde yok bu nerde. Selimde bi süre sonra kafa karışıyor her sorunun cevabına lambayı gösteriyor. Bizimkininde bakıcııs öğretmiş ezan okununca susup bi dinliyor..