2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende sevmiyorum bu pazartesileri bebikom ya ev 3.dünya savasından cıkmıs gibi.salondan soda şişesi topladım az önce kocam içip içip koltuk kenarlarına sokmus.ne pis adam bu-kizgin

ahahahahaha :D
aynııı sey bizde de var esim o kadar cok soda icerki,gunde 3-5 tane rahat icer..ictigi yerde de bırakır balkonda icmisse onu bide küllük niyetine kullanır icine sigara atar :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar. :gulegule:

Hepinizi cok ozledim. Pc ye oturmuyorum desem yeridir artık.
Bir de eskisi gibi sohbetimiz kalmadıgı herkes dagıldıgı icin buraya girmiyorum.

Son durumlarınız nedir bilmiyorum. Beni sorarsanız idare ediyoruz cok sukur. Batuhan 10 ayını doldurdu cok sukur adım atmalarımız basladı 2-3 adım atıp hop dusuyoruz yere :)
Soylenenleri anlıyoruz artık. Birsey istedigi zaman eliyle isaret edip anlatmaya calısıyor kuzum. Tabi her hareketini herkes anlamasa da ben anlıyorum ya o yeter :)

Karnımdaki sıpaya gelince 28 haftalık olduk artık. Bugun doktora gittim biraz fenalastım diye basım dondu bugun hep bayılıp kalıyodum. Doktor da cok ayakta kalıyorsun dedi. Ama napayım 10 aylık bir bebek olunca evde mecbur yoruluyor insan. Bir de hamileligin verdigi gece uykusuzlukları da basladı gece de uykusuz kalıyorum dogal olarak dinlenemiyorum artık. Batuhan da buyudukce yeni yeni huylar cıkarıyor. Geceleri uyumuyor surekli ortamızda hatta tepemizde yatmak istiyor..

Batuhan ne kadardı hatırlamıyorum ama 28 haftada 1090 gr geldik sizce iyi mi kilosu sıpamın? Bu hamileligimde cok sistim yaa sanki ikiz tasıyo gibiyim ve bu Batuhandan daha hiperaktif. Yururken bile tekme atıyo karnımı kasıyo artık yurumem bile zorlastı diyebilirim.

Bizden haberler boyle. Sizlerde iyisinizdir insallah.

Hepinizi kokulu kokulu opuyorumm:eek:pucuk:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Bir de eskisi gibi sohbetimiz kalmadıgı herkes dagıldıgı icin buraya girmiyorum.

Son durumlarınız nedir bilmiyorum. Beni sorarsanız idare ediyoruz cok sukur. Batuhan 10 ayını doldurdu cok sukur adım atmalarımız basladı 2-3 adım atıp hop dusuyoruz yere :)
Soylenenleri anlıyoruz artık. Birsey istedigi zaman eliyle isaret edip anlatmaya calısıyor kuzum. Tabi her hareketini herkes anlamasa da ben anlıyorum ya o yeter :)

Karnımdaki sıpaya gelince 28 haftalık olduk artık. Bugun doktora gittim biraz fenalastım diye basım dondu bugun hep bayılıp kalıyodum. Doktor da cok ayakta kalıyorsun dedi. Ama napayım 10 aylık bir bebek olunca evde mecbur yoruluyor insan. Bir de hamileligin verdigi gece uykusuzlukları da basladı gece de uykusuz kalıyorum dogal olarak dinlenemiyorum artık. Batuhan da buyudukce yeni yeni huylar cıkarıyor. Geceleri uyumuyor surekli ortamızda hatta tepemizde yatmak istiyor..

Batuhan ne kadardı hatırlamıyorum ama 28 haftada 1090 gr geldik sizce iyi mi kilosu sıpamın? Bu hamileligimde cok sistim yaa sanki ikiz tasıyo gibiyim ve bu Batuhandan daha hiperaktif. Yururken bile tekme atıyo karnımı kasıyo artık yurumem bile zorlastı diyebilirim.

Öncelikle herşeyin senin için yolunda olmasına sevindiğimi belirteyim. Sonralıkla da zamanım çok kısıtlı olduğundan hemen yazıp çıkıcam; biz dağılmadık Dunyam, eski sohbetlerimiz de aaaaaaaaynen hatta daha da samimi şekilde devam ediyor. Ama tabi sen yeni arkadşalarından fırsat bulup göremiyorsundur, sen de haklısın ne diyim... Kal sağlıcakla.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaa bugün nooolmuş bu siteye yahu... sabahtan beri girilemiyodu, ben bi ara girdim hatta Bitterim bana sordu girebiliyo musun vs diye hatta dedi diğer arkadaşlar giremiyomuş, sonracııma Azoşumun doğum gününü burdan da kutladım hatta Pikoşumun kutlama mesajını da gördüm ama şimdi hiç biri yok :uzgun::uzgun: neyse umarım sorun giderilmiştir :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım öncelikle iyi olmana sevindim hatta gecenlerde simuşcum da bende seni sorduk...

ama dagıldıgımızı ve eski muhabbetimizin kalmadıgını nerden biliyorsun? burda bile degilsin... ona ragmen böyle söylemen garip geldi bana tatlım... buranın başka topiklere benzemedigini unuttun sanırım...
neyse umarım sorunsuz bir şekilde dogum yaparsın... herşey gönlünce olsun...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahh ahh netten getirttim o kremi banamısın demedii canımmm çokzor günlerdi

Allah yardim etmisko elhamdullillah ayaktayiz cnm yoksa gercekten akil sagligindan olmamak elde degil...
Dunyam canim sen cok koptun be guselim bizler burdayiz o kadarki face ve tellerimizden bile internetten her daim haberlesioruz ama sen burayi eskisi kadar takip edemiosun sanirim hayirli dogumlar diluyorum sana yeni dostluklarinla paylasimlarinla kendine dikkat et

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
melebe kızlar..

oley aldım hediyemi aldımmmmmmm

artık anneme gidecek oda ne zaman çıkabilirse kargoya vericek ama sanırım yılbaşına kadar ulaşır.... ama don yok haaaaa :D :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
AzoooMmmm balummm yivrum dogum gunusun kutlu olsun guselim allah sagliklu uzun omurler versin japoncuk gosletinden optum

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaa bugün nooolmuş bu siteye yahu... sabahtan beri girilemiyodu, ben bi ara girdim hatta Bitterim bana sordu girebiliyo musun vs diye hatta dedi diğer arkadaşlar giremiyomuş, sonracııma Azoşumun doğum gününü burdan da kutladım hatta Pikoşumun kutlama mesajını da gördüm ama şimdi hiç biri yok :uzgun::uzgun: neyse umarım sorun giderilmiştir :)

canım benim internette sorunlu bugün çok bekletiyor kopuyor...
öperimk seni....

leo nasılsın şeker?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iyiyim pikem sen nasilsin noyan bebiss nasil
Goydun mu oglumu pikos teyzesi ayyy tel yamuk eklemis yine uff yeni ilknadim arabasi aldik pek mutlu gezinio ayni zamanda lazimlik oluo die bugun altini actim arada oyle totomuz acik bi poz size ...alti acik koycam erkenden ogreteyim tuvaleti

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
güle güle kullanın leadercim, boynumu cevirdim ama cok net anlaşılmıyor, ama güzel birşeye benziyor, iyi günlerde kullasın Eymen paşa...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
melebe kızlar..

oley aldım hediyemi aldımmmmmmm

artık anneme gidecek oda ne zaman çıkabilirse kargoya vericek ama sanırım yılbaşına kadar ulaşır.... ama don yok haaaaa :D :D :D

e hadi gözün aydın, bebişimize de hayırlı olsun :)

Iyiyim pikem sen nasilsin noyan bebiss nasil
Goydun mu oglumu pikos teyzesi ayyy tel yamuk eklemis yine uff yeni ilknadim arabasi aldik pek mutlu gezinio ayni zamanda lazimlik oluo die bugun altini actim arada oyle totomuz acik bi poz size koycam erkenden ogreteyim

hayırlı olsun arabanız lidoş, ben de iyiyim :D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Telefonumdan kaynaklanio resim normalde duz buraya ekleyince yan cikio anlamadim pikos vardir ince bir ayari ama bilemedim sagol teyzesi zipir oglanlar yirim onlarin pipilerini

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kiz simusss bende iyiyim :D napiosun catlak durumun pozlarini koymusun yakalayamadim ne var ne yok laa hediyelerinizi hepiniz mi aldiniz ben daha alamiycam sanki gorumceme yolculuk var bir hafta sonra firsat bulup cikabilcekmiyim bilmiorum olmadi izmirden yolliycam artikin artik nasil gidecek hangi zamanda bilmem

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kiz simusss bende iyiyim :D napiosun catlak durumun pozlarini koymusun yakalayamadim ne var ne yok laa hediyelerinizi hepiniz mi aldiniz ben daha alamiycam sanki gorumceme yolculuk var bir hafta sonra firsat bulup cikabilcekmiyim bilmiorum olmadi izmirden yolliycam artikin artik nasil gidecek hangi zamanda bilmem

naapalım yuvarlanıp gidiyoz öyle böyle, halimize şükür :) valla ben de aldım hediyemi çok şükür, çok beğenerek aldım inşallah annemiz de çok beğenir :D

kıııız geç kalma hediyelerin postası en geç bu ayın 24 ünde yapılcak :D

Pikoşuuuuuuuuuuuum pantolonunuza bayıldııım, üstüne beyaz gömlek ya da beyaz tişört, siyah da olabilir :D üstüne de gri ya da siyah hırkayla çoooooook datlu oluuuur

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
naapalım yuvarlanıp gidiyoz öyle böyle, halimize şükür :) valla ben de aldım hediyemi çok şükür, çok beğenerek aldım inşallah annemiz de çok beğenir :D

kıııız geç kalma hediyelerin postası en geç bu ayın 24 ünde yapılcak :D

Pikoşuuuuuuuuuuuum pantolonunuza bayıldııım, üstüne beyaz gömlek ya da beyaz tişört, siyah da olabilir :D üstüne de gri ya da siyah hırkayla çoooooook datlu oluuuur

ayyyyy cidden begendin dimi simuşum ben cok begenerek aldım valla... saol balummmmmmm:eek:pucuk::eek:pucuk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar