işte buda oglumun pantolonu....
Iyi gunlerde kullan pikem superr gercekten
Selam kızlar. :gulegule:
Hepinizi cok ozledim. Pc ye oturmuyorum desem yeridir artık.
Bir de eskisi gibi sohbetimiz kalmadıgı herkes dagıldıgı icin buraya girmiyorum.
Son durumlarınız nedir bilmiyorum. Beni sorarsanız idare ediyoruz cok sukur. Batuhan 10 ayını doldurdu cok sukur adım atmalarımız basladı 2-3 adım atıp hop dusuyoruz yere
Soylenenleri anlıyoruz artık. Birsey istedigi zaman eliyle isaret edip anlatmaya calısıyor kuzum. Tabi her hareketini herkes anlamasa da ben anlıyorum ya o yeter
Karnımdaki sıpaya gelince 28 haftalık olduk artık. Bugun doktora gittim biraz fenalastım diye basım dondu bugun hep bayılıp kalıyodum. Doktor da cok ayakta kalıyorsun dedi. Ama napayım 10 aylık bir bebek olunca evde mecbur yoruluyor insan. Bir de hamileligin verdigi gece uykusuzlukları da basladı gece de uykusuz kalıyorum dogal olarak dinlenemiyorum artık. Batuhan da buyudukce yeni yeni huylar cıkarıyor. Geceleri uyumuyor surekli ortamızda hatta tepemizde yatmak istiyor..
Batuhan ne kadardı hatırlamıyorum ama 28 haftada 1090 gr geldik sizce iyi mi kilosu sıpamın? Bu hamileligimde cok sistim yaa sanki ikiz tasıyo gibiyim ve bu Batuhandan daha hiperaktif. Yururken bile tekme atıyo karnımı kasıyo artık yurumem bile zorlastı diyebilirim.
Bizden haberler boyle. Sizlerde iyisinizdir insallah.
Hepinizi kokulu kokulu opuyorummpucuk:
Iyiyim pikem sen nasilsin noyan bebiss nasil
Goydun mu oglumu pikos teyzesi ayyy tel yamuk eklemis yine uff yeni ilknadim arabasi aldik pek mutlu gezinio ayni zamanda lazimlik oluo die bugun altini actim arada oyle totomuz acik bi poz size ...alti acik koycam erkenden ogreteyim tuvaleti
Tuğbam canımcım nasılsın tatlım...
Ayrıca arada sırada tugba ve aslıyı arıyorum fakat sonradan geri donen olmuyor.
Ask olsun kızlar. En son girdigim zaman ben Hayatımla ilgili sorunlar olmustu ve burdan cıkılıp face den konusuluyordu vs. Ona dayanarak dedim kopuldu falan diye. Burayı takip etmek zor oluyor zaten pc ye oturdugum zaman fazla zamanım olmuyor durmak icin ev batuhan hamilelik cok zor oluyor inanın. Ama face e giriyorum arada sırada o da genelde anneme geldigim zaman. Bende ekli birkac kisi var ama benimle kimse muhattap olmuyor bile ben cogunuzun kim oldugunu bilmiyorum yani nick olarak.
Gunaydin guseller fena uykum var ama bugun icin islerim var uyuyamiycam...bugun evlilik yildonumum 3.yili devirdik vayy bee 1 senede arkadaslik var 4 yildir kocisimleyiz allaha sukurler olsun nerden nereye cok zor imkansiz bir iliskiydi bizimki ama oldu rabbim nasip ettiki guseller guseli birde cocuk verdi bize.Bir bakim yaptirayim kendime bugun aksam disarda olabiliriz oglusumda annenesi bakar heralde ayyy aslinda usenmesem de gece gelinligimi giyip karsisina ciksam adamin bu hayalimdeydi heyecanini tazelemek lasim
Sizce nasil olur kizlar???
Gunaydin yavruslar nasilsiniz bakalim?
Dunyam, Hayatım gideli nerden baksan 3 aya yaklaşmıştır. sen yokken biz burda seni merak ettik, kaç defa konusu geçti ama sonra seni facebookta 50 kişilk falan bi grupta gördük. açıkçası görünce ben çok bozuldum. çünkü ben şahsım adına burda arkadaşlıktan öte birşey kurduğumuzu düşünmüştüm. mesela ben de başka forumlara bakıyorum hatta bazen soru soruyorum ama hiçbir yeri buranın yerine koyamıyorum. Hayatımla ilgili sorunlar olduğundan da burdan çıkıp face e yazmıyorduk onu da belirtmek istiyorm. Şöyle ki Azoş, Babuş, Lidıl, Lilacs, Tansel çalıştıkları için çoğu zaman cepten takip ediyorlar, cepten de en kolay facebook a giriliyor. Yoksa buraya yazmayalım face e yazalım gibi bişe olmadı. Bir de senin bize verdiğin face hesabın zaten senin asıl hesabın değil sanırım. Çünkü 1 kez seni asıl isminle bir fotoğrafa yorum yaparken gördüm, sonra zaten o fotoğraf kalktı ortadan. Bir de seninle kimsenin muhattap olmadığından bahsetmişsin ama sen bizlerle ne kadar muhattap oluyorsun ki.... Ben şahsım adıma çok kırıldığımı belirteyim.
Valla güzel olur Lidoş daaaa girebilicen mi kız gelinliğin içine? ben giremem mesela, çünkü evlenirken 50 kg idim, şimdi 63
Günaydın Babuş, karlı bir Ankara sabahı, donuyorumsen nasılsın naaapıyon?
Günaydın kızlar...
-Tubis,gelinligini giymene gerek yok yavrum sen ne giysen heyecanı depresir beyinin diye dusunerekten evlilik yıldonumunuzu kutluyorum
-Pikoş,noyan gule gule giysin cok guzel cicisi giyince tam buyuk adam gibi olcak
-Simuş,dunyam hakkında soylediklerine katılıyorum,herkesin soylediklerine katılıyorum,baska yere girmeye vakit bulup buraya vakit bulamıyorum demek biraz uyduruk bi bahane olmus..ama hamile oldugundan ses cıakrmak istemiyorum,bu arada burdaki baglantı hic kopmadı kimsenin faceten devam ettirdigi yok zira benim face'im yok oyle olsa ben burda tek kalırdım..
-veee Babus'ummm....nasılsınseni seviyom haa
(hepinizi sseviyom da bu sabah babusa soyliyim dedim)